Raskid veze
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
Desanka Maksimovic - SLOVO O LJUBAVI
Ako se volite ljubavlju koja buja u samoći,
od razdaljine,
koja je više od sna nego od svesti,
i po rastanku drhtaćete od miline,
mognete li se još ikada sresti.
Vi koji se volite ljubavlju isposnika,
sa strahom od sagrešenja,
koji kao ptica o kavez lomite krila,
sećaćete se uvek jedno drugom lika.
I po rastanku zamreti vam neće gušena htenja.
Ako zbog nje patiš od nesanice
i u ponoć hodaš budan po bašti,
ako te lomi neutoljena želja luda,
sećanja na nju nikada se nećeš spasiti.
Onih s kojima se igramo oko vatre,
a bojimo se da je dodirnemo,
s kojima idemo kraj ponora nezagrljeni i nemi,
sećaćemo se dugo ma i zavoleli zatim druge.
Ako je želiš bezgranično,
a sediš kraj nje bez glasa slušajući bajku koja se u vama rađa,
svanuću slično,
pamtićeš je i kad se zima pred tobom zabelasa.
Ako veruješ, sedeći uz nju,
da je ljubav maslačkov puhor
koji svaki dodir može da strese,
ako voliš u njoj san i dete,
ako ti je bez nje pusto i gluho,
misao na nju budiće te i kad se rastanete.
Zauvek se pamte oni s kojima se grlili nismo,
čije su nam usne ostale nepoznate,
kojima smo samo s proleća, u snu, pisali pismo.
Oni koji se kao reka ne mogu sliti,
među kojima nema spojnog suda krvi i krvi vrele,
a srca im se dozivaju ludo,
zaboraviti se neće ni kad im duše budu posedele.
Ako vam je ljubav nož u srcu,
a bojite se taj nož izvući, kao da ćete tog časa umreti,
pamtiće te on, setiće te se i umirući.
Oni zbog kojih srca osećamo kao ranu,
ali ranu zbog koje se jedino živi,
u sećanje nam banu i kad zavolimo druge –
i osetimo se nesrećni i krivi.
Ako se volite ljubavlju koja buja u samoći,
od razdaljine,
koja je više od sna nego od svesti,
i po rastanku drhtaćete od miline,
mognete li se još ikada sresti.
Vi koji se volite ljubavlju isposnika,
sa strahom od sagrešenja,
koji kao ptica o kavez lomite krila,
sećaćete se uvek jedno drugom lika.
I po rastanku zamreti vam neće gušena htenja.
Ako zbog nje patiš od nesanice
i u ponoć hodaš budan po bašti,
ako te lomi neutoljena želja luda,
sećanja na nju nikada se nećeš spasiti.
Onih s kojima se igramo oko vatre,
a bojimo se da je dodirnemo,
s kojima idemo kraj ponora nezagrljeni i nemi,
sećaćemo se dugo ma i zavoleli zatim druge.
Ako je želiš bezgranično,
a sediš kraj nje bez glasa slušajući bajku koja se u vama rađa,
svanuću slično,
pamtićeš je i kad se zima pred tobom zabelasa.
Ako veruješ, sedeći uz nju,
da je ljubav maslačkov puhor
koji svaki dodir može da strese,
ako voliš u njoj san i dete,
ako ti je bez nje pusto i gluho,
misao na nju budiće te i kad se rastanete.
Zauvek se pamte oni s kojima se grlili nismo,
čije su nam usne ostale nepoznate,
kojima smo samo s proleća, u snu, pisali pismo.
Oni koji se kao reka ne mogu sliti,
među kojima nema spojnog suda krvi i krvi vrele,
a srca im se dozivaju ludo,
zaboraviti se neće ni kad im duše budu posedele.
Ako vam je ljubav nož u srcu,
a bojite se taj nož izvući, kao da ćete tog časa umreti,
pamtiće te on, setiće te se i umirući.
Oni zbog kojih srca osećamo kao ranu,
ali ranu zbog koje se jedino živi,
u sećanje nam banu i kad zavolimo druge –
i osetimo se nesrećni i krivi.
