u tz prije par godina, pa smo neslavno propalikojsino wrote:gdje i kada ?
za koji mjesec slijedi drugi pokusaj
al zaboli me, ja sam svojoj guzici nasao posla... preporucio bi da isto ucine i volonteri/kopaci piramida...
u tz prije par godina, pa smo neslavno propalikojsino wrote:gdje i kada ?
Da nije poslije gajbe sarajevskog i buđenja na Bembaši ?Alfons Kauders wrote:u tz prije par godina, pa smo neslavno propalikojsino wrote:gdje i kada ?![]()
al zaboli me, ja sam svojoj guzici nasao posla... preporucio bi da isto ucine i volonteri/kopaci piramida...
jok, ja sam se budio na banji, poslije gajbe tuzlanskog i polovke badela...semm wrote:Da nije poslije gajbe sarajevskog i buđenja na Bembaši ?Alfons Kauders wrote:u tz prije par godina, pa smo neslavno propalikojsino wrote:gdje i kada ?![]()
Narod glup,hm ,hm .A ti se ko biva vazdigo iznad puka!
navikne narod... zivi od sane, sitnog sverca, muljanja, posredovanja i usluga...Harrys wrote:Treba dignuti glavu,gledati unaprijed,gledati od cega se zivi.
A zivi se od rada,ne od ubleha.
dakle najebali smo... ima da potone sve, od irca do slavinovica...Gospon Macola wrote:Semke hapa pare, a i Smailbegovic se nesto uzradio ... eno, spasava Tuzlu od propadanja ...![]()
![]()
![]()
http://www.piramida.bloger.hr/post/bosa ... 49224.aspx
Svi ce se oni nahapati para i dobrih reklama za svoje tupave web-stranice, gdje reklamiraju kojekakve "magicne materijale". Sve je to samo "business as usual".Alfons Kauders wrote:dakle najebali smo... ima da potone sve, od irca do slavinovica...Gospon Macola wrote:Semke hapa pare, a i Smailbegovic se nesto uzradio ... eno, spasava Tuzlu od propadanja ...![]()
![]()
![]()
http://www.piramida.bloger.hr/post/bosa ... 49224.aspx![]()
al mozda izroni piramida... il atlantida...
Kletve?semm wrote:Evo i mene 77.-og .Inače čitam samo kletve.Ovaj put je ih je Edhem dobro zabravio.
Pa nisam baš uvjeren da je tačna.Koliko se da vidjeti to njegovo kopanje je narodu jako interesantno.Gospon Macola wrote:Kletve?semm wrote:Evo i mene 77.-og .Inače čitam samo kletve.Ovaj put je ih je Edhem dobro zabravio.
Nema vece kletve nego: "da Bog da ti Semir kopao po basti".
Ma narodu je i borba bikova interesantnasemm wrote:
Pa nisam baš uvjeren da je tačna.Koliko se da vidjeti to njegovo kopanje je narodu jako interesantno.
Kod Edhema četiri kletve ukupno.
Bio i dao 200 KM i lopatao.Od mene dovoljno.A od tebe čak i previše ako ne filozofiraš.stranacc wrote:Ma narodu je i borba bikova interesantnasemm wrote:
Pa nisam baš uvjeren da je tačna.Koliko se da vidjeti to njegovo kopanje je narodu jako interesantno.
nikad (cjelokupni) narod nije bio mjerilo vrijednosti...
