Male tajne velikih majstora zavodjenja...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anais_nin

#176 Re: Male tajne velikih majstora zavodjenja...

Post by anais_nin »

kolega wrote:
anais_nin wrote:eh ne samo generacija eurokrema nego i nezaobilazne kinderlade, molim te lijepo :D nista nutela nula bodova, nema bijelog :lol: :D
ooo, pa ti bi se onda trebala sjecati i cipiripija. :)
:D sjecam se ja uveliko i cipiripija i vucka :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Jordan26 wrote:
mama29 wrote:a to sto je vema bitniji dekolte i lijepo lice, nego sarm djevojke.... Ha :oops:
Da li bi vam se prije svidjela prosjecna djevojka, ali izuzetno simpaticna i pametna, ili neka koju je milina stat i gledat... A Boga mi tu je i carsija koja ce reci "uh sto Hare voda trebuuu" ( sve noge do kraj nje :D )

Joj, danasnje mladezi :P
yes vala :D :D samo nek je BOMBA...dekolte im sve govori :-D pa im na kraju krivo kad ne zna beknut ni o cemu :lol:
hej, nemojte mi protiv dekoltea :D to je mi je skoro pa "najjace" oruzje :lol: (odmah poslije malih sivih celija :lol:)
alek

Post by alek »

ne znam, pismo i kolac od sira :D nije zavodjenje al to me obara :D
kolega

Post by kolega »

anais_nin wrote:
kolega wrote:ooo, pa ti bi se onda trebala sjecati i cipiripija. :)
da nisi slucajno ucestvovala u kviskoteci iz vremena kad je bio Ivan Hetrich voditelj? :)
anais_nin wrote:hej, nemojte mi protiv dekoltea :D to je mi je skoro pa "najjace" oruzje :lol: (odmah poslije malih sivih celija :lol:)
a nona bijela, ..., ja bih to po ubojnom dejstvu postavio u nivou dekoltea (mislim, mozda sekundu nize) ... :)
anais_nin

Post by anais_nin »

kolega wrote:
anais_nin wrote:
kolega wrote:ooo, pa ti bi se onda trebala sjecati i cipiripija. :)
da nisi slucajno ucestvovala u kviskoteci iz vremena kad je bio Ivan Hetrich voditelj? :)
:lol: ne, sjecam se perioda samo nakon njega, kad je Mlakar vodio istu :D
kolega wrote:
anais_nin wrote:hej, nemojte mi protiv dekoltea :D to je mi je skoro pa "najjace" oruzje :lol: (odmah poslije malih sivih celija :lol:)
a nona bijela, ..., ja bih to po ubojnom dejstvu postavio u nivou dekoltea (mislim, mozda sekundu nize) ... :)
Hoces reci da su nase sumnje opravdane, da u muskom svijetu kvalitetan dekolte rangira vise nego kvalitetan mozak? :D
kolega

Post by kolega »

anais_nin wrote::lol: ne, sjecam se perioda samo nakon njega, kad je Mlakar vodio istu :D
dobro, i meni je nesto period kviskoteke sa Ivanom Hetrichom malo mutan. da jos malo ispipavam, ..., sjecas li se muzickog tobogana, ha? :)
anais_nin wrote:Hoces reci da su nase sumnje opravdane, da u muskom svijetu kvalitetan dekolte rangira vise nego kvalitetan mozak? :D
pazi, ti si ovdje po kriteriju "jacine oruzja" rangirala dekolte i mozak, a ja sam samo tu listu dopunio sa jos jednim od prirucnih sredstava koje zene koriste u "borbi" i "osvajanju" muskaraca.
Mada licno mislim da nacin na koji si prezentovala stvari nije pravilan, jer i iza dekoltea i/ili none (a da ne spominjem jos i dalje neke stvari :)), itekako stoji mozak, ..., dakle mozemo govoriti o rangiranju toga kako zene koriste mozak. :)
ding-dong

Post by ding-dong »

Beatrice_22 wrote:
anais_nin wrote:
nemoj da ja pocnem pricu koliko ih je bilo kod mene koji nisu imali ni auta ni bicikla :D ta nece me BMW nasmijat, niti zagrlit kad mi je tesko, a da ne govorim o grijanju u krevetu :D
hehe, bjavo anais... :) :D

ma ona je definitivno zastitni znak ovog podforuma. tito si anais fakat hahahah :) :)
gavrilo

Post by gavrilo »

mrsko mi citati sve komentare :-?

glavni trik... budi onakav kakav jesi.
anais_nin

Post by anais_nin »

Jordan26 wrote:
ding-dong wrote:
Beatrice_22 wrote: hehe, bjavo anais... :) :D

ma ona je definitivno zastitni znak ovog podforuma. tito si anais fakat hahahah :) :)
podapisujem...Annais je nasa Oprah :D :D samo bolja :D :D
ma ljubim ja vas sve troje :kiss: sad sam se postidila :oops: :D
irfan2

Post by irfan2 »

ove teme su ko serije ...dvije tri stranice i dosta ...al se otegnu u 8-9 ...

sta je zakljucak na kraju balade :D ..osim da je anajs super :D to smo znali ...

ja sam skonto da sdam pravo slab u zavodjenju ... tj da mi fali onaj pobjednicki mentalitet :D ...da li je to nesto sa cim se moram pomirit? :D
vedderedi

