Misterija zenskog orgazma
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- manijak1
Eh.....misterije
su tako .....zanimljive.... 
-
talijan
lijepo si ovo srocilaLucy01 wrote:Ja, najozbiljnije, mislim da vecina muskaraca hoce da slusa i spremno je da udovolji zeni u njenim zahtjevima da dodje do orgazma ili ako ga vec ima, da on bude sto kvalitetniji.
Naravno, ovo nije pravilo u uvijek ima arogantnih drkadzija, koji misle da su popili svu pamet ovog svijeta....a tek kad dodje do sexa, niko im nije ravan. Ja se drzim onog zlatnog pravila, u sexu i zivotu, koje je jednom davno Johny Stulic "izrekao" u Filigranskim plocnicima:
ako zelis da saznas, pristani na sve
ako zelis da mijenjas ljude, ne odmeci se![]()
Takodje mislim da zenski orgazam nije misterija, ali mislim da je jos uvijek, medju nasim svijetom tabu....i postao je misterija zato sto zene glume (da ne povrijede ego nasih dragih muskaraca), a ustvari cine sebi i muskarcima s kojima imaju sex, medvjedju uslugu, jer se 1. muskarci ufuraju da su veliki yebaci (sve im zene svrsavaju za cirka 2 minuta) i 2. one nikada ne upoznaju orgazam.
Misterija nije....ali jeste ucenje i rad (jos da dodam disciplina, pa da zvucim k'o clan KPJ, 1947) i jedna stvar koju muskarci nikako da skontaju: ljubav sa zenom se ne vodi samo fizicki, vec i emotivno....i tako svaki put
i zenski orgazam je skoro zagarantovan
-
rikardoreis
veceras milion takvih znakovadanas wrote:sudnji dan je blizotalijan se poso javljat na LJ&S
![]()
![]()
![]()
-
rikardoreis
i nek se tamo rjesava...misterij...zenskog orgazma
-
rikardoreis
pa vi kukate
...ili glumite
..inace se misterija ne bi protegla na 8 stranica
naš nije misterija

naš nije misterija
-
rikardoreis
ne sve, nisam gadjao pojedinacno...
rafalno, pa koga pogodim
kazu sudnji dan je isto vrhunac...svega
kazu sudnji dan je isto vrhunac...svega
-
rikardoreis
ok, vakat nam je onda da spavamo
...mislim, odoh spavat

a drugi nek gledaju rasprskavanje metafora
a drugi nek gledaju rasprskavanje metafora
-
Sedef
#190 orgazam
ona je gotova kad se samo primaknem .znam joj fore i tajna mjesta i moja je .gadno je sto vristi . cuje komsiluk pa upalim muziku .
-
pjega
#191 Re: orgazam
Sedef wrote:ona je gotova kad se samo primaknem .znam joj fore i tajna mjesta i moja je .gadno je sto vristi . cuje komsiluk pa upalim muziku .
-
King Kikapu
#197 Re: orgazam
ja tako primaknem se, pocnem oko tih tajnih mjesta da pusti vlagu, onda se ona opusti, pocne se vrpoljit, a ja papagajke i stisnem iz sve snage....fakat je gadno kad vristi.Sedef wrote:ona je gotova kad se samo primaknem .znam joj fore i tajna mjesta i moja je .gadno je sto vristi . cuje komsiluk pa upalim muziku .
- anais_nin
#198 Re: orgazam
King Kikapu wrote:ja tako primaknem se, pocnem oko tih tajnih mjesta da pusti vlagu, onda se ona opusti, pocne se vrpoljit, a ja papagajke i stisnem iz sve snage....fakat je gadno kad vristi.Sedef wrote:ona je gotova kad se samo primaknem .znam joj fore i tajna mjesta i moja je .gadno je sto vristi . cuje komsiluk pa upalim muziku .
-
King Kikapu
#199 Re: orgazam
stoje izmedju kombinirki i cvikcangianais_nin wrote:King Kikapu wrote:ja tako primaknem se, pocnem oko tih tajnih mjesta da pusti vlagu, onda se ona opusti, pocne se vrpoljit, a ja papagajke i stisnem iz sve snage....fakat je gadno kad vristi.Sedef wrote:ona je gotova kad se samo primaknem .znam joj fore i tajna mjesta i moja je .gadno je sto vristi . cuje komsiluk pa upalim muziku .![]()
![]()
ja odakle ih vise izvlacis
papagajke mislim
-
Zhaba
#200 Re: orgazam
King Kikapu wrote:stoje izmedju kombinirki i cvikcangianais_nin wrote:King Kikapu wrote: ja tako primaknem se, pocnem oko tih tajnih mjesta da pusti vlagu, onda se ona opusti, pocne se vrpoljit, a ja papagajke i stisnem iz sve snage....fakat je gadno kad vristi.![]()
![]()
ja odakle ih vise izvlacis
papagajke mislim