Kako vas nije sramota forumaši?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mostarac

Post by mostarac »

nek si ti meni dosla onako ujutru, da mi kafa prisjedne :D
PR80.

Post by PR80. »

umro je mostar wrote:nek si ti meni dosla onako ujutru, da mi kafa prisjedne :D
Sta ces... Obzirna PeRka konta na rahmetlijinu alergiju i cir. :D :lol: :lol: :lol: :lol:
mostarac

Post by mostarac »

PR80. wrote:
umro je mostar wrote:nek si ti meni dosla onako ujutru, da mi kafa prisjedne :D
Sta ces... Obzirna PeRka konta na rahmetlijinu alergiju i cir. :D :lol: :lol: :lol: :lol:
samo se ti bona nemoj sekirat za mene, jer sto se ti vise sekiras meni sve gore, a i nemoj se sekirat da tebi sta ne bude :D
PR80.

Post by PR80. »

umro je mostar wrote: samo se ti bona nemoj sekirat za mene, jer sto se ti vise sekiras meni sve gore, a i nemoj se sekirat da tebi sta ne bude :D
Ako je tako onda taman si dobro dosao za dvice. :lol: :lol: :lol: :lol:
Kaze "danas" da je to pametan potez. :D
mostarac

Post by mostarac »

PR80. wrote:
umro je mostar wrote: samo se ti bona nemoj sekirat za mene, jer sto se ti vise sekiras meni sve gore, a i nemoj se sekirat da tebi sta ne bude :D
Ako je tako onda taman si dobro dosao za dvice. :lol: :lol: :lol: :lol:
Kaze "danas" da je to pametan potez. :D
joj i ona ima hercegovacke krvi. tek sam sad najebo :(
PR80.

Post by PR80. »

umro je mostar wrote: joj i ona ima hercegovacke krvi. tek sam sad najebo :(
Treb`o si kontat o tome prije nego si se upetlj`o sa nama. :D :D
mostarac

Post by mostarac »

PR80. wrote:
umro je mostar wrote: joj i ona ima hercegovacke krvi. tek sam sad najebo :(
Treb`o si kontat o tome prije nego si se upetlj`o sa nama. :D :D
evo s tobom sam svjesno usao u belaj, ali ona mi je tajila svoje porijeklo. kad sam sve sabrao i oduzeo ostao sam zaledjen :D
PR80.

Post by PR80. »

umro je mostar wrote: evo s tobom sam svjesno usao u belaj, ali ona mi je tajila svoje porijeklo. kad sam sve sabrao i oduzeo ostao sam zaledjen :D
Kod nas uvijek gori. :D Odledit ces se ti brzo. :D :lol:
mostarac

Post by mostarac »

PR80. wrote:
umro je mostar wrote: evo s tobom sam svjesno usao u belaj, ali ona mi je tajila svoje porijeklo. kad sam sve sabrao i oduzeo ostao sam zaledjen :D
Kod nas uvijek gori. :D Odledit ces se ti brzo. :D :lol:
znam da gori. s vama je vazda ko u paklu :D
PR80.

Post by PR80. »

Taman cemo fino izdeverati sa zimskim danima. :D Ni centralno grijanje nam nije ravno. :D :lol:
Sarafcina

#186 Re: Kako vas nije sramota foruma¹i?

Post by Sarafcina »

_MaYa_ wrote:Gledam ovaj forum i zgra¾am se. Forum je pun starijih ljudi koji sem ¹to su stari i bemaju pametnijeg posla da rade, nedaju mlaðima da dodðu do izra¾aja nego sjede tu i naglabaju i svako ko da kakav komentar, oni zbog svoje ogranièenosti obavezn to popljuju. Al ¹to je naj¾alosnije taj ti neæe reæi ja imam 40 godina i ja ti kao stariji ka¾em da to to i to niej ok, nego se on izravna sa tobom i kao se raspravlja...

Pa ja akd budem imala 4o(ako se to desi) pa nema teorije da sputavam mlaðe generacije, veæ sad polako oskaèem iz fazona, a kamoli kad mi bude bilo 40...

Kako vas nije sram toliko godina sprditi u gizicu i na ovaj niv spasti da se raspravljas s ejdnom balavicom, umjesto da radi¹ kakvog pametnijeg posla u ¾ivotu...

KO sam ja da suim, svako ma prao da radi ¹ta hoæe, ali ja lièno znam koliko neki ljudi imaju godina i sjede satima na forumu i podjebavaju djecu...

Ovo je jedan penzionersi forum, to treba da pi¹e na poèetku da se zna, ovo je forum za sve samo en za mlade ljude pune energije...

I dragi moji novi foruma¹i nemojd a vas zbunjuje nið¹ta, zamisli samo akd bi iste stvari govorio pred svojim ocem, jednako bi odgovorio kao i masa foruma¹a....

Znam da svak ima pravo da pi¹e ¹to ¾eli, ali masa ljudi treba u penziju stvarno, jer takvu negativu ¹ire oko sebe, prava stara gunðala kojma je vrijeme da odu negdje drugdje...

Tako ja mislim ali aj sam naravno glupa, meni treba jedan dobar k..... i da se fatim èi¹æenja jelda generaci 1835? Jel tako bilo u va¹a doboe... va¾i va¾i... aj juèe...

Mjenjajte ne¹to ovdje ili da ja jednostavno odem i èekam neka bolje vremena, jer mi se sve veæ pomalo gadi... ¹ta pomalo gadi mi se sve...

Jeino sto prolazi su teme o islamu i terorizmu, jedino to, pa zapitajte se jel to normalno, jerste ako je prosjek godina 45 ,...

Van s takvim temama, i takvim staromodnim ljudima! Dolaze bolja vremen, ali to vi niakd necete osjetiti jer vas vode pogre¹ni ljudi

danasnje bosansko drustvo ;)
i danasnja :oops: omlatina :D
;) nisu svjesni da je i ejdzizam ;) :P
vrsta diskriminacije ;) :)
bug

Post by bug »

omlatina bahah :lol: bas tako saraf :D
Post Reply