Niko nije veći Rizin fan od tebe...to ti priznajemStitch__ wrote:Meshtare, jel to pretendujes da budes veci Ricin fan od mene
Kutak za fanove Rizze Ruze
Moderator: _BataZiv_0809
-
Stitch__
The night was black was no use holding back
Cos I just had to see there was someone watching me
In the mist dark figures move and twist
was this all for real or just some kind of hell
19 the number of the Rizo
Hell and fire were spawned to be released

Cos I just had to see there was someone watching me
In the mist dark figures move and twist
was this all for real or just some kind of hell
19 the number of the Rizo
Hell and fire were spawned to be released
- ahmed&nedzad
Ne pamtim kad sam se ovoliko ismijao.
Oplakah. Kad sam tek vidio naslov teme, sje*o sam se, nisam se mogao ni nasmijati.
Evo predlažem da napravimo izbor za najsmješniju ličnost godine, i da prvu titulu dodijelimo Rizi.

Oplakah. Kad sam tek vidio naslov teme, sje*o sam se, nisam se mogao ni nasmijati.
Evo predlažem da napravimo izbor za najsmješniju ličnost godine, i da prvu titulu dodijelimo Rizi.
-
zemljotres
navežemo li se na tvoj post izvodimo zaključak da je rizzo sotonist'...Saraswati wrote:Bez tog ne mozezemljotres wrote:de prvo isprintaj pa pokazi familiji![]()
Cini se da je postalo dio rituala
-
Grom iz vedra neba
shin wrote:19 19 19
The number of the rose.
- ahmed&nedzad
Hoće li nam ko razotkriti misteriju broja 19. Jel' mu to broj dlaka na vugla?! 
-
Grom iz vedra neba
Vidim da nam ponovo fali kult licnosti. Polako ali sigurno stvara se novi mit, mit o Rizi 19 Ruzi
i njegovom vijernom pratiocu Robbinu pardon Rizi Hamidovicu
oj Sandzaku rodna grudo
To mozemo zapisati i na sljedeci nacin u stilu kompjuterskih virusa R19R & RH666
To mozemo zapisati i na sljedeci nacin u stilu kompjuterskih virusa R19R & RH666
- alphonse kauders
Majko moja, pa tek danas vidim kakvu sam temu propuštao više od 20 dana:))) Onaj UBL zakuhao pa nestao (ili nestala).
Uglavnom da se pridružim
Meni Rizo Ruža kao "muzičar" pripada u istu kategoriju "neupotrebljivo smeće" zajedno sa Selmom Muhedinović, Eratom, Ninom Pršešom, Deenom, Almom Čardžič, većinom OBN-talenata, Sanelom Sijerčić i sl.
Izvini, ali osoba koja preferira njegovu muziku i ozbiljno misli je po mom mišljenju duhovno i u svakom smislu prazna, jer imati recimo Letu Štuke i R.R-a u istom gradu i muzički preferirati ovog drugog ("ljudi bez kalibra i ideje..") - to može samo neobrazovana i nenačitana osoba.
Čuj Rizzo Ruža- pa nevjerovatno.
Uglavnom da se pridružim
Meni Rizo Ruža kao "muzičar" pripada u istu kategoriju "neupotrebljivo smeće" zajedno sa Selmom Muhedinović, Eratom, Ninom Pršešom, Deenom, Almom Čardžič, većinom OBN-talenata, Sanelom Sijerčić i sl.
Izvini, ali osoba koja preferira njegovu muziku i ozbiljno misli je po mom mišljenju duhovno i u svakom smislu prazna, jer imati recimo Letu Štuke i R.R-a u istom gradu i muzički preferirati ovog drugog ("ljudi bez kalibra i ideje..") - to može samo neobrazovana i nenačitana osoba.
Čuj Rizzo Ruža- pa nevjerovatno.
-
Grom iz vedra neba
Sto bi reko Edo Maajka, sa manjom modifikacijom: Vratite nam Haseta, Rizzu (UBL-a), Elvisa, Brus Lija, a evo vam silikoni, atomska i CIABeatrice_22 wrote:mislim da smo ga/je prepali odusevljenjem, pitanjma i FANatizmomalphonse kauders wrote:Onaj UBL zakuhao pa nestao (ili nestala)![]()
euforijom i uzbudjenjem, te se malo povukao/la. Naime, tesko je kad te obozavaju mase...
od ljubavi do mrznje samo jedan korak
![]()
![]()
otjerali smo senzibilnog umjetnika
-
lost&found
jedan je Rizzo ....ili ih je mozda 19 ???????????????
-
Grom iz vedra neba
Ja mislim da je Rizzo Ruža jedini čovjek koji je u svom imenu ujedinio dvije rivalske stranke SDA i SDP za dobrobit BiH, hem što je Rizo, a još se crveni Ruža, ko karanfillost&found wrote:jedan je Rizzo ....ili ih je mozda 19 ???????????????
-
lost&found
i ima li se gdje kupiti postera,majica sa njegovim likom il samoljepljivih slicica (kao one za sv.prvenstvo ) ..skupi ricu i osvoji put oko svijeta

- strong69
Ccccc, sta od nasih mozgova uradise Skroz, Sikter, Letu Stuke... Rizzo, ovo ne pisemo mi, ovo je sve njihovo maslo. Preuzese kontrolu nad nasim umom pa sad ovako... Kud nisam slusao Almu Cardzic, Ninu Prsesa i druge velikane... Sad sam propao Skroz, oko mene Letu Stuke a muzicarima kao ti i njihovoj muzici govorim Sikter...
-
lost&found
a gdje se krece rico i kako doci do njega...sve radi zbog ..intimnog druzenja sa istim...