vole li zene kretene
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dječak sa šibicama
#176 Re: vole li zene kretene
A ono, ne da vole kretene, nego vole kretencine, neke, zene... pri tome je najmanji problem u kretencinama.
- jon_jovi
- motorna_pila
#178 Re: vole li zene kretene
Nema dalje, kapa do poda!!!XeuX wrote:Evo ja ću pokašati odgovoriti na ovo pitanje gledajući sa naučnog aspekta.
Niko ne voli kretene pa tako i žene.
Problem je u tome što su žene površne i primitivne kao i muškarci(iako će se truditi da dokažu da nije tako).Uzdaju se previše u hemiju i fizičku privlačnost kod biranja partnera,iako traže neku ljubav i stabilnost,a tu nastaje problem.
One žene koje pak odluče da zanemare hemiju i fizičku privlačnost,završe u stabilnoj i sigurnoj vezi(braku),ali im je takav muškarac često seksualno odbojan pa ih vrlo često boli glava kad trebaju leći krevet sa svojim mužem.
Zato su svi muškarci svinje,a sve žene drolje.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#179 Re: vole li zene kretene
fakat je sve rečeno tim postom
- McMoy
- Mis mekinjas
#181 Re: vole li zene kretene
Ne vole, ali pocesto zavrse s kretenima.
Opet zavisi sta se smatra kretenom.
Nekoj je kreten, nekoj sve sto muskarac treba biti.
Opet zavisi sta se smatra kretenom.
Nekoj je kreten, nekoj sve sto muskarac treba biti.
- McMoy
#182 Re: vole li zene kretene
Vole, vole.
I ti kreteni, a misli se na one muškarce koji je ne fermaju 2%, grubi, "muškarčine"... i što bi rekli u sprečinom kraju
hoće i o'sovat' i ošinut', definitivno bolje prolaze u životu.
Ko još nije od vas mlađih napravio grešku da bude fin, da ugađa, ispunjava želje, bude nježan i pažljiv, pamti datum
i sat kad ga je prvi put pogledala, poljubila, i naravno njen rođendan i rođendan njene mame.... pamet u glavu!
U protivnom, imaćete se kad kajati.
Pustite ove ženske šupljake po forumu.
I ti kreteni, a misli se na one muškarce koji je ne fermaju 2%, grubi, "muškarčine"... i što bi rekli u sprečinom kraju
hoće i o'sovat' i ošinut', definitivno bolje prolaze u životu.
Ko još nije od vas mlađih napravio grešku da bude fin, da ugađa, ispunjava želje, bude nježan i pažljiv, pamti datum
i sat kad ga je prvi put pogledala, poljubila, i naravno njen rođendan i rođendan njene mame.... pamet u glavu!
U protivnom, imaćete se kad kajati.
Pustite ove ženske šupljake po forumu.
-
Emi_Nevermind
#183 Re: vole li zene kretene
Ne kontam majke mi s kakvim ste vi zenama bili 
- KPNCTNJAH
#184 Re: vole li zene kretene
Pa nije bas ni pogrijesio s ovim postom 
- McMoy
#185 Re: vole li zene kretene
veze s vezom wrote:kreten moze biti zanimljiv samo odredjeno vrijeme u zivotu jedne zeMske..svaka koja to ne skonta na vrijeme..zasluzuje da do kraja zivota zivi s takvim nekim..
svaka pametnija ce naci nekog finog i normalnog
Pa, baš u tom "određenom vremenu" dosta vas se zalijepi upravo za takve.
Neke se udaju za njih, a neke dobro nauče lekciju, pa onda svoje frustracije liječe na finim muškarcima.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#186 Re: vole li zene kretene
brawoMcMoy wrote:
Neke se udaju za njih, a neke dobro nauče lekciju, pa onda svoje frustracije liječe na finim muškarcima.
ima l' šta Bukowski reći na ovu temu
- McMoy
#187 Re: vole li zene kretene
Raznim.Emi_Nevermind wrote:Ne kontam majke mi s kakvim ste vi zenama bili
- McMoy
#188 Re: vole li zene kretene
Kasno je za mene. Fin bio, fin ostao.
