Snaha Dragojla mi je ubila sina Ahmeda, moga sina, a njenog

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Joni

Post by Joni »

vesela wrote:
Joni wrote:gospodjo vesela ,
moj duboki naklon.
nisam razumjela zasto dobih naklon :?

muslimani su ubijani i protjerivani samo i iskljucivo zato sto su bili muslimani! genocid je napravljen! cilj je bio stvaranje velike srbije!...to su nepobitne cinjenice...

post od ranije sam napisala iritirana sirenjem ove teme na x stranica, a brisanje teme lavicas, na istu temu za par sati...

meni nijedna takva tema ne donosi satisfakciju i ne vraca moje mrtve, niti moze vratiti mene u moju kucu, u moj garad, medju moje prijatelje i senada i vladimira i nenada
bosanci svi fela i navrza su ubijani i protjerivani samo zato sto su se javno exponirali kao bosanci , genocid je napravljen nad bosancima jer se njihova drzava htjela podjeliti na tri djela koja bi rezultirala veliku srbiju, veliku hrvatsku i bosnjakistan.
meslimani u bih nisu napadnuti i ubijani samo zbog toga sto su bili muslimani vec prvenstveno zbog toga sto su bili bosanci kao sto su u hrvatskoj ubijani njeni gradjani sto su bili hrvati a ne zbog toga sto su bili katolici .
sarajevo je cetiri godine granatirano jer je to bosanski a ne muslimanski grad ...
... ili neki misle i ubjedjuju nas da je sarajevo bilo muslimanski grad il glavni grad muslimanske drzave pa je zbog toga drzato pod opsadom i u njemu sistematski granatirani muslimani ...
ja sam mislio da o "genocidu nad muslimanima" nije potrebno voditi bilo kakve ozbiljnije rasprave jer sam tezu o ubijanju muslimana samo zbog toga sto su muslimani smatrao neuspjelim pokusajem uzeg kruga onih koji iz te bh tragedije zele da najzad izvuku ono sto nikom i nikad nije poslo za rukom, tj. da najzad stvori uslove za konstituisanje muslimanske drzave na tlu i na racun multivjerske drzave bosne i hercegovine .
bio sam naivan i mislio , al srecom , samo sam bio ... :shock:
Kwaheri

Post by Kwaheri »

ti si joni negdje dobro naograjiso :roll:
revolver amidza

Post by revolver amidza »

Fair Life wrote:
Vingo wrote:Andjo sva je prilika da bi ostale usjedilice.... :D

Revolver...sve stoji o omladini zadojenoj cetnistvom u RS....al da je i tebe babo zadojio na vrijeme....zadojio je.

Dragojla
Isto je to mlijeko... samo su sise razlicite.
Vidim da sam svrstan u istu ravan sa Dragojlom,..e pa da kazem nesto,..da je ahmeda njegov stari "zadojio" kao mene moj ne bi ga dragojla,.osim toga mene moj stari(nikad ga nisam zvao babom niti je on to htio),nije ucio da budem licemjer i krvolok kao dragojlin da uradim ono sto je ona,..stoga sam svojim stavomlisen mogucnosti da nemuslimanku ozenim i da je eventualno ,maltretiram i ponizavam zato sto to ona nije,..svakom svoje ja sam svom starom zahvalan,...a isto tako cu da prenosim dalje i naravno da nikada ne zaborave dragojle i slicne njoj,..a da fair life-ove i slicne prepuste da sisaju,...sta vec imaju!
Vingo

Post by Vingo »

I opet da citiram uvazenog kolegu...

"Isto je to mlijeko....."
Prenj

Post by Prenj »

revolver amidza wrote:
Fair Life wrote:
Vingo wrote:Andjo sva je prilika da bi ostale usjedilice.... :D

Revolver...sve stoji o omladini zadojenoj cetnistvom u RS....al da je i tebe babo zadojio na vrijeme....zadojio je.

