Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na poziciji na kojoj radim, dnevno se srecem sa mnogo ljudi, upoznajem dosta djevojaka i imam nerijetko upucavanja, dobijam i nemoralnih ponuda i slagao bih kad bih rekao da mi to ne prija...Naravno, sa 2-3 djevojake sam i izlazio kad moje nije bilo tu, pao je tu i tamo neki poljubac i svaka od njih je mislila da je moja taktika kad ih pa skoro "na izvolite" ne odvedem u krevet, svaka od njih misli da taktiziram a onda se nakon nekog vremena povucem...Poslije dobijam stotine histericnih sms-ova, poziva, cak mi to bude i zanimljivo, necu reci da uzivam u tome ali se osjecam nekako zabavno... Naravno, svaku od njih bi ja odveo u krevet i imao sam strasnu zelju ali sam se suzdrzavao, poslije ih jednostavno blokiram na svemu mogucem i tako redom dolaze nove. Kad smo zajedno, cak izbjegavam da cesto izlazimo da ne bih sreo neku od tih, pa me hvata panika, kazem sebi necu vise, ne treba mi ovo da ne mogu mirno spavati pa kad se kroz neko vrijeme sve to smiri i prodje, ja nastavim po starom.... Do prije neku godinu dana kao i svi "normalni" ljudi sam i ja razmisljao o svadbi, zenidbi, porodici i svemu ostalom, a danas se u tome nikako ne vidim.
Nije smiješno.
Dečko nije Jusuf iz Misira. Ipak se suzdržavao, ako zanemarimo onih 10+
Dečko je tipično licemjerno bezmudo muško, koje je fol vrle krvi, a garnt sa svojom djevojkom nikada nije pustio da ta krv do kraja uzavri (ona fina, pa kao to ne zna )
Da je normalan muškarac kakav se nastoji predstaviti, otvoreno bi s njom razgovarao o svemu u vezi čega ima dileme.
Nema on kapacitet da razvije bliskost s jednom ženom, već je samo za instant površne odnose.
Najbolju će joj uslugu napraviti da je ostavi, i rješi je mlakonje kakav je on, i fokusira se na žene potencijala kakav je i sam.
Još ako bi nam mogao napisati čija karijera trenutno ima bolju perspektivu, njegova ili njezina.
Na poziciji na kojoj radim, dnevno se srecem sa mnogo ljudi, upoznajem dosta djevojaka i imam nerijetko upucavanja, dobijam i nemoralnih ponuda i slagao bih kad bih rekao da mi to ne prija...Naravno, sa 2-3 djevojake sam i izlazio kad moje nije bilo tu, pao je tu i tamo neki poljubac i svaka od njih je mislila da je moja taktika kad ih pa skoro "na izvolite" ne odvedem u krevet, svaka od njih misli da taktiziram a onda se nakon nekog vremena povucem...Poslije dobijam stotine histericnih sms-ova, poziva, cak mi to bude i zanimljivo, necu reci da uzivam u tome ali se osjecam nekako zabavno... Naravno, svaku od njih bi ja odveo u krevet i imao sam strasnu zelju ali sam se suzdrzavao, poslije ih jednostavno blokiram na svemu mogucem i tako redom dolaze nove. Kad smo zajedno, cak izbjegavam da cesto izlazimo da ne bih sreo neku od tih, pa me hvata panika, kazem sebi necu vise, ne treba mi ovo da ne mogu mirno spavati pa kad se kroz neko vrijeme sve to smiri i prodje, ja nastavim po starom.... Do prije neku godinu dana kao i svi "normalni" ljudi sam i ja razmisljao o svadbi, zenidbi, porodici i svemu ostalom, a danas se u tome nikako ne vidim.
Nije smiješno.
Dečko nije Jusuf iz Misira. Ipak se suzdržavao, ako zanemarimo onih 10+
Rasinho wrote:
Eh sad predjimo na mene...Prije nje sam spavao sam 10+ djevojaka, bilo je tu svakavih, od normalnih do onih svakakvih ali tako je to u zivotu. Sada kada smo oboje prilicno situirani
Toliki tekst napisao da bi se pohvalio kako je bubno koku... i odmah hoce da se zeni
Brate ako si toliki post napisao ( otvaracu teme, da te ne citiram) , nemoj se zeniti...unistit ces i sebi njoj zivot s tim cinom...realno, imam 33 god. i imao sam samo jednom zarucnicu...taj dan kad sam je trebao zeniti zamisljao sam kao najsretniji...jbg izjalovilo se, ne mojom krivicom.
