Veceras Evrovizija 2006 - dajte glas Bosni!!!

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
alphonse kauders

Post by alphonse kauders »

hrasno38 wrote:
Irm@ wrote:eh aferim :-D
svaka cast Hariju i ekipi (osim Kukrica-dan kad Ovaj ode u penziju... drzavni praznik-ne mogu ga smislit :roll: :D )
svaka cast i dijaspori-pokazaste se u pravom pravcatom svjetlu...a jos da budete bolji u subotu-ovo je naredjenje :-D
i svakako Evropljanima...znaju oni prepoznat kvalitet 8-)
A sta to fali Kukricu, momak je prvi covjek iz RS-a (aqko izuzmemo pojedine sportiste) koji je svim srcem veceras navijao za BiH i moglo se svakoga trenutka osjetiti koliko zeli uspjeh Harija. Mozda nije sjajan komentator ali je veceras bio pravi Bosanac i svaka mu cast za to.
Hari - samo naprijed, idemo poslije Oskara i Medvjeda donijeti i Evroviziju u BiH. Ja licno sam uzivao u one tri minute i nadam se da cemo u suboti slaviti.

Kukrić je rođeni Sarajlija sa Alipašina polja (znam to jer je išao sa mnom u razred u OŠ "Prvi maj") i kao klinac je vječito bio feminiziran i ushićen, ali vidi se da je momku stalo fakat da uzmemo Eurosong i da se čovjek osjeća Bosancem.
A, Hariju fakat svaka čast kao i ukupnoj izvedbi.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Eli005 wrote:E vala Kuklica treba nabiti nogom jer to je takva pedercina da je to ne normalno. :x
"Kuklic" mozda i jeste peder, ne znam tog covjeka. A ti si izgleda fudbaler pa bi malo nabijao nogom. Zasto vrijedjas covjeka bez ikakvog razloga. Ako ti nije po ukusu jednostavno reci da ti se ne svidja i to je to. Ako mislis da mozes bolje znas dobro gdje je televizija.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

alphonse kauders wrote:
hrasno38 wrote:
Irm@ wrote:eh aferim :-D
svaka cast Hariju i ekipi (osim Kukrica-dan kad Ovaj ode u penziju... drzavni praznik-ne mogu ga smislit :roll: :D )
svaka cast i dijaspori-pokazaste se u pravom pravcatom svjetlu...a jos da budete bolji u subotu-ovo je naredjenje :-D
i svakako Evropljanima...znaju oni prepoznat kvalitet 8-)
A sta to fali Kukricu, momak je prvi covjek iz RS-a (aqko izuzmemo pojedine sportiste) koji je svim srcem veceras navijao za BiH i moglo se svakoga trenutka osjetiti koliko zeli uspjeh Harija. Mozda nije sjajan komentator ali je veceras bio pravi Bosanac i svaka mu cast za to.
Hari - samo naprijed, idemo poslije Oskara i Medvjeda donijeti i Evroviziju u BiH. Ja licno sam uzivao u one tri minute i nadam se da cemo u suboti slaviti.

Kukrić je rođeni Sarajlija sa Alipašina polja (znam to jer je išao sa mnom u razred u OŠ "Prvi maj") i kao klinac je vječito bio feminiziran i ushićen, ali vidi se da je momku stalo fakat da uzmemo Eurosong i da se čovjek osjeća Bosancem.
A burazer mu je opet bio susta suprotnost. Bez obzira koliko bio feminiziran nije bio bezobrazan i nevaspitan, zar ne?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

hrasno38 wrote:
Eli005 wrote:E vala Kuklica treba nabiti nogom jer to je takva pedercina da je to ne normalno. :x
"Kuklic" mozda i jeste peder, ne znam tog covjeka. A ti si izgleda fudbaler pa bi malo nabijao nogom. Zasto vrijedjas covjeka bez ikakvog razloga. Ako ti nije po ukusu jednostavno reci da ti se ne svidja i to je to. Ako mislis da mozes bolje znas dobro gdje je televizija.
mislim da je trenutno nebitno sta je on odakle je on bosna rekti...

HARI je bio BETON i cijeloj ekipi svaka cast...a poznato je da nama uvijek NESTO MORA SMETATI stoga hrasno, ne obaziri se...
a fakat jest svrshavao :D al nije jedini...

HARI NE VOLIM TE AL SVAKA TI CAST!
femme

Post by femme »

ma stvarno trebamo covjeka pustiti na miru......sad mi zao sto ga spomenuh uopste..... :sad:
Irm@

Post by Irm@ »

alphonse kauders wrote:Kukrić je rođeni Sarajlija sa Alipašina polja (znam to jer je išao sa mnom u razred u OŠ "Prvi maj") i kao klinac je vječito bio feminiziran i ushićen, ali vidi se da je momku stalo fakat da uzmemo Eurosong i da se čovjek osjeća Bosancem.
ma joj...rodjenih Sarajlija covjeku preko glave...
tacno je da nije po mom ukusu ni kao covjek ni kao komentator...
alphonse kauders

Post by alphonse kauders »

hrasno38 wrote:
alphonse kauders wrote:
hrasno38 wrote: A sta to fali Kukricu, momak je prvi covjek iz RS-a (aqko izuzmemo pojedine sportiste) koji je svim srcem veceras navijao za BiH i moglo se svakoga trenutka osjetiti koliko zeli uspjeh Harija. Mozda nije sjajan komentator ali je veceras bio pravi Bosanac i svaka mu cast za to.

