Eksplozija na Kovacima
-
zavrzlama
Moze biti bilo koja opcija u igri ko je to uradio...
Uvijek idem nekom logikom stvari...po meni taj ko je to uradio nije uradio radi Izetbegivica,nego za lovu primljenu od nekoga ko me je interes da to se desi...a kako cemo znati ko je ,pratiti ko najvise place i zali se za pocinjeno, taj bi mogao biti i naredbodavac radova.
Uvijek idem nekom logikom stvari...po meni taj ko je to uradio nije uradio radi Izetbegivica,nego za lovu primljenu od nekoga ko me je interes da to se desi...a kako cemo znati ko je ,pratiti ko najvise place i zali se za pocinjeno, taj bi mogao biti i naredbodavac radova.
-
DTL
Ako su to jedini kriteriji, onda je naredbodavac H. Silajdzic i njegova stranka, koji gube izbore.zavrzlama wrote:Moze biti bilo koja opcija u igri ko je to uradio...
Ma jok ba, vidjecete da ce ponoviti Mostarski scenario iz 1997.
To jedino ima logiku, pa nisu ni balkanski politicari, kolika god da su stoka, toliki kreteni. Ni jednoj strani ovo nije odgovaralo. Samo strani faktor ima interes u ovome.
Pozdrav
-
zavrzlama
Ja sam naveo na pocetku posta da su sve opcije moguce...DTL wrote:Ako su to jedini kriteriji, onda je naredbodavac H. Silajdzic i njegova stranka, koji gube izbore.zavrzlama wrote:Moze biti bilo koja opcija u igri ko je to uradio...
Uvijek idem nekom logikom stvari...po meni taj ko je to uradio nije uradio radi Izetbegivica,nego za lovu primljenu od nekoga ko me je interes da to se desi...a kako cemo znati ko je ,pratiti ko najvise place i zali se za pocinjeno, taj bi mogao biti i naredbodavac radova.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma jok ba, vidjecete da ce ponoviti Mostarski scenario iz 1997.
To jedino ima logiku, pa nisu ni balkanski politicari, kolika god da su stoka, toliki kreteni. Ni jednoj strani ovo nije odgovaralo. Samo strani faktor ima interes u ovome.
Pozdrav
Ono cega se plasim je mogucnost,izazivanja vece nestabilnosti i cak novog rata u BIH..ako se pazljivo prate dogadaji hronoloski zadnjih 6-7 mjeseci ,svakom treba biti jasno da neprijatelji BIH ponovo kidisu na unistenje drzave i stvaranje medunacionalne netrpeljivosti,a znamo ko me nije u interesu mirna i stabilna BIH.Ponavljam opet da sve je ovo radi zaustavljanja reformi i Kosova.Ako narod nije izvukao pouku iz predhodnog rata i nije prepoznao propagandu,bojim se da ce biti sranja i to velikog u BIH.Po meni glavni krivac za tenzije je Dodik i njegovi mentori,i prica sve je to predizborna,ne pije vode jer u narednim danima i mjesecima ce se intezivirati ovakvi slucajevi.....smrdi opasno na 90-te.
-
Eshek
Slažem se. Idiot je svako ko misli da ovdje rata ponovo ne može biti (daj Bože da ne bude)zavrzlama wrote:Ja sam naveo na pocetku posta da su sve opcije moguce...
Ono cega se plasim je mogucnost,izazivanja vece nestabilnosti i cak novog rata u BIH..ako se pazljivo prate dogadaji hronoloski zadnjih 6-7 mjeseci ,svakom treba biti jasno da neprijatelji BIH ponovo kidisu na unistenje drzave i stvaranje medunacionalne netrpeljivosti,a znamo ko me nije u interesu mirna i stabilna BIH.Ponavljam opet da sve je ovo radi zaustavljanja reformi i Kosova.Ako narod nije izvukao pouku iz predhodnog rata i nije prepoznao propagandu,bojim se da ce biti sranja i to velikog u BIH.Po meni glavni krivac za tenzije je Dodik i njegovi mentori,i prica sve je to predizborna,ne pije vode jer u narednim danima i mjesecima ce se intezivirati ovakvi slucajevi.....smrdi opasno na 90-te.
