Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
-
90minut
#176 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
Ko drugarica mi kad je uletila u lift u uletio nakav stariji s njom 40 godina ona tad imala oko 16 samo ga izvadio poceo drkati to je taj kalibar covjeka samo treba proci dovoljno vremena da mu se pipa osuši pa kad zagusti to ce poceti. 
- 512MB
#177 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
Ja sam kako ovi tipovi zovu "natural", dakle sve to sta oni pokusavaju naucit mi je priroda dala jebat ga... bilo je momaka koji su mi placali lovu da snjima izlazim vanpustopoljina wrote:daj ne pricaj, da takvom baji trebaju ovi savjeti512MB wrote:Slab infield game
Inace poznajem tipove u Svabiji koji se godinama vrlo uspjesno bave ovim coachinZima (progressive seduction), nadju levate i treniraju ih kofol, idu u grad i bare redom koristeci kojekakve tehnike kombinovano sa NLP (neurolinguistic programming)
- Edin H.
#178 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
Ma dobro to, nego ne rekose koliko ovaj kurs kod Pedje kosta512MB wrote:Ja sam kako ovi tipovi zovu "natural", dakle sve to sta oni pokusavaju naucit mi je priroda dala jebat ga... bilo je momaka koji su mi placali lovu da snjima izlazim vanpustopoljina wrote:daj ne pricaj, da takvom baji trebaju ovi savjeti512MB wrote:Slab infield game![]()
Inace poznajem tipove u Svabiji koji se godinama vrlo uspjesno bave ovim coachinZima (progressive seduction), nadju levate i treniraju ih kofol, idu u grad i bare redom koristeci kojekakve tehnike kombinovano sa NLP (neurolinguistic programming)
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#179 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
Djeste Pedje Gnjatici
- Edin H.
#180 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
Jesi li gledala do kraja kada udje u drugu scenu - promasio izlazna vratapustopoljina wrote:cekam neku devojcicu da naidjeEdin H. wrote:
A u liftu?
Kaze Kale: "Ja stanujem na sedmom!"
Pedja: "Ja idem malo gore, malo dole,"
Voditeljica: "Lift manijak"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- pustopoljina
#181 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
najbolji life coach, bila sam pretplatnik kad ih je bilo 20-30 000
- pustopoljina
#182 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
jesam, prepala sam se za curuEdin H. wrote:Jesi li gledala do kraja kada udje u drugu scenu - promasio izlazna vratapustopoljina wrote:cekam neku devojcicu da naidjeEdin H. wrote:
A u liftu?
Kaze Kale: "Ja stanujem na sedmom!"
Pedja: "Ja idem malo gore, malo dole,"
Voditeljica: "Lift manijak"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- bingov buraz
#183 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
Čovjek u vlastitoj školi nije prošao upis
Dobro one dvije bi izule i svakog prosječnog "osvajača" hem su ribetine hem su karakondžule.
Neki kamiondžija ljaksober bi se tu najbolje snašao
BTW jedna od djevojaka iz klipa je kćerka jednog našeg ministra,šegrt je onaj bari
Dobro one dvije bi izule i svakog prosječnog "osvajača" hem su ribetine hem su karakondžule.
Neki kamiondžija ljaksober bi se tu najbolje snašao
BTW jedna od djevojaka iz klipa je kćerka jednog našeg ministra,šegrt je onaj bari
- alijagoro
#184 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
Sve istinabingov buraz wrote:Čovjek u vlastitoj školi nije prošao upis![]()
Neki kamiondžija ljaksober bi se tu najbolje snašao![]()
- Xavier1
#185 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
Ja lijepo stalno govorim. Samo vjernicu se zeniti isplati.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#186 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
Pedja je usao u vucju jazbinu da objasnjava kako se zavija
Ove dvije ga satrale na iskustvo.
Ali sam je sebi kriv
Ove dvije ga satrale na iskustvo.
Ali sam je sebi kriv
- 512MB
#187 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
Inace "seduction" scenu je pokrenuo guru himself tzv. "Mystery" tojest Erik Von Markovik i njegov ucenik Neil Strauss (knjiga "the game"). Njihovi seminari sadrze jako puno dobrih teorija i analiza, psihologije i pravila ponasanja, koriste ih 95% nerds i drustveno poremeceni pacenici 
Ovaj celavac uglavnom nista nije uhavizo...
