Ispred mene su bila 3 auta, i do prvog ekrana za narudžbu sam čekao skoro 40 minuta.
Kada sam konačno došao do ekrana za narudžbu, uspio sam se odmah sporazumiti sa radnikom oko narudžbe, međutim na tom mjestu im je zvučnik užasan, šušti i jako se slabo čuje, a na ekranu se narudžbe ispisuju na crnoj pozadini jako sitnim fontom.
Nakon što sam došao do prozora za naplatu, radnik mi je prvo htio naplatiti samo jedan od dva naručena artikla, a onda nije znao kako da očita bankovnu karticu beskontaktno, pa mi je provukao aparat za naplatu kroz prozor i naplatu izvršio provlačenjem kartice, gdje sam morao unijeti PIN, i što je naravno stvorilo još veće čekanje.
Uz konačni dolazak do prozora za preuzimanje sam morao da im dam račun na uvid kako bi vidjeli šta sam tačno naručio i tek onda počeli da spremaju narudžbu, jer očito više nemaju onaj display putem kojeg su radnici u MCD-u pratili narudžbe.
Ambalažom pokušavaju da potpuno kopiraju MCD ambalaže proizvoda, međutim sami proizvodi se ne prave od istih namirnica, te je npr. piletina naglo pečena i unutra je ostala poprilično mokra, valjda vršeno brzo odmrzavanje. Komadi paradajza su ogromni, a salata se osjeti na vodu u kojoj je ispirana i u kojoj je stajala.
Što se Twister sladoleda tiče, ima istu ambalažu kao i McFlurry, ali okus je nebo i zemlja, i ovo je neka bezukusna smjesa, a navodni Lion dodatak su zapravo neke kakao mrvice bez dodatka karamele ili čokoladice/keksa.
Dakle ako očekujete bivše MCD iskustvo, to ovdje nažalost nećete dobiti i kad sve sagledam detaljno, od mene ide ocjena 2/5, te ako ne poboljšaju način rada i ne posvete se više okusu hrane, a ne kopiranju vanjskog izgleda proizvoda koji su bili dio MCD ponude, možda im nekad ponovo i navratim.
Od mene toliko, čekam na Vaša iskustva, koja će nadam se biti nešto bolja
P.S. Od sweet chillija sam dobio sam par kapi vodenastog rastvora koji baca na okus sweet chillija