Dodik je Karadžić II
-
addo888
Ajanović: Paravca pozvati na odgovornost
Kandidat Patriotskog bloka BOSS-SDU za Predsjedništvo BiH Mirnes Ajanović uputio je otvoreni poziv Tužilaštvu BiH, SIPA-i i SFOR-u da se istraga o terorističkom napadu na mezar Alije Izetbegovića posebno usmjeri prema odgovornosti Borisava Paravca. Zloupotrebom službenog položaja u Predsjedništvu BiH, Paravac je iznudio uklanjanje adekvatnog fizičkog obezbjeđenja sa Izetbegovićevog mezara - i tako direktno omogućio uslove za izvođenje terorističkog čina. Činjenica da je na mezarju Kovači uoči napada pokvaren i video nadzor, te da isti nije odmah zamijenjen ispravnim, dodatno ukazuje da je teroristički čin napada na mezar rahmetli Izetbegovića dugo planiran, te da izvršioci i nalogodavci očekuju značajan i dugotrajan efekat na ukupnu bezbjednosnu situaciju, a posebno na osjećaj sigurnosti kod Bošnjaka. Za očekivati je da nalogodavci srpskih terorističkih formacija koje se obučavaju u tajnim kampovima u RS-u, i napadom na Izetbegovićev mezar žele izazvati bošnjački revanšizam, kako bi svoje dosadašnje i buduće terorističko djelovanje mogli pripisati izmišljenom islamskom fundamentalizmu.
Kandidat Patriotskog bloka BOSS-SDU za Predsjedništvo BiH Mirnes Ajanović uputio je otvoreni poziv Tužilaštvu BiH, SIPA-i i SFOR-u da se istraga o terorističkom napadu na mezar Alije Izetbegovića posebno usmjeri prema odgovornosti Borisava Paravca. Zloupotrebom službenog položaja u Predsjedništvu BiH, Paravac je iznudio uklanjanje adekvatnog fizičkog obezbjeđenja sa Izetbegovićevog mezara - i tako direktno omogućio uslove za izvođenje terorističkog čina. Činjenica da je na mezarju Kovači uoči napada pokvaren i video nadzor, te da isti nije odmah zamijenjen ispravnim, dodatno ukazuje da je teroristički čin napada na mezar rahmetli Izetbegovića dugo planiran, te da izvršioci i nalogodavci očekuju značajan i dugotrajan efekat na ukupnu bezbjednosnu situaciju, a posebno na osjećaj sigurnosti kod Bošnjaka. Za očekivati je da nalogodavci srpskih terorističkih formacija koje se obučavaju u tajnim kampovima u RS-u, i napadom na Izetbegovićev mezar žele izazvati bošnjački revanšizam, kako bi svoje dosadašnje i buduće terorističko djelovanje mogli pripisati izmišljenom islamskom fundamentalizmu.
-
Jasho
Treba vidjeti šta će pokazati istraga! Ukoliko ne uspiju otkriti počinioca, onda sa sigurnošću možemo potvrditi da je to djelo vladajuće nacionalističke oligarhije, kako bi uz pomoć emocija ponovo prevarili građane da glasaju za njih, a oni zadržali svoje udobne fotelje i nastavili pljačku! Da li ste se zapitali zašto baš sad optužbe na račun Dudakovića i zašto sad atak na mezar Alije? Zašto se to nije desilo prije, recimo 2 godine? Sve sam ubjeđeniji da je to djelo zaluđenih fanatika iz SDA, SBiH, SDS, Pdp, HDZ i sličnih stranaka koje ih podržavaju, radi ostanka na vlasti, jer drugi motiv i razlog ne vidim!
-
DTL
Dobri i posteni Addo888 (i svi oni koji misle i ponasaju se kao ti),addo888 wrote:Ajanović: Paravca pozvati na odgovornost
ako si slucajno gledao Federalnu TV nocas, vidio si Emira Zlatara kako se znoji i ne zna sta bi rekao.
Vidio si i da Alijin mezar obezbjeduje "zastitarska" firma za koju niko nije cuo (SOKO).
Sta je to falilo DCS-u, Gama ili ne znam ni ja kojoj drugoj koje osiguravaju 3/4 grada?????
Fol, SOKO bio najjeftiniji.
Ne, morao je to biti SOKO, jer se radi o vahibistima, kojima i Emir pripada. Jediono su oni dovoljno dobri da cuvaju Aliju, rahmetli.
