Moja prva simpatija....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ivy2383

Post by ivy2383 »

Heh...prva ljubav, zvao se Mihael, ja bila treci osnovne, on 4 god. stariji...živio ulaz do mene...čovječe išla sam svake nedjelje na večernju misu zbog njega...on bi se naslonio na jedna ulazna vrata, ja na druga, bila su staklena pa ga pogledavaj, još kad bi samnom bilo društvo praviš se faca, brbljaš, smiješ se, a one babe viču shshshshhh i kako smo neodgojeni, bla, bla...čak sam i iz crkvenog zbora izbačena zbog njega :D ...eh...kako ide ona od Zabranjenog "...prošla su ona stara vremena i ja sam danas drukčija žena...", a on otac vanbračnog djeteta, sreća pa se još vrlo mlada odljubi :lol: :lol: :lol:
Stitch__

Post by Stitch__ »

auh,2. osnovne zvala se maja, isli smo u isti razred , i svaki dan sam sanjario o njoj :D i sve je bilo super dok jednog dana na fizickom najjaci klinac u razredu nije reko "uu sto ona maja ima dobre noge" :x i tako mi je unistio snove :x

poslije sam morao prihvatiti bolnu istinu da nisam sa njom :x i onda sam sa ostalom rajom njih dvoje kao "zezao" tipa.....aaaa maja trudna sa njim, rodice mu desetorke....
maja: pa gdje ce mi stat toliko djece?
ja: pa u pi*ku, dje drugo....

od rane mladosti sam pokazivao sklonost prema romanticnom upucavanju, sto se i vidi iz prilozenog :D

i tako :D
Tandzika

Post by Tandzika »

Jo JO Jo vam raja.....

Eh prve ljubavi......mama kaze da sam ja jos na moru, u trecoj godini, ...sada ne znam jesu li bili Kupari ili Becici trcala za nekim Milanom kroz hotel, tj. ganjala ga dok je jadno dijete plakalo i bjezalo od mene. :-) (kasnije se ustanovilo da je to samo pocetak i predispozicija mojeg seksualnog manijakluka heheh :D )....onda je dosao jedan sestogodisnji plavooki Edin koji je bio ruzan i pjegav, ali je stalno isao za mnom i vukao me za kosu..naravno..ali onda je dosla prva simpatija u drugom razredu OS Nikola Tesla koja se, slucajno, i zvala Nikola (ne znajuci da ce mi istoimeni idiot mnogo godina kasnije slomiti srce...tri puta...), sa plavim ocima, crnom kosicom i suskavim govorom...ah da je bio samo moja simpatija....Cesto pogledam sliku tog odjeljenja drugog razreda i zagledam se u njega.......
Cula sam da je u Maleziji.....A ja se spremam na odmor tamo....vec tri godine :D
Lace

Post by Lace »

Tandzika wrote:Jo JO Jo vam raja.....

Eh prve ljubavi......mama kaze da sam ja jos na moru, u trecoj godini, ...sada ne znam jesu li bili Kupari ili Becici trcala za nekim Milanom kroz hotel, tj. ganjala ga dok je jadno dijete plakalo i bjezalo od mene. :-) (kasnije se ustanovilo da je to samo pocetak i predispozicija mojeg seksualnog manijakluka heheh :D )....onda je dosao jedan sestogodisnji plavooki Edin koji je bio ruzan i pjegav, ali je stalno isao za mnom i vukao me za kosu..naravno..ali onda je dosla prva simpatija u drugom razredu OS Nikola Tesla koja se, slucajno, i zvala Nikola (ne znajuci da ce mi istoimeni idiot mnogo godina kasnije slomiti srce...tri puta...), sa plavim ocima, crnom kosicom i suskavim govorom...ah da je bio samo moja simpatija....Cesto pogledam sliku tog odjeljenja drugog razreda i zagledam se u njega.......
Cula sam da je u Maleziji.....A ja se spremam na odmor tamo....vec tri godine :D
de ba...vrijeme je da izaberes neko novo ime :D

gdje si ti dzaranice? :)
PR80.

