Bosanska piramida Sunca vol.3
Moderator: Chloe
-
Goa
Kad nema nekih novih dokaza haj da se posjetimo ovih najnovijih od 06. maja 2006. (Valjda sem nema kad od organizovanja ekskurzija da napise/izmisli nove)
Osim sto dvije strane brda imaju geometrijski oblik trougla i sto to slici piramidi, ja ne procitah nista vise u tim silnim naucnim dokazima.
Boze sacuvaj.
Samo kad pomislim, nedaj boze da pronadju na visocici neki umjetnički prikaz Minotaora iz rimskog perioda, pa ti bi ljudi pomislili da su na visocici zivjeli konji s ljudskom glavom.
Osim sto dvije strane brda imaju geometrijski oblik trougla i sto to slici piramidi, ja ne procitah nista vise u tim silnim naucnim dokazima.
Boze sacuvaj.
Samo kad pomislim, nedaj boze da pronadju na visocici neki umjetnički prikaz Minotaora iz rimskog perioda, pa ti bi ljudi pomislili da su na visocici zivjeli konji s ljudskom glavom.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
onda ti ne znas da citas...vrhovi Piramida Sunca, Mjeseca i Zmaja stvaraju SAVRSEN jednakostranicni trougao/trokut...Goa wrote:Kad nema nekih novih dokaza haj da se posjetimo ovih najnovijih od 06. maja 2006. (Valjda sem nema kad od organizovanja ekskurzija da napise/izmisli nove)
Boze sacuvaj.
plus su u nekoj poziciji, neke koordinate s nebeskim tijelima...
aman...
Goa, nazad u prvi razred
-
Reina
ako sam za da se vrse dalja istrazivanja i ako je to razlog da me ubrajate
u piramidase slazem se ali svakako ne bih glumila kao neki da sam piramidas a ovamo se sprdala bas licemjerno
obicno takvi i u zivotu ne znaju il bi kakili il bi piskili
u piramidase slazem se ali svakako ne bih glumila kao neki da sam piramidas a ovamo se sprdala bas licemjerno
Last edited by Reina on 25/05/2006 14:10, edited 1 time in total.
-
Prenj
Da je samo to ...mIRCerka wrote: onda ti ne znas da citas...vrhovi Piramida Sunca, Mjeseca i Zmaja stvaraju SAVRSEN jednakostranicni trougao/trokut...
plus su u nekoj poziciji, neke koordinate s nebeskim tijelima...
aman...
Goa, nazad u prvi razred
Semir Osmanagic: Kosmicka misija Maja wrote: Apstraktni geometrijski oblici unose novu dimenziju u spiritualnost i umjetnost. Da li se njima ipak stilizirano prikazuju bog Quetzaqoatl, more (“prolaznost”), ili imaju poseban vizuelni efekat koji doprinosi laksem dostizanju zeljenog duhovnog nivoa… bila su pitanja koja su mi se vrzmala po glavi.
-
mIRCerka
nisi nimalo ofirna sa prozivkom....Reina wrote:ako sam za da se vrse dalja istrazivanja i ako je to razlog da me ubrajate
u piramidase slazem se ali svakako ne bih glumila kao neki da sam piramidas a ovamo se sprdala kao neki bas licemjerno
pa sta trebam? da kao antipiramidashi KRVLJU branim postojanje piramide?
aman, bas vam je postalo dosadno...
cim se ne krvim, vec komuniciram sa pozitivnim tonom, jos se USUDIM ZAJEBAVATI odmah budem prozvana...
e ins-ane, kako li vec, zao mi je sto tako negativno gledas na sve....
hoces jednu piramidalnu cokoladnu torticu?
-
mIRCerka
i da...zaboravih ti reci...Reina wrote:ako sam za da se vrse dalja istrazivanja i ako je to razlog da me ubrajate
PAZI S KIM SE KACIS!!!!!

Mogla bih te ZIIIIKKK!!!!
-
mIRCerka
a Jav sam u horoskopu.....Reina wrote:joj kolika su ti usta ko u javaaaa
eh paaaa ti mislila tebe niko ne smije kritizirati ....
uf dosadni ste...
nije to kritiziranje...to je neshvacanje poente....
ali sta ces...
nije svako u toj kosmickoj fazi kao ja...
a nisam ja KO FOL piramidas....
ja samo sve gledam sa pozitivne strane i uzivam u par stranica bez krvi i vrijedjanja...
a nekima to smeta....samo ne znam zasto...
-
Reina
mIRCerka wrote:a Jav sam u horoskopu.....Reina wrote:joj kolika su ti usta ko u javaaaa
uf dosadni ste...
ali sta ces...
ja samo sve gledam sa pozitivne strane i uzivam u par stranica bez krvi i vrijedjanja...
ma nisi ti na cisto sta si, sto je i normalno ali zato ne moras isticati da si piramidas i u isto vrijeme ismijavati... (bar se tako cinis) malo je to bezvezno..... nego ako kazes da si piramidas to ne znaci da ne mozes i kritizirati odnosno kritikovati to sto se radi ili sto bi trebalo raditi ili sto ti nije jasno.
(a ovo u vezi krvi i vrijednja je glupo i djecije)
haj ciao
..
-
mIRCerka
gdje to ja ismijavam piramide tita ti milog?? joj vi sa sjevera sve vidite i znate rodila vas ja....Reina wrote:
ma nisi ti na cisto sta si, sto je i normalno ali zato ne moras isticati da si piramidas i u isto vrijeme ismijavati... (bar se tako cinis) malo je to bezvezno..... nego ako kazes da si piramidas to ne znaci da ne mozes i kritizirati odnosno kritikovati to sto se radi ili sto bi trebalo raditi ili sto ti nije jasno.
