Kratki govori Izetbegovica
-
Revolucionar
Jel ima neko ko nam je nekad valjao?
Konam valja? i ko ce nam valjati?

-
Revolucionar
Meni se opet cini da nebi sjala ovako jako,ako bi uopste i sjala...On nam je sotavio avliju,to sto mi nismo dovoljno pametni da je uredimo.Eh to je vec nesto drugo!! 
-
Revolucionar
Sve da je i on idealan mi bi izabrali kako se zvase onaj njegov konj,Dzoli?Meshtar wrote:Mislim da svi vole Taličnog Toma.
Toma za predsjednika!!!
- Meshtar
To ti misliš, ne bi mi izabrali Jolly-a.Revolucionar wrote:Sve da je i on idealan mi bi izabrali kako se zvase onaj njegov konj,Dzoli?Meshtar wrote:Mislim da svi vole Taličnog Toma.
Toma za predsjednika!!!
Mi smo navikli da nas vode braća Dalton.
Samo jebem li ga, kako mene uvijek zapadne Averel, onaj najgluplji??
-
spongebob
Jeste on sastavio avliju ali kako za koga. De promijeni nick Tita tiRevolucionar wrote:Meni se opet cini da nebi sjala ovako jako,ako bi uopste i sjala...On nam je sotavio avliju,to sto mi nismo dovoljno pametni da je uredimo.Eh to je vec nesto drugo!!
- Vodenjak
Sta mu fali?spongebob wrote:Jeste on sastavio avliju ali kako za koga. De promijeni nick Tita tiRevolucionar wrote:Meni se opet cini da nebi sjala ovako jako,ako bi uopste i sjala...On nam je sotavio avliju,to sto mi nismo dovoljno pametni da je uredimo.Eh to je vec nesto drugo!!
Zar nije revolucionaran?
Koliko znam, niko nije rekao da je bio zadovoljan avlijom, ali njegove revolucionarne ideje ce otvoriti oci narodu i vecina ce poci za njim...
...negdje u blizi ili dalji komsiluk!
-
Revolucionar
U avliji vise ne ginu neduzna djeca,u avliji se ima kupiti mlijeko,hljeb,u avliji mozes imati i bastu i posaditi nesto,samo sto bastovano siju neko lose sjeme.spongebob wrote:Jeste on sastavio avliju ali kako za koga. De promijeni nick Tita tiRevolucionar wrote:Meni se opet cini da nebi sjala ovako jako,ako bi uopste i sjala...On nam je sotavio avliju,to sto mi nismo dovoljno pametni da je uredimo.Eh to je vec nesto drugo!!
-
Revolucionar
Ruze nam bas i ne mirisu,ali avlija nije kriva.Vec ono sijemo u nju.