Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
meni se cini da raja gotivi velez,samo zato sto im je zao sto su bili u drugoj ligi
samo jedan klub se voli..zna se koji
sretno velezu na sugavici,u svakom slucaju
forza velez
PITARKA_SA wrote:meni se cini da raja gotivi velez,samo zato sto im je zao sto su bili u drugoj ligi
forza velez
PITARKA_SA wrote:meni se cini da raja gotivi velez,samo zato sto im je zao sto su bili u drugoj ligi
forza velez
pa sta mislis zasto ja gotivim tebe bona
ma kako tabela izgledala vi ste za nas vazda druga liga bili i ostali pa mi te zao, a bogami ste tako i prema celiku
forza velez
Pogrešno si ti shvatila pitarko .... Velež je klub sa šarmom a zašto to možda skužiš kada skupiš malo više životnog iskustva
Bio sam na Grbavici,Velez dobar,Zeljo jos uvjek tanak,neuigran.........a i dok se malo uigraju bice kraj polu sezone.Velez puno jaci ,lici na ekipu.Prvi dio ko nesto malo Zeljo bio bolji,ali je Velez imao bolje prilike.
-Samo je steta kad su posli u Mostar sto nisu poveli i Vladavica ,izgleda da je ovaj ``igracic``prevazisao sredinu u kojoj igra, pa nek trenira u Mostaru dok se ne sjete iz ``Zvezde``da ga dovedu..............
Sretno Velezu u borbi za vrh,a Zelji za .......kup i ove godine jedina sansa da se nesto napravi znacajno.
bos wrote:Poslije Sarajeva meni najdrazi klub i iskreno se radujem ovim dobrim rezultatima Veleza, iako ona komunisticka zvijezda tacno bode oci i stvara pogresnu sliku o Mostaru i mostarcima...
a sta joj to fali i kakva je to ispravna slika o mostaru i mostarcima?
a tebi ako bode oci, ti nemoj gledat u nju. Ona je nas ponos
Kazem to jer se krecem u krugu ljudi koji zive ili su porijeklom iz Hercegovine i gotovo svi su razocarani vracanjem te zvijezde isto kao sto sam i ja povlacenjem ljiljana sa grba FK Sarajeva.
Komunisticke zvijezde se danas stidi cijela Evropa a ti hoces da se Mostar time ponosi...pored svega sto taj grad ima...sramota
ljudi porijeklom iz Hercegovine nisu nužno i Veležovi navijači,a koliko ja znam Mostarci su oduševljeni povratkom zvijezde na grb.ne znam otkud ti da se zvijezde stidi cijela Evropa...smiješno
al valjda ti tvoji među kojima se krećeš daju iskrivljenu sliku o mostaru i mostarcima...kad bolje razmislim pojedincima je mostar uvijek bio trn u oku kao previše crven...
bos wrote:Poslije Sarajeva meni najdrazi klub i iskreno se radujem ovim dobrim rezultatima Veleza, iako ona komunisticka zvijezda tacno bode oci i stvara pogresnu sliku o Mostaru i mostarcima...
Kazem to jer se krecem u krugu ljudi koji zive ili su porijeklom iz Hercegovine i gotovo svi su razocarani vracanjem te zvijezde isto kao sto sam i ja povlacenjem ljiljana sa grba FK Sarajeva.
Komunisticke zvijezde se danas stidi cijela Evropa a ti hoces da se Mostar time ponosi...pored svega sto taj grad ima...sramota
Ma to su možda Hercegovci al ti nisu odrasli i oformili se kao ljudi uz Velež i sve njegove simbole ... jer buraz ja kada vidim onaj sveti grb puca me adrenalin ugledam BB i Vahu kako ga zabija glavom ...nema to veze ni sa komunizmom niti čim ostalim nego čisto sa jednom sjajnom tradicijom !
Svasta!!! Nego zasto bi se Velez stidio grba pod kojim je osnovan? Velez je osnovan davno prije formiranja SFRJ a zvijezda je i simbol radnickog pokreta. U normalnim zemljama klubovi ne mijenjaju grbove tek tako. Velez je osnovan pod tom zvijezdom i logicno je da tako i ostane.