kolega wrote:ooo, pa ti bi se onda trebala sjecati i cipiripija.anais_nin wrote:eh ne samo generacija eurokrema nego i nezaobilazne kinderlade, molim te lijeponista nutela nula bodova, nema bijelog
![]()
Male tajne velikih majstora zavodjenja...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#176 Re: Male tajne velikih majstora zavodjenja...
- anais_nin
hej, nemojte mi protiv dekolteaJordan26 wrote:yes valamama29 wrote:a to sto je vema bitniji dekolte i lijepo lice, nego sarm djevojke.... Ha![]()
Da li bi vam se prije svidjela prosjecna djevojka, ali izuzetno simpaticna i pametna, ili neka koju je milina stat i gledat... A Boga mi tu je i carsija koja ce reci "uh sto Hare voda trebuuu" ( sve noge do kraj nje)
Joj, danasnje mladezi![]()
samo nek je BOMBA...dekolte im sve govori
pa im na kraju krivo kad ne zna beknut ni o cemu
- kolega
da nisi slucajno ucestvovala u kviskoteci iz vremena kad je bio Ivan Hetrich voditelj?anais_nin wrote:kolega wrote:ooo, pa ti bi se onda trebala sjecati i cipiripija.sjecam se ja uveliko i cipiripija i vucka
a nona bijela, ..., ja bih to po ubojnom dejstvu postavio u nivou dekoltea (mislim, mozda sekundu nize) ...anais_nin wrote:hej, nemojte mi protiv dekolteato je mi je skoro pa "najjace" oruzje
(odmah poslije malih sivih celija
)
- anais_nin
kolega wrote:da nisi slucajno ucestvovala u kviskoteci iz vremena kad je bio Ivan Hetrich voditelj?anais_nin wrote:kolega wrote:ooo, pa ti bi se onda trebala sjecati i cipiripija.sjecam se ja uveliko i cipiripija i vucka
![]()
Hoces reci da su nase sumnje opravdane, da u muskom svijetu kvalitetan dekolte rangira vise nego kvalitetan mozak?kolega wrote:a nona bijela, ..., ja bih to po ubojnom dejstvu postavio u nivou dekoltea (mislim, mozda sekundu nize) ...anais_nin wrote:hej, nemojte mi protiv dekolteato je mi je skoro pa "najjace" oruzje
(odmah poslije malih sivih celija
)
![]()
- kolega
dobro, i meni je nesto period kviskoteke sa Ivanom Hetrichom malo mutan. da jos malo ispipavam, ..., sjecas li se muzickog tobogana, ha?anais_nin wrote:ne, sjecam se perioda samo nakon njega, kad je Mlakar vodio istu
pazi, ti si ovdje po kriteriju "jacine oruzja" rangirala dekolte i mozak, a ja sam samo tu listu dopunio sa jos jednim od prirucnih sredstava koje zene koriste u "borbi" i "osvajanju" muskaraca.anais_nin wrote:Hoces reci da su nase sumnje opravdane, da u muskom svijetu kvalitetan dekolte rangira vise nego kvalitetan mozak?
Mada licno mislim da nacin na koji si prezentovala stvari nije pravilan, jer i iza dekoltea i/ili none (a da ne spominjem jos i dalje neke stvari
-
ding-dong
Beatrice_22 wrote:hehe, bjavo anais...anais_nin wrote:
nemoj da ja pocnem pricu koliko ih je bilo kod mene koji nisu imali ni auta ni biciklata nece me BMW nasmijat, niti zagrlit kad mi je tesko, a da ne govorim o grijanju u krevetu
![]()
ma ona je definitivno zastitni znak ovog podforuma. tito si anais fakat hahahah
- anais_nin
ma ljubim ja vas sve trojeJordan26 wrote:podapisujem...Annais je nasa Oprahding-dong wrote:Beatrice_22 wrote: hehe, bjavo anais...![]()
ma ona je definitivno zastitni znak ovog podforuma. tito si anais fakat hahahah![]()
![]()
samo bolja
![]()
- irfan2
ove teme su ko serije ...dvije tri stranice i dosta ...al se otegnu u 8-9 ...
sta je zakljucak na kraju balade
..osim da je anajs super
to smo znali ...
ja sam skonto da sdam pravo slab u zavodjenju ... tj da mi fali onaj pobjednicki mentalitet
...da li je to nesto sa cim se moram pomirit? 
sta je zakljucak na kraju balade
ja sam skonto da sdam pravo slab u zavodjenju ... tj da mi fali onaj pobjednicki mentalitet
- anais_nin
izgled ti ne fali, price ti ne fali, sarm ti ne fali....pa kako si onda slab u zavodjenju?irfan2 wrote:ja sam skonto da sdam pravo slab u zavodjenju ... tj da mi fali onaj pobjednicki mentalitet...da li je to nesto sa cim se moram pomirit?