Opet ponavljam ono sto sam rekao par sati poslije nedjela:
Jedino su radikalne islamističke grupe imale interes da to urade, jer novi izbori, i vlast koja dolazi, je obecala da ce ih istjerati iz zemlje.
Abu-Hamzin zavjet da ce se osvetiti svima koji ih tjeraju iz Bosne, smo izgleda zaboravili. Kao i Mostar 1997.
Pozdrav
-
Eshek
Što ti voliš srati...DTL wrote:Dobri i posteni Addo888 (i svi oni koji misle i ponasaju se kao ti),
ako si slucajno gledao Federalnu TV nocas, vidio si Emira Zlatara kako se znoji i ne zna sta bi rekao.
Vidio si i da Alijin mezar obezbjeduje "zastitarska" firma za koju niko nije cuo (SOKO).![]()
![]()
![]()
Sta je to falilo DCS-u, Gama ili ne znam ni ja kojoj drugoj koje osiguravaju 3/4 grada?????
Ne, morao je to biti SOKO, jer se radi o vahibistima, kojima i Emir pripada. Jediono su oni dovoljno dobri da cuvaju Aliju, rahmetli.
Jedino su radikalne islamističke grupe imale interes da to urade, jer novi izbori, i vlast koja dolazi, je obecala da ce ih istjerati iz zemlje.
Abu-Hamzin zavjet da ce se osvetiti svima koji ih tjeraju iz Bosne, smo izgleda zaboravili. Kao i Mostar 1997.
Pozdrav
-
BECHO
Jah mu teorija srpskih, cetnickih. Kao onomad u Potocarima, kad ste okrivili Bosnjake za postavljanje eskploziva u blizini memorijalnog centra,DTL wrote:Dobri i posteni Addo888 (i svi oni koji misle i ponasaju se kao ti),addo888 wrote:Ajanović: Paravca pozvati na odgovornost
Vidio si i da Alijin mezar obezbjeduje "zastitarska" firma za koju niko nije cuo (SOKO).![]()
![]()
![]()
Pozdrav
da bi se na kraju uspostavilo da su to uradile neke Srbende iz Bratunca i okoline. Valjda radite po istoj percepciji kao i sa slucajem 'samogranatiranja na Markalama i Kapijama' i slicnim propagandnim scenarijima.Jednostavno nastojite svaki krmaluk koji se desi u zemlji prepisati vehabijama i islamistima, koji nisu ni gori ni bolji od vas cetnickih ekstremista.
- dizZaster
živ bio ne prosipaj se.DTL wrote: Dobri i posteni Addo888 (i svi oni koji misle i ponasaju se kao ti),
![]()
![]()
Pozdrav
-
BH-Citizen
Ne radi se o tome. Naravno da njegov sin apsolutno s tim nema veze, ali neko iz SDA ima sigurno. Ovim gnusnim činom, osigurana je pobjeda SDA na izborima, ovdje se radi o spletkama, zavjeri i navođenju na razmišljanje kako su Bošnjaci jadni, šta je sve neko u stanju uraditi kako bi im naudio i sl. Politika je nešto najprljavije što postoji, vlast ne bira način na koji će ostati u vrhu, nijedna politička stranka nije toliko kompaktna i jedinstvena da može vladati situacijom. U svakoj postoje struje koje čak rade i jedna protiv druge, a sve radi nekog vlastitog interesa.emmiirr wrote:hik-meta wrote:ja sam uvjerena da je ovo maslo sda. koji bi ceto stisnuo neopazen doci na kovace, makar i u sred noci, sa eksplozivom, i znati tacno da nema straze i da ne rade kamere?
poslije ovoga vise ne sumnjam da cemo imati jos 4 godine istog nacionalistickog kretenizma u bih.
A ja sam uvjeren da si ti malo glupa. Pa jel ti vjerujes da bi sin mogao aminovati dizanje mezara svog oca u zrak , zarad nekih politickih poena, osvjesti se zeno!