Dragojla
Isto je to mlijeko... samo su sise razlicite.
Vidim da sam svrstan u istu ravan sa Dragojlom,..e pa da kazem nesto,..da je ahmeda njegov stari "zadojio" kao mene moj ne bi ga dragojla,.osim toga mene moj stari(nikad ga nisam zvao babom niti je on to htio),nije ucio da budem licemjer i krvolok kao dragojlin da uradim ono sto je ona,..stoga sam svojim stavomlisen mogucnosti da nemuslimanku ozenim i da je eventualno ,maltretiram i ponizavam zato sto to ona nije,..svakom svoje ja sam svom starom zahvalan,...a isto tako cu da prenosim dalje i naravno da nikada ne zaborave dragojle i slicne njoj,..a da fair life-ove i slicne prepuste da sisaju,...sta vec imaju!
Vidim amidza, ti si ovu pricu o Dragojli odmah prihvatio kao 100% istinitu ...
I onda se jos cudimo zasto je Noz svojevremeno naisao na odusevljen prijem.
"Sto je babi milo ..."
revolver amidza

Joni wrote:
vesela wrote:
Joni wrote:gospodjo vesela ,
moj duboki naklon.
nisam razumjela zasto dobih naklon :?

muslimani su ubijani i protjerivani samo i iskljucivo zato sto su bili muslimani! genocid je napravljen! cilj je bio stvaranje velike srbije!...to su nepobitne cinjenice...

post od ranije sam napisala iritirana sirenjem ove teme na x stranica, a brisanje teme lavicas, na istu temu za par sati...

meni nijedna takva tema ne donosi satisfakciju i ne vraca moje mrtve, niti moze vratiti mene u moju kucu, u moj garad, medju moje prijatelje i senada i vladimira i nenada
bosanci svi fela i navrza su ubijani i protjerivani samo zato sto su se javno exponirali kao bosanci , genocid je napravljen nad bosancima jer se njihova drzava htjela podjeliti na tri djela koja bi rezultirala veliku srbiju, veliku hrvatsku i bosnjakistan.
meslimani u bih nisu napadnuti i ubijani samo zbog toga sto su bili muslimani vec prvenstveno zbog toga sto su bili bosanci kao sto su u hrvatskoj ubijani njeni gradjani sto su bili hrvati a ne zbog toga sto su bili katolici .
sarajevo je cetiri godine granatirano jer je to bosanski a ne muslimanski grad ...
... ili neki misle i ubjedjuju nas da je sarajevo bilo muslimanski grad il glavni grad muslimanske drzave pa je zbog toga drzato pod opsadom i u njemu sistematski granatirani muslimani ...
ja sam mislio da o "genocidu nad muslimanima" nije potrebno voditi bilo kakve ozbiljnije rasprave jer sam tezu o ubijanju muslimana samo zbog toga sto su muslimani smatrao neuspjelim pokusajem uzeg kruga onih koji iz te bh tragedije zele da najzad izvuku ono sto nikom i nikad nije poslo za rukom, tj. da najzad stvori uslove za konstituisanje muslimanske drzave na tlu i na racun multivjerske drzave bosne i hercegovine .
bio sam naivan i mislio , al srecom , samo sam bio ... :shock:
izvini joni ali ti moram reci da lupas gluposti!
cuj sarajevo zbog toga sto je bosanski grad,pa zasto srbi nisu izvukli topove na sehitluke iznad banja luke,na pr.i opleli po njoj jer i banja luka je bosanski grad zar ne kao i sarajevo,pa nisu po trebinju i sl.,bitno je decko iz koje se perspektive gleda a tvoja je stvarno suplja ako sir!
revolver amidza

Prenj wrote:
revolver amidza wrote:
Fair Life wrote: Isto je to mlijeko... samo su sise razlicite.
"Sto je babi milo ..."
revolver amidza

Prenj wrote:
revolver amidza wrote:
"Sto je babi milo ..."
revolver amidza

Prenj wrote:
revolver amidza wrote:
"Sto je babi milo ..."
Joni

Post by Joni »

zena wrote:ti si joni negdje dobro naograjiso :roll:
kako se uzme ,
a moje misljenje je da je dragojla pamflet kojeg je vec poodavno najavio gos. dzemaludin latic.
prica ko stvorena,
bih , tragedija muslimana u njoj ,
nasuprot
teznji da se stvore preduslovi za
muslimansku drzavu
u kojoj muslimani nece zeniti "dragojle" svih fela i navrza ,
u kojoj ce muslimanu bosnjaku biti prici musliman filipinac neg musliman bosanac ...
znaci , pamflet , i zbog toga sam veoma , veoma , tuzan ,
Last edited by Joni on 10/03/2006 13:39, edited 1 time in total.
Reina