Ovaj celavac uglavnom nista nije uhavizo...
- Maraschino
#188 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
nekada sam i ja zgodnim trbama placao veceru da tu noc bude u mom drustvu.512MB wrote: Ja sam kako ovi tipovi zovu "natural", dakle sve to sta oni pokusavaju naucit mi je priroda dala jebat ga... bilo je momaka koji su mi placali lovu da snjima izlazim van![]()
- 512MB
#189 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
I jesi im nabacivao tipove, ko sto sam ja ovima trebe?Maraschino wrote:nekada sam i ja zgodnim trbama placao veceru da tu noc bude u mom drustvu.512MB wrote: Ja sam kako ovi tipovi zovu "natural", dakle sve to sta oni pokusavaju naucit mi je priroda dala jebat ga... bilo je momaka koji su mi placali lovu da snjima izlazim van![]()
- Maraschino
#190 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
ne, nego hocu da kazem da te tresu kompleksi a ti nastavi.
- 512MB
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#192 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
Tvoje drugo ime. Cak i da se zajebavas.
- 512MB
#193 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
Koji to tacno kompleks, Satyr je moje drugo ime 
-
90minut
#194 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
Edipov512MB wrote:Koji to tacno kompleks, Satyr je moje drugo ime
- Point.
#195 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
Joj jarane na ovoj temi svaki drugi post tvoj. Uzbudilo te.90minut wrote:Edipov512MB wrote:Koji to tacno kompleks, Satyr je moje drugo ime
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
90minut
#196 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
Napiši jednu pjesmicu o mom loše potrošenom vremenu na ovoj temi.Point. wrote:Joj jarane na ovoj temi svaki drugi post tvoj. Uzbudilo te.90minut wrote:Edipov512MB wrote:Koji to tacno kompleks, Satyr je moje drugo ime
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- 512MB
#197 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
Jos kad bi ti znao sta je to90minut wrote:Edipov512MB wrote:Koji to tacno kompleks, Satyr je moje drugo ime
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- CaneBos
#198 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
Lik te naskoci na sred ulice, ja straNJac, helo, bla,bla, usta lik ne zatvara zaspe ih pricom koja ni na sta ne mirise, suplja skroz... i nakon 5 minuta trazi broj. Naravno da je za svaku iole opreznu osobu alarmirajuce i nepouzdano. Osim ako volis takve vrste hajnehaja...90minut wrote:Lik ne trazi iz vedra neba broj vec ide konverzacija prije toga normalno sve ovo što pišeš ustvari govori da nikad nisi imala slicnu situaciju tako da je u suštini sve jasno da li si ok izgleda ili ispod prosjeka.macchiato wrote:Ispravila sam gore jer sam vidjela da bi se moglo shvatiti na par različitih načina, ali nedovoljno brzo.![]()
Nemam problema sa samopouzdanjem i ne mislim da je nemoguće da se svidim nekom dobrom frajeru jer sam sasvim ok izgleda, ali nije uopšte u tome fazon. Stvar je u tome, da mi se neko nepoznat iznebuha nacrta ispred mene dok hodam gradom i zatraži broj, upalio bi mi se neki alarm u glavi. I sasvim sigurno da bih odbila.
Neovisno o ovom slučaju gdje lik prilazi ženama za svrhe jutjub kanala, nisu mi interesantni likovi koji ulijeću svim ženama, pa gdje im upali, upali. Smatram ih lakim i neadekvatnim za vezu.A takvih ima dosta i relativno lako ih se prepozna.
- Blixen
#199 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
Fudo387 wrote:Ja ba, ja sam lako prepoznatljivi balkanac,moonca wrote: eh jeste tesko Balkanca prepoznati ..
Dok si ti sa svojom egzoticnom vera matovic frizurom tamo neka misteriozna portorikanka.
Aj bizi.
mozda Maltezanka sa Dolac Malte
- Boemica
#200 Re: Englez tajno snimao djevojke u Sarajevu i sve objavio na youtube
daaaaaaaapustopoljina wrote:najbolji life coach, bila sam pretplatnik kad ih je bilo 20-30 000