Post by PR80. »

Samo da kazem, sjecam se da smo ovdje isto spominjali slike.
btw.. Neku noc udjem na stranicu od svog rodnog grada i na slici zapazim svoju prvu simpatiju koju nisam vidjela vec toliko godinaaaaaaaa.
Jos ima simpa facu. :D
sojka

Post by sojka »

Moja prva simpatija najsladje je zvakala zvake... :)
_STOKA_OD_OKA

Post by _STOKA_OD_OKA »

tigris wrote:ma sve su tako negdje sa 4,5,6 god imale simpatije jedina ja sa 13-14 prvu zato i nisam ni dokle dogurala :roll: :D
ma nemoras da se sekiras, jer sta znaci simpatija, to ti je kad vidis djevocicu/ka koji ti se svidi jer je lijep/a ili radi neceg sto ti je uradila/o, pa ti se svijdela/o, i ako je ista bilo to je kosto neko rece gledanja ispod oka, i vodanja za rukice :-D, nista strasno sto si propustila, ako ti je utjeha ja sam prvu ljubav imo 12-13 godini (ljubili se na usta :-D, nije da se falim ...)
anais_nin

Post by anais_nin »

praistorijska tema....ali se u medjuvremenu nakupilo hejbet novih clanova :D pa da sad citamo o njihovim prvim simpatijama :D
Sarenooka81

#184 Re: Moja prva simpatija....

Post by Sarenooka81 »

anais_nin wrote:nesto me uhvatio zimski "blues"....pa tako dumam o smijesnim stvarima...sjecate li se vi svoje prve simpatije? Mislim oni periodi djecji vrtic, igre na dvoristu, osnovna...kad sex nije komplikovao musko-zenske odnose, kad se samo gledalo ispod oka, kad ste bili djecije zeneseni nekom osobom :D sjecate li se imena, anegdota, tog osjecaja? da li znate sta je sada s tobom osobom i da li se ikad pitate? :D

Ahh, kako da se ne sjeam. Najsladje memorije. :-) Od 6god do 13god sam imala "vezu" sa komsijom. Hi hi hi. On je i dan danas najsladji decko iz Mahale. :) Sad smo veliki i ja sam udata sretno ali kad god dodjem kuci u posjetu i sretnem svoju 1 i najduzu simpatiju, rado ga pozdravim i popricamo kao stari jarani. A eto nismo se ni poljubili. :-)
P.S. cak cuvam i njegova pisamceta, jao pravopisnih greskica. Hi hi hi :D
legionarka

Post by legionarka »

:D :D
kako ne ....zvao se Dino...Isli smo skupa u vrtic....meni falila slicica broj 11 iz Barbi albuma...Dino je mazno za mene od Vanese :D :-) moja prva ljubav
van Basten

Post by van Basten »

I moja prva simpatija datira iz obdaništa... znam da smo se mi muški "tukli" ko će sa njom za ruku u prostoriju za ručak (išlo se dvoje po dvoje), i bila je velika čast dobiti tu bitku... ona je uvijek to posmatrala sa strane sa osmjehom i čekala pobjednika ( naučila lekciju od malih nogu :lol: ).
Moram priznati da sam često dobivao tu čast... biće da sam imao "štelu" kod nje :D
danas

Post by danas »

legionarka wrote::D :D
kako ne ....zvao se Dino...Isli smo skupa u vrtic....meni falila slicica broj 11 iz Barbi albuma...Dino je mazno za mene od Vanese :D :-) moja prva ljubav
:lol: :lol: :lol:
legionarka

Post by legionarka »

eee.sta li se je sada s Dinom...hmhmmm...:roll:probala guglat nidje nista...bem vas ja kad me ovako bacite u razmisljanje :-) :-) :-)
Koshpa

Post by Koshpa »

ja se nesjecam svoje prve simpatije :(
A.i.d.A..

Post by A.i.d.A.. »

moja prva simpatija je bio Safet! 3. osnovne. 1991.

