Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#176 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by ladyblue18 »

dr.Gonzo wrote:Jel to sisanje za petobu fakat des puta bolje od onoga za petaka?
Cisto informativno, mozda i ja probam jednog dana :lol:
Pa cisto sumnjam da musko sisanje igdje kosta toliko. :mrgreen:
dr.Gonzo

#177 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by dr.Gonzo »

Pa sad, u mene mi na glavi tolko kose, da obicno hoce da naplate ko da se sisa zensko :D Umjesto 4 km naplate bogami i po 5! :lol:
ladyblue18

#178 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by ladyblue18 »

dr.Gonzo wrote:Pa sad, u mene mi na glavi tolko kose, da obicno hoce da naplate ko da se sisa zensko :D Umjesto 4 km naplate bogami i po 5! :lol:
:lol: :lol: :lol: cjepidlako :oops: :mrgreen: ja bih ostavila tu marku ako nista bar na kafu. :oops: :lol: :lol:
Better Man

#179 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Better Man »

shmeezla wrote:@ better man

ma nije mi zao ako cu biti zadovoljna uslugom i rezultatom.. mislila sam da je to ok cijena ali ako kazes bas u pola, daj ime i lokaciju frizerke :D
Frizerka se nalazi u Visokom, dakle nije iz Sarajeva i žena je stari majstor svog zanata.
Jara

#180 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Jara »

anjusha wrote:
Jara wrote:Dakle(m), za 80 -100 KM može se otić' u TZ, isfrizirat' se, popiti kafu s Zelenashicom, okupati u panonskim jezerima i vratiti se u SA ! 8-) ;-)
Dakle, kad idemo? :D

Svakako volim Tuzlu... Tamo sam studirala :D
ladyblue18 wrote:Ja se danas sisala, 35 KM. :roll:
Definitivno se vise isplati otici u TZ nego se sisati u Sa. :roll:
Zelenashice eto mene kod tebe iduci put. :mrgreen:
Taman jedno 80 KM dosta. Ako se dobro sjecam povratna za TZ je 45-50 KM. :mrgreen:
Ovi ovdje nasi ogulise.
:lol: :)
Zelenašica - organizator aranžmana, sve u paketu - izlet u TZ, šišanje, kupanje u slanom jezeru, kafica u njenom rajskom vrtu sa vorkšopom iz hortikulture... ;-)
Meni, zbog ideje, gratis. ;-)
Inđoj Tuzla! :) :bih:
iceman ze

#181 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by iceman ze »

E jesam vam temu napravio...... :-) svaka mi cast, kad znam sta zene vole..... :D
hana_montana

#182 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by hana_montana »

Hairdresser kod pozorista decko je pravi majstor :D

gratis dobijes poljubac u kosu kad te sredi :lol: :lol: :lol:
*mima*

#183 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by *mima* »

hana_montana wrote:Hairdresser kod pozorista decko je pravi majstor :D

gratis dobijes poljubac u kosu kad te sredi :lol: :lol: :lol:

Ono frizersi salon? Prostor je uzasno neugledan.......zapusten.....nesredjen....
hana_montana

#184 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by hana_montana »

Ono frizersi salon? Prostor je uzasno neugledan.......zapusten.....nesredjen....
:? :? ja sam bila prije tri dana ne znam o cemu pricas decko je tek poceo samostalno da radi :roll:

cini mi se da pricamo o tome kako ko sisa a ne kakav je prostor :shock: a koliko vidim i cijene su bitne

imas kod Elvira super prostor al ti samo Milan Tarot moze prognozirati kakva ces izaci odatle :D
*mima*

#185 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by *mima* »

Neuredan i neugledan prostor je jako ruzno za vidjet. Moras se malo i potrudit ako vec hoces da radis......
zelenashica

#186 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by zelenashica »

Jara wrote:
anjusha wrote:
Jara wrote:Dakle(m), za 80 -100 KM može se otić' u TZ, isfrizirat' se, popiti kafu s Zelenashicom, okupati u panonskim jezerima i vratiti se u SA ! 8-) ;-)
Dakle, kad idemo? :D

Svakako volim Tuzlu... Tamo sam studirala :D
Taman jedno 80 KM dosta. Ako se dobro sjecam povratna za TZ je 45-50 KM. :mrgreen:
Ovi ovdje nasi ogulise.
:lol: :)
Zelenašica - organizator aranžmana, sve u paketu - izlet u TZ, šišanje, kupanje u slanom jezeru, kafica u njenom rajskom vrtu sa vorkšopom iz hortikulture... ;-)
Meni, zbog ideje, gratis. ;-)
Inđoj Tuzla! :) :bih:
bujrum cure :-D ako želite da uštedite dodatno onda ću vas ja i ošišati i ofarbati.....za džaba :evil: ...

šalim se naravno,...nije frka samo se javite ako se odlučite na takav poduhvat :-D
*mima*

#187 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by *mima* »

Misice......ja cu doc nakooo...... :D
zelenashica

#188 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by zelenashica »

Ovi ovdje nasi ogulise.
halooooo nije moguće da đišanje platiš 35KM :roll: :shock: :shock: :shock: ....pa bona il se vi po sarajvu rijetko šišpate pa vam tako digli cijene da imaju od čega živjeti dok opet se nenakanite :lol: il vas fkt gule :oops:

a vala i karta ti je preskupa...... :lol: :lol: Tuzlatrans povratna karta Tuzla-Sarajevo je 30KM i 50KF :D
antonija

#189 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by antonija »

Cuj hoces najbolji salon.

