Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Stitch__

Post by Stitch__ »

joj pichoka iz zelje :lol: :lol: krivo im sto igraju sa shirokim jer znaju da im je tu kraj ambicija :lol: A SAM LANDZO JE IZVUKAO KUGLICU sa natpisom Shiroki :D :D :D ima slika u Avazu kako je izvlaci heheheehe. sto ti je bit kukavica :D
HOOLIGANS

Post by HOOLIGANS »

manijak1 wrote::oops: :D Kako god bilo ........Kup nam je ......... :oops: :D zahvaljujući šteli i uticaju predsjedavajućeg .........donio najtežeg protivnika .
Međutim ko će doći na svoje mjesto to ćemo vidjeti na Grbavici kad vam budu trebali bodovi ...... :D :D u narednom kolu očekujem rutinsku pobjedu na gostovanju protiv Modriče :oops: :D .
De pogodi jednom rezultat ziv bio
:D
Skoro

Post by Skoro »

Samo da cestitam komsijama za osvojeni bod, eto :D a landzo je..... mislim, nemam rijeci...pravi 'filozof' :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: I ja čestitam na pobjedi protiv Radnika :oops: :D komšijama :D a nama je uzeo dva boda Grahovac :oops: .
Slijedeće kolo već pa dvadeseto :oops: :
Posušje NK Čelik :oops: X :oops:
Sloboda Modriča 1 :oops:
Željezničar Travnik :? 1 :? :D :D 1
Orašje Široki Brijeg :oops: 2 ( Kup BiH :oops: znači Širo će zapeti protiv nas :oops: )
Jedinstvo Bi FK Budućnost 1 :oops:
Leotar Slavija 1 :oops:
Zrinjski FK Sarajevo :? ( 2 :0 ) :? ( 3: 1 ) :? ( 4 :0 ) :? :D :oops: 1 eto .......možda bude i 1 :0 :D :D ....možda i pogodim jedan od ovih rezultata :D :D
Buki .......daje prvi gol :oops: :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

neumoran je :lol:
ero_sa_onog_svijeta

Post by ero_sa_onog_svijeta »

neeeeeeeeeeeeeee
manijače!!!
Ajd molim te promijeni prognozu para Zrinjski-Sarajevo na recimo 0:3
ajd molim te!
:-) :-) :-)
Budući da si poznat kao katastrofalan kladioničar!! uvjek imaš promašaj 100%.
ajd promijeni molim te
shadow

Post by shadow »

hihihi, ma ne moze ti manijak ni pomoci ni odmoci, pusha vam je pod BB akoBogda, ode FCS a vi ostadoste u prasini :-D ali nemoj tugovati, ima gore i od prasine, samo pogledajte strumfove, oni su u zivom blatu :D :lol:

realno X
winetou

Post by winetou »

Trener Želje znači A.Memić. Sjećam ga se bradatog dok je igrao za Šibenik. Kasnije u Borcu bio dobar, pouzdan igrač. U Tempu bio i intervju :D
Skoro

Post by Skoro »

ero_sa_onog_svijeta wrote:neeeeeeeeeeeeeee
manijače!!!
ajd molim te!
ajd promijeni molim te
Ma no sikiriki, vi svakako imate ultradomacinsko sudjenje vec sezonama, zato vam dole niko pera ne moze odbiti. Evo sada nam sudi Panic, onaj sto vam je poklonio prije godinu dana na Kosevu onaj slobodnjak na 16 m :-?
ero_sa_onog_svijeta

Skoro wrote:
ero_sa_onog_svijeta wrote:neeeeeeeeeeeeeee
manijače!!!
ajd molim te!
ajd promijeni molim te
Ma no sikiriki, vi svakako imate ultradomacinsko sudjenje vec sezonama, zato vam dole niko pera ne moze odbiti. Evo sada nam sudi Panic, onaj sto vam je poklonio prije godinu dana na Kosevu onaj slobodnjak na 16 m :-?
:? :? :?

panić i zrnić su dva NAJOMRAŽENIJA suca pod Bijelim Brijegom!!
To da imamo "ultradomaćinsko suđenje sezonama" je čista laž. Mislim da ove sezone nitko više nije oštečen kao Zrinjski!
To da je bilo utakmica kad je sudac natezao Zrinjski je istina, al u zadnjih par sezona toga nema.
A da smo ove sezone imali suđenje kao što je imalo SARAJEVO, zrinjski bi imao barem 5-6 bodova više.
Što se tiče tekme, mislim da će Sarajevo 100% izgubiti
zzzzz

Post by zzzzz »

Santos wrote:Znas li ti sta je mrznja rivaliteta i mrznja prema drugim.Poznajem ja dosta takvih koji vole vise lose Zelji nego dobro Sarajvu.Ali ja gledam malo i drugu stranu a to je da mi je uvjek drazi Hordas nego Robijas ili bilo ko ostali.
Meni je, da priznam, svako drazi od Zelje :D iz prostog razloga jer jedino je Zeljo vrijedan rivaliteta sa FKS