Post by vedderedi »

Jordan26 wrote:
ding-dong wrote:
Beatrice_22 wrote: hehe, bjavo anais... :) :D

podapisujem...Annais je nasa Oprah :D :D samo bolja :D :D
Oprah, ali je ova nas sa dobrim sisama. :D
anais_nin

Post by anais_nin »

irfan2 wrote:ja sam skonto da sdam pravo slab u zavodjenju ... tj da mi fali onaj pobjednicki mentalitet :D ...da li je to nesto sa cim se moram pomirit? :D
izgled ti ne fali, price ti ne fali, sarm ti ne fali....pa kako si onda slab u zavodjenju? :roll: :shock:
anais_nin

Post by anais_nin »

vedderedi wrote: Oprah, ali je ova nas sa dobrim sisama. :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
irfan2

Post by irfan2 »

anais_nin wrote:
irfan2 wrote:ja sam skonto da sdam pravo slab u zavodjenju ... tj da mi fali onaj pobjednicki mentalitet :D ...da li je to nesto sa cim se moram pomirit? :D
izgled ti ne fali, price ti ne fali, sarm ti ne fali....pa kako si onda slab u zavodjenju? :roll: :shock:
mozda izgubim interes da izmisljam teme, kad nema vibre ... i onda se stvori neka gloopa praznina, a ja nemam zivaca da se peglam kasnije ...

a ne desi se cesto da ima vibre ...ters sam, znam :roll: ...

moracu poraditi malo na tome :D ...
delightful

Post by delightful »

izgled ti ne fali, price ti ne fali, sarm ti ne fali....pa kako si onda slab u zavodjenju?
:shock: :shock: :shock: Draga a.n., ako ti se da da odes na bez cenzure, ima li ko sta reci, na zadnjih par stranica se ukljucio irfan2, pa mi reci, jel to isti covjek kojeg ti opisujes, ili imamo podlog klona... :? :lol: :lol: :lol:
irfan2

Post by irfan2 »

zli klon :D ..
delightful

Post by delightful »

tanananana (muzika iz Zone sumraka)...aargh.... :shock: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

delightful wrote:
izgled ti ne fali, price ti ne fali, sarm ti ne fali....pa kako si onda slab u zavodjenju?
:shock: :shock: :shock: Draga a.n., ako ti se da da odes na bez cenzure, ima li ko sta reci, na zadnjih par stranica se ukljucio irfan2, pa mi reci, jel to isti covjek kojeg ti opisujes, ili imamo podlog klona... :? :lol: :lol: :lol:
klon definitivno :D
delightful

Post by delightful »

klon definitivno
:-) eto, kakve sam ja srece - dobijem laznog irfana2 :-)
:lol:
lost&found

Post by lost&found »

ja ne zavodim....al bi rado naucila... :-) :-) :-) :-)

kak se to radi... :D
inspire_me

Post by inspire_me »

Vozdra_123 wrote:
anais_nin wrote:
Lace wrote: evo ja se uzbudila odmah :-?

anais...godina dana cini svoje..ucini nesto :D
cekam da se javi neki koji je dobro uhodan, da ti ga nabacim pa da ti ne moras nista radit :D samo izgledaj :D

p.s. ima ovih kanadjana da ti srce stane, kontam se mogla sam jedan kontejner prebaciti do sarajeva, ono za prvu pomoc, malo za promjenu :D
da mi otvorimo kakav biznis ... :D
Momke uvoziti u Bosnu (posto ih je manjak), a cure izvoziti vani (ima ih visak).... export-import :D :D
inspire_me

Post by inspire_me »

zmijaIzmaj wrote:
Hehe to je i meni palo na pamet. U vezama je uvijek ista prica, svi hoce da zadovolje svoj ego misleci da su bas oni ti koji su je inicirali. Very Happy
ja bas pumpam ego kad znam da su oni prvi inicirali :-)
Ista sam :-) :-)
teletrader

Post by teletrader »

mama29 wrote:a to sto je vema bitniji dekolte i lijepo lice, nego sarm djevojke.... Ha :oops:
Da li bi vam se prije svidjela prosjecna djevojka, ali izuzetno simpaticna i pametna, ili neka koju je milina stat i gledat... A Boga mi tu je i carsija koja ce reci "uh sto Hare voda trebuuu" ( sve noge do kraj nje :D )

Joj, danasnje mladezi :P
Vazda simpaticna i pametna,jer dok ovi ostali ovu srugu gledaju,je je moram,slusati,trpiti,vodati..
Dok s ovom drugom mogu sjediti na Slatkom Cosetu,jesti kilfe i da nam bude super..Pogotovo ja sa mojim "ogranicenim" budzetom :-)
anais_nin

Post by anais_nin »

Jordan26 wrote: ssamo obecanja...nis vishe..osijedicu cekajuci....nego onaj ko krene u taj biznis bi mogao i zaraditi koji dinar ( pare rade gdje burgija nece) :D
ma kakve pare, stipu tu, dobra karma vise vrijedi :D regrutacija je vec u toku :D
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Jordan26 wrote: ssamo obecanja...nis vishe..osijedicu cekajuci....nego onaj ko krene u taj biznis bi mogao i zaraditi koji dinar ( pare rade gdje burgija nece) :D
Da otvorimo na "Bez cenzure" "Dobra treba tra¾i usamljeno srce" :D
Post Reply