A ovdje cemo o Zlaji...

Post Reply
senada

Post by senada »

Propast1 wrote: (...)
Pitanje za SDA ljubce: Sta mislite s kim bi u koaliciju vas Tihic da je slucajno sad 1943 godina????? Usput zamislite snenografiju .... Tihic, Paravac i 1943 godina....
(...)
A doci ce vrijeme kad ce svi progledati, samo polako
evo ja priznajem da od pojave demokrata '90. do danas nikada nisam niti bih glasala za njih i da je i najlosiji SDP-ovac bolji je od najboljeg SDA-ovca.
Na zalost, nasa realnost je da jos uvijek moramo birati manje zlo od veceg, u ovom slucaju lose socijal demokrate umjesto najbolje kriminalce i kleronacionaliste.
Prenj

Post by Prenj »

senada wrote:
Propast1 wrote: (...)
Pitanje za SDA ljubce: Sta mislite s kim bi u koaliciju vas Tihic da je slucajno sad 1943 godina????? Usput zamislite snenografiju .... Tihic, Paravac i 1943 godina....
(...)
A doci ce vrijeme kad ce svi progledati, samo polako
evo ja priznajem da od pojave demokrata '90. do danas nikada nisam niti bih glasala za njih i da je i najlosiji SDP-ovac bolji je od najboljeg SDA-ovca.
Na zalost, nasa realnost je da jos uvijek moramo birati manje zlo od veceg, u ovom slucaju lose socijal demokrate umjesto najbolje kriminalce i kleronacionaliste.
Da li igdje postoji savrsena politicka partija?
kub lajkan

Post by kub lajkan »

senada wrote:evo ja priznajem da od pojave demokrata '90. do danas nikada nisam niti bih glasala za njih i da je i najlosiji SDP-ovac bolji je od najboljeg SDA-ovca.
Ti si se izjasnila ko ti ne valja. Mozes li sad reci ko ti valja?

p.s. tvoja spika me podsjeca na Sanjanina...
senada

Post by senada »

Razocarati se u SDP za mene je jednako razocarati se u nekoga svog najbliznjeg, najmilijeg.
Do izbora ima vremena u kome bi Lagumdjija trebao povratiti povjerenje naroda u SDP, i barem se zvanicno odreci liderstva u korist stranke i drzave, ako mu je uopce stalo...
kub lajkan

Post by kub lajkan »

senada wrote:Razocarati se u SDP za mene je jednako razocarati se u nekoga svog najbliznjeg, najmilijeg.
A sta te razocaralo ako smijem pitati?
Stitch__

Post by Stitch__ »

senada wrote:
samo malo da izmijenim ovo tvoje

Na zalost, nasa realnost je da jos uvijek moramo birati manje zlo od veceg, u ovom slucaju lose SDAovce umjesto najbolje kriminalce i kleronacionaliste - a.k.a. SDP
nebi

Post by nebi »

Stitch__ wrote:
senada wrote:
samo malo da izmijenim ovo tvoje

Na zalost, nasa realnost je da jos uvijek moramo birati manje zlo od veceg, u ovom slucaju lose SDAovce umjesto najbolje kriminalce i kleronacionaliste - a.k.a. SDP
ne trudi se bezze, nece te fahro vise.... :D
Vingo

Post by Vingo »

Zar je Fahro ikad htio nekog ko bas i nije siguran sta je kler?
Ima i Fahro standarde neke, majku mu...
Stitch__

Post by Stitch__ »

kler je onaj fraer sa nickom Qler, garant :D :lol:

dzaba vam sva ta crvena politika kad iz godine u godinu sve vishe umirete :D :D :D :D :D

a ono jednom, ma i chorava koka ubode zrno jebiga :D
nebi

Post by nebi »

Stitch__ wrote:kler je onaj fraer sa nickom Qler, garant :D :lol:

dzaba vam sva ta crvena politika kad iz godine u godinu sve vishe umirete :D :D :D :D :D

e moj stitch.....ti si ona podravkina koka koja radosno kokodace dok odlazi da je pretvore u juhu(Arbeit macht frei!)
Sad si nezaposleni novinar i vise nego ikad ti treba socijalna drzava,a ti jos uvijek liferujes parole tvog bivseg gospodara.
Vingo

Post by Vingo »

Zayebavash?
Novinar (pa makar i nezaposleni) i CHorava koka...

Pa dokle vise?????
Stitch__

Post by Stitch__ »

pa da ne bi liferovo parole svog profesora kojeg nisam nijednom (0) vidio za godinu dana, iako je za to vrijeme redovno uzimao platu na faxu?

