pa ja lijepo...ne zoves...Bakir1 wrote:Meni nije nista, rostilj raspalio, lagano, zornjak.
al evo i ja sam dobio neke cevape iz travnika...mali a debeli... vidjecemo danas...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
pa ja lijepo...ne zoves...Bakir1 wrote:Meni nije nista, rostilj raspalio, lagano, zornjak.
Ne branim ja ništa ... to ste svi vi umislili, niste sve pročitali i niste me shvatili....Bakir1 wrote:Meni nije nista, rostilj raspalio, lagano, zornjak.
Ne nisi preporučio ali stalno branis primjerke od desetak i vise godina koje ocima nisi vidio i koje ne kupujes iz ugla vlasnika Forda nekoliko puta starosti do 6 godina.
Jel empirijska cinjenica da je velika razlika između tdci i tddi?
Jel cinjenica da je reparacija pumpe visokog pritiska u najboljem slučaju dvostruko skuplja od reparacije "Bosch" pumpe?
Jel cinjenica da ti i takvi auti, Ford focus mk1, o kojem se prica truhnu?
Ti pricas o jednorozima koji i nisu dostupni na prodaju?
De se ti saberi, emocije zanemari, upoznaj se sa primjercima u ovoj cjenovnoj kategoriji, pa onda da pricamo.
Sta vrijedi najbolji focus iz prve serije sa 50.000 km, kada niko ziv za njega nece dati pare?
Pogrešna pretpostavka... no nećemo dalje... barem ja neću...bitanga_sa_otesa wrote: a sto se tice pisanja po forumu mislio sam na to da se ne bavis mehanikom
Samo ne znam kakva je situacija sa dijelovima,tipa filtera,zupcastog,kocnica...Optimist wrote:Pa ovo se totalno dezintegrisalo na videu.
Jeftinije a bolje nece naci.
ma ja ,izvini ...Travnički Noćni Šetač wrote:Pogrešna pretpostavka... no nećemo dalje... barem ja neću...bitanga_sa_otesa wrote: a sto se tice pisanja po forumu mislio sam na to da se ne bavis mehanikom
Prije je dijelova bilo u izobilju u istocnom Sarajevu, iza aerodroma, cini mi se da se zvao Gavric. Ne znam kakva je sada situacija...amar1994 wrote:Samo ne znam kakva je situacija sa dijelovima,tipa filtera,zupcastog,kocnica...Optimist wrote:Pa ovo se totalno dezintegrisalo na videu.
Jeftinije a bolje nece naci.
Ljudi se glupiraju sa dizelima i htjeli bi lukzuz za male pare,nema ne moze..
koliko sam upucen,ono dijelova sto se moze kupiti su preostale zaliheOptimist wrote:
Prije je dijelova bilo u izobilju u istocnom Sarajevu, iza aerodroma, cini mi se da se zvao Gavric. Ne znam kakva je sada situacija...
bitanga_sa_otesa wrote:ne radi ta radnja ima godinu i vise...propalo ..
Mislim da su tu francuzi bez konkurencije....Naslovnica wrote:Koji su modeli od ove garde u rangu 5-10k KM poznatiji da imaju kvalitetniju antikorozivnu zaštitu za razliku od ovih za koje smo već konstatovali da ih korozija hoće?!
Fiat Bravo, Peugeot 308, Citroen C4Naslovnica wrote:Koji su modeli od ove garde u rangu 5-10k KM poznatiji da imaju kvalitetniju antikorozivnu zaštitu za razliku od ovih za koje smo već konstatovali da ih korozija hoće?!
A realno ko parkira na otvorenom, kakve veze ima. Svakako ce ti ga nego udarit, ogrebat 100% ne moze covjek sa ovom stokom od vozaca nikako.hopi wrote:imamo fordove u porodici, imao ih i prije, i moram reći iskreno,da im limarija nije na nekoj zavidnoj razini. Ne kažem da je loša, ima i gorih, ali ako ćemo je već s eto vw usporediti milsim da je stepenicu ispod, po mom skromnom mišljenju. Auto su dobra održava, pažena, sa malom kilometražom tako da nisu neki pregaženi grobovi pa se opet pojavilo hrđe. Ništa strašno, ali eto slikao sam stavio tamo na jednu temu gdje je kod mene bilo, ima na još mjesta nekih, donji dio vrata, mada kažem opet ništa strašno za toliko godina. Recimo drugu na focusu 2012 sa smiješno malom kilometražom je isto ispod nekih plastika bilo male hrđe pa je on to isto odradio,malo posla bilo sića para.
Mada mene ovo ništa ne bi odbilo da opet sutra kupim forda, sve se može pregledati, srediti i održavati.
samo hidropodizaci macaNaslovnica wrote:Kod mene u obzir dolazi samo benzinjara koja bez problema podnosi plin.