Samo dajem besplatan i životno važan savjet mladim muškarcima da ne upadnu u istu zabludu.
Samo dajem besplatan i životno važan savjet mladim muškarcima da ne upadnu u istu zabludu.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#189 Re: vole li zene kretene
Rekla sam i ponovit cu, hodate sa svakakvim zenama za koje ne znate procijeniti kakve su pa vam je onda sav zenski rod kasnije naopak i svaka treba kretena koji ce je tuci pa ce takvog da cijeni.
- McMoy
#190 Re: vole li zene kretene
ladyblue18 wrote:Rekla sam i ponovit cu, hodate sa svakakvim zenama za koje ne znate procijeniti kakve su pa vam je onda sav zenski rod kasnije naopak i svaka treba kretena koji ce je tuci pa ce takvog da cijeni.
Ne govorim ili najmanje govorim o ličnom iskustvu.
Imam malo puno više godina od tebe.
Živio (više od godinu dana) u 8 gradova u BiH i van nje.
Svuda isti/slični obrasci ponašanja.
Nikad nisam podigao ruku na ženu niti ću.
Volim žene.
Ne znam ko je naopak, ali je previše, previše primjera u RL da bi bila slučajnost.
Niko ne želi da ga se tuče (izuzev Mazohista), ali ti odnosi postoje i funkcionišu.
Nije mi jasno kako i zašto, ali funkcionišu.
I nije uvijek u pitanju samo tuča, postoje razni drugi "mangupluci" koji privlače žene.
Tužno, ružno, neshvatljivo, ali je tako.
- madner
#191 Re: vole li zene kretene
Cuj nikad ne bi udario zenu, pa i ona ima pravo na udarac. 
- ladyblue18
#192 Re: vole li zene kretene
Pa cek ako ne pricas o licnim iskustvima tek sada ne vidim smisao tvojih tvrdnjiMcMoy wrote: Ne govorim ili najmanje govorim o ličnom iskustvu.
Ja sam nekako mislila da ako ja od npr 10 momaka imam ruzna iskustva sa njih 8 da onda mogu pricati kako su muskarci kreteni i sve sto dolazi u tom paketu generalizacija a ne "ja cula da pricaju da su muskarci kreteni".
Sastavis referat kakve su zene, da ne treba ovo, da ne treba ono, ali haman ni ti sam ne vjerujes u to sto pises
- supercali
#193 Re: vole li zene kretene
ako vidis da petoricu jarana vara 5 djevojaka
znaci da djevojke ne varaju jer se nije desilo tebi?
cudna ti ta logika
znaci da djevojke ne varaju jer se nije desilo tebi?
cudna ti ta logika
- ladyblue18
#194 Re: vole li zene kretene
Nope, logika je na mjestu.
Naravno da takve stvari postoje ali necu doci i nagovoriti se i popljuvati i napisati post pun frustracija koji fakat izgleda kao da moje iskustvo progovara iz mene i onda reci "eto znas inace kod mene je med i mlijeko ja ovo pisem u ime drugih"
haj sto se klonira ali sto mu jos moras crtati
Naravno da takve stvari postoje ali necu doci i nagovoriti se i popljuvati i napisati post pun frustracija koji fakat izgleda kao da moje iskustvo progovara iz mene i onda reci "eto znas inace kod mene je med i mlijeko ja ovo pisem u ime drugih"
Ohrndani starac wrote: Odakle ti toliki momci?Mozda si ti magnet za kretene pa imas losa iskustva ako dobro shvatih sto si htjela reci?Ja ipak mislim kako nismo tako losi.