A burazer mu je opet bio susta suprotnost. Bez obzira koliko bio feminiziran nije bio bezobrazan i nevaspitan, zar ne?
Nije, kulturno čeljade, poluštreber, ostavio grdne novce za telefon zovući Vesnu Andree u Satričiće, a sad radi s njom- fakat primjer čovjeka za koga se od mladosti moglo reći da će biti na tv-u:)
Hadzi-Murat

Post by Hadzi-Murat »

Ma jasta radi...nek covjek radi svoj posao...ako smo mogli Deen-a otrpit prije dvije godine, mozemo i ovog komentatora...

Nesto mi naumpade...Sta mislite da su Deen Backovic i ovi Finci nastupali zajedno, saradnja godine... :lol:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Irm@ wrote:
alphonse kauders wrote:Kukrić je rođeni Sarajlija sa Alipašina polja (znam to jer je išao sa mnom u razred u OŠ "Prvi maj") i kao klinac je vječito bio feminiziran i ushićen, ali vidi se da je momku stalo fakat da uzmemo Eurosong i da se čovjek osjeća Bosancem.
ma joj...rodjenih Sarajlija covjeku preko glave...
tacno je da nije po mom ukusu ni kao covjek ni kao komentator...
with all due respect, tema je LEJLA i hari, a za dejana otvori posebnu temu tita ti...
Irm@

Post by Irm@ »

halali...my mistake :)
goooooooo Hariiiiiiii 8-) :-D
Last edited by Irm@ on 19/05/2006 00:52, edited 1 time in total.
Stitch__

Post by Stitch__ »

Lordi 8-) Hari 8-) 8-) bice gusto 8-)

Eurosong 2007 u Vistafonu!! :D
LAV_SA

Post by LAV_SA »

Svaka ti ćast Hari.
Image
mIRCerka

Post by mIRCerka »

severina se razbolila, valjda nije pticija gripa...
Lejla cuvaj se

Image
morti

Post by morti »

Nisam mogao, a da ne primjetim dobre noge harmonikašice!!!

Pa vi pričajte šta oćete!!!

:-) :D
Edin H.

Post by Edin H. »

A ja jedino primjetio kako harmonikasica suvereno vlada instrumentom poput Ibre Dirke :shock:
lavor_

Post by lavor_ »

svaka cast centrali SDA koja je podigla dijaporu... :) :)
Last edited by lavor_ on 19/05/2006 02:07, edited 1 time in total.
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Ludilo, valja poceti kes skupljati za organizaciju eurosonga 2007.
forUMASH

Post by forUMASH »

.....haleluja SDA..... :lol:
lavor_

Post by lavor_ »

LAV_SA wrote:Svaka ti ćast Hari.
Image
:lol: :lol: :lol:

usput :D :D jel neko pratio crveno-crno nocas(FTV)...prenj ti :? ?

Go hari,Go sema.

:D
lavor_

Post by lavor_ »

forUMASH wrote:.....haleluja SDA..... :lol:
nego sta...nista bez suljine fetwe :lol: :lol:
Al-aqsa

Post by Al-aqsa »

Svaka cast Hari, svaka cast Lejla, Svaka cast SDA...!!

Izgleda da nekima nije pravo sto se pjesma zove Lejla, izgleda da neki zale za onim starim dobrim jugoslovenskim vremenima kada se svaka pjesma zvala ili Gordona ili Svetlana, ...ali nikako Lejla!!

GO BOSNIA
rulja_20

Post by rulja_20 »

Al-aqsa wrote:Svaka cast Hari, svaka cast Lejla, Svaka cast SDA...!!

Izgleda da nekima nije pravo sto se pjesma zove Lejla, izgleda da neki zale za onim starim dobrim jugoslovenskim vremenima kada se svaka pjesma zvala ili Gordona ili Svetlana, ...ali nikako Lejla!!

GO BOSNIA
bit će da je to Flashova žena?! :D :P
zenny

Post by zenny »

e vala, odavno nije bila pozitivnija tema, da se svi slazemo........ svaka nam cast, ali ipak rovite i trazite dlaku u jajetu..... ccccccccc, hajd potrudite se ostati slozni i biti pozitivni bar u necemu
Al-aqsa

Post by Al-aqsa »

Naprijed Bosno, naprijed Sa-x, naprijed Hercegovino, naprijed svi oni koima je domovina na srcu, naprijed Tanovicu, naprijed Zbanic, naprijed Merline, naprijed Hari, naprijed Isovicu, naprijed Bihacu-Tuzlo-Sarajevo-Gorazde..., naprijed suzivot, naprijed nasi ljiljani...

...Naprijed moja jedina domovino, bosa si i zedna, al' si prkosna jer nosis naj bolje sinove...!!
txmx

Post by txmx »

e neka nama, oci moje ljepe, prdonja poput prenja. nek on samo siri negativu... al sebi kuci. a ovdje.... ovdje ga moze.... ni svjestan nije kako ga moze....
Post Reply