p.s. nego jesi li ti nazvao onaj broj sto se donira 3 marke ili si samo na verbalnoj podrsci
de naleti do mene na vikendicu, malo treba pokosit i okopat par vocki... ne moras mi dati 200 km... dosta je i stoja...semm wrote:Bio i dao 200 KM i lopatao.Od mene dovoljno.A od tebe čak i previše ako ne filozofiraš.stranacc wrote:Ma narodu je i borba bikova interesantnasemm wrote:
p.s. nego jesi li ti nazvao onaj broj sto se donira 3 marke ili si samo na verbalnoj podrsci
Kako vidim iz priloženog ,ti si se jako dobro snašao.Već si i vikendicu sa voćkama zaradio.Nemoras bas svaku uslugu naplačivati.A mogao bi da preskočiš i koju gajbu tuzlanskog,sad kad je posao uhodan.Alfons Kauders wrote:u tz prije par godina, pa smo neslavno propalikojsino wrote:gdje i kada ?![]()
Samo vi sanjajte ... ne daj Boze da mislite svojom glavom.semm wrote:Pa nisam baš uvjeren da je tačna.Koliko se da vidjeti to njegovo kopanje je narodu jako interesantno.Gospon Macola wrote:Kletve?semm wrote: Evo i mene 77.-og .Inače čitam samo kletve.Ovaj put je ih je Edhem dobro zabravio.
sVEGA TI NA SVIJETU ZA STA SI DAO 200 MARAKA??semm wrote:Bio i dao 200 KM i lopatao.Od mene dovoljno.A od tebe čak i previše ako ne filozofiraš.stranacc wrote:Ma narodu je i borba bikova interesantnasemm wrote:
Eto vidi se na tvom primjeru.Moj savjet:raskini sve linkove a naročito sa Edhemom.Gospon Macola wrote:Samo vi sanjajte ... ne daj Boze da mislite svojom glavom.semm wrote:Pa nisam baš uvjeren da je tačna.Koliko se da vidjeti to njegovo kopanje je narodu jako interesantno.Gospon Macola wrote: Kletve?
Pa neznam ko ovdje predstavlja Sizifa.U svakom slučaju kompjuter koji koristis i konekcija nisu besplatni,buraz.stranacc wrote:sVEGA TI NA SVIJETU ZA STA SI DAO 200 MARAKA??semm wrote:Bio i dao 200 KM i lopatao.Od mene dovoljno.A od tebe čak i previše ako ne filozofiraš.stranacc wrote: Ma narodu je i borba bikova interesantna
Sta ocekujesh od toga ...sta su tvoja nadanja ..il hajd samo nek se radi makar i sizifov posao...
Buraz trebash preispitati svoja gledanja na stvari![]()
Za lopatanje ..hajd to ti dodje kao exercise
a ja ma daj ... zar mislish da sam toliko lud da nazocvem neki glupi broj i oni mi uzmu 3 marke za semira ....
Tek kad ti skines tetoviranog Semketa sa glave.semm wrote:Eto vidi se na tvom primjeru.Moj savjet:raskini sve linkove a naročito sa Edhemom.Gospon Macola wrote:Samo vi sanjajte ... ne daj Boze da mislite svojom glavom.semm wrote: Pa nisam baš uvjeren da je tačna.Koliko se da vidjeti to njegovo kopanje je narodu jako interesantno.
Pretplata je mjesecna ..trosi koliko hocessemm wrote:
Pa neznam ko ovdje predstavlja Sizifa.U svakom slučaju kompjuter koji koristis i konekcija nisu besplatni,buraz.
Ovo je kao grom iz vedra neba!ferdo wrote:Morao sam. Citam da je na jucerasnjoj konferenciji profesor Hidajet Repovac iznio pretposatvku da je sve djelo rimljana koji su na ovim prostorima i boravili. A pet minuta prije toga kazu da je 8-12 hiljada godina staro????
Znaci rusi se i rimska povijest i pomjera 8 hiljada godina unatrag. Rim, Pompeji, August i Cezar sve je dakle laz i obmana. Pa mislim da je ovo dovoljno da se vidi strucnost te komisije.
Dobro jos nisu rekli da su nasli krompire u onom rimskom podrumu. Mozda su teleportovani iz amerike.
A moj djecace semm ti njima jos i pare dade. Pa sto nisi neku opcu enciklopediju bolan kupio pa procitaj stagod.