Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
MMM1977 wrote: ↑17/06/2026 13:27
Zbog normalnih ljudi (koji su debela većina) navijam za Hrvatsku. Kada bih gledao budale onda ne bih navijao ni za našu reprezentaciju jer nije baš da i nama nedostaje budala.
Zbog normalnih ljudi (koji su debela većina) navijam za Hrvatsku. Kada bih gledao budale onda ne bih navijao ni za našu reprezentaciju jer nije baš da i nama nedostaje budala.
Odavno bolji komentar nisam pročitao.
Primitivizam iz Stoca, Čapljine, Livna, Viteza, Širokog, Kiseljaka, itd. mi nikada neće ogaditi sve ono lijepo što sam vidio i doživio u Hrvatskoj za svog života. BosniaCroatia
koliko je moguce uvijek kontra engleza
uzivalo se u njihovim spektakularnim sramocenjima po takmicenjima. ne vjerujem da ce tako biti lose ove godine, ali rano isoadanje bi bilo bas fino.
mahanje za kupera i velkoskog i ostalu albion ekipu.
omar little wrote: ↑17/06/2026 21:48
koliko je moguce uvijek kontra engleza
uzivalo se u njihovim spektakularnim sramocenjima po takmicenjima. ne vjerujem da ce tako biti lose ove godine, ali rano isoadanje bi bilo bas fino.
mahanje za kupera i velkoskog i ostalu albion ekipu.
darius_maximus wrote: ↑17/06/2026 21:18
Recimo da ću se iznenaditi ako Englezi večeras ne uzmu.
Ne krijem da imam strašne simpatije prema Kaneu, tako da za njega navijam.
Odavno bolji komentar nisam pročitao.
Primitivizam iz Stoca, Čapljine, Livna, Viteza, Širokog, Kiseljaka, itd. mi nikada neće ogaditi sve ono lijepo što sam vidio i doživio u Hrvatskoj za svog života. BosniaCroatia
Ja opet najmanje problema imam s Hrvatima, kao ljudima.
Većina koje znam su dobri ljudi.
Moj je problem s državom Hrvatskom, koja aktivno radi na sabotaži BiH i koja omalovažava BiH gdje god stigne (priče o sapunu su još najbanalniji primjer).
Dakle, moj problem je sa zvaničnim institucijama, u šta spada i nacionalna selekcija, i nema potrebe da išta takvo podržavam.
Moj je problem s državom Hrvatskom, koja aktivno radi na sabotaži BiH i koja omalovažava BiH gdje god stigne (priče o sapunu su još najbanalniji primjer).
Dakle, moj problem je sa zvaničnim institucijama, u šta spada i nacionalna selekcija, i nema potrebe da išta takvo podržavam.
Ja imam problem sa bh zvanicnim institicijama, handre nas kako stignu, kradu..i opet navijam za BiH
Ja imam problem sa bh zvanicnim institicijama, handre nas kako stignu, kradu..i opet navijam za BiH
Tako da mojne suplje
Nikakva šuplja, moj sasvim jasan stav.
Prijateljstvo se mora zaraditi, ne daješ ga onako bezveze nekome ko te javno pljuje.
To što smo mi samodestruktivni, hajvani, itd. ne znači da me neko još sa strane treba cipelariti, a ja mu noge ljubiti.