Nikada vise poslije toga nisam osjetio, ni nasao nekoga slicnog pored svih zena...zato ni nisam ozenjen.
Druga stvar, licemjeran si jer ta sva pitanja postavljas na forumu...pitas druge ljude umjesto da razgovaras s njom, je li tebi jasno uopce da ti tu ne odlucujes samo o svojoj sreci i nesreci, je li ti jasno da te da djevojka voli, i da je spremna da provede zivot s tobom...a ti ovdje otvaras temu kao da kupujes hebeni auto, pa te samo muci 1.9 TDI ili 2.0 TDI...koji je bolji motor da se kao ne zahebes.
Idi bolan reci joj sve ovo sto si napisao ovdje, razgovaraj s njom, sta mi da ti kazemo...lupi sam sebi samar i skontaj sta radis, plus ne ponizavaj tu djevojku otvarajuci ovakve teme jbt.
zizi505 wrote:Dečko je tipično licemjerno bezmudo muško, koje je fol vrle krvi, a garnt sa svojom djevojkom nikada nije pustio da ta krv do kraja uzavri (ona fina, pa kao to ne zna )
Da je normalan muškarac kakav se nastoji predstaviti, otvoreno bi s njom razgovarao o svemu u vezi čega ima dileme.
Nema on kapacitet da razvije bliskost s jednom ženom, već je samo za instant površne odnose.
Najbolju će joj uslugu napraviti da je ostavi, i rješi je mlakonje kakav je on, i fokusira se na žene potencijala kakav je i sam.
Još ako bi nam mogao napisati čija karijera trenutno ima bolju perspektivu, njegova ili njezina.
Ramzess Veliki wrote:Evo natjerah se da procitam, ukratko - nisi ti za nju.
Ja sam to napisao vec na prvoj strani i i dalje mislim isto, ON nije za nju, ona je bolja i ne treba joj ovakva slaba i nekarakterna osoba. Zelim djevojci srecu sa nekim drugim i da ne gubi vrijeme na pokretaca teme.
zizi505 wrote:Dečko je tipično licemjerno bezmudo muško, koje je fol vrle krvi, a garnt sa svojom djevojkom nikada nije pustio da ta krv do kraja uzavri (ona fina, pa kao to ne zna )
Ramzess Veliki wrote:Evo natjerah se da procitam, ukratko - nisi ti za nju.
Ja sam to napisao vec na prvoj strani i i dalje mislim isto, ON nije za nju, ona je bolja i ne treba joj ovakva slaba i nekarakterna osoba. Zelim djevojci srecu sa nekim drugim i da ne gubi vrijeme na pokretaca teme.
Znači da je najebala i da će zaglaviti u dugom i nesretnom braku s njim.
Tomahawk11 wrote:
A zasto mislis da ce biti nesretan brak. Mozda ce on bas uraditi sve da je cini sretnom, + ono sta ona ne zna.
Ako je on slaba i nekarakterna osoba. Zato taj komentar.
Ovo je veliki problem (bold).
Za svojih 36 godina sam se nagledao primjera tog što on/ona ne zna.
Kad se baviš kakvom petljavinom, u pravilu se na kraju sve sazna
Tomahawk11 wrote:
A zasto mislis da ce biti nesretan brak. Mozda ce on bas uraditi sve da je cini sretnom, + ono sta ona ne zna.
Za svojih 36 godina sam se nagledao primjera tog što on/ona ne zna. Kad se baviš kakvom petljavinom, u pravilu se na kraju sve sazna
Tomahawk11 wrote:
Za svojih 36 godina sam se nagledao primjera tog što on/ona ne zna.
Kad se baviš kakvom petljavinom, u pravilu se na kraju sve sazna
- Glavni epiteti kad muškarac ne želi određenu ženu a ona bali ja njim su: Mlakonja, bezmudac, mamin sin, bez cilja, nezreo, ograničen....
- Glavni epiteti kad žena ne želi određenog muškarca a on bali ja njom su: Kurva, umišljena, sponzoruša...
Svi vi koji mislite da su vam muškarci i žene vjerne pitajte da iskontrolište telefon i odmah ćete znat na čemu ste. Manite se priče moja privatnost (čitajte moje tajne) moj život i slično, to su priče za malu djecu jer i sami znate da imate bar jednu shemu koja blago tinja do prve prilike.