-
jusuff
alijin mezar je dignut u zrak zato sto mi bosanci/bosnjaci drzimo do sebe i svoje povijesti koliko do lanjskoga snijega... zato nam je i tema o teroristickom cinu rusenja groba prvoga nam demokratski izabranog predsjednika zakucana na podforumu regije sarajevo... hmmm, da ima podforum mz kovaci, vakljda bi se tamo o aliji pisalo...
eto, zato sto ne znamo, zato sto ne cijenimo sebe, zato nam ja ovako
eto, zato sto ne znamo, zato sto ne cijenimo sebe, zato nam ja ovako
-
dobarrabit
20.08.2005.godine
Zatražena informacija u vezi s počasnom stražom na mezaru Alije Izetbegovića * Počasna straža povučena još prije deset dana, kaže Emir Zlatar
Srpski član Predsjedništva BiH Borislav Paravac jučer je od državnog ministra odbrane Nikole Radovanovića zatražio "informaciju o okolnostima i načinu vršenja počasne straže od strane Vojske Federacije, kao dijela Oružanih snaga BiH, na grobu nekadašnjeg člana Predsjedništva BiH Alije Izetbegovića".
Paravac posebno zahtijeva da državni ministar odbrane obrazloži "zakonitost o upotrebi Oružanih snaga BiH i eventualne zloupotrebe u operativnom lancu komandovanja Oružanim snagama BiH".
Direktor Fonda Kantona Sarajevo za zaštitu i održavanje mezarja i grobalja šehida i palih boraca Emir Zlatar u izjavi za "Dnevni avaz" ističe kako mu "nikako nije jasno da neko zahtijeva ispitivanje nečega što više ne postoji".
- Čudi me neinformiranost Borislava Paravca. Naime, javnost je već upoznata sa činjenicom da počasne straže na mezaru rahmetli Alije Izetbegovića više nema. Počasna straža, koju je davala Vojska Federacije, otišla je još 10. avgusta, a nadziranje toga dijela mezarja "Kovači" preuzeo je MUP Kantona Sarajevo - kaže Zlatar.
Naravno, ističe Zlatar, MUP Kantona Sarajevo je angažiran tek kako ne bi došlo do skrnavljenja mezara rahmetli Izetbegovića.
Inače, u jučerašnjem saopćenju za javnost iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH Borislava Paravca naglašava se da je "zahtjev za posebnu informaciju od ministra Radovanovića uslijedio na osnovu pismene predstavke upućene Predsjedništvu BiH od strane Saveza logoraša Republike Srpske".
Ovako je Zlatar pricao prije godinu dana. Mislim da je onjedan od glavnih krivaca.
Zatražena informacija u vezi s počasnom stražom na mezaru Alije Izetbegovića * Počasna straža povučena još prije deset dana, kaže Emir Zlatar
Srpski član Predsjedništva BiH Borislav Paravac jučer je od državnog ministra odbrane Nikole Radovanovića zatražio "informaciju o okolnostima i načinu vršenja počasne straže od strane Vojske Federacije, kao dijela Oružanih snaga BiH, na grobu nekadašnjeg člana Predsjedništva BiH Alije Izetbegovića".
Paravac posebno zahtijeva da državni ministar odbrane obrazloži "zakonitost o upotrebi Oružanih snaga BiH i eventualne zloupotrebe u operativnom lancu komandovanja Oružanim snagama BiH".
Direktor Fonda Kantona Sarajevo za zaštitu i održavanje mezarja i grobalja šehida i palih boraca Emir Zlatar u izjavi za "Dnevni avaz" ističe kako mu "nikako nije jasno da neko zahtijeva ispitivanje nečega što više ne postoji".
- Čudi me neinformiranost Borislava Paravca. Naime, javnost je već upoznata sa činjenicom da počasne straže na mezaru rahmetli Alije Izetbegovića više nema. Počasna straža, koju je davala Vojska Federacije, otišla je još 10. avgusta, a nadziranje toga dijela mezarja "Kovači" preuzeo je MUP Kantona Sarajevo - kaže Zlatar.
Naravno, ističe Zlatar, MUP Kantona Sarajevo je angažiran tek kako ne bi došlo do skrnavljenja mezara rahmetli Izetbegovića.
Inače, u jučerašnjem saopćenju za javnost iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH Borislava Paravca naglašava se da je "zahtjev za posebnu informaciju od ministra Radovanovića uslijedio na osnovu pismene predstavke upućene Predsjedništvu BiH od strane Saveza logoraša Republike Srpske".
