Strucna sprema forumasa?!
-
Vozdra_123
taxi_driver wrote:vozacki ispit
-
Stari
Vidi ovo sta se napravi od teme...nego pika li se polozen zeleni pojas u dzudou ...prije jedno 35 godina?....
i polozena zakletva u vojsci ...to tada doduse nije bilo po Bolonjskoj deklaraciji valorizirano ...ali eto ...ako se Taxi drajveru prezna ...vozacki mislio sam sto ne bih dopunio CV...
PS. Racunal' se VES tempiraca i dodavaca ...na tophaubici 152mm...i za to sam takodjer strucno osposobljen.
PS. Racunal' se VES tempiraca i dodavaca ...na tophaubici 152mm...i za to sam takodjer strucno osposobljen.
- manijak1
Da budem iskreniji
P.S. Kolporter
- sicky
eh manijace da se nisi promangupisao ostali bismo kolege sa istog faxamanijak1 wrote:Dipl.Geopolitolog
odsjek
za analizu regiona
![]()
.
Da budem iskrenijimnogi bi se trebali vratiti
u klupe
![]()
![]()
P.S. Kolporterbiti je super stvar
Evo već je više 4, visoke 32 + dok ja glasam biće 33edu wrote:Srednja 35% [ 18 ]
Viša 5% [ 3 ]
Visoka 58% [ 30 ]
iskren da budem..nisam ocekivao ovakav rezultat...
nego šta si to ti očekivao?
- Bosanac sa dna kace
Uh kako sam orutavio od F iz matemtike, ostacu samo na srednjoj! ne znam kao cu babi na oci!
*bem ti matricu!
*bem ti matricu!
-
kike
#187 Re: Strucna sprema forumasa?!
Glasao najiskrenije. Neki sam dan jednoj curi poslao pm, jer smo se na diskusiji dotakli teme koja mi je profesija i u kojoj se beskrajno prosipalaedu wrote:samo iskreno!
Da bi to izbjegao,a i nije mi se dalo, napišem joj pm, da mi je to struka i šta i gdje sam završio. Odgovorila je da se hvalim i da joj se na taj način uvaljujem
Mislim da je bitno da je čovjek profesionalac u onom šta radi i da voli svoju profesiju. Jedan sadašnji visoko rangirani dužnosnik je moj kolega sa jedne škole (nebitno kojeg ranga).
završio je po zakonu vjerovatnoće ponavljanja ispitnih pitanja, jer je to redovno i godinama skupljao odsvojih kolega.
- Kareem Abdul-Jabbar
bug wrote:visa seljacka?![]()
-
talijan
u moje vrijeme najbolje trebe su bile na arhitekturi...Stari wrote:Uh...jebo te...cure na Masinstvu...toga u moje vrijeme nije bilo...ni lijepih ni ruznih. A na elektrotehnici ih je bilo na odsjeku za racunsku tehniku (i to pravo finih) i sporadicno na telekomunikacijama (nako)....na odsjeku za elektro energetska postrojenja ...ni za lijeka.
Mi smo imali malo drugaciju podjelu studentica
Medicina/ Stomatologija/ Farmacija: to su one sto imaju stelu ...nisu preporucljive obicnim smrtnicima...zbog toga najcesce umisljene do krajnjosti. Nezasluzeno nosile epitet najboljih cura u krevetu ....a u stvarnosti su u krevetu ...ko mrtvo puhalo
Pravo, politologija, Drustvene nauke: Dosadne...uvijek najpametnije ...svakom loncu poklopac. Vele da su takve i situaciji prsa u prsa....ne znam
Tehnologija (hemija): Eh tu ima svega i svacega ...muskarci su tu bili deficitarna roba. Svega za izabrati.
Matematika Fizika (prirodne nauke): Debele naocale, uvijek zamisljene, zamrznute....ali tako se pricalo vrlo nadarene... kad ih otkravis na sporetu (tad nije bilo mikrovalnih peci)
DiF: Malo se ko usudio ulaziti u kostac s njima ...svi su se bojali tolike kondicije kojom su te cure raspolagale.
ONO i DSZ: Nemoj to svega ti....huh
bas me raznjezio ovaj tvoj post.
- ovo_malo_duse
Tema
Zakljucak : Glupost se ne lijeci skolovanjem!!!!

Zakljucak : Glupost se ne lijeci skolovanjem!!!!
-
AA CA
Diplomirani ekonomista
već punih 15 godina.
Ali kad vidim ovdašnju ekonomsku situJaciju
, svaki drugi dan otvorim prozor s namjerom da je bacim
... pa se predomislim... nije lijepo bacati kroz prozor, a i more bit' zatrebaće nekad - bar da se prevede na engleski...

Ali kad vidim ovdašnju ekonomsku situJaciju
-
branimir_s
magistar tehnickih nauka
- Salko sto je u vodu skako
visa economska skola (SPD BA) 
-
King Kikapu
vecernja skola i ponocni fakultet
-
dino_va..djevojcica
eheh.. bash se nasmijah prethodnim postovim /sve sam procitala
/
ja sam zavrsila srednju elektrotehnicku skolu u bosni, tj. elektrotehnicar energetike.. 2 djevojke i 38 muskaraca!
sad sam na engleskom,ovamo negdje jako daleko..
koja sam ja kombinacija!!!
ja sam zavrsila srednju elektrotehnicku skolu u bosni, tj. elektrotehnicar energetike.. 2 djevojke i 38 muskaraca!
sad sam na engleskom,ovamo negdje jako daleko..
koja sam ja kombinacija!!!