Evo nam i peticije
Zanimljivo,zaista
Hajmo patetichari da cujem odgovore?
pa jebi ga, nikom autoput nije interesantan vise....novalic wrote:ovo sve da nije tuzno bilo bi komicno.. potpisuju se peticije radi necega sto mozda ima mozda nema..
a peticija za auto put.. izgleda da nikome nije ni pala na pamet...
satresanje praznog u suplje...
svega..novalic wrote:za ili protiv necega... .. ma cega to![]()
mIRCerka wrote:svega..novalic wrote:za ili protiv necega... .. ma cega to![]()
nedavno je u toku gradjevinskih radova u Kaknju doslo do otkrivanja neke grobnice, minimum 600 godina stare...nikog iz muzeja da dodje nije bilo...nikoga ko bi mogao protumaciti ko sta koga gdje...
piramooda wrote:
Zivjela visocka piramida!!!
Zivjelaaaaaaaaaaaaa!!!
Zivjela peticijaaaaaaaaaa!!!
Zivjelaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
![]()
![]()
koliko god mi fizicke radnike gledali sa visine (sto je cest slucaj ), oni iapk imaju mnogo vise u glavi od vecine intelektualaca...pape wrote:mIRCerka wrote:svega..novalic wrote:za ili protiv necega... .. ma cega to![]()
nedavno je u toku gradjevinskih radova u Kaknju doslo do otkrivanja neke grobnice, minimum 600 godina stare...nikog iz muzeja da dodje nije bilo...nikoga ko bi mogao protumaciti ko sta koga gdje...I ...... poravnali ju, .... jel`!?
![]()
Nema veze, .... napravit cemo mi i stariju i ljepsu od te.

Daj ba . . . koji sad pa intelektualci i k...ci palci.kekec wrote:U cijeloj ovoj prici oko piramida, iskristalisale su se tri grupe:
1. Grupa koja vjeruje i "dokazuje" postojanje piramida,
2. Grupa koja ne vjeruje i koja nastoji da ubijedi prvu grupu, da nema piramida i
3. Grupa koja sa strane sve posmatra.
Prva grupa je drcna i tvrdoglava, ne zeli da otvori oci, ali srlja naprijed...![]()
Treca grupa keti, sjedi i ceka "pobjednika", uz povremena dobacivanja. Kada se stvar rijesi, reci ce nesto u stilu "znao sam..."![]()
Druga grupa je GLAS RAZUMA, grupa koja nastoji da sacuva obraz svojoj zemlji, ciji ugled je vec dobro unisten,
a koga srozavaju cak i oni koji bi trebali najvise da rade na njegovom poboljsanju.![]()
Ma bravo Majstore . . . cini mi se da si pogodio najvecu boljku naseg jadnog mentaliteta.car-x wrote:ako nista, ocekujem od sarajevo-x portala da se oficijelno ogradi od ove peticije, jer mislim da oni nemaju apsolutno nikakve veze s ovim, i da bi trebali zahtijevati da se ime portala skine sa ove peticija-stranice..Pripremila grupa nezavisnih intelektualaca sa portala http://www.Sarajevo-X.com, forum "Bosanska piramida Sunca"
jos jedna stvar mi je interesantna.. kao protivdokazi nude se linkovi na clanke iz jednog politickog tjednika.. tako naucnici i intelektualci argumentiraju svoje stavove?
nisam bio cesto u prilici da poziv ljude na potpisivanje ovog ili onog.. LM, uvijek sam stao iza svojih ideja i stavova i potpiso ih..
meni ovo, kao uostalom i cijela prica oko piramide na ovom forumu, jos uvijek samo lici na povrijedjenu sujetu i licni interes zasnovan na sudbinskom pitanju: zasto semir, a ne ja..
Opa bice da si se nasao u toj grupi . . .Fair Life wrote:Tvoja mama El-Vedex... da li je ona zensko ?El-Vedex wrote:(...)
Ne zelim biti vulgaran . . . al fakat mi dodje da socno opsujem u stilu "jebem vam mater ne radnicku i kompleksasku svima".
(...)
Sve o ludvig
Član od: 31 jan 2006
Ukupno komentara: 1
možda nam SuperM (Mario Gerussi, izvršni direktor nelegalne fondacije ) može objasniti koji od njegovih momaka su dobili u zadatak (i od koga) da šalju ovakve i druge bljuvotine,pominjanje matere,vrijeđanje ličnosti te kulturnog blaga kao što je grad Visoki (ovom vašem pokloniku očito je jako malo stalo do srednjevjekovnog grada na vrhu Visočice),itd.? je li se takvim bljuvotinama zaštićuje kulturno blago?kretenu kretenski koji si zapoceo ovu idiotsku akciju.Pa mater ti kretensku i bezobraznu...Otidji konju jedan na visocicu ...Pa ako nista i ne bude od te piramide barem ce trajno zastiti onaj jebeni grad Visoki.Konju konjski!!!!!!
jao kretenavažnije je ko je potpisao u prvih tek par dana postojanja peticije: tako imamo i potpis dr. Teda Robinsona, (pravog) arheologa sa Univerziteta u Sidneju. i mnogi drugi bi se uskoro trebali pridružiti...