Ovako je Zlatar pricao prije godinu dana. Mislim da je onjedan od glavnih krivaca.
- DaysleepeR
Bio sam na moru kad je roknulo i izbjegao sam histeriju koja je nastupila nakon svega.
Apsolutno mi se gadi nacin i mjesto izvrsenja pomenutog djela i to sto mrtvima nedaju mira.
Vidjeh naslov u Avazu koji kaze da je pomenuti cin udarac u srce svih bošnjaka.
Želim da se ogradim od ovoga, ja sam bošnjak ali mi ovo nije udarac u srce.
Prema rahmetli Aliji nemam nikakvih emocija.
To je covjek koji je kao drugoplasirani postao predsjedavajuci predsjednistva BiH i koji bio ocajan politicar u medjunarodnim okvirima.
To je covjek koji se jedno jutro probudio i skontao da je poceo rat.
Svaka njegova zasluga ima u pozadini veliku kontraverzu i ukaljana je prije ili kasnije od njega samog.
Levatio ga Tudjman, Milosevic, Karadjic.
Jebe se mene za Aliju i SDA .
Ja hocu da putujem svijetom bez viza, hocu vecu platu, hocu Euro kao valutu hocu stan i kucu na moru.
Apsolutno mi se gadi nacin i mjesto izvrsenja pomenutog djela i to sto mrtvima nedaju mira.
Vidjeh naslov u Avazu koji kaze da je pomenuti cin udarac u srce svih bošnjaka.
Želim da se ogradim od ovoga, ja sam bošnjak ali mi ovo nije udarac u srce.
Prema rahmetli Aliji nemam nikakvih emocija.
To je covjek koji je kao drugoplasirani postao predsjedavajuci predsjednistva BiH i koji bio ocajan politicar u medjunarodnim okvirima.
To je covjek koji se jedno jutro probudio i skontao da je poceo rat.
Svaka njegova zasluga ima u pozadini veliku kontraverzu i ukaljana je prije ili kasnije od njega samog.
Levatio ga Tudjman, Milosevic, Karadjic.
Jebe se mene za Aliju i SDA .
Ja hocu da putujem svijetom bez viza, hocu vecu platu, hocu Euro kao valutu hocu stan i kucu na moru.
-
idic
dobarrabit wrote:20.08.2005.godine
Po svemu sudeći će ovaj lik ispasti dežurni krivac, ko kec na dvanest da se svi operu i skinu sa sebe krivicu.
Ko se sjeća ukopa Alije Izetbegovića sjetit će se koji su likovi nosili njegov tabut od čaršije do mezarja na Kovačima i sve će vam se samo kazati !!!!!
- DaysleepeR
Iz najtezih sad vec 14 godina zajedno evidentno je da nece ni Alija ni Alijice.JD wrote:A ko ce ti to pruziti ?DaysleepeR wrote: Ja hocu da putujem svijetom bez viza, hocu vecu platu, hocu Euro kao valutu hocu stan i kucu na moru.
Nemam ja iluzija da ce to iko drugi od politicara uraditi, zato me bas boli neka stvar a ne moje bosnjacko srce kad odlete u zrak.
Sta god se desilo bilo kojem od BiH politicara me nece ni najmanje nasekirati vjeruj mi.
-
dobarrabit
On i jeste glavni krivac. Zalosno je, ali je tako. U magli kriminala je obavijen kompletan rad Fonda. Pa, on trosi 15 do 20 miliona godisnje. Razbacuje se parama, placa od tih para sebi trenutno doktorsku disertaciju, a fakultet je zavrsio za nepune dvije godine. O magistarskom ne vrijedi ni pricati. On je insistirao da ce formiranjem svoje pocasne jedinice osigurati mezarje. Zato se MUP i sklonio. U sustini je to jedinica ili grupa njemu odanih ljudi koji su na plati Fonda, a on ih upotrebljava za druge stvari, vrlo cesto necasne. Zalosno ih je vidjeti u starim maskirnim i pocijepanim uniformama koje nosi svaki radnik na sarajevskim gradjevinama, a o nacinu njihove upotrebe je uzaludno pricati. Jednom rijecju Zlatar pravi paravojsku.idic wrote:dobarrabit wrote:20.08.2005.godine
Po svemu sudeći će ovaj lik ispasti dežurni krivac, ko kec na dvanest da se svi operu i skinu sa sebe krivicu.
