Smrt fasizmu wrote:
ZLOCINAC SE PRIDRUZIO SVOJIM DRUGOVIMA FRANJI TUDJMANU, ALIJI IZETBEGOVICU I OSTALIM FASISTIMA KOJI SU SMISLJENO IZAZVALI RAT U KOME JE STRADALO STOTINE HILJADA NEVINH! NEKA IM JE LAKA ZEMLJA KO VODENICNI KAMEN!
Smrt fasizmu-Sloboda narodu!
ti si ČETNIK samo takav! ti si klasika današnje srpske politike. isto k'o da slušam Paravca:" u ratu su bile tri zaraćene strane...svi su pravili zločine...svi su rušili...bla, bla" osim toga imao si još par izjava koje su me uvjerile u tvoje pročetničko razmišljanje. sa tobom ne želim imati više nikakav dijalog!
a sada o Slobi. po meni velika je šteta što je umro. trebao je Azrail (anđeo smrti) još malo sačekati sa njim, barem do presude.
ono što mi bode uši danas jeste to da se on spominje kao ARHITEKTA genocida u BiH. ja kažem bože sačuvaj. zna se da je to Ilija Garašanin sa svojim Načertanijama kao i SANU. napominjem: Slobo na vlast dolazi tek devedestih godina. pa zar je to bilo dovoljno vremena da u Srbiji nastane i sazrije tolika mržnja koja se ispoljila u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu. a posebno u Bosni.
zar mislite da je Hitler sam odgovoran za Holokaust? znate li samo koliko je dugo sazrijevala ta ideja u Njemačkom narodu? kod njih je to počelo otprilike krajem XIX stoljeća, baš kao i kod Srba. zar ste već zaboravili "čiča" Dražu? njega Slobo nije upamtio.
za Slobu bih rekao da je Bosancima napravio veliku uslugu. zašto? prema mom skromnom mišljenju Srbi su bili žedni na nas oduvijek. on im je samo dao priliku za to. kat-tad desila bi se '92, samo bi tada žrtve ne bi bili mi nego naša djeca.
on, po meni, nikada nije bio četnik. više manipulator koji je iskoristio srpsku mitologiju. za šta? e to ne znam. možda da vlada, možda ga je neko poslao da rasturi "Jugu", ko zna...
a Bosancima je napravio uslugu zato što je jebo Srbiji mater. za ovu tvrdnju imam jedan ali vrijedan argument: pogledajte samo koliko ga mrze u Srbiji, znaju oni da ih je hebao momački. da im je valjao ne bi ga oni psovali. što Šešelja ne mrze.
Srbija nikad nije bila slabija u regionu zadnjih 100 godina. pa pobogu pregovaraju o Kosovu. izgubit će ga. a što jest jest, ono je kolijevka Srbije.
SLOBO, HVALA TI ŠTO SI DOHAKO SRBIJI - JEBEM TI MATER ZA ONO ŠTO SMO PROPATILI!