-
skojotovski
Ćelava cura wrote:skojotovski, zabrinjavas me![]()
ti samo na pucanje mislis
![]()
Kakav crni metak, nije petak-ponedjeljak je
A osim toga...ja sam im samo predlozila, posto tuguju oboje, da zajedno popiju kafu ili caj i ispricaju se![]()
- maccarona
svi mi imamo svoja shvatanjaNeelix wrote:
kakvih crnih par mjeseci, z nas li ti sta je klin???![]()
![]()
![]()
![]()
meni je jako drago da ti vise ne places
koliko ti to zaista pomaze
sve najbolje
-
pesak
Ljubav traje četiri godine
Zaboravite romantične priče. Ne možete u nekog biti zaljubljeni cijeli život. Nakon početnog 'ludila', koje ima sve simptome opsesivno-kompulzivnog poremećaja, postajete ovisnik.
Istraživači s Nacionalnog autonomnog sveučilišta u Meksiku kažu da svaka zaljubljenost ima rok trajanja i da ne može trajati duže od četiri godine.
Zaljubljenost, koja sliči privremenom ludilu, uzrokovana je aktivacijom specifičnih kemijskih spojeva u mozgu. Čak će i najjača ljubav nestati kada se rezerve tih kemikalija istroše, a one mogu trajati najviše četiri godine. Strastvena ljubav tada se pretvara u emocionalnu ili seksualnu ovisnost.
Znanstvenici su istraživanje proveli na velikom broju zaljubljenih ljudi i otkrili su da ljubav ima sve karakteristike opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Naime, kada je netko zaljubljen često zna patiti od nedostatka apetita i nesanice i ne može misliti ni na što drugo osmim na svog voljenog/u.
Osim toga, otkrili su da se u istu osobu možemo samo jednom zaljubiti. Osjećaji koji se mogu javiti nakon prekida veze su prolazni i ne mogu rasplamsati veliku ljubav.
http://www.net.hr/webcafe/page/2008/03/03/0643006.htmle
Zaboravite romantične priče. Ne možete u nekog biti zaljubljeni cijeli život. Nakon početnog 'ludila', koje ima sve simptome opsesivno-kompulzivnog poremećaja, postajete ovisnik.
Istraživači s Nacionalnog autonomnog sveučilišta u Meksiku kažu da svaka zaljubljenost ima rok trajanja i da ne može trajati duže od četiri godine.
Zaljubljenost, koja sliči privremenom ludilu, uzrokovana je aktivacijom specifičnih kemijskih spojeva u mozgu. Čak će i najjača ljubav nestati kada se rezerve tih kemikalija istroše, a one mogu trajati najviše četiri godine. Strastvena ljubav tada se pretvara u emocionalnu ili seksualnu ovisnost.
Znanstvenici su istraživanje proveli na velikom broju zaljubljenih ljudi i otkrili su da ljubav ima sve karakteristike opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Naime, kada je netko zaljubljen često zna patiti od nedostatka apetita i nesanice i ne može misliti ni na što drugo osmim na svog voljenog/u.
Osim toga, otkrili su da se u istu osobu možemo samo jednom zaljubiti. Osjećaji koji se mogu javiti nakon prekida veze su prolazni i ne mogu rasplamsati veliku ljubav.
- anais_nin
pesak wrote:Ljubav traje četiri godine
istrazivanja vezana za emocije su rijetko definitivna
takodje ne podlezu svi aspekti naseg postojanja zakonima NAUKE
ko je ikad dozivio da vidi taj vragolasti pogled, taj brzi odsjaj u oku, taj njezni dodir nekog starijeg para koji je vise od 2/3 zivota proveo zajedno zna da nije svaka ljubav, svaka veza "osudjena" na to da "preraste u naviku" niti da se izlize kao sapun
Last edited by anais_nin on 04/03/2008 00:32, edited 1 time in total.
- anais_nin
pa vjerujem i japesak wrote:ja verujem nauci...
pa u tome i jeste ljepota postojanja
u svakom slucaju vise vjerujem u ljubav nego u nauku
- anais_nin
mozda grijesim, ali sto vise pises sve mi se vise cini da kod tebe vise pati ego nego srceLa_Forge wrote: prva mi je prava ljubav, prava veza, proveo sam trećinu života sa njom ... i činjenica da je bila u stanju sve tako hladno odigrati ... za tri mjeseca upoznati novog i nastaviti bez problema...
osjećam se isto zadnji glupan, gdje su mi oči bile ... kako to nisam osjeti i vidio ... toliko me to demoralisalo da imam osjećaj da mi na čelu piše veliko L...
Last edited by anais_nin on 04/03/2008 05:21, edited 1 time in total.
