Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
JohnnyS wrote: ↑30/03/2023 13:20
Bez guglanja, znaš li tko je osvojio zadnju Ligu nacija?
ne znam i ne zanima me
samo sam primijetio da sve što uspije hrvatska to je beze
samo je oskar super i nepošten ofsajd protiv nigerije
to me nervira
ta razima šupljologije tješenja i prepotenstnosti
Pa evo ja sam umjereni navijač Hrvatske i mislim da je Liga nacija bezveze natjecanje. Dobro ju je osvojiti ko što rekoh, ali nije sad biti ili ne biti. Između osvajanja Lige nacija i plasmana na Euro, uvijek bih odabrao plasman na Euro, na SP da ne govorim
JohnnyS wrote: ↑30/03/2023 17:19
Pa evo ja sam umjereni navijač Hrvatske i mislim da je Liga nacija bezveze natjecanje. Dobro ju je osvojiti ko što rekoh, ali nije sad biti ili ne biti. Između osvajanja Lige nacija i plasmana na Euro, uvijek bih odabrao plasman na Euro, na SP da ne govorim
Pa sad, ovo zadnje finale izmedju Francuske I Spanije je bilo zestoko I vrlo takmicarski. Naravno da Liga nacija nije rang europskog ili svjetskog, al osvojiti je vrlo, vrlo vrijedan rezultat.
Ovaj Solbaken ako ima imalo obraza treba dići sidro. Pa ovi ljudi nisu akcije smislene odigrali ne danas već bar 2 godine. Daleko je ovo od neke uber klasne ekipe, ali su dosta bolji od ovog jednog boda koji imaju.
Englezi otresose Makedonce 7:0 koji nisu imali pokusaj na gol (ili pored gola), nisu usli u 16-ac sa loptom i nisu ili nijedan ubacaj, u stvari mislim nijedan njihov igrac nije usao u engleski 16-ac za 90 minute igre. Kako oni pobjedise Ukrajinu?!?