Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
klixoris wrote:@SaraFina, ja kad god vidim tvoj post, razmake izmedju redova itd. tacno pomislim da postajes onaj 1 x 2
Samo jos malo da skratis recenice i dodatno povecas razmake izmedju redova i eto te
I cuj sta ga je drzalo ? Pa suknjica i stramplice Vase tajno oruzje za zavodjenje
ahaaaaaaaaaa
stavka br 2: nabaviti suknjice i stramplice u sto vecoj kolicini
I ne djeluješ mi kao osoba koja bi trpjela takvo ponašanje. Što te uopće drzalo s njom? Mislim tom EX koja te stalno kontrolirala.
Bio si emotivno još povrijedjen zbog one koja te prevarila i trebala ti je sigurna veza? Zaborav?
Ne znam..
Kao što rekoh ne djeluješ kao muškarac mučenik. Naprotiv! Kapriciozan i razmazen si
Dakle što te drzalo konkretno uz nju i pored svih tih mana njenih?
Na kraju imam dojam da priča koju si konstruisao unaprijed ti daje alibi za prevaru.
Mada moram da priznam da je dobro napisana.
Ali definitivno si sebi obezbijedio unaprijed alibi da serviraš čitateljstvu.
A mozda i sebi..
U nedoumici sam.
Pa napisao sam vec da je veza bila super i da na to nisam obracao paznju kao na nesto bitno dok vrag nije odnio salu. Kada sam skontao da ona ozbiljno misli, vec smo bili relativno dugo u vezi i znas vec kako to ide, malo navike, malo nade da ce se stvari promijeniti. Tipicne samoobmane koje svako od nas ima.
Opet kazem drzalo me to sto nam je znalo biti jako lijepo i zabavno i sa puno strasti.
Ovdje na forumu smo svi anonimni i mislis da mi treba alibi pred ljudima koje ne poznajem i koji me ne poznaju?
Mislio sam da ce biti zanimljivo procitati iskreno svjedocenje iz prve ruke i to je to. Ako se nekome svidi tekst, drago mi je.
Ako neko misli iz njega izvaciti proizvoljne zakljucke, nemam problema vala ni sa tim, forum je
Tekst je odličan bez sumnje. Samo sam ja profesionalno deformirana što li
nista ja ne znam... samo kazem da licno/osobno ne idem do surovog analiziranja i u neke krajnosti kad je ozbiljna veza u pitanju...
volim vise da se baziram na povjerenje... mozda sma naivna, ili ti glupa al tako to gledam
Eurosa wrote:
Da sam ja zapisivala sve sto je trebalo, do sad bih se ja udomila, i to lijepo, a mozda i papirnato
Imma ja tih nekih krpica ali to ocigledno nisu te o kojima klixo prica!
Al' dobro, nisu svi muskarci isti. Meni, Bati i sl. su ti pomenuti "modni detalji" afrodizijak... A nekima su odbojni
Odo sad zvat dragu, da vidim sta je obukla danas
Last edited by klixoris on 09/12/2014 15:00, edited 1 time in total.
Eurosa wrote:
Da sam ja zapisivala sve sto je trebalo, do sad bih se ja udomila, i to lijepo, a mozda i papirnato
Eurosa wrote:
Al' dobro, nisu svi muskarci isti. Meni, Bati i sl. su ti pomenuti "modni detalji" afrodizijak... A nekima su odbojni
Odo sad zvat dragu, da vidim sta je obukla danas
@SaraFina
Pa jeste stariji... Al' ne znam hocel ti sta znaciti ako ti kazem da je lik gradjen k'o model za muski ves ?
"Sixpack" trbusnjaci i tako to Jedino nije pretjerano visok... 178-180 cm, tako nest
_BataZiv_0809 wrote:
ZNAČI, KRALJU
Bojim se da me neko nije klonirao
Jok ! Samo slicna zanimanja (ili fetisi )
Last edited by klixoris on 09/12/2014 15:14, edited 1 time in total.
klixoris wrote:@SaraFina
Pa jeste stariji... Al' ne znam hocel ti sta znaciti ako ti kazem da je lik gradjen k'o model za muski ves ?
"Sixpack" trbusnjaci i tako to
_BataZiv_0809 wrote:
ZNAČI, KRALJU
Bojim se da me neko nije klonirao
Jok ! Samo slicna zanimanja (ili fetisi )
Nič zovi ga na Forum neka se registrira!
Da vidim te trbušne pločice
A slike imaju od ljetos moje. Minići i ti fazoni.
A zao mi je to 178 je prenisko
Ništa Hvala drug!
Last edited by SaraFina on 09/12/2014 15:15, edited 1 time in total.
klixoris wrote:
Sve jasno !
Ja jedino ne kupujem, bezze mi i neugodno probirat tamo po zenskim stvarima. Radije dam pare pa je zamolim da se (nas) pocasti
Jest malo zajebano ispocetka, ali poslije postane furka
Jebo sve i jednu knjigu o samopomoci i ostala Cosmpolitan sranja, koliko dobar ves spasava vezu ili brak