Ramzess Veliki wrote:
Odgovorno tvrdim da supruznik zadnji sazna.
U tom čuču grmi zec
Problem je što sazna kad je belaj na vrhuncu
A sve u svemu preporucam da se obicno to ne radi u gradu u kojem zivis, misli da to vec napisah jednom. Ali nekad moze, zavisi sve od osobe sa druge strane. On ozenjen, ona slobodna, moguca kombinacija ali se ne preporuca.
ovo_mi_je_nick wrote:- Glavni epiteti kad muškarac ne želi određenu ženu a ona bali ja njim su: Mlakonja, bezmudac, mamin sin, bez cilja, nezreo, ograničen....
- Glavni epiteti kad žena ne želi određenog muškarca a on bali ja njom su: Kurva, umišljena, sponzoruša...
Svi vi koji mislite da su vam muškarci i žene vjerne pitajte da iskontrolište telefon i odmah ćete znat na čemu ste. Manite se priče moja privatnost (čitajte moje tajne) moj život i slično, to su priče za malu djecu jer i sami znate da imate bar jednu shemu koja blago tinja do prve prilike.
Pa mogao si ovo i malko bolje srocit', ali sustina je apsolutno tacna.
Ako draga ne da telefon, to je gotova stvar, neko vec oprasuje ...
ovo_mi_je_nick wrote:
Ja sam svojoj rekao:
- Bolje da mi kažeš unaprijed nego ja da saznam. Raziđemo se ko ljudi. Nikom ništa. Nađeš bolje, super. Nema potrebe da pravimo budalu ti od mene ili ja od tebe.
Tako da ništa ne kontrolišem niti mi pada na pamet da kontrolišem. Kao da se nekom može zabraniti nešto.
Nemam nikakvih šema. Jedino da slažem.
dr_Evil wrote:A sve u svemu preporucam da se obicno to ne radi u gradu u kojem zivis, misli da to vec napisah jednom. Ali nekad moze, zavisi sve od osobe sa druge strane. On ozenjen, ona slobodna, moguca kombinacija ali se ne preporuca.
Aha, a šta kad se mlada iz drugog grada zaljubi pa dođe da te traži
U mom slučaju ima jedan problem financijske prirode.
Naime cura mi ima isto godina kao i ja 27,nismo mladi...
Ima više novaca od mene zato jer joj ćaća firmaš pa joj štedio godinama i na kraju predao.Cifre su oko 50 k
Ja nemam Nemam nikakav izgovor zašto nemam ,Posao imam ali su ovakve plate mogao sam jedino auto sebi uzet i nešto sa strane.Ali za ušteđevinu nije bilo govora.
Pa mi sad non stop govori kako da ja i ona uzmemo stan ovo ono počnemo nešto pravit a ja ko
-Ne znam dodje mi da prodam ovo auto ,dadnem otkaz na poslu,i zaputim se za DE u jednom smjeru..
manuchao91 wrote:U mom slučaju ima jedan problem financijske prirode.
Naime cura mi ima isto godina kao i ja 27,nismo mladi...
Ima više novaca od mene zato jer joj ćaća firmaš pa joj štedio godinama i na kraju predao.Cifre su oko 50 k
Ja nemam Nemam nikakav izgovor zašto nemam ,Posao imam ali su ovakve plate mogao sam jedino auto sebi uzet i nešto sa strane.Ali za ušteđevinu nije bilo govora.
Pa mi sad non stop govori kako da ja i ona uzmemo stan ovo ono počnemo nešto pravit a ja ko
-Ne znam dodje mi da prodam ovo auto ,dadnem otkaz na poslu,i zaputim se za DE u jednom smjeru..
- Bolje da mi kažeš unaprijed nego ja da saznam. Raziđemo se ko ljudi. Nikom ništa. Nađeš bolje, super. Nema potrebe da pravimo budalu ti od mene ili ja od tebe.
Tako da ništa ne kontrolišem niti mi pada na pamet da kontrolišem. Kao da se nekom može zabraniti nešto.
Pa zasto mislis da bi ona upropastila brak, porodicu i dom pa tebi priznala da je tu i tamo imala nekoga. Jedno je ako se zaljubila u toga pa hoce sa njim da pravi novi dom, a drugo ako ju je samo zasvrbilo (pricam generalno, nikakve veze sa tvojom zenom nema).
Ne mora sex uvijek znaciti ljubav, nekim ljudima pomogne da se osjete zivim.. pas mu strinu kako ovo ruzno zvuci