Post by Reina »

ma ja se ne plasim ovakvih amidza ..... nego licemjera poput pa makar i
1% Dragojle...
Last edited by Reina on 10/03/2006 13:51, edited 1 time in total.
Vingo

Post by Vingo »

Sto se ti plasis? Pa ti neces nikoga zeniti!
Joni

Post by Joni »

cuj sarajevo zbog toga sto je bosanski grad,pa zasto srbi nisu izvukli topove na sehitluke iznad banja luke,na pr.i opleli po njoj jer i banja luka je bosanski grad zar ne kao i sarajevo,pa nisu po trebinju i sl.,bitno je decko iz koje se perspektive gleda a tvoja je stvarno suplja ako sir!

haj da se slozim da je suplja
al mi ti nisi odgovorio jel onda sarajevo bilo muslimanski grad , i jel sarajevo bilo glavni grad muslimanske drzave ?

:roll:
ja sam rekao ovo,
sarajevo je drzano u blokadi jer je to glavni grad bosne i hercegovine .
a u tom sarajevu , i to sam rekao izmedju redova , ubijani su bosanci pa i srbi,hrvati,talijani,crnogorci,slovenci,makedonci , albanci i svi drugi u njemu.
Last edited by Joni on 10/03/2006 13:46, edited 1 time in total.
revolver amidza

revolver amidza wrote:
Prenj wrote:
revolver amidza wrote: Vidim da sam svrstan u istu ravan sa Dragojlom,..e pa da kazem nesto,..da je ahmeda njegov stari "zadojio" kao mene moj ne bi ga dragojla,.osim toga mene moj stari(nikad ga nisam zvao babom niti je on to htio),nije ucio da budem licemjer i krvolok kao dragojlin da uradim ono sto je ona,..stoga sam svojim stavomlisen mogucnosti da nemuslimanku ozenim i da je eventualno ,maltretiram i ponizavam zato sto to ona nije,..svakom svoje ja sam svom starom zahvalan,...a isto tako cu da prenosim dalje i naravno da nikada ne zaborave dragojle i slicne njoj,..a da fair life-ove i slicne prepuste da sisaju,...sta vec imaju!
"Sto je babi milo ..."
izvinjavam se do mene je,..nego prenj vidim i ja da si ti ono poglavlje "noza" o klanju pravoslavnih na badnjak od komsija muslimana progutao kao istinitu pa ti se svaka ova muslimanska cini suplja,..pa momak prohodaj malo po bosni popricaj sa ljudima,mani se citanja samo knjiga i izvjestaja(imali smo polemiku oko igmana,zar ne?),..svaki se mjesec pronadje nova masovna grobnica sa muslimanskim lesevima,..zar mislis da su se sami ubili,..mislis da cetnici ala lukic i slicni su dijeli djeci bombone,kao cika mladic pred kamerama,..citave familije bez muskog uha ostadose,..nego o "nozu" poricaj sa srbima
Joni

Post by Joni »

:shock:

- srbi su bili disciplinovani i drzali se dogovora ... :(

----------------------------------------------------------
" ...bitno je decko iz koje se perspektive gleda ..."
- i ova ti valja ...
jer moja i tvoja "kota" sa koje gledimo ne pruza mogucnost da gledamo u istom pravcu .
tvoj pogled luta po bih i trazi ,iznalazi mugucnost za stvaranje preduslova muslimanskoj drzavi ,
moj pogled je suprotan od tvog , radovanovog , bobanovog ...
Last edited by Joni on 10/03/2006 13:58, edited 1 time in total.
revolver amidza

Joni wrote:izvini joni ali ti moram reci da lupas gluposti!

al mi ti nisi odgovorio jel onda sarajevo bilo muslimanski grad , i jel sarajevo bilo glavni grad muslimanske drzave ?

ja sam rekao ovo,
a u tom sarajevu , i to sam rekao izmedju redova , ubijani su bosanci pa i srbi,hrvati,talijani,crnogorci,slovenci,makedonci , albanci i svi drugi u njemu.
nisam ja taj ko treba da prica sta je sarajevo!
poenat je u tome sto su cetnici granatiarli sarajevo zbog toga sto je dosta muslimana zivjelo u njemu, i za njih je to dovoljno
revolver amidza