(a ovo u vezi krvi i vrijednja je glupo i djecije)
haj ciao
..
znaci ti si pobornik SLIJEPOG slijedjenja nekoga ili necega....
RASPISUJEM TENDER:
Trazimo nacin fizickog kaznjavanja mIRCerke jer ona:
- vjeruje u postojanje piramide ili objekta piramidalnog oblika
- ne vjeruje u glasovno pomjeranje visetonskih kamenih blokova
- vjeruje da u BiH ima nesto vise od cumura pod zemljom
- zeli da se sve to odradi rukama profesionalaca
- zeli da stvari posmatra s pozitivne strane, ukljucujuci zajebanciju na vlastiti racun...
PS Posebna kazna je slijedi jer se potpisuje kao TutanmIRCi Osmanagic!!!
Reina, ti si meni super
hajd Vozdra
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
mIRCerka wrote:
- zeli da stvari posmatra s pozitivne strane, ukljucujuci zajebanciju na vlastiti racun...
-
mIRCerka
pa ti ocigledno nisi citala makar zadnjih 50 stranica piramidalne teme...Reina wrote:eh pa ne mogu vjerovati da nisi skontala... upravo obrnuto od ovogReina wrote: znaci ti si pobornik SLIJEPOG slijedjenja nekoga ili necega....
sto si napisala....![]()
-
Prenj
Ti ... jos .... nisi .... osjetila ... "poseban vizuelni efekat koji doprinosi laksem dostizanju zeljenog duhovnog nivoa" ?Reina wrote:ne se uzrujavati niko ne ocekuje krvi i tucu kako mislis aman zene samo previse
je providno ponekad promijeni malo aman
-
Reina
a ti si osjetio .... i.... kako je.....Prenj wrote:Ti ... jos .... nisi .... osjetila ... "poseban vizuelni efekat koji doprinosi laksem dostizanju zeljenog duhovnog nivoa" ?Reina wrote:ne se uzrujavati niko ne ocekuje krvi i tucu kako mislis aman zene samo previse
-
Pearl
wildy known as "the brown tone" ...Prenj wrote:Ti ... jos .... nisi .... osjetila ... "poseban vizuelni efekat koji doprinosi laksem dostizanju zeljenog duhovnog nivoa" ?Reina wrote:ne se uzrujavati niko ne ocekuje krvi i tucu kako mislis aman zene samo previse
-
mIRCerka
Oh, Pape, oprosti mi zgrijesila sam...razmisljama sam SVOJIM mozgom...pape wrote:mIRCerka wrote:
- zeli da stvari posmatra s pozitivne strane, ukljucujuci zajebanciju na vlastiti racun...Zbog ovog boldiranog, .... u skoroj kosmickoj buducnosti, ocekujem anatemu i tvoj progon iz crkve, staroilirske visocke ... staroslavne, ....
![]()
- vedderedi
Kako ja ovo ne primjetih?Reina wrote:mIRCerka wrote:a Jav sam u horoskopu.....Reina wrote:joj kolika su ti usta ko u javaaaa
uf dosadni ste...
ali sta ces...
ma nisi ti na cisto sta si, sto je i normalno ali zato ne moras isticati da si piramidas i u isto vrijeme ismijavati...
Izmislili li se ponekad nesto Reina?
-
Reina
Kako ja ovo ne primjetih?vedderedi wrote:
ma nisi ti na cisto sta si, sto je i normalno ali zato ne moras isticati da si piramidas i u isto vrijeme ismijavati...
Izmislili li se ponekad nesto Reina?[/quote]
a maaa ljudi pa moze se pogrijesiti u procjeni naravno, ne kazem
da sam u pravuuu... ali zato kazem ono sto mislim a vi bar to cijenite...
pa dobro evo javno kazem MIRCI nije licemjer nego je pravi PRAVCATI
PIRAMIDAS... za razliku od nje ja se ne mogu bas pohvaliti niti da sam
anti niti da sam piramidas...niti zelim da slijepo slijedim bilo koga od te dvije grupe... ... ali sam za dalja istrazivanja.... pa bum
vidjeli... ne potcjenjujem ni jedne ni druge ...
*piramidas u krvi*
-
mIRCerka
e hajd sad da zasladimo kad smo vec spustili lopte...Reina wrote:
a maaa ljudi pa moze se pogrijesiti u procjeni naravno, ne kazem
da sam u pravuuu... ali zato kazem ono sto mislim a vi bar to cijenite...![]()
pa dobro evo javno kazem MIRCI nije licemjer nego je pravi PRAVCATI
PIRAMIDAS... za razliku od nje ja se ne mogu bas pohvaliti niti da sam
anti niti da sam piramidas...niti zelim da slijepo slijedim bilo koga od te dvije grupe... ... ali sam za dalja istrazivanja.... pa bum
vidjeli... ne potcjenjujem ni jedne ni druge ...a svidja mi se ono
*piramidas u krvi*
![]()

-
mIRCerka
kako niko ne voli tamni eurokrem, svi se udaraju bijelimReina wrote:ja cu krenuti s vrha![]()
sladje je
mi smo u komsiluku imali srecu da mi volimo bijeli a komsijina djeca crni, pa smo se redovno djorali za kantice....
no, da se vratimo piramidi...piramidalne suvenire mozete naci cak i u travniku
piramidalne kasice koje sam gledala nemaju otvora za VADI PARE samo za STAVI PARE....odlichna usteda...
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
mIRCerka wrote: piramidalne kasice koje sam gledala nemaju otvora za VADI PARE samo za STAVI PARE....odlichna usteda...:D:D
- seljak_cojek
Kad postoji dobra volja....