Ovo ostalo su sve skorojevicki klubovi (sem Veleza i Slobode) kojima ni deset titula PL ne bi pomoglo da bi bili vrijedni nekakvog prepucavanja

Volim, Volim, Volim.....Volim Sarajevo
Santos

Post by Santos »

Sta je ovo pitari.Trojicu vam razbise sinoc u Mostaru.Sta oni sinoc radise tamo.Garant zalutali u zapadni dio.
Antiša

Post by Antiša »

Pratite uživo Premijer ligu BiH na http://www.sport-bar.info/index_prikaz. ... ordID=2615
ero_sa_onog_svijeta

Zrinjski-Sarajevo 3:1

Potpuno zasluženo pobjeda Zrinjskog.Sarajevo imalo 100% učinak. Jedan udarac jedan pogodak.
Zrinjski poveo, Sarajevo izjednačilo, isključen igrač Sarajeva (zbog prigovora), penal za Zrinjski (mislim da je bio opravdana) 2:1, zbog prigovora isključen i igrač Zrinjskog. U drugom poluvremenu još jedan pogodak u mreži Sarajlija,
Suđenje je bilo nepristrano, osim pomoćnika koji je u više navrata oštetio Zrinjski.
HZ je bilo oko 300-500. Od svih prijašnjih utakmica ova tekma je bila sa najmanje vrijeđanja.
Kolko znam nereda nije bilo.
zzzzz

Post by zzzzz »

ero_sa_onog_svijeta wrote:Zrinjski-Sarajevo 3:1

Potpuno zasluženo pobjeda Zrinjskog.
Kao i Sirokog u Orasju :D

Pretpostavljam da cemo isti scenario vidjeti i na vasem gostovanju u Zepcu :D
strong69

Post by strong69 »

Da, zasluzena pobjeda Sirokog... Gledaoci napustili stadion pocetkom drugog. Nadam se da je sada jasno ko ce biti sampion, a to svakako nece biti Sarajevo kao sto su neki govorili...
Samo Sarajevo!!!
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Mah...mene Zeljo brine...losi smo brate, losi...Ako ne kupimo tekmu protiv Sirokog necemo ih 100 godina pobijediti.
ero_sa_onog_svijeta

zzzzz wrote:
ero_sa_onog_svijeta wrote:Zrinjski-Sarajevo 3:1

Potpuno zasluženo pobjeda Zrinjskog.
Kao i Sirokog u Orasju :D

Pretpostavljam da cemo isti scenario vidjeti i na vasem gostovanju u Zepcu :D
U Orašju nisam bio, al prepostavljam da je Široki "lako" došao do pobijede.
A mislim da će i navijači Sarajeva koji su bili u Mostaru potvrditi da je Sarajevo super prošlo u Mostaru.
Santos

Post by Santos »

Munibe o Munibe.Kolko kosta obraz.Nema cjene.Pa proda bolan sve sto je tvoje.Pa kako te nije stid hodat po Sarajvu moj Munibcicu.Idi u Siroki blize si moru.
strong69

Post by strong69 »

Preneseno sa bihsoccer.com:
˝Utakmica Orasje - Siroki Brijeg uci ce u istoriju bosansko - hercegovackog fudbala ne po kvaliteti ili dobroj igri jedni ili drugi nego po najvecoj, do sada ne zapamcenoj kradji na prostorima bivse Jugoslavije. Namjestaljka koja se danas desila je bila smijesna i za domace navijace Orasja koji su stadion napustili vec u 50 minuti. Domaci su bez pola svog tima vodili na prvom poluvremenu sa 1:0, sampionski smijesna ekipa zvana Siroki Brijeg nije stvorila ni jednu sansu u tom dijelu meca.

U drugom poluvremenu trener domaci povecava prilike jakog kluba Sirokog Brijega uvodeci umjesto jedina tri standardna igraca Orasja juniore ovog tima, tako da jakom Sirokom omoguci laksi tok utakmice. I onda sljedi golijada koja ni koga ne zanima pa tako ni nas na BiHSoccer.com. Ponovo se ponavlja repriza proslog prvenstva i ponovo taj cuveni Siroki Brijeg isti onaj tim koji nije kaznjen za namjestanje utakmica za Zrinjskim, nepostivanja drzavnih obiljezja, nepostivanja drzavne Himne, pehara Kupa, nepostivanja fair- play za sta od strane NFSBIH biva nagradjen izlaskom u Europu. Do kada ce NFSBIH trpiti ovako nesto ako oni ovo i trpe jer su oni ti koji dozvoljavaju i ubiru plod od svega ovoga. Kada ce Bosna i Hercegovina dobiti sampiona na zelenom terenu, jer od titule Leotara koja je isto jako sumnjiva Bosna i Hercegovina nema sampiona u fudbalu. Sve ove kupljene titule, namjestaljke, penali i crveni kartoni vode samo propastu BiHFudbala u kojem ucestvuju Usanovic, Jelic i naravno gospodin Iljo Dominkovic. Ukoliko klubovi Siroki Brijeg i Orasje ne budu kaznjeni sa prebacivanjem u najnizi rang takmicenja BiH Fudbala vrijeme je da svi oni koji zele dobro BiH fudbalu istupe iz lige pa nek igraju sami i nek uzimaju titule jer kome se igra fudbal kad se ne igra ni trunke posteno.˝
strong69

