Kako temu o nogometu pretvoriti u temu o Braz. navijacicama

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Pobjedit ce

Hrvatska
8
24%
Brazil
17
50%
nerjeseno
9
26%

Total votes: 34

breka

Post by breka »

jeste 1:1
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

zavrsila tekma 1:1
na kraju tekme ,odlican vatromet i kofete,super :D
gavrilo

Post by gavrilo »

hajde ... recimo da cestitam komsijama :roll:

:D
breka

Post by breka »

iskrene cestitke
dobro je to cico organizirao repku
Edin H.

Post by Edin H. »

Kao i obicno pogodio sam rezultat.

Jedan sam od onih 19% sto su tipovali na nerijeseno.

Pa i nije za neke cestitke, nisu ih uzeli kod kuce.

Po meni je Bosna ostvarila bolji rezultat u Spaniji gdje je pokradena u 97-oj minuti :x
breka

Post by breka »

Edin H. wrote:Kao i obicno pogodio sam rezultat.

Jedan sam od onih 19% sto su tipovali na nerijeseno.

Pa i nije za neke cestitke, nisu ih uzeli kod kuce.

Po meni je Bosna ostvarila bolji rezultat u Spaniji gdje je pokradena u 97-oj minuti :x

eno sad, mi smo kao najbolji samo jadni nemamo srece i sudije se urotile protiv nas a mi smo jadni mali i nemocni. smrc
Edin H.

Post by Edin H. »

Ma ne, u pravu si.
Utakmice se uobicajeno produzuju 6 minuta, a ceka se inace do 97-me minute da neko da gol, pa da se utakmica zavrsi. :x
Pozdravi Steve Benetta, inace glupana koji je New Castle-ovom igracu, dao crveni karton neki dan, pa onda trazio od Saveza da ga poniste.
breka

Post by breka »

ne serendaj majke ti, da reprezentacija bih nesto vrijedi ne bi dobijali po usima od estonija i slicnih egzota. protiv luksemburga jedva na guzove pobjedjuju. sorry ali poredjenje sa hrvatima u ovoj disciplini nije na mjestu.
gavrilo

Post by gavrilo »

breka edin je upravu... fakat nas je sudija sjebo :x
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Edin H. wrote:Ma ne, u pravu si.
Utakmice se uobicajeno produzuju 6 minuta, a ceka se inace do 97-me minute da neko da gol, pa da se utakmica zavrsi. :x
Pozdravi Steve Benetta, inace glupana koji je New Castle-ovom igracu, dao crveni karton neki dan, pa onda trazio od Saveza da ga poniste.
upravu si potpuno..utakmica je produzena ..pa necemo reci...6 minuta vec onoliko ,koliko je potrebno da spanija zabije go :roll:
mi se nemozemo ni u snovima porediti sa spanijom..ali malo srece malo borbenosti i mogli smo ih dobiti..ali previse smo mi "mali" da bi mogli dobiti spaniju,na regularan nacin
orbit

Post by orbit »

gavrilo wrote:e vidicu te kada bude igrala scg protiv spanije
ja navijam za susjede !

nego danas su transparenti srbija i croatia stajali skupa u jednom gradu.

doduse bili su hrvati iz srbije (hodocasce), ali stranci to nisu znali :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

orbit wrote:
gavrilo wrote:e vidicu te kada bude igrala scg protiv spanije
ja navijam za susjede !

nego danas su transparenti srbija i croatia stajali skupa u jednom gradu.

doduse bili su hrvati iz srbije (hodocasce), ali stranci to nisu znali :D
garant su stranci ovako blenuli :shock: :shock: :shock:
(ako uopste znaju razliku ,mi smo za njih samo habu-dabi plemena :D )
Edin H.

Post by Edin H. »

breka wrote:ne serendaj majke ti, da reprezentacija bih nesto vrijedi ne bi dobijali po usima od estonija i slicnih egzota. protiv luksemburga jedva na guzove pobjedjuju. sorry ali poredjenje sa hrvatima u ovoj disciplini nije na mjestu.
Hajde uhvati se saha, kriketa ili bocanja.

14 godina Spanci nisu porazeni kod kuce (osim jednom cini mi se od Grka) i onda kada mi treba da dobijemo sudija nas povali. Inace sam bio na utakmici i znam dobro o cemu govorim.

