Što bi Romana pjevala...cendlerbing wrote:Blo, osvojila si me za manje od par dana.
Tomo, džaba to, ako nije dovoljno debeo da mi nahrani ego.
Prava sam žena za tebe i ti si za mene....
prava žena valjda
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Što bi Romana pjevala...cendlerbing wrote:Blo, osvojila si me za manje od par dana.
Ogladnila ???cendlerbing wrote:Ti Maxo, dođi s Benijem
Zena bez isijasa ...Bloo wrote:Što bi Romana pjevala...cendlerbing wrote:Blo, osvojila si me za manje od par dana.
Prava sam žena za tebe i ti si za mene....![]()
prava žena valjda
Bloo wrote:Tehnicki,idealna sam.osoba za tebecendlerbing wrote:Pa eto...bil halalio par dana...ako znaš znanje, može biti dovoljno.![]()
![]()
Nisam htjela reći da se zamišljam ko sam ti ko ja, nego da me u osobi privuče način na koji komunicira sa mnom i sa ostalima oko sebe, način na koji neko razmišlja i kako se šali...takvo nešto, otprilike, nije to mjerljivo.
Hodi da te tete Blo i Čendler odgoje u finog mladića.triconja wrote:![]()
![]()
. A dje sam ja tu u svemu?
cendlerbing wrote:Hodi da te tete Blo i Čendler odgoje u finog mladića.triconja wrote:![]()
![]()
![]()

cendlerbing wrote:Hodi da te tete Blo i Čendler odgoje u finog mladića.triconja wrote:![]()
![]()
![]()
cendlerbing wrote:Jedem momke za doručak, kad mi nestane hljeba.

edo_79 wrote:cendlerbing wrote:Jedem momke za doručak, kad mi nestane hljeba.
Lahko je preko foruma nesta govorit, eeeedo_79 wrote:Pa jel tako triconja .... sve neke ljudožderke jebote![]()
![]()
Ne kontam ovo. Zasto kad odlazis?saale wrote:ljudi ba kompikuju sebi zivote bezee, smeknete se pridjes malo price kad odlazis opalis je po guzi i cica mica zavrsena prica
Aaaaaaaaaaaatriconja wrote:cendlerbing wrote:Hodi da te tete Blo i Čendler odgoje u finog mladića.triconja wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Jel bolilo?zipoo wrote:Macko, gdje izlazis?
AmiĐa_Idriz wrote:- Jel bolilo?zipoo wrote:Macko, gdje izlazis?![]()
- Sta![]()
- Kad si pala s neba anTele
![]()
![]()
Nadam se da si bi, bolji je izborasurbanipal wrote:Evo sve kontam, kojoj forumašici prvoj prići.
Doduše, tehnički sam još u vezi.
cendlerbing wrote:Prvoj koja te kvotala.
Mislim da to ne bi dobro zavrsilo.cendlerbing wrote:Prvoj koja te kvotala.
Sam pravi grah i hurmasice, razlikuje sve Henrije na engleskom tronu, ima zalihu memea...sta vise zena da trazi?cendlerbing wrote:Ništa gore od tek rastavljenog muškarca, slomljenog srca...