Ko se sjeća ukopa Alije Izetbegovića sjetit će se koji su likovi nosili njegov tabut od čaršije do mezarja na Kovačima i sve će vam se samo kazati !!!!!
Samo se jos ne zna na cijoj je listi za ove izbore. Poceo je sa SDA, pa SBiH, pa 2002 kandidat za Predsjednistvo ispred BPS, mozda je sad kod Mirnesa...
-
DTL
A de ti haveru, ziv bio odgovori na bilo koje od dva - tri pitanja koja postavih?dizZaster wrote:[živ bio ne prosipaj se.
Ne mozes, naravno!!!!
Jer kad bi Emir Zlatar obajsnio gdje su otisle pare, otkud SOKO, a ne Gama osiguranje recimo, ko zaposljava zastitare, i zasto bas te noci nisu mogli smjenu organizovati, onda bi znao o cemu pricam.
Najlakse je lamentirati nad sudbinom Bosnjaka. Najteze je pogledati istini u oci.
-
DTL
Pa zar nije tako?dizZaster wrote:DTL wrote:
![]()
![]()
SDA im je kroz nadlezne insstitucije, najavila oduzimanje drzavljanstava, jos prije 2 mjeseca.
Ukupno 560 je navodno problematicnih (ukupno svih izdatih, koji ukljucuju i druge skupine ne samo ranije potencirane).
Na to je Abu Hamza "pomirljivo" na TV izjavio kako ce on na to pristati, samo sto ce Bosna "zapamtiti" njihov odlazak.
Ako ja lupam, ne lupa TV.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Vlada KS o terorističkom napadu na Izetbegovićev mezar
Zlatar ponudio ostavku iz "moralnih razloga"
Rasprava o ostavci i izvještaju rukovodstva Fonda odgođena za danas * Vjerovatno će biti formirana komisija koja će ispitati slučaj
Vlada Kantona Sarajevo jučer je raspravljala o izvještaju Fonda za održavanje i izgradnju šehidskih mezarja o mjerama sigurnosti mezarja Kovači i posebno mezara prvog predsjednika BiH Alije Izetbegovića. Sjednica Vlade održana je nakon što su u petak u terorističkom napadu oštećeni mezar i turbe Izetbegovića.
Nisu tražene smjene
Međutim, tokom jučerašnje sjednice nije donesena nikakva odluka niti je zauzet stav, jer je, kako nam je potvrdio ministar za boračka pitanja KS Hajriz Bećirević, "izvještaj stigao suviše kasno".
- Odgodili smo raspravu za sutra (danas, op.a). Koliko sam vidio, izvještaj je urađen korektno i navedena su pojašnjenja koja sam tražio - kaže Bećirević u čijoj je nadležnosti rad Fonda.
Direktor Fonda Emir Zlatar, kako saznajemo, ponudio je ostavku na tu funkciju u pismenoj formi navodeći da se na to odlučio "iz moralnih razloga".
Bećirević kaže da će se i o Zlatarevoj ostavci odlučiti tek danas. Nezvanično, na Vladi nije bilo povišenih tonova niti je neko tražio ostavke i smjene, ali jeste bilo zahtjeva ministara da dobiju potpunije informacije o istrazi, ali i o onome što je radio Fond.
Preuzeli obavezu
Vlada će najvjerovatnije donijeti odluku o formiranju komisije u kojoj će biti nekoliko ministara kako bi se ispitao cijeli slučaj iz perspektive Kantonalne vlade.
Podsjećamo, Vlada KS je poslije povlačenja vojne straže preuzela obaveze u vezi s počastima na Izetbegovićevom mezaru.
T. LAZOVIĆ
Šture informacije o istrazi
Vlada je na sjednici najviše vremena posvetila razmatranju informacije koju je o spomenutom događaju dostavio MUP KS. Postignuta je opća saglasnost da su u toj oblasti ovlaštenja na višim nivoima vlasti.
- Postavljeno je pitanje kako naša obavještajna služba OSA nije imala nikakvih saznanja o tome kako je moguće da se ovakav napad desi - kaže Bećirević.
On ističe da je Vlada dobila samo šture informacije o tome kako istragu vodi Državno tužilaštvo.