Oralni sex (On)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
broj dva

#176 Re: Oralni sex (On)

Post by broj dva »

Sto se oralnog seksa tice ljudi se djele na dvije kategorije - oni koji to vole da rade (sto se lako primjeti po entuzijazmu i umjecu) i koji se pale na to bez obzira da li daju ili dobijaju, i oni(one) koji ne vole, sto se isto lako i brzo primjeti po nedostatku entuzijazma i umjeca.
Srecom po mene moja spada u prvu kategoriju, a srecom po nju ja sam ljubitelj dobrog liza i blagoslovljen gomilom fetisa koji nam uljepsavaju i zacinjavaju seksualni zivot :-D
Dobar seks je medju osnovnim preduslovima za dobru vezu...
animals

#177 Re: Oralni sex (On)

Post by animals »

sherbett wrote:
perfekcionista1 wrote:
sherbett wrote: Veceras sam u kinu :oops:
jos bolje :lol:
:lol: na ljubavnom sjedalu...ruka samo hop...sputi zip i uhvati alatku
Ja mislio ti nista ne znas :shock:
perfekcionista1

#178 Re: Oralni sex (On)

Post by perfekcionista1 »

sherbett wrote: :lol: na ljubavnom sjedalu...ruka samo hop...sputi zip i uhvati alatku
:lol: necu to ja znati sam, asistiraj :-D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#179 Re: Oralni sex (On)

Post by _BataZiv_0809 »

pukepuke wrote:Meni nimalo ne odgovara stimuliranje klitorisa samim vrhom jezika, ono kad se jezik ušilji, boli. Također, treba dosta pljuvačke, nasuho je isto neugodno.
Nekako sredinom jezika ili da jezik nije ušiljen i da se pri tom simulira rad vibratora, ono, brzi pokreti jezika tamo-amo... Paše i kruženje oko klitorisa. Pretpostavljam da svakom odgovara nešto drugo...

Što se tiče felacija, ja mislim da je najbolje pitati muškarca sviđa li mu se ovo ili ono dok mu to radiš, tko pita ne skita :)
Koliko sam ja dosad naučila, a mislim da sam sasvim solidno naučila, muškarcima isto odgovara dosta pljuvačke, čvrst stisak (ne prečvrst, naravno) kad se pomažeš rukom, ujednačen ritam povremeno prekinut dugim lizom ili lizom oko ruba glavića i, kako netko reče, ljubav prema tome što radiš :) Ako nisam raspoložena, neću ni raditi.
Pomaganje rukom da bude kruznim pokretima, kao da ga šiljiš i da bude simultano popraceno ustima i to je to :thumbup:
perfekcionista1

#180 Re: Oralni sex (On)

sherbett wrote: Pa o ruci i pricam sta radi :razz:
uh, a nemoj ni da ruka sama sve radi, i onako se neka zena zali iza nas da ne vidi film dobro od tebe :-D
perfekcionista1

#181 Re: Oralni sex (On)

:lol:
Last edited by perfekcionista1 on 24/09/2015 20:00, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#182 Re: Oralni sex (On)

Post by _BataZiv_0809 »

Image
Ramzess Veliki

#183 Re: Oralni sex (On)

Post by Ramzess Veliki »

pukepuke wrote:Meni nimalo ne odgovara stimuliranje klitorisa samim vrhom jezika, ono kad se jezik ušilji, boli. Također, treba dosta pljuvačke, nasuho je isto neugodno.
Nekako sredinom jezika ili da jezik nije ušiljen i da se pri tom simulira rad vibratora, ono, brzi pokreti jezika tamo-amo... Paše i kruženje oko klitorisa. Pretpostavljam da svakom odgovara nešto drugo...

Što se tiče felacija, ja mislim da je najbolje pitati muškarca sviđa li mu se ovo ili ono dok mu to radiš, tko pita ne skita :)
Koliko sam ja dosad naučila, a mislim da sam sasvim solidno naučila, muškarcima isto odgovara dosta pljuvačke, čvrst stisak (ne prečvrst, naravno) kad se pomažeš rukom, ujednačen ritam povremeno prekinut dugim lizom ili lizom oko ruba glavića i, kako netko reče, ljubav prema tome što radiš :) Ako nisam raspoložena, neću ni raditi.
Baci bombu i zbrisa. :lol: :lol: :lol: :thumbup:
pukepuke

#184 Re: Oralni sex (On)

Post by pukepuke »

_BataZiv_0809 wrote:

Pomaganje rukom da bude kruznim pokretima, kao da ga šiljiš i da bude simultano popraceno ustima i to je to :thumbup:
Da, da, kružno, to zaboravih dodati. Ima tu još dosta finesa ali vidim ljudi se šokiraju, pa ne smijem previše u detalje...
nightvision

#185 Re: Oralni sex (On)

Post by nightvision »

pukepuke wrote: Da, da, kružno, to zaboravih dodati. Ima tu još dosta finesa ali vidim ljudi se šokiraju, pa ne smijem previše u detalje...
Hajde priznaj koliko si poruka, da ne kazem ponuda, dobila na pp? :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#186 Re: Oralni sex (On)

Post by _BataZiv_0809 »

pukepuke wrote: Da, da, kružno, to zaboravih dodati. Ima tu još dosta finesa ali vidim ljudi se šokiraju, pa ne smijem previše u detalje...
Ima, ali ti kruzni pokreti su najvazniji. Kod umjesne partnerice mi se znalo desiti da od njih puno ranije ispalim projektil, nego sto bih htio :D
pukepuke

#187 Re: Oralni sex (On)

Post by pukepuke »

nightvision wrote:
Hajde priznaj koliko si poruka, da ne kazem ponuda, dobila na pp? :lol:
Hahahaha, evo maksuz se logirah da provjerim, nigdje ništa, slabo sam ja na forumu...

Da dodam još poneko zrnce mudrosti, naravno, samo iz mog iskustva:
- neki vole gledanje u oči prilikom oralca
- maženje glavića samo usnama, pokretima kao da se nanosi ruž (i pri tom gledanje u oči, savršen trenutak)
- a neki vole i da žena ima jarki crveni ruž na usnama dok ih oralno zadovoljava

itd, itd, žene, uključite maštu i ne osjećajte stid i neke stvari i same dođu...
nightvision

#188 Re: Oralni sex (On)

Post by nightvision »

pukepuke wrote: Hahahaha, evo maksuz se logirah da provjerim, nigdje ništa, slabo sam ja na forumu...
Eh onda, dok me neko nije pretekao... :lol:
pukepuke

#189 Re: Oralni sex (On)

Post by pukepuke »

nightvision wrote:
pukepuke wrote: Hahahaha, evo maksuz se logirah da provjerim, nigdje ništa, slabo sam ja na forumu...

Ma ja sam fina, odgovorit ću na svaku, bila prva ili posljednja :)
nightvision

#190 Re: Oralni sex (On)

Post by nightvision »

pukepuke wrote:
nightvision wrote:

Ma ja sam fina, odgovorit ću na svaku, bila prva ili posljednja :)
Pa dobro, i nije bitno bit' prvi vec zadnji. :lol:
Retro_Eskobar

#191 Re: Oralni sex (On)

Post by Retro_Eskobar »

Jos kad ima mentol bobu u ustima :run:
pukepuke

#192 Re: Oralni sex (On)

Post by pukepuke »

Retro_Eskobar wrote:Jos kad ima mentol bobu u ustima :run:

Dovoljno je i isprati usta nekom jačom vodicom za usta :)
bumerangss

#193 Re: Oralni sex (On)

Post by bumerangss »

Moze li se prenijeti HIV sa zene koja je pozitivna na muskarca kojeg ona oralno zadovoljava a nemaju ni on ni ona nikakvih ranica na penisu odnosno na njenim usnama a vjerovatno ni u ustima? :D
Dr Kova

#194 Re: Oralni sex (On)

Post by Dr Kova »

_BataZiv_0809 wrote:
Ima, ali ti kruzni pokreti su najvazniji. Kod umjesne partnerice mi se znalo desiti da od njih puno ranije ispalim projektil, nego sto bih htio :D
:lol: :lol: :lol: čuj projektil :thumbup: :thumbup: (svjetski rekord brzine drkice je 46 km/h)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#195 Re: Oralni sex (On)

Post by _BataZiv_0809 »

Retro_Eskobar wrote:Jos kad ima mentol bobu u ustima :run:
I ako puno stenje kad pusi :thumbup:

Airwaves kad zvace prije pushice auuuu :thumbup:
Fudo387

#196 Re: Oralni sex (On)

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:Pomaganje rukom da bude kruznim pokretima, kao da ga šiljiš i da bude simultano popraceno ustima i to je to
Fino ti to, a kol'ko dugo si bio u zatvoru?
Post Reply