Luksemburg nam nije uopste u grupi, osim ako nisi mislio na prethodne kvalfikacije, gdje si mogao spomenuti kako smo lose odigrali u Danskoj koja je uzgred pukla Engleze 4-1 veceras.
orbit

Post by orbit »

PITARKA_SA wrote:ako uopste znaju razliku ,mi smo za njih samo habu-dabi plemena
bas tako !
gavrilo

Post by gavrilo »

orbit wrote:
PITARKA_SA wrote:ako uopste znaju razliku ,mi smo za njih samo habu-dabi plemena
bas tako !
ti mora da si iz dijaspore :D ko i ja :roll:
mostarac

Post by mostarac »

smecari su protiv nikad losijeg brazila uspjeli izvuc 1:1. Oni ko da su jedini bili kraj boga kad je srecu djelio. Losije ekipe a vise uspjeha niko nije vidio u fudbalu. Definitivno su najveci sportski smecari na svijetu.
Bosanac_HR

Post by Bosanac_HR »

praznina wrote:
hananah wrote:Ja uopce ne navijam za "susjedne drzave" nego samo za jednu susjednu drzavu Hrvatsku. A kad igra scg s nekim uvijek navijam kontra scg :(
Isto i ja kada igra bilo koja selekcija Hrvatske.

Najdraže mi je gledati kada Slovenija tuče Hrvatsku u nekom sportu.
Ukrajina - SCG 2:1 :D :D :D

:oops:
Bosanac_HR

Post by Bosanac_HR »

umro je mostar wrote:smecari su protiv nikad losijeg brazila uspjeli izvuc 1:1. Oni ko da su jedini bili kraj boga kad je srecu djelio. Losije ekipe a vise uspjeha niko nije vidio u fudbalu. Definitivno su najveci sportski smecari na svijetu.
Eh, što ti je zavist. :D
praznina

Post by praznina »

Bosanac_HR wrote:
praznina wrote:
hananah wrote:Ja uopce ne navijam za "susjedne drzave" nego samo za jednu susjednu drzavu Hrvatsku. A kad igra scg s nekim uvijek navijam kontra scg :(
Isto i ja kada igra bilo koja selekcija Hrvatske.

Najdraže mi je gledati kada Slovenija tuče Hrvatsku u nekom sportu.
Ukrajina - SCG 2:1 :D :D :D

:oops:

Ta Ukrajina je u kvalifikacijama za Svjetsko Prvenstvo 2006 prva u grupi. Sjećam se da je Tursku razvalila na njenom terenu a i Grčku(u Grčkoj su ih napali).
orbit

Post by orbit »

Bosanac_HR wrote:
umro je mostar wrote:smecari su protiv nikad losijeg brazila uspjeli izvuc 1:1. Oni ko da su jedini bili kraj boga kad je srecu djelio. Losije ekipe a vise uspjeha niko nije vidio u fudbalu. Definitivno su najveci sportski smecari na svijetu.
Eh, ¹to ti je zavist. :D
:D :D
breka

Post by breka »

Edin H. wrote:
breka wrote:ne serendaj majke ti, da reprezentacija bih nesto vrijedi ne bi dobijali po usima od estonija i slicnih egzota. protiv luksemburga jedva na guzove pobjedjuju. sorry ali poredjenje sa hrvatima u ovoj disciplini nije na mjestu.
Hajde uhvati se saha, kriketa ili bocanja.

14 godina Spanci nisu porazeni kod kuce (osim jednom cini mi se od Grka) i onda kada mi treba da dobijemo sudija nas povali. Inace sam bio na utakmici i znam dobro o cemu govorim.

Luksemburg nam nije uopste u grupi, osim ako nisi mislio na prethodne kvalfikacije, gdje si mogao spomenuti kako smo lose odigrali u Danskoj koja je uzgred pukla Engleze 4-1 veceras.

ne serendaj
uhvatio se jedne tekme ko pijan plota. gledao sam hipten utakmica bosne i hercegovine i znam o cemu govorim, tu i tamo im se posreci da dobro odigraju, ali samo tehnika i frizura ne cini igraca. rezultati su ono sto je importante u nogometu, ne to sto je barbarez poslo nekoga po cevape i sl.
hananah

Post by hananah »

Ev me, sretna i zadovoljna, po meni je bila super tekma, pravi spektakl, i izuzetno fer igra takodjer i gledaoci :)
Usput cestitke Splitu za 1 700 godina postojanja :) sa zeljom za jos 10x toliko :)
Umro je Mostar, ja vjerujem u reinkarnaciju, to vec znas, pa se nesto pitam da ti nisi jedan od onih koje su nekad bacali lavovima u Dioklecijanovoj palaci pa ti malo ostalo memorije iz tog doba :(
Sala mala, mena frks oki 8-)
orbit

Post by orbit »

jel bilo brazilskih navijacica. mozda bi promjenio stranu...
hananah

Post by hananah »

Bilo ih je, pocrnjele none u zutim sorcevima ono do guzova samo pa se malo vide podguznjaci, faca se i ne sjecam samo nona i guza :)
I ja bih kad ih vidim promjenila stranu - malo musko bih rado bila :D
orbit

Post by orbit »

hananah wrote:Bilo ih je, pocrnjele none u zutim sorcevima ono do guzova samo pa se malo vide podguznjaci, faca se i ne sjecam samo nona i guza :)
I ja bih kad ih vidim promjenila stranu - malo musko bih rado bila :D
ehhh sto volim nogomet... :D
Post Reply