....i otkud ti da sam nezaposlen :D nisam u avazu, al boze moj, nije ni to kraj svijeta :D
kub lajkan

Post by kub lajkan »

nebi wrote:
Stitch__ wrote:kler je onaj fraer sa nickom Qler, garant :D :lol:

e moj stitch.....ti si ona podravkina koka koja radosno kokodace dok odlazi da je pretvore u juhu(Arbeit macht frei!)
Sad si nezaposleni novinar i vise nego ikad ti treba socijalna drzava,a ti jos uvijek liferujes parole tvog bivseg gospodara.
Pa kad ostade bez posla :?
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Stitch__ wrote:....i otkud ti da sam nezaposlen :D nisam u avazu, al boze moj, nije ni to kraj svijeta :D
Da nisi zavrsio u VIP-u?
Stitch__

Post by Stitch__ »

izadji iz kuce makar jednom mjesecno :D nema vipa odaaaavno ziv bio :D
nebi

Post by nebi »

Stitch__ wrote:pa da ne bi liferovo parole svog profesora kojeg nisam nijednom (0) vidio za godinu dana, iako je za to vrijeme redovno uzimao platu na faxu?

....i otkud ti da sam nezaposlen :D nisam u avazu, al boze moj, nije ni to kraj svijeta :D
te parole nije izmislio Lagumdzija i stare su koliko i ljudska potreba za hljebom i pravdom.
razumijem ja tebe,naslusao si se neoliberalnih fraza u havazu "svako moze doci sa najlonkom u Sarajevo i izgraditi toranj"....ali stvarnost je malo drugacija.
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Stitch__ wrote:izadji iz kuce makar jednom mjesecno :D nema vipa odaaaavno ziv bio :D
Pa nisam ni rekao da ga ima...
Stitch__

Post by Stitch__ »

eto, drago mi je da se razumijemo :D znam ja da je realnost lopinashka u svim strankama, vjerovatno sam zato apolitican, samo uzivam ovako povremeno podbadat crvene, ne cekam ni minut a 3 komunjarska posta osvanu ispod mog :D :D :D

odo kuci, have a nice day :)
kub lajkan

Post by kub lajkan »

nebi wrote:
Stitch__ wrote:pa da ne bi liferovo parole svog profesora kojeg nisam nijednom (0) vidio za godinu dana, iako je za to vrijeme redovno uzimao platu na faxu?

te parole nije izmislio Lagumdzija i stare su koliko i ljudska potreba za hljebom i pravdom.
razumijem ja tebe,naslusao si se neoliberalnih fraza u havazu "svako moze doci sa najlonkom u Sarajevo i izgraditi toranj"....ali stvarnost je malo drugacija.
Stitch__, vrijeme je da se vratis pravoj vjeri :D svi na jednom mjestu... otpusteni, odbaceni, prevareni... kad ih se skupi dovoljno (a nece trebati dugo cekati), onda ce tek skontati sta im je uradila "zelena revolucija"... lakopo, jos malo...
nebi

Post by nebi »

Stitch__ wrote:eto, drago mi je da se razumijemo :D znam ja da je realnost lopinashka u svim strankama, vjerovatno sam zato apolitican, samo uzivam ovako povremeno podbadat crvene, ne cekam ni minut a 3 komunjarska posta osvanu ispod mog :D :D :D

odo kuci, have a nice day :)
stani,nisi viknuo "smrt komunjarama"...a iste su svi koji ne citaju havaz i ne sanjaju san "od najlonke do tornja".
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

Fair Life wrote:Image
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

Autor: Vingo Poslano: 03/02/2006 09:48
Ovo treba na bosanski humor...(Sa primjesama britanskog)

Autor: Fair Life Poslano: 03/02/2006 10:28
Vingo (citat):
Ovo treba na bosanski humor...(Sa primjesama britanskog)

Treba... ali i ono sto mu Terzic, Tihic i ostali nacionalisti nisu rekli.

Autor: Vingo Poslano: 03/02/2006 10:32
Pa nisu mu ni mogli reci kad ne govore engleski...

(sad cu se i ja izmjestiti na humor)

privremeni

Post by privremeni »

Zlatko zlatko,
da te nema trebalo bi te izmisliti,
koja kolektivna psihoterapija, da ne kazem sta drugo na pomen tvog imena.
:lol:
Najbolji dio mi je onaj sa brigom nacionalista i fakina o propasti SDP-a zbog imenovanog. :-) :zzzz:
senada

Post by senada »

Zlatko je upravo u Hadzifejzovicevom CD-u izjavio da je spreman 'ne radi vlasti' formirati vlast sa svim progradjanski orijentiranim strankama ne iskljucujuci ni SDA iz koalicije.
senada

Post by senada »

Moze li neko zamisliti Bogica Bogicevica uz SDA?
Post Reply