- anais_nin
treba znati izabrati momenat za davanje tog savjetamaccarona wrote:aman niko nije rodjen da pati cijeli zivot
a ako neke stvari nisi preboljelamoze ti tito doci
ni pljunut ga neces
a kamoli da sam sebi nesto umisljas
dobices onoliko vremena koliko ti treba
:D
sve je oksamo sam protiv klina i izbijanja
i verbalno tjeranje osoba da se dignu i krenu u borbu protiv samih sebe
bas onda kad vrijeme nije jos stiglo
ali uglavnom kad tad naleti taj momenat kad savjet o KLINovima postaje relevantan
-
d2
onog momenta kad shvatite da je sve to samo u vasoj glavi stvari ce biti puno lakse
nakon moje prve ozbiljne veze dotakao sam dno dna i bio na tom dnu 3 debele godine, za svaku godinu sa njom ja sam bio godinu sjeban, malo je reci sjeban, ne postoji rijec koja bi mogla opisati moje stanje
od tada je proslo godina i veza, nakon zadnjeg raskida veze koja je trajala 6 godina sam bio sjeban dva dana. Tacnije ne dva dana, raskinuli popodne, navece mi dosao prijatelj da mi malo olaksa ono da nekome ispricam, tu noc legao, fino sam sebi rekao momak to je sve u tvojoj glavi, kako sam sebi postavis stvari tako ce ti i biti. Sutra se ustao kao da nikad nije nista bilo, trzao se jos par dana kad cujem zvono na vratima ili telefon, nakon par dana vise ni to. Zavrseno. Okrenuo se ponovo zivotu, ljudima, zainteresovao se za razlicite stvari, upoznao nove ljude...
Kako sam sebi postavis stvari tako ce ti i biti, sve se odvija u tvojoj glavi. Treba jedino izbjeci zamku dozivljavanja sebe ili nje kao krivca, postavljati si pitanja zasto, kako, vrtiti film dalje, razvijati teze i mogucnosti, sazaljevati partnera... To ne treba raditi, zavrsilo je ? Ok, idemo dalje kroz zivot, otvorite se za nove stvari, nove ljude i prestanite se sazaljevati.
Neki dan sam imao opet nekakve ljubavne jade i budala sjedio cijelo prijepodne i dio popodneva buljeci u zid... Natjeram se da izadjem, sjednem u auto, subota, obrnem krug po gradu, na kafu, procitam novine, opet krug po gradu, sunce, lijepo, raja vani... Vratim se kuci normalan. Nemojte se povlaciti u sebe, to je najgore sto si mozete uciniti.
nakon moje prve ozbiljne veze dotakao sam dno dna i bio na tom dnu 3 debele godine, za svaku godinu sa njom ja sam bio godinu sjeban, malo je reci sjeban, ne postoji rijec koja bi mogla opisati moje stanje
od tada je proslo godina i veza, nakon zadnjeg raskida veze koja je trajala 6 godina sam bio sjeban dva dana. Tacnije ne dva dana, raskinuli popodne, navece mi dosao prijatelj da mi malo olaksa ono da nekome ispricam, tu noc legao, fino sam sebi rekao momak to je sve u tvojoj glavi, kako sam sebi postavis stvari tako ce ti i biti. Sutra se ustao kao da nikad nije nista bilo, trzao se jos par dana kad cujem zvono na vratima ili telefon, nakon par dana vise ni to. Zavrseno. Okrenuo se ponovo zivotu, ljudima, zainteresovao se za razlicite stvari, upoznao nove ljude...
Kako sam sebi postavis stvari tako ce ti i biti, sve se odvija u tvojoj glavi. Treba jedino izbjeci zamku dozivljavanja sebe ili nje kao krivca, postavljati si pitanja zasto, kako, vrtiti film dalje, razvijati teze i mogucnosti, sazaljevati partnera... To ne treba raditi, zavrsilo je ? Ok, idemo dalje kroz zivot, otvorite se za nove stvari, nove ljude i prestanite se sazaljevati.
Neki dan sam imao opet nekakve ljubavne jade i budala sjedio cijelo prijepodne i dio popodneva buljeci u zid... Natjeram se da izadjem, sjednem u auto, subota, obrnem krug po gradu, na kafu, procitam novine, opet krug po gradu, sunce, lijepo, raja vani... Vratim se kuci normalan. Nemojte se povlaciti u sebe, to je najgore sto si mozete uciniti.
