Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
covjek ti fino kaze da treba znati sta je na kocki.
ja vjerujem da se svima svidja malo avanture, tj. svima laska malo flerta, ako nista da zacini vrijeme na poslu,
medjutim pitanje je koliko daleko ce to otici i sta ima ko da rizikuje.
Jednom se zivi, ko ne riskira taj i ne profitira
Kao sto sam ranije rekao, najvaznije je da niko ne zna sta radis i skim radis
Imas naravno ljude, kome to nije interesantno, pa ih nista ne zanima osim da zavrsi posao i pravac kuci!
Kako si ovdje u krivu. Oni koji su u tim nekim tajnim šemama, po pravilu budu otkriveni kad se najmanje nadaju.
To nikako nisu situacije koje držiš pod kontrolom, ako tako misliš, onda si baš najebo
Ako si već za avanturizam tog tipa, čemu brak?!
Ejs, kući....jašta, umro, nisu mi još javili...
Pa naravno da uvijek mozes biti vidjen , skontan i sta ja znam. Uvijek se moze desiti. Bitno je da ti i ona ne pricate o tome nekome.
Kad sam ja rekao igdje da sam za brak ??? ja sam protiv braka , dobro nisam bas protiv, ali nisam ni za.
Čekaj, tema je malo šira od same avanture.
Sex na poslu možeš imati i sa djevojkom s kojom si u vezi ili ženom s kojom si u braku.
Recimo, od jutra počneš sa slanjem masnih poruka, loma dirty talk, onda na pauzi odletiš njoj na poso i začas.
Ono, već si napaljen do bola, ona takođe, pa orgazam dođe za par sekundi.
postby Dino34
Čekaj, tema je malo šira od same avanture.
Sex na poslu možeš imati i sa djevojkom s kojom si u vezi ili ženom s kojom si u braku.
Recimo, od jutra počneš sa slanjem masnih poruka, loma dirty talk, onda na pauzi odletiš njoj na poso i začas.
Sto je govorio moj profa na faxu, to ti dodje onda kao da si sa rodbinom
Dino34 wrote:Čekaj, tema je malo šira od same avanture.
Dobro, haj vako...
Jeste I ikada doživjeli da vam cura dođe na razgovor za poso, kasnije završite vozajuci se u autu i na kraju budeš nagrađen oralnim. Pričo mi jedan da mu se to desilo.
Dino34 wrote:Svi osim mene. Sad stisni pa prokomentariši
Dobro, haj vako...
Jeste I ikada doživjeli da vam cura dođe na razgovor za poso, kasnije završite vozajuci se u autu i na kraju budeš nagrađen oralnim. Pričo mi jedan da mu se to desilo.
Dino34 wrote:Svi osim mene. Sad stisni pa prokomentariši
Dobro, haj vako...