Post by strong69 »

Santos wrote:Munibe o Munibe.Kolko kosta obraz.Nema cjene.Pa proda bolan sve sto je tvoje.Pa kako te nije stid hodat po Sarajvu moj Munibcicu.Idi u Siroki blize si moru.
Munib je reprezentaciju prodao, a da ne proda klubove... Zelim mu sve najgore u zivotu :x
ero_sa_onog_svijeta

strong69 wrote:Preneseno sa bihsoccer.com:
˝Utakmica Orasje - Siroki Brijeg uci ce u istoriju bosansko - hercegovackog fudbala ne po kvaliteti ili dobroj igri jedni ili drugi nego po najvecoj, do sada ne zapamcenoj kradji na prostorima bivse Jugoslavije. Namjestaljka koja se danas desila je bila smijesna i za domace navijace Orasja koji su stadion napustili vec u 50 minuti. Domaci su bez pola svog tima vodili na prvom poluvremenu sa 1:0, sampionski smijesna ekipa zvana Siroki Brijeg nije stvorila ni jednu sansu u tom dijelu meca.

U drugom poluvremenu trener domaci povecava prilike jakog kluba Sirokog Brijega uvodeci umjesto jedina tri standardna igraca Orasja juniore ovog tima, tako da jakom Sirokom omoguci laksi tok utakmice. I onda sljedi golijada koja ni koga ne zanima pa tako ni nas na BiHSoccer.com. Ponovo se ponavlja repriza proslog prvenstva i ponovo taj cuveni Siroki Brijeg isti onaj tim koji nije kaznjen za namjestanje utakmica za Zrinjskim, nepostivanja drzavnih obiljezja, nepostivanja drzavne Himne, pehara Kupa, nepostivanja fair- play za sta od strane NFSBIH biva nagradjen izlaskom u Europu. Do kada ce NFSBIH trpiti ovako nesto ako oni ovo i trpe jer su oni ti koji dozvoljavaju i ubiru plod od svega ovoga. Kada ce Bosna i Hercegovina dobiti sampiona na zelenom terenu, jer od titule Leotara koja je isto jako sumnjiva Bosna i Hercegovina nema sampiona u fudbalu. Sve ove kupljene titule, namjestaljke, penali i crveni kartoni vode samo propastu BiHFudbala u kojem ucestvuju Usanovic, Jelic i naravno gospodin Iljo Dominkovic. Ukoliko klubovi Siroki Brijeg i Orasje ne budu kaznjeni sa prebacivanjem u najnizi rang takmicenja BiH Fudbala vrijeme je da svi oni koji zele dobro BiH fudbalu istupe iz lige pa nek igraju sami i nek uzimaju titule jer kome se igra fudbal kad se ne igra ni trunke posteno.˝
slažem se stobom.
Iako smatram da Zrinjski prošle godine nije kupio titulu, jest kupio najbolje igrače i zasluženo su bili 1.

ZNA LI IKO KAD JE NA BHT-u EMISIJA O SPORTU?
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Pogodio sam rezultat i znak :D Zrinjski Sarajevo .......da nam je Mulalić u ekipi 29-og bih očekivao ako ništa malo bolju marisanu protiv Širokog ........ovako mi ostaje da se nadam da će Žepče sjebat' Orašje a da ćemo mi dati 150 % , mada gledajući jučerašnju utakmicu protiv Travnika .......tanki smo .
A naš savez ........to je bruka regiona .
edu

Post by edu »

cestitam strumfovima na pobjedi..prvoj naravno.. :D :D ..jest da je jedva..al' pobjedi se ne gleda u zube..nasi u mostaru..ocekivano..ne trebamo se mi sekirati zbog ovog poraza..vec zbog izgubljenih bodova protiv slavije!
fukara_tz

Post by fukara_tz »

Fudbaleri Modriča Maksime protutnjali su juče Tuzlom deklasiravši domaće nogometaše 0:4, čime su ostali u trci za najviši plasman i evropsku vizu. S druge strane, igračima Slobode predstoji grčevita borba za ostanak jer ni poslije petog proljećnog kola nisu osjetili slast pobjede, a od mogućih 15 bodova osvojili su samo dva. (nezavisne) :(
Post Reply