-
pesak
Štetna strana života udvoje
|||| - 24.04.2007.
Stres vašeg partnera može da utiče na vaš pritisak
Stres vašeg partnera može da utiče na vaš pritisak, njegova nesanica na vašu telesnu težinu, a depresija na vaše samopouzdanje. Zato je veoma važno na vreme prepoznati partnerove loše navike, da biste njihov uticaj pokušali da svedete na minimum.
SLIČNOSTI - Bez obzira na to da li živite zdravo ili ne, ako imate partnera čije se životne navike razlikuju od vaših i pri tom su negativne, to će svakako uticati i na vas. Izbor naših partnera nikada nije uslovljen slučajem i partneri definitivno međusobno liče, ali i dopunjuju jedni druge. Iako nam se u početku čini da smo potpuno različiti, vremenom ipak postajemo sve sličniji jedni drugima i počinjemo da razmišljamo na sličan način. Zato i preuzimamo tuđe loše navike i to najčešće sasvim nesvesno.
Istraživanja na Univerzitetu Čikago pokazala su da nedostatak sna ima veze s povećanjem telesne težine. Onima koji spavaju u kratkim intervalima smanjuje se sposobnost sagorevanja glukoze i ugljenih hidrata. Međutim, ako uspete da uskladite vreme odlaska u krevet i ustajanje, veća je verovatnost da ćete bolje spavati. Najvažniji je prvi sat spavanja, kada telo pokušava da utone u najdublji deo sna. Da biste lakše zaspali, pre spavanja jedite banane.
Ako je jedan od vas nesrećan, biće skloniji kritikovanju, pa ćete se na meti njegovih/njenih zajedljivih kritika sigurno naći i vi. Istraživanja na univerzitetu u Bostonu pokazala su da se raspoloženje muškaraca može popraviti u društvu žena, ali ne i obratno. Na osećaj sreće takođe će uticati i hrana koju jedete, odnosno količina šećera u krvi. Jedite pomalo, ali često.
Ako je vaš partner nezainteresovan za seks, verovatno ćete i vi izgubiti interes za njega, objašnjava seksualni terapeut Marša Pauel. Vođenje ljubavi oslobađa hormon oksitocin, koji podstiče seksualnu želju i razlog je zbog kog posle seksa želimo još više - seksa. Da biste rešili problem nedostatka seksualne želje, za početak možete da odredite dan kada ćete svoj dom da pretvorite u ljubavnu oazu, a zavodljivu atmosferu pojačaće sveće i mekana posteljina. Takođe, dogovorite se da ćete se pre samog seksualnog čina ljubiti i maziti bar pola sata. Učinak će, tvrdi Pauel, biti odličan.
|||| - 24.04.2007.
Stres vašeg partnera može da utiče na vaš pritisak
Stres vašeg partnera može da utiče na vaš pritisak, njegova nesanica na vašu telesnu težinu, a depresija na vaše samopouzdanje. Zato je veoma važno na vreme prepoznati partnerove loše navike, da biste njihov uticaj pokušali da svedete na minimum.
SLIČNOSTI - Bez obzira na to da li živite zdravo ili ne, ako imate partnera čije se životne navike razlikuju od vaših i pri tom su negativne, to će svakako uticati i na vas. Izbor naših partnera nikada nije uslovljen slučajem i partneri definitivno međusobno liče, ali i dopunjuju jedni druge. Iako nam se u početku čini da smo potpuno različiti, vremenom ipak postajemo sve sličniji jedni drugima i počinjemo da razmišljamo na sličan način. Zato i preuzimamo tuđe loše navike i to najčešće sasvim nesvesno.
Istraživanja na Univerzitetu Čikago pokazala su da nedostatak sna ima veze s povećanjem telesne težine. Onima koji spavaju u kratkim intervalima smanjuje se sposobnost sagorevanja glukoze i ugljenih hidrata. Međutim, ako uspete da uskladite vreme odlaska u krevet i ustajanje, veća je verovatnost da ćete bolje spavati. Najvažniji je prvi sat spavanja, kada telo pokušava da utone u najdublji deo sna. Da biste lakše zaspali, pre spavanja jedite banane.
Ako je jedan od vas nesrećan, biće skloniji kritikovanju, pa ćete se na meti njegovih/njenih zajedljivih kritika sigurno naći i vi. Istraživanja na univerzitetu u Bostonu pokazala su da se raspoloženje muškaraca može popraviti u društvu žena, ali ne i obratno. Na osećaj sreće takođe će uticati i hrana koju jedete, odnosno količina šećera u krvi. Jedite pomalo, ali često.
