Kako temu o nogometu pretvoriti u temu o Braz. navijacicama
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
PITARKA_SA
zavrsila tekma 1:1
na kraju tekme ,odlican vatromet i kofete,super
na kraju tekme ,odlican vatromet i kofete,super
-
breka
Edin H. wrote:Kao i obicno pogodio sam rezultat.
Jedan sam od onih 19% sto su tipovali na nerijeseno.
Pa i nije za neke cestitke, nisu ih uzeli kod kuce.
Po meni je Bosna ostvarila bolji rezultat u Spaniji gdje je pokradena u 97-oj minuti
eno sad, mi smo kao najbolji samo jadni nemamo srece i sudije se urotile protiv nas a mi smo jadni mali i nemocni. smrc
- Edin H.
Ma ne, u pravu si.
Utakmice se uobicajeno produzuju 6 minuta, a ceka se inace do 97-me minute da neko da gol, pa da se utakmica zavrsi.
Pozdravi Steve Benetta, inace glupana koji je New Castle-ovom igracu, dao crveni karton neki dan, pa onda trazio od Saveza da ga poniste.
Utakmice se uobicajeno produzuju 6 minuta, a ceka se inace do 97-me minute da neko da gol, pa da se utakmica zavrsi.
Pozdravi Steve Benetta, inace glupana koji je New Castle-ovom igracu, dao crveni karton neki dan, pa onda trazio od Saveza da ga poniste.
-
breka
ne serendaj majke ti, da reprezentacija bih nesto vrijedi ne bi dobijali po usima od estonija i slicnih egzota. protiv luksemburga jedva na guzove pobjedjuju. sorry ali poredjenje sa hrvatima u ovoj disciplini nije na mjestu.
-
PITARKA_SA
upravu si potpuno..utakmica je produzena ..pa necemo reci...6 minuta vec onoliko ,koliko je potrebno da spanija zabije goEdin H. wrote:Ma ne, u pravu si.
Utakmice se uobicajeno produzuju 6 minuta, a ceka se inace do 97-me minute da neko da gol, pa da se utakmica zavrsi.![]()
mi se nemozemo ni u snovima porediti sa spanijom..ali malo srece malo borbenosti i mogli smo ih dobiti..ali previse smo mi "mali" da bi mogli dobiti spaniju,na regularan nacin
-
PITARKA_SA
garant su stranci ovako blenuliorbit wrote:ja navijam za susjede !gavrilo wrote:e vidicu te kada bude igrala scg protiv spanije
nego danas su transparenti srbija i croatia stajali skupa u jednom gradu.
doduse bili su hrvati iz srbije (hodocasce), ali stranci to nisu znali
(ako uopste znaju razliku ,mi smo za njih samo habu-dabi plemena
- Edin H.
Hajde uhvati se saha, kriketa ili bocanja.breka wrote:ne serendaj majke ti, da reprezentacija bih nesto vrijedi ne bi dobijali po usima od estonija i slicnih egzota. protiv luksemburga jedva na guzove pobjedjuju. sorry ali poredjenje sa hrvatima u ovoj disciplini nije na mjestu.
14 godina Spanci nisu porazeni kod kuce (osim jednom cini mi se od Grka) i onda kada mi treba da dobijemo sudija nas povali. Inace sam bio na utakmici i znam dobro o cemu govorim.
Luksemburg nam nije uopste u grupi, osim ako nisi mislio na prethodne kvalfikacije, gdje si mogao spomenuti kako smo lose odigrali u Danskoj koja je uzgred pukla Engleze 4-1 veceras.
-
Bosanac_HR
Ukrajina - SCG 2:1praznina wrote:Isto i ja kada igra bilo koja selekcija Hrvatske.hananah wrote:Ja uopce ne navijam za "susjedne drzave" nego samo za jednu susjednu drzavu Hrvatsku. A kad igra scg s nekim uvijek navijam kontra scg
Najdraže mi je gledati kada Slovenija tuče Hrvatsku u nekom sportu.
-
Bosanac_HR
Eh, što ti je zavist.umro je mostar wrote:smecari su protiv nikad losijeg brazila uspjeli izvuc 1:1. Oni ko da su jedini bili kraj boga kad je srecu djelio. Losije ekipe a vise uspjeha niko nije vidio u fudbalu. Definitivno su najveci sportski smecari na svijetu.
-
praznina
Bosanac_HR wrote:Ukrajina - SCG 2:1praznina wrote:Isto i ja kada igra bilo koja selekcija Hrvatske.hananah wrote:Ja uopce ne navijam za "susjedne drzave" nego samo za jednu susjednu drzavu Hrvatsku. A kad igra scg s nekim uvijek navijam kontra scg
Najdraže mi je gledati kada Slovenija tuče Hrvatsku u nekom sportu.![]()
![]()
![]()
Ta Ukrajina je u kvalifikacijama za Svjetsko Prvenstvo 2006 prva u grupi. Sjećam se da je Tursku razvalila na njenom terenu a i Grčku(u Grčkoj su ih napali).
-
orbit
Bosanac_HR wrote:Eh, ¹to ti je zavist.umro je mostar wrote:smecari su protiv nikad losijeg brazila uspjeli izvuc 1:1. Oni ko da su jedini bili kraj boga kad je srecu djelio. Losije ekipe a vise uspjeha niko nije vidio u fudbalu. Definitivno su najveci sportski smecari na svijetu.
-
breka
Edin H. wrote:Hajde uhvati se saha, kriketa ili bocanja.breka wrote:ne serendaj majke ti, da reprezentacija bih nesto vrijedi ne bi dobijali po usima od estonija i slicnih egzota. protiv luksemburga jedva na guzove pobjedjuju. sorry ali poredjenje sa hrvatima u ovoj disciplini nije na mjestu.
14 godina Spanci nisu porazeni kod kuce (osim jednom cini mi se od Grka) i onda kada mi treba da dobijemo sudija nas povali. Inace sam bio na utakmici i znam dobro o cemu govorim.
Luksemburg nam nije uopste u grupi, osim ako nisi mislio na prethodne kvalfikacije, gdje si mogao spomenuti kako smo lose odigrali u Danskoj koja je uzgred pukla Engleze 4-1 veceras.
ne serendaj
uhvatio se jedne tekme ko pijan plota. gledao sam hipten utakmica bosne i hercegovine i znam o cemu govorim, tu i tamo im se posreci da dobro odigraju, ali samo tehnika i frizura ne cini igraca. rezultati su ono sto je importante u nogometu, ne to sto je barbarez poslo nekoga po cevape i sl.
-
hananah
Ev me, sretna i zadovoljna, po meni je bila super tekma, pravi spektakl, i izuzetno fer igra takodjer i gledaoci 
Usput cestitke Splitu za 1 700 godina postojanja
sa zeljom za jos 10x toliko 
Umro je Mostar, ja vjerujem u reinkarnaciju, to vec znas, pa se nesto pitam da ti nisi jedan od onih koje su nekad bacali lavovima u Dioklecijanovoj palaci pa ti malo ostalo memorije iz tog doba
Sala mala, mena frks oki
Usput cestitke Splitu za 1 700 godina postojanja
Umro je Mostar, ja vjerujem u reinkarnaciju, to vec znas, pa se nesto pitam da ti nisi jedan od onih koje su nekad bacali lavovima u Dioklecijanovoj palaci pa ti malo ostalo memorije iz tog doba
Sala mala, mena frks oki