Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nick Cave & Warren Ellis - The Proposition [soundtrack] (29/11/2005)
fantastican soundtrack kojeg su u talu uradili Nick Cave & Warren Ellis ( The Dirty Three)
Inace, scenario za film napisao je sam Nick Cave i oni koji su vidjeli film tvrde da je film fantastican. Premijera filma je odrzana prije nekoliko dana u Melbournu.
Pj Harvey - "Stories from the City, stories from the Sea"
1. Big Exit
2. Good Fortune
3. A Place Called Home
4. One Line
5. Beautiful Feeling
6. The Whores Hustle And The Hustlers Whore 7. The Mess We're In
8. You Said Something
9. Kamikaze
10. This Is Love
11. Horses In My Dreams
12. We Float
Saian wrote:dobro Nejra pjeva i svira jel to neka sugradjanka na koju treba biti ponosan?
Itekako sugradjanka nam je iz Vrbas grada a vala i iz ovog trenutnog lokalnog iako je licno ne poznajem, imala sam priliku upoznati Olleta (mislim da je na bubnjevima, ako sad ne lupam) koji mi je pricao o paprikama i kako je to jako obicno jelo kod Bosanaca (ko bi reko ) a i par puta sam ih slusala live
Saian wrote:dobro nego reche li ti Olle-tu kakve ti punjene paprike znash napravit, ja mislim da bi Olle puko na sarmu ko tromblon
tu nije bilo puno price jer mi bos. kuhinja nije jaca strana ali ne sumnjam da ne bi puko imam jednog u razredu i prica mi kako je clan Bos. kluba, kaze on meni naj vise volim vasu hranu i muziku pa reko kakvu muziku kad ce on Beslica, Muslimovica...nabroji on njih a ja
Nema ništa šta ti slušaš , Moja Macca
A ja slušam
Stope da ti ljubim
Srce cijelo da ti dam......
Šta još mora da izgubim
a tebe da sačuvam - čudno se nešto dešaje sa mnom. Popjma ne znam ko ovo izvodi ali dobro zvuči ........balkanski ranjivo uz prateće vokale drama