Vec tad sam bila komplikovana jer nisam nikad priznala da je on moja simpatija. on uvijek u istoj trenerci a mene mama svaki dan stirkala kad podjem u skolu.

ja sam bila njegova "treba" a to je meni bilo kriiiiivooooo :x uhhh

jednom me je poljubio pred cas. odvalila sam plakat u istom trenu. dosla uciteljica i pita me sta mi je. ova jedna odgovara punim glasom "Safet je poljubio!" :roll: bilo me pravo stiiid

isli na ekskurziju u Makarsku i on meni skupljao skoljke a ja ih sve bacala.

pun mi je spomenar bio izsvrljan "Safet + Aida"
danas

Post by danas »

A.i.d.A.. wrote:
isli na ekskurziju u Makarsku i on meni skupljao skoljke a ja ih sve bacala.
:lol: :lol: :lol:
Neelix

Post by Neelix »

ih tebi je to prvi frajer :D

moja prva simpatija zvala se slavica :? :D zivjela u komsiluku, i jednom me pitala "sta mislis jel ovo yugo 45 ili yugo 55", i ja sam tad procvjeto :D
Neelix

Post by Neelix »

Stitch__ wrote:auh,2. osnovne zvala se maja, isli smo u isti razred , i svaki dan sam sanjario o njoj :D i sve je bilo super dok jednog dana na fizickom najjaci klinac u razredu nije reko "uu sto ona maja ima dobre noge" :x i tako mi je unistio snove :x

poslije sam morao prihvatiti bolnu istinu da nisam sa njom :x i onda sam sa ostalom rajom njih dvoje kao "zezao" tipa.....aaaa maja trudna sa njim, rodice mu desetorke....
maja: pa gdje ce mi stat toliko djece?
ja: pa u pi*ku, dje drugo....

od rane mladosti sam pokazivao sklonost prema romanticnom upucavanju, sto se i vidi iz prilozenog :D

i tako :D
ovo mi je iz osnovne iskustvo, slavica je bila prije :lol:
A.i.d.A..

Post by A.i.d.A.. »

Neelix wrote:ih tebi je to prvi frajer :D
nijeeee :x :D :D :D
Neelix

Post by Neelix »

A.i.d.A.. wrote:
Neelix wrote:ih tebi je to prvi frajer :D
nijeeee :x :D :D :D
kako nije, pa bila si mu treba :D :D
maccarona

Post by maccarona »

negdje sam vec napisala, ali eto radi novih forumasa :oops: :D
imala sam 7 godina :D i gurnula ga u kanal :D jer mi je rekao da sam napestinja :D sto nije istina :sad: :D :D
Neelix

Post by Neelix »

vidi ove napestinje :D
maccarona

Post by maccarona »

pazi sta pricas :D sad sam jos veca :D a iskustva me ojacala :D:D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

Uh 5.razred :D
Zivi nekolko kuca iznad mene, dosao u 5. u moju osnovnu :lol: :lol:
koja je to bila ljubav :-) :-) :-) samo gledao kako ce na zulj da mi stane :lol: :lol: :lol:
Danas kad se sretnemo ja bljujem vatru kolko mi ide na zivce :D
lady midnight

Post by lady midnight »

moja prva simpatija - jako tuzhna story...
hodali smo cijelih sedam dana :D od kuce do shkole, od shkole do kuce :D nismo ni rijech progovarali, ja tada josh bila povucheno dijete :D mijenjali smo slichice i kaubojske romane :D
sve je zavrshilo tragichno na fudbalskom igralishtu kad sam ga u napadu oshinula laktom po zubima (on bio u odbrani protivnichke ekipe :D) on se razcmizdrio, otishao po mamu i ona mi zaprijetila da cu je zapamtiti ako ga samo josh jednom dirnem :D:D
poslije toga smo josh manje prichali :D

al zato je zavrshio sa nekakvom rospijom, i proshlog ljeta dolazi meni njegova mama i zhali se "eh, kamo srece da je tebe ozhenio..." :lol: :lol: :lol:
al ovako su mu barem josh zubi na broju :D:D:D
Post Reply