Ako je vaš partner nezainteresovan za seks, verovatno ćete i vi izgubiti interes za njega, objašnjava seksualni terapeut Marša Pauel. Vođenje ljubavi oslobađa hormon oksitocin, koji podstiče seksualnu želju i razlog je zbog kog posle seksa želimo još više - seksa. Da biste rešili problem nedostatka seksualne želje, za početak možete da odredite dan kada ćete svoj dom da pretvorite u ljubavnu oazu, a zavodljivu atmosferu pojačaće sveće i mekana posteljina. Takođe, dogovorite se da ćete se pre samog seksualnog čina ljubiti i maziti bar pola sata. Učinak će, tvrdi Pauel, biti odličan.
- maccarona
ja sam protiv izbijanja klina
prvenstveno KOD SEBE
ne volim se ponavljati "nismo svi isti" bla bla bla...
druga stvar
post se odnosio na konkretnu osobu sa foruma.... koja ne pripada (bar meni tako izgleda) grupi izbijanja klina za jednu noc
koja jos ne moze da preboli
pa time htjedoh reci da si ostavi dovoljno vremena.... da ne slusa savjete koji ce mu silovati dusu
eh sad, forum ko forum, kao i stvarni zivot, umijesa se tona ljudi i na kraju izadje nesto deseto.
druga stvar
- zaphodia
[quote="pesak"]
http://www.net.hr/webcafe/page/2008/03/ ... 006..htmle[a/qnuote]
Istinite price...
Elem: Hodali smo oko godinu dana, sa svim "opsesivno-kompulsivnim simptomima" jedne V E L I K E zaljubljenosti.
Prekinemo nakon godinu dana. Potrosili zaljubljenost, a razlicite kulture, miljei, ruzno doba za "mijesane" veze... Ostanemo fantasticni prijatelji (bas, bas prijatelji), a ja dobijem priliku da odem u inostranstvo na postdiplomski. Prolazi godina od prekida. Dopisujemo se, cujemo se........ Vrlo cesto, prepricavamo jedno drugom iskustva sa novim ljubavima (malo, ali ih je bilo).
Jedno jutro, on se probudi i odluci da me posjeti u tudjoj zemlji. Sjedne u auto i krene na put od 2.500 KM, da vidi prijateljicu. U prvom zagrljaju, na sred ulice, prva recenica koju je izgovorio bila je: "Kupi stvari, idemo doma.". I tu mi je poceo najljepsi, najkvalitetniji period u zivotu.
EPILOG
12 godina veze. 9 godina zajednickog zivljenja. 7 godina braka. Sin od 8.5 godina.
I kazu nema ljubavi poslije velike ljubavi? Ne moze dva puta s istom osobom?
Ma lazu, bejb...
Istinite price...
Elem: Hodali smo oko godinu dana, sa svim "opsesivno-kompulsivnim simptomima" jedne V E L I K E zaljubljenosti.
Prekinemo nakon godinu dana. Potrosili zaljubljenost, a razlicite kulture, miljei, ruzno doba za "mijesane" veze... Ostanemo fantasticni prijatelji (bas, bas prijatelji), a ja dobijem priliku da odem u inostranstvo na postdiplomski. Prolazi godina od prekida. Dopisujemo se, cujemo se........ Vrlo cesto, prepricavamo jedno drugom iskustva sa novim ljubavima (malo, ali ih je bilo).
Jedno jutro, on se probudi i odluci da me posjeti u tudjoj zemlji. Sjedne u auto i krene na put od 2.500 KM, da vidi prijateljicu. U prvom zagrljaju, na sred ulice, prva recenica koju je izgovorio bila je: "Kupi stvari, idemo doma.". I tu mi je poceo najljepsi, najkvalitetniji period u zivotu.
EPILOG
12 godina veze. 9 godina zajednickog zivljenja. 7 godina braka. Sin od 8.5 godina.
Ma lazu, bejb...
- selmap26
zaphodia wrote:pesak wrote: Osim toga, otkrili su da se u istu osobu možemo samo jednom zaljubiti. Osjećaji koji se mogu javiti nakon prekida veze su prolazni i ne mogu rasplamsati veliku ljubav.
Istinite price...
EPILOG
Ma lazu, bejb...