Vingo wrote:Sto se ti plasis? Pa ti neces nikoga zeniti!
sto,da nisi mozda musterija? :D
Joni

Post by Joni »

revolver amidza wrote:

ja sam rekao ovo,
poenat je u tome sto su cetnici granatiarli sarajevo zbog toga sto je dosta muslimana zivjelo u njemu, i za njih je to dovoljno
a sad vidi ovo,
novi pazar je bio daleko muslimanskiji ...
Prenj

Post by Prenj »

revolver amidza wrote:
revolver amidza wrote:
Prenj wrote: Vidim amidza, ti si ovu pricu o Dragojli odmah prihvatio kao 100% istinitu ...
"Sto je babi milo ..."
izvinjavam se do mene je,..nego prenj vidim i ja da si ti ono poglavlje "noza" o klanju pravoslavnih na badnjak od komsija muslimana progutao kao istinitu pa ti se svaka ova muslimanska cini suplja,..pa momak prohodaj malo po bosni popricaj sa ljudima,mani se citanja samo knjiga i izvjestaja(imali smo polemiku oko igmana,zar ne?),..svaki se mjesec pronadje nova masovna grobnica sa muslimanskim lesevima,..zar mislis da su se sami ubili,..mislis da cetnici ala lukic i slicni su dijeli djeci bombone,kao cika mladic pred kamerama,..citave familije bez muskog uha ostadose,..nego o "nozu" poricaj sa srbima
Prvih dana aprila 1992. Radovan se pojavio na jednoj od stranih televizija poredeci BiH sa Indijom i Pakistanom, kako je podjela BiH jedino rjesenje, ...
Svi smo ga u cudu gledali, kakvi crni Pakistan i Indija, ovo je BiH gdje su ljudi kroz tolika stoljeca ipak naucili da zive zajedno, ako ne bas iz ciste ljubavi, onda iz nuzde.
Ali Radovan je dobro znao kakav su scenarij on i drustvo napravili: Bilo je neohodno u BiH, koja je i nakon tolikih stoljeca, buna i ratova, po nacionalnom sastavu poput leopardove koze - neraskidivo izmijesana, napraviti sto vise krvi, i to na sto monstruozniji nacin, da se ta leopardova koza izbrise, da se narodi zauvijek razdvoje, sto bi na kraju vodilo podjeli BiH, naravno u korist Velike Srbije.
Podrskom takvom stavu, tj. da ljudi razlicitih nacija ne mogu zivjeti zajedno, udavati se, zeniti, radjati djecu, i ti i tvoj babo i svi vama slicni na ostalim stranama, ste oduvijek puhali u Radovanova jedra, jedra podjele Bosne i Hercegovine.
Samo nastavi, Radovan je kod tebe uradio izvanredan posao. Doduse, jasno je da mu mnogo truda nije ni trebalo.
:(
_BosanaC

Post by _BosanaC »

revolver amidza wrote: nisam ja taj ko treba da prica sta je sarajevo!
Ne bi ga granatiral da su ga osvojili, kao sto su na pocetku rata bili vecina u Banja Luci, Trebilju, pa fino ljudi preuzeli vlast, i nisu blesavi da sami sebe granatiraju sa sehitluka kako neko spomenu.

Al eto, Sarajevo pruzalo otpor, i uspjelo se oduprjeti cetnickim planovima.

Nego, interesantno, cemu vode te zadojene price? Vjerujem da je bilo raznoraznih gadosti, vjerujem da je bilo situacija tipa ove ispricane na pocetku, ali jos sam uvjereniji da je cilj Saffa, kao i do sada, osvjestenu i hiperaktivnu islamsku omladinu jos vise povesti pravijim putem i na ovaj nacin im objasniti kako ne treba da se mjesaju sa anamo onima, jer oni njima zapravo o glavi rade, nego da se drze svoga.
revolver amidza

:shock:

- srbi su bili disciplinovani i drzali se dogovora ... :(

----------------------------------------------------------
" ...bitno je decko iz koje se perspektive gleda ..."
- i ova ti valja ...
jer moja i tvoja "kota" sa koje gledimo ne pruza mogucnost da gledamo u istom pravcu .
tvoj pogled luta po bih i trazi ,iznalazi mugucnost za stvaranje preduslova muslimanskoj drzavi ,
moj pogled je suprotan od tvog , radovanovog , bobanovog ...