A da li bi platio 120 KM za sisanje ?
zelenashica

#190 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by zelenashica »

antonija wrote:Cuj hoces najbolji salon.

A da li bi platio 120 KM za sisanje ?
hm bih da imam platu kao u EU :P :oops:
ladyblue18

#191 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by ladyblue18 »

zelenashica wrote:
Ovi ovdje nasi ogulise.
halooooo nije moguće da đišanje platiš 35KM :roll: :shock: :shock: :shock: ....pa bona il se vi po sarajvu rijetko šišpate pa vam tako digli cijene da imaju od čega živjeti dok opet se nenakanite :lol: il vas fkt gule :oops:

a vala i karta ti je preskupa...... :lol: :lol: Tuzlatrans povratna karta Tuzla-Sarajevo je 30KM i 50KF :D
Bogam' kao sto vidis moguce je. 8-) :mrgreen: Ja se sisam negdje svaka 2 mjeseca ali kosa mi je uvijek srednje duzine i sisanje na takvu kosta 35 sta ces. :mrgreen: :roll:

A karta...vala koliko se ja sjecam kada sam zadnji put isla u Tz , a ima tome skoro 3 godine, povratna bila ovako negdje kao sto rekoh gore. :mrgreen: More bidne da je centrotrans smanjio u medjuvremenu, ali sumnjam, mogli su je samo dici. :mrgreen:
semmy

#192 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by semmy »

meni ado naplati 25KM, pranje, sisanje duge kose ( dobro je istanji, da bi mogla jastuk napraviti koliko je odsijece ) i feniranje....i idem 1 mjesecno kod njega...sad malo rjedje jer sam zadnji put odsjekla svu kosu :D
JAAAAAAAA

#193 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by JAAAAAAAA »

frizerski salon evelin(a) ima neko broj tel???
iceman ze

#194 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by iceman ze »

mogu li ja da pohvalim jedan frizerski salon, sigurno vec znate, a to je Madonna kod Katedrale. Stvarno vec sam par puta otisao, i dobio extra uslugu, malo su skuplji u odnosu na ostale, ali ja sam stvarno izasao prezadovolajn, usluga, cistoca, posvecenost musteriji.......nadam se da ce tako i ostati..... :-)
dzana

#195 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by dzana »

Ja sam se sisala par puta u KS u Sara centru na Ilidzi i prvi put me sisala jedna crna, kovrdzava cura. Frizura je bila ekstra.. Drugi put me zapala plava cura i bilo je onako nabrzaka i bez volje a prije 7 dana me ista gdjica 'uredila' tako da nikad vise nece moja noga krociti u taj salon.. Jos sam joj nasla sliku da vidi sta zelim ali rezultat ni blizu.. Ja sam htjela kratki paz a zavrsila sam sa kratkom kosom oko usiju i siskama a ostatak je poluduga kosa (da mogu da svezem!!) - katastrofa..
Nego citam komentare i kako vidim hvale frizera Edu preko puta Robota u Urban style salonu pa se kanim ici kod njega na popravku glave.. Je li neko od vas isao kod njega? Kakvi su utisci?
Alhemicarkaa

#196 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Alhemicarkaa »

Da li neko zna gdje ima frizerski salon KS u gradu (na potezu BBI - Bascarsija)? I vazi li u svakom KS salonu ona kartica popusta - besplatno sedmo sisanje, ili samo u onom koji je izdao karticu?
Alhemicarkaa

#197 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Alhemicarkaa »

Jessie B wrote:
Alhemicarkaa wrote:Da li neko zna gdje ima frizerski salon KS u gradu (na potezu BBI - Bascarsija)? I vazi li u svakom KS salonu ona kartica popusta - besplatno sedmo sisanje, ili samo u onom koji je izdao karticu?
KS salon sam vidjela bas u BBI na petom spratu u hodniku prema Torte i to. Mislim da one njihove kartice vaze samo kod frizerke koja ih izda jer ne kontam zasto bi inace upisivale svoje ime na kartice, mada to nikada nisam koristila.
Hvala ti. :thumbup:
Sad sam zvala KS u BBI i kaze kartica vazi samo u onom salonu u kojem je izdata :roll: , nidje veze, btw na mojoj kartici pise moje ime, ne frizerke. E svasta, kad ispucam ovu karticu KS me vise nece vidjeti.
norah

#198 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by norah »

Ni mene KS vise nece vidjeti. Totalno su neprofesionalni, a koriste i neke bezveze sampone i preparate. A znaju dobro naplatiti. Kada sam dosla sa karticom na to famozno gratis feniranje, mrak im je pao na oci. Isfenirala me onako bas peko volje. Ja joj mislila ostaviti neki baksis, ali kad sam sve to vidjela, samo sam rekla dovidjenja i izasla.
ninicaa

#199 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by ninicaa »

apropos KS....danas sam tamo ostavila 133 km ...never again :(
Cholina_Lokica

#200 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Cholina_Lokica »

sam svoj majstor najbolje :lol: :lol: :lol:
Post Reply