- irfan2
mozda izgubim interes da izmisljam teme, kad nema vibre ... i onda se stvori neka gloopa praznina, a ja nemam zivaca da se peglam kasnije ...anais_nin wrote:izgled ti ne fali, price ti ne fali, sarm ti ne fali....pa kako si onda slab u zavodjenju?irfan2 wrote:ja sam skonto da sdam pravo slab u zavodjenju ... tj da mi fali onaj pobjednicki mentalitet...da li je to nesto sa cim se moram pomirit?
![]()
a ne desi se cesto da ima vibre ...ters sam, znam
moracu poraditi malo na tome
-
delightful
izgled ti ne fali, price ti ne fali, sarm ti ne fali....pa kako si onda slab u zavodjenju?
-
delightful
tanananana (muzika iz Zone sumraka)...aargh....

- anais_nin
klon definitivnodelightful wrote:izgled ti ne fali, price ti ne fali, sarm ti ne fali....pa kako si onda slab u zavodjenju?![]()
![]()
Draga a.n., ako ti se da da odes na bez cenzure, ima li ko sta reci, na zadnjih par stranica se ukljucio irfan2, pa mi reci, jel to isti covjek kojeg ti opisujes, ili imamo podlog klona...
![]()
![]()
![]()
-
delightful
klon definitivno
-
lost&found
ja ne zavodim....al bi rado naucila...
kak se to radi...
kak se to radi...
-
inspire_me
Momke uvoziti u Bosnu (posto ih je manjak), a cure izvoziti vani (ima ih visak).... export-importVozdra_123 wrote:da mi otvorimo kakav biznis ...anais_nin wrote:cekam da se javi neki koji je dobro uhodan, da ti ga nabacim pa da ti ne moras nista raditLace wrote: evo ja se uzbudila odmah![]()
anais...godina dana cini svoje..ucini nestosamo izgledaj
![]()
p.s. ima ovih kanadjana da ti srce stane, kontam se mogla sam jedan kontejner prebaciti do sarajeva, ono za prvu pomoc, malo za promjenu
-
inspire_me
Ista samzmijaIzmaj wrote:ja bas pumpam ego kad znam da su oni prvi iniciraliHehe to je i meni palo na pamet. U vezama je uvijek ista prica, svi hoce da zadovolje svoj ego misleci da su bas oni ti koji su je inicirali. Very Happy
-
teletrader
Vazda simpaticna i pametna,jer dok ovi ostali ovu srugu gledaju,je je moram,slusati,trpiti,vodati..mama29 wrote:a to sto je vema bitniji dekolte i lijepo lice, nego sarm djevojke.... Ha![]()
Da li bi vam se prije svidjela prosjecna djevojka, ali izuzetno simpaticna i pametna, ili neka koju je milina stat i gledat... A Boga mi tu je i carsija koja ce reci "uh sto Hare voda trebuuu" ( sve noge do kraj nje)
Joj, danasnje mladezi
Dok s ovom drugom mogu sjediti na Slatkom Cosetu,jesti kilfe i da nam bude super..Pogotovo ja sa mojim "ogranicenim" budzetom
- anais_nin
ma kakve pare, stipu tu, dobra karma vise vrijediJordan26 wrote: ssamo obecanja...nis vishe..osijedicu cekajuci....nego onaj ko krene u taj biznis bi mogao i zaraditi koji dinar ( pare rade gdje burgija nece)
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Da otvorimo na "Bez cenzure" "Dobra treba tra¾i usamljeno srce"Jordan26 wrote: ssamo obecanja...nis vishe..osijedicu cekajuci....nego onaj ko krene u taj biznis bi mogao i zaraditi koji dinar ( pare rade gdje burgija nece)