Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Propast1 wrote:
(...)
Pitanje za SDA ljubce: Sta mislite s kim bi u koaliciju vas Tihic da je slucajno sad 1943 godina????? Usput zamislite snenografiju .... Tihic, Paravac i 1943 godina....
(...)
A doci ce vrijeme kad ce svi progledati, samo polako
evo ja priznajem da od pojave demokrata '90. do danas nikada nisam niti bih glasala za njih i da je i najlosiji SDP-ovac bolji je od najboljeg SDA-ovca.
Na zalost, nasa realnost je da jos uvijek moramo birati manje zlo od veceg, u ovom slucaju lose socijal demokrate umjesto najbolje kriminalce i kleronacionaliste.
Propast1 wrote:
(...)
Pitanje za SDA ljubce: Sta mislite s kim bi u koaliciju vas Tihic da je slucajno sad 1943 godina????? Usput zamislite snenografiju .... Tihic, Paravac i 1943 godina....
(...)
A doci ce vrijeme kad ce svi progledati, samo polako
evo ja priznajem da od pojave demokrata '90. do danas nikada nisam niti bih glasala za njih i da je i najlosiji SDP-ovac bolji je od najboljeg SDA-ovca.
Na zalost, nasa realnost je da jos uvijek moramo birati manje zlo od veceg, u ovom slucaju lose socijal demokrate umjesto najbolje kriminalce i kleronacionaliste.
senada wrote:evo ja priznajem da od pojave demokrata '90. do danas nikada nisam niti bih glasala za njih i da je i najlosiji SDP-ovac bolji je od najboljeg SDA-ovca.
Ti si se izjasnila ko ti ne valja. Mozes li sad reci ko ti valja?
Razocarati se u SDP za mene je jednako razocarati se u nekoga svog najbliznjeg, najmilijeg.
Do izbora ima vremena u kome bi Lagumdjija trebao povratiti povjerenje naroda u SDP, i barem se zvanicno odreci liderstva u korist stranke i drzave, ako mu je uopce stalo...
senada wrote:
samo malo da izmijenim ovo tvoje
Na zalost, nasa realnost je da jos uvijek moramo birati manje zlo od veceg, u ovom slucaju lose SDAovce umjesto najbolje kriminalce i kleronacionaliste - a.k.a. SDP
senada wrote:
samo malo da izmijenim ovo tvoje
Na zalost, nasa realnost je da jos uvijek moramo birati manje zlo od veceg, u ovom slucaju lose SDAovce umjesto najbolje kriminalce i kleronacionaliste - a.k.a. SDP
Stitch__ wrote:kler je onaj fraer sa nickom Qler, garant
dzaba vam sva ta crvena politika kad iz godine u godinu sve vishe umirete
a ono jednom, ma i chorava koka ubode zrno jebiga
e moj stitch.....ti si ona podravkina koka koja radosno kokodace dok odlazi da je pretvore u juhu(Arbeit macht frei!)
Sad si nezaposleni novinar i vise nego ikad ti treba socijalna drzava,a ti jos uvijek liferujes parole tvog bivseg gospodara.
Stitch__ wrote:kler je onaj fraer sa nickom Qler, garant
dzaba vam sva ta crvena politika kad iz godine u godinu sve vishe umirete
a ono jednom, ma i chorava koka ubode zrno jebiga
e moj stitch.....ti si ona podravkina koka koja radosno kokodace dok odlazi da je pretvore u juhu(Arbeit macht frei!)
Sad si nezaposleni novinar i vise nego ikad ti treba socijalna drzava,a ti jos uvijek liferujes parole tvog bivseg gospodara.
Stitch__ wrote:pa da ne bi liferovo parole svog profesora kojeg nisam nijednom (0) vidio za godinu dana, iako je za to vrijeme redovno uzimao platu na faxu?
....i otkud ti da sam nezaposlen nisam u avazu, al boze moj, nije ni to kraj svijeta
te parole nije izmislio Lagumdzija i stare su koliko i ljudska potreba za hljebom i pravdom.
razumijem ja tebe,naslusao si se neoliberalnih fraza u havazu "svako moze doci sa najlonkom u Sarajevo i izgraditi toranj"....ali stvarnost je malo drugacija.
eto, drago mi je da se razumijemo znam ja da je realnost lopinashka u svim strankama, vjerovatno sam zato apolitican, samo uzivam ovako povremeno podbadat crvene, ne cekam ni minut a 3 komunjarska posta osvanu ispod mog
Stitch__ wrote:pa da ne bi liferovo parole svog profesora kojeg nisam nijednom (0) vidio za godinu dana, iako je za to vrijeme redovno uzimao platu na faxu?
....i otkud ti da sam nezaposlen nisam u avazu, al boze moj, nije ni to kraj svijeta
te parole nije izmislio Lagumdzija i stare su koliko i ljudska potreba za hljebom i pravdom.
razumijem ja tebe,naslusao si se neoliberalnih fraza u havazu "svako moze doci sa najlonkom u Sarajevo i izgraditi toranj"....ali stvarnost je malo drugacija.
Stitch__, vrijeme je da se vratis pravoj vjeri svi na jednom mjestu... otpusteni, odbaceni, prevareni... kad ih se skupi dovoljno (a nece trebati dugo cekati), onda ce tek skontati sta im je uradila "zelena revolucija"... lakopo, jos malo...
Stitch__ wrote:eto, drago mi je da se razumijemo znam ja da je realnost lopinashka u svim strankama, vjerovatno sam zato apolitican, samo uzivam ovako povremeno podbadat crvene, ne cekam ni minut a 3 komunjarska posta osvanu ispod mog
odo kuci, have a nice day
stani,nisi viknuo "smrt komunjarama"...a iste su svi koji ne citaju havaz i ne sanjaju san "od najlonke do tornja".
Zlatko zlatko,
da te nema trebalo bi te izmisliti,
koja kolektivna psihoterapija, da ne kazem sta drugo na pomen tvog imena.
Najbolji dio mi je onaj sa brigom nacionalista i fakina o propasti SDP-a zbog imenovanog.
Zlatko je upravo u Hadzifejzovicevom CD-u izjavio da je spreman 'ne radi vlasti' formirati vlast sa svim progradjanski orijentiranim strankama ne iskljucujuci ni SDA iz koalicije.