Slicni smo brate. Sa 15 pregovori na Aerodromu. Mladic-UN pregovaraci i jaGrozny wrote:doduse...al ni ja neigrah lopte nego gazih minska polja haveru i to sa 18
Trazim mace
Moderator: anex
-
Elitni vojnik
- Bumbar
_galaksija wrote:Hej..pa ti me stvarno zasluzujesElitni vojnik wrote:Sorry momci, ali i ovo je imalo svoju cijenu. Kada su moji vrsnjaci od 17 godina igrali lopte i zezali se ja sam prevodio na sastancima o uspostavi mira, nakon toga paralelno studirao i radio 4 godine i izlazio jednom-dvaput mjesecno.
Nije lak put odlikasa![]()
-
silentbob
vodi ga kuci_galaksija wrote:Hej..pa ti me stvarno zasluzujesElitni vojnik wrote:Sorry momci, ali i ovo je imalo svoju cijenu. Kada su moji vrsnjaci od 17 godina igrali lopte i zezali se ja sam prevodio na sastancima o uspostavi mira, nakon toga paralelno studirao i radio 4 godine i izlazio jednom-dvaput mjesecno.
Nije lak put odlikasa![]()
-
Vingo
Machici dragi,
Moze'l jedna od neumiljate?
"Ovo" vam ne postoji, bar ne u obliku u kojem ste pozeljele (onako stidljivo, kroz cinicne opaske i pitanjca) da postoji, a ono se na 8 stranica svesrdno potrudilo da taj oblik dovede do savrsenstva.
Mislim, zalosno je to....bilo bi lijepo da nam se Zvjerke ovako same nude...Ali nema toga machici dragi.
...Odoh sad opet navijat za nashe...
"Ovo" vam ne postoji, bar ne u obliku u kojem ste pozeljele (onako stidljivo, kroz cinicne opaske i pitanjca) da postoji, a ono se na 8 stranica svesrdno potrudilo da taj oblik dovede do savrsenstva.
Mislim, zalosno je to....bilo bi lijepo da nam se Zvjerke ovako same nude...Ali nema toga machici dragi.
-
silentbob
hehehhehe,ne znas ti odlikase,heheheheh......Vingo wrote:Machici dragi,
I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU
-
Elitni vojnik
Kada organizujem susret sa jednom izuzetnom damom sa ovog foruma neka vam ona napise svoje utiske. Konacno tada cu uspjeti usutkati nevjerne Tome...mozda i nema toga dragi macici kao sto to Vingo kaze...ali mozda je ona u krivu...i sta onda?Vingo wrote:Machici dragi,
-
Larci
[quote="Elitni vojnik"]
Kada organizujem susret sa jednom izuzetnom damom sa ovog foruma neka vam ona napise svoje utiske. Konacno tada cu uspjeti usutkati nevjerne Tome...mozda i nema toga dragi macici kao sto to Vingo kaze...ali mozda je ona u krivu...i sta onda?[/quo
SPUSTI SE MALOOOOO !!!
JELI TO TE ADRENALIN KICKO ILI TI JE PAMETU UDARILA U GLAVU!!!
Kada organizujem susret sa jednom izuzetnom damom sa ovog foruma neka vam ona napise svoje utiske. Konacno tada cu uspjeti usutkati nevjerne Tome...mozda i nema toga dragi macici kao sto to Vingo kaze...ali mozda je ona u krivu...i sta onda?[/quo
SPUSTI SE MALOOOOO !!!
Last edited by Larci on 12/10/2005 15:20, edited 1 time in total.
-
Grozny
ne ljuti se vingo...i ja navijam za tebe! al nije sto sam tvoj obozovatelj nego zato sto zensko sjedi na toj tribini...pa rekoh da se malkice primaknem!
a vojniku, neznam kolko cijeni moj sud, preporucio bi mu Staki!
Ne bih da obrazlazem, krivo ce me shvatit!
Al eto....
Al eto....
-
Elitni vojnik
Hvala na brizi Larci ali mislim da nisi shvatila poentu moje poruke. Sustina diskusije je uglavnom u nevjerici da ja zaista postojim...tu vam zaista nisam u mogucnosti pomoci...ali kada se neko zaista u to uvjeri mozemo raspravljati o onome sto pokusavam reci izmedju redova. 
-
Elitni vojnik
Hvala na brizi Larci ali mislim da nisi shvatila poentu moje poruke. Sustina diskusije je uglavnom u nevjerici da ja zaista postojim...tu vam zaista nisam u mogucnosti pomoci...ali kada se neko zaista u to uvjeri mozemo raspravljati o onome sto pokusavam reci izmedju redova. 
-
zensko
Grozny wrote:ne ljuti se vingo...i ja navijam za tebe! al nije sto sam tvoj obozovatelj nego zato sto zensko sjedi na toj tribini...pa rekoh da se malkice primaknem!
Al eto....
Grozny,
da ti sacuvam
mjesto
pored mene?
a?