- McMoy
#195 Re: vole li zene kretene
ladyblue18 wrote:Pa cek ako ne pricas o licnim iskustvima tek sada ne vidim smisao tvojih tvrdnjiMcMoy wrote: Ne govorim ili najmanje govorim o ličnom iskustvu.![]()
Ja sam nekako mislila da ako ja od npr 10 momaka imam ruzna iskustva sa njih 8 da onda mogu pricati kako su muskarci kreteni i sve sto dolazi u tom paketu generalizacija a ne "ja cula da pricaju da su muskarci kreteni".
Sastavis referat kakve su zene, da ne treba ovo, da ne treba ono, ali haman ni ti sam ne vjerujes u to sto pises
Ne znam na osnovu čega izvlačiš zaključak da ne vjerujem u ono što pišem?!
U nekom od prethodnih postova sam vrlo jasno rekao da nisam kreten/siledžija isl.
Dakle, nikako ne mogu pisati o kretenizmu iz svog iskustva.
Mogu samo pisati o tome kako prolaze fini/normalni muškarci.
A kretene gledao od dijela rodbine, komšija, prijatelja i poznanika.
Slušao na desetine žena koje iz takvog muškarca na silu cijede i izmišljaju neku pozitivnu osobinu.
Relativiziraju njegov kretenluk. podvode ga pod cool ponašanje.
Nažalost, upoznao i previše žena u raznim situacijama i kombinacijama...
- supercali
#196 Re: vole li zene kretene
pa napisat ces ono sto si vidio i naravno da ces popljuvati takveladyblue18 wrote:Nope, logika je na mjestu.
rekoh opet ne ide ti logika
znaci samo ono sto se meni desi mogu pljuvati
- ladyblue18
#197 Re: vole li zene kretene
Pa eto vidis...McMoy wrote: Mogu samo pisati o tome kako prolaze fini/normalni muškarci.
- Big Ang
#198 Re: vole li zene kretene
Žene vole kretene. Zar je to tajna? 
- McMoy
#199 Re: vole li zene kretene
Smijem tvrditi i sljedeće:
Nikad nisam sreo ni čuo za ženu nekog siledžije koja je tražila utjehu u društvu drugog muškarca.
Valjda nisu smjele znajući za posljedice. Ako sam slučajno razgovarao sa takvim, uglavnom je bilo na temu pravdanja siledžije i relativiziranja učinjenih djela.
S druge strane, skoro po pravilu, utjehu i malo ljubavi 'tatrane su tražile žene koje su živjele sa mirnim ljudima, ali
eto, Bože moj, one su zapostavljene, nemaju dovoljno pažnje i otvoreno kažu za svog finog huZbenda da je šonjo.
Vjeruj mi na riječ.
Nikad nisam sreo ni čuo za ženu nekog siledžije koja je tražila utjehu u društvu drugog muškarca.
Valjda nisu smjele znajući za posljedice. Ako sam slučajno razgovarao sa takvim, uglavnom je bilo na temu pravdanja siledžije i relativiziranja učinjenih djela.
S druge strane, skoro po pravilu, utjehu i malo ljubavi 'tatrane su tražile žene koje su živjele sa mirnim ljudima, ali
eto, Bože moj, one su zapostavljene, nemaju dovoljno pažnje i otvoreno kažu za svog finog huZbenda da je šonjo.
Vjeruj mi na riječ.
-
Emi_Nevermind
#200 Re: vole li zene kretene
I onda ti fini muskarci nakon tog perioda s "NEKIM" lijece frustracije na finim djevojkama i tako, djeco moja, nastaju mitovi kao "svi muskarci su kretene" i "sve zene su kuje"McMoy wrote:veze s vezom wrote:kreten moze biti zanimljiv samo odredjeno vrijeme u zivotu jedne zeMske..svaka koja to ne skonta na vrijeme..zasluzuje da do kraja zivota zivi s takvim nekim..
svaka pametnija ce naci nekog finog i normalnog