-
La_Forge
Naravno, nisam ni rekao da u čitavoj priči nema sujete, ega, ljubomore, zavisti... ali opet je i to sastavnio dio priče... nakon toliko vremena, navike, ljubavi, prijateljstva - čitavog paketa - vidjeti tu osobu sa nekim drugimmozda grijesim, ali sto vise pises sve mi se vise cini da kod tebe vise pati ego nego srce Very Happy zato se svi ovi silni savjeti razbijaju u prazno Very Happy srce se lakse lijeci nego ego Very Happy
(što je opet logično i normalno, toga sam takođe svjestan) mene izbaci iz cipela...
koga to nebi ... dajte ...
Na komentare klina se ne obazirem previše, ni po meni to nije rješenje koje meni može pomoći - možda nekome može...
Moj problem je vjerujem konačno definisan... sebe krivim za većinu stvari koje su dovele do raskida ... (naravno, za ljubav i raskid je potrebno dvoje ali..)
Zbog toga se i redovno dovodim u situacije koje me dodatno sjebu i povrijede... i svaki put me na novo vrate na dno ...
Tipa sretnem ih negdje vani i namjenski sjednem, zapalim i "uživam" u prizoru zaljubljenog para... dok mi ne pozli ...
i nakon par dana ponovo... i ponovo ...
ma sado-mazo
PS.. Anais, pjesme su super...
-
mamica papucarka
ne kontamLa_Forge wrote:Naravno, nisam ni rekao da u čitavoj priči nema sujete, ega, ljubomore, zavisti... ali opet je i to sastavnio dio priče... nakon toliko vremena, navike, ljubavi, prijateljstva - čitavog paketa - vidjeti tu osobu sa nekim drugimmozda grijesim, ali sto vise pises sve mi se vise cini da kod tebe vise pati ego nego srce Very Happy zato se svi ovi silni savjeti razbijaju u prazno Very Happy srce se lakse lijeci nego ego Very Happy
(što je opet logično i normalno, toga sam takođe svjestan) mene izbaci iz cipela...
koga to nebi ... dajte ...
Na komentare klina se ne obazirem previše, ni po meni to nije rješenje koje meni može pomoći - možda nekome može...
Moj problem je vjerujem konačno definisan... sebe krivim za većinu stvari koje su dovele do raskida ... (naravno, za ljubav i raskid je potrebno dvoje ali..)
Zbog toga se i redovno dovodim u situacije koje me dodatno sjebu i povrijede... i svaki put me na novo vrate na dno ...
Tipa sretnem ih negdje vani i namjenski sjednem, zapalim i "uživam" u prizoru zaljubljenog para... dok mi ne pozli ...
i nakon par dana ponovo... i ponovo ...
ma sado-mazo
PS.. Anais, pjesme su super...
i sta ona kad te vidi da sjedis tako i gledas
izvini Forge, ali ja sam ko taj tvoj jaran. Istukla bih te dobro, jer mislim da je to jedina metoda koja bi ti pomogla, a ne ono "cile-mile, proci ce"
-
La_Forge
ma znam, to ne treba ni naglašavati posebno ... glupo, nenormalno i krajnje bolno...
jaran joj nije, to je sigurno...
i te situacije nisu bukvalno "sjednem i buljim" ... krećemo se po sličnim mjestima tako da vrlo lako mogu kada hoću, sam ili u društvu, "naletiti" na njih ... nije sada ni da mi ona namjerno gura lika po nos, u to sam takođe ubijeđen... nema ni potrebe, očito je da joj više nije stalo, nema uopšte interesa da me time dalje sjeb...
mah fol je jednostavan, trebam samo prestati s ovim glupostima - dovođenja u situacije za koje znam da će me svaki put iz početka srozati...
džaba priča, sastavim desetak dana, i opet ...
jaran joj nije, to je sigurno...
i te situacije nisu bukvalno "sjednem i buljim" ... krećemo se po sličnim mjestima tako da vrlo lako mogu kada hoću, sam ili u društvu, "naletiti" na njih ... nije sada ni da mi ona namjerno gura lika po nos, u to sam takođe ubijeđen... nema ni potrebe, očito je da joj više nije stalo, nema uopšte interesa da me time dalje sjeb...
mah fol je jednostavan, trebam samo prestati s ovim glupostima - dovođenja u situacije za koje znam da će me svaki put iz početka srozati...
džaba priča, sastavim desetak dana, i opet ...