Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Capajebo wrote: ↑07/06/2026 19:44
Daj vamo Mac Alistera, Otamendija iz Argentine i Gabriela iz Brazila
Ma zar ti nisi jos zavrsio, ja sam mislila one sto sam ti poslala da su zadnje sto ti trebaju
suspect_zero wrote: ↑07/06/2026 19:35
Imate li duplih naših, Argentine, Spanije, Francuske, Belgije, Saudije, Japana?.....te nam najvise fale u pravom.
U digitalnom samo od naših ima Vasilija, svi mu drugi fale
Ooo vidi vidiii, a sve se ovdje bunila sta ce nam digitalni
Imam vam ja duplih koliko hocete, pisite sta vam treba Ja sam svoj davno popunila, sad mijenjam raji koje im fale. Na digitalni mislim Sa pravim sam nidokle.
ja kupio 5 flasa, svaki put drugi igrac. samo treba odlijepiti naljepnicu prije kupovine. da provjeris da ti nije vec dupla. ko sto pola ljudi po konzumu radi. svaka druga flasa naljepnica izguzvana
Digla_da_kreci wrote: ↑08/06/2026 22:44
Ah ti majke, ko ce sad skupit ove trofeje. Dva dobila, jedan swapala na jedvite jade. Jos nudim dobru robu, al' dzaba kad niko nema, treba mi jos 28
Meni se trophy tour stranice aktivirale prije nekih 3-4 dana, album bio na 99% popunjenosti. I sad je čuvam zadnje 4 da polijepim kasnije, pred kraj prvenstva. Dobio sam dvije trophy tour sličice i one mi stoje nezalijepljene. Mislim da su mi se ove stranice aktivirale onaj dan kad sam 25-ti put skenirao coca cola logo, a lako je moguće da su se aktivirale tačno 30 dana nakon početka sakupljanja, jer vidim da neki još čekaju na te stranice, moguće zbog toga što su kasnije krenuli sa sakupljanjem. Možda baš zato @Digla_da_kreci dugo čeka na razmjene, jer je među prvim krenula sa onilne albumom.
koliko uopste ima slicica za digitalni album? u timu sam sa dobrinjcem, on je popunio album na 100% sa 715 slicica, kod mene je album na 93% sa sakupljenih 821 slicicu... i jos mi ih nedostaje da popunim album...