sad si me stvarno uvrijedio,..mene stavljas u ravan radovana,bobana i ostalih,..uopce mene ne zanima nikakva muslimanska drzava,...a koja to tvoja kota,de mi reci,"prosvijetli" me,...stvarno se neki ne mogu od proslosti nauciti pa makar bila tako odvratna kao rat!
Vingo

Post by Vingo »

...Ne zanima te muslimanska, ali te zanima podijeljena drzava. A ta je gora od muslimanske....
revolver amidza

Prenj wrote:
revolver amidza wrote:
revolver amidza wrote:
Prvih dana aprila 1992. Radovan se pojavio na jednoj od stranih televizija poredeci BiH sa Indijom i Pakistanom, kako je podjela BiH jedino rjesenje, ...
Svi smo ga u cudu gledali, kakvi crni Pakistan i Indija, ovo je BiH gdje su ljudi kroz tolika stoljeca ipak naucili da zive zajedno, ako ne bas iz ciste ljubavi, onda iz nuzde.
Ali Radovan je dobro znao kakav su scenarij on i drustvo napravili: Bilo je neohodno u BiH, koja je i nakon tolikih stoljeca, buna i ratova, po nacionalnom sastavu poput leopardove koze - neraskidivo izmijesana, napraviti sto vise krvi, i to na sto monstruozniji nacin, da se ta leopardova koza izbrise, da se narodi zauvijek razdvoje, sto bi na kraju vodilo podjeli BiH, naravno u korist Velike Srbije.
Podrskom takvom stavu, tj. da ljudi razlicitih nacija ne mogu zivjeti zajedno, udavati se, zeniti, radjati djecu, i ti i tvoj babo i svi vama slicni na ostalim stranama, ste oduvijek puhali u Radovanova jedra, jedra podjele Bosne i Hercegovine.
Samo nastavi, Radovan je kod tebe uradio izvanredan posao. Doduse, jasno je da mu mnogo truda nije ni trebalo.
:(
nisam ni ja ni moja porodica nikakvi fasisti kakvim nas ti predstavljas
vidi ovo,u prvim danima rata pravoslavni pop dosao je kod mog starog da trazi skloniste,vjerovao vise njemu no liciji,jer su hosovci govorili da ce ga zivog odrati,buraz je jebao svakom po spisku ako ista neko kaze ruzno covjeku,bio je kod nas,kasnije otisoa u beograd,nedavno dodje jedna srpkinja i prenese pozdrave od popa jove,..ni dan danas covjek nije zaboravio,..znaci ne kaki mali,..kad je trebalo pokazati covjecnost a mozda i problema imati zbog toga,ja sam i moj stari imao,..ni protiv koga nista ruzno ne govorim,ne napadam srbe nego cetnike,..a moje je pravo koga cu da zenim,i ako hocu da mi je zena muslimanka ja sam fasista??
znaci da bih bio demokrata treba da osnujem mijesani brak?
pun mi je klinac takvih demokrata!
Joni

Post by Joni »

evo dvije price,
cini mi se da je bio maj mjesec , 1992.godine.
vratili mi ono kubura i nekavi cjevi sta smo napravili
a srbi nisu zadovoljni , kao mi smo super naoruzani , naoruzali
nas iz sarajeva , ma , kao , naoruzali nas muslimani iz cilog svita i...
prijete da ce nas granatirati ,
pa mi svaku noc u nekakve "bunkere" i neizradjene wc koji su bili okrenuti suprotno od najblizis srpskih polozaja . i 'ebi ga , htio ne htio ja sam po tim wc-ima morao skontat da sam ja bosanac i da nas zbog toga zele granatirati jer ... u po tim wc-ima krili su se i pravoslvci i pravoslavke i katolici i katolkinje i bugarke ... pa sad ja ...
sta bi ja trebao biti pa da u tim wc-ima mislim da sve ove ljude oni zele pobiti samo da bi i mene muslimana ubili !
:?
Husko Kotrljanjić

Post by Husko Kotrljanjić »

Joni wrote:
revolver amidza wrote:

ja sam rekao ovo,
a sad vidi ovo,
novi pazar je bio daleko muslimanskiji ...

Halo, Mladic ovde,tuci Velusice(misleci valjda na Velesice)tamo nema mnogo srpskog zivlja!
Post Reply