Cuj sta ce onda, ostavit je i naci drugu...novalic wrote:a sta ako stvrno nadjes nevinu, finu, pa eto, i dobru, pametnu...
i ozenis je..
i poslije tamo katastrofa.. ona iz x y z razloga ne voli sex.. nezaineresovan.. a ti vjecito isfrustriran.. sta ces onda
Nevin ili iskusan moskarac, koga radije ????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Alfons Kauders
-
novalic
alfonsije, pouti elbosnju da odgovori, bas me interesuje.. jer nija njemu bas lako, prvo, iz svojih ubjedjenja ceka na sex poslije braka, sa svim mukama
kako on to sam kaze, i na kraju se pokaze da je sve to bila lutrija...
nije samo sex vazan u braku, ali je jedna od interesantnih komponenta
nije samo sex vazan u braku, ali je jedna od interesantnih komponenta
-
El-bosniaco
cuj to zar ima i takve sorte ljudi da nevoli sex, pa to je onda vrsta za ispitivanje u labaratorijamaa sta ako stvrno nadjes nevinu, finu, pa eto, i dobru, pametnu...
i ozenis je..
i poslije tamo katastrofa.. ona iz x y z razloga ne voli sex.. nezaineresovan.. a ti vjecito isfrustriran.. sta ces onda
cuj sta , nogai poslije tamo katastrofa.. ona iz x y z razloga ne voli sex..
nebi se mogo nacudit u cudu kako da osoba nezaiteresovana za sez u braku nakon toliko godina cekanja
ja svaki dan razmisljam o tome htio ili nehtio , ili mi same misli dodju ili preko snova uglavom nikad se kutarisat toga
-
novalic
ne znam, ovo sa kutarisanjem.. mi se cini.. ne bas fer..
a to sto ti stalono o tome razmisljas, vjeruj da je normalno, prica se u narodu da vecina muskaraca puno i cesto razmislja o sexu i kada ga imaju redovno, a kamoli kada ga nemaju..
u svakom slucaju nadam se da ces naci zenu bas kako je zamisljas..
mada ostajem skepticna..
a to sto ti stalono o tome razmisljas, vjeruj da je normalno, prica se u narodu da vecina muskaraca puno i cesto razmislja o sexu i kada ga imaju redovno, a kamoli kada ga nemaju..
mada ostajem skepticna..
-
El-bosniaco
ja sam skepticniji od tebe po tom pitanjjuu svakom slucaju nadam se da ces naci zenu bas kako je zamisljas..
mada ostajem skepticna..
jer kad vidim ove bosanke ovdje to se sve puca , kad sam cuo za neke cure nisam mogao doc sebi, reko bi mirne zla muhi ne misle
a sta ockivat od drugih , tako da mi se nepishe dobro , jedini mi je izlaz bosna ,
-
Miss.Meli
Malo sam sada razmisljala i opet izgubila dragocjenog vremena
ali hajde aferim bilo, sve ima svoj razlog pa vjerovatno i ovo.
Skontala sam da se i ovdje oslikava stereotip nas bosanaca, i sama znam biti ili-ili u situacijama tako da govirim o NAMA svima a ne o VAMA. Kod nas je po nekom pravila sve ili crno ili bijelo isto tako cura je ili nevina ili istrosena/kurva??? Ispravite me ako grijesim!
Ja koliko znam ima cura koje su nevine, koje su imale sex sa izabranim osobom/osobama koje su voljele iako nisu udate, cure koje su imale sex sa malo vise muskaraca i cure koje se kurvaju.
Sex je po meni jedna privatna stvar i malo precjennjena u prici. Vaznije je da sa curom/momkom uvijek imas zajednicku temu i pogled na zivot i da znate uzivati u istim stvarima. To su najvazniji faktori za jedan sretan brak. Dodajem isto tako da je vazno da se pored te osobe mozes probuditi svako jutro sa osmjehom na licu a to proizilazi is neke fizicke atrakcije.
Blabla..... jeste ga i ja znam razvesti
Sayonaraaaa.....
Skontala sam da se i ovdje oslikava stereotip nas bosanaca, i sama znam biti ili-ili u situacijama tako da govirim o NAMA svima a ne o VAMA. Kod nas je po nekom pravila sve ili crno ili bijelo isto tako cura je ili nevina ili istrosena/kurva??? Ispravite me ako grijesim!
Ja koliko znam ima cura koje su nevine, koje su imale sex sa izabranim osobom/osobama koje su voljele iako nisu udate, cure koje su imale sex sa malo vise muskaraca i cure koje se kurvaju.
Sex je po meni jedna privatna stvar i malo precjennjena u prici. Vaznije je da sa curom/momkom uvijek imas zajednicku temu i pogled na zivot i da znate uzivati u istim stvarima. To su najvazniji faktori za jedan sretan brak. Dodajem isto tako da je vazno da se pored te osobe mozes probuditi svako jutro sa osmjehom na licu a to proizilazi is neke fizicke atrakcije.
Blabla..... jeste ga i ja znam razvesti
Sayonaraaaa.....
-
novalic
El-bosniaco wrote:ja sam skepticniji od tebe po tom pitanjjuu svakom slucaju nadam se da ces naci zenu bas kako je zamisljas..
mada ostajem skepticna..
jer kad vidim ove bosanke ovdje to se sve puca , kad sam cuo za neke cure nisam mogao doc sebi, reko bi mirne zla muhi ne misle![]()
a sta ockivat od drugih , tako da mi se nepishe dobro , jedini mi je izlaz bosna ,
sto, bas ti mislis da se cure u bosni ne pucaju..
ispade naivan momak.. pucaju se, bolan, pucaju, ali ne tako javno...
svaka cast, kao i u svedskoj, sigurno, ima i onih koje se ne pucaju.. ne izlaze..
moja baka je znala reci dobra krava i u stali se nadje..
sretno...
-
El-bosniaco
pucaju se i po bosni ali nije ko vecina ovdjesto, bas ti mislis da se cure u bosni ne pucaju..
ispade naivan momak.. pucaju se, bolan, pucaju, ali ne tako javno...
svaka cast, kao i u svedskoj, sigurno, ima i onih koje se ne pucaju.. ne izlaze..
moja baka je znala reci dobra krava i u stali se nadje..
sretno...
-
novalic
mozda se to u bosni samo malo vise krije.. nije to ista sredina.. i, isto tako, zavisi od sredine.. drugo je grad, drugo je selo.. mada nije neko posebno mjerilo...
sva sreca da ima razliciti ljudi i razlicitih cudi, valjda ces i ti naci nesto i za svoju dusu..
do tada, pljunuti u sake

sva sreca da ima razliciti ljudi i razlicitih cudi, valjda ces i ti naci nesto i za svoju dusu..
do tada, pljunuti u sake
-
the_stick
mogu li ja samo znati razlog zasto si ti skepticna?? ali da mi iskreno odgovoris... pls...novalic wrote:ne znam, ovo sa kutarisanjem.. mi se cini.. ne bas fer..
mada ostajem skepticna..
-
novalic
zato..sto je zivot lutrija.. ima cura, cuvaju se za prve bracne noci, imaju i te kako kvaliteta.. ali se ne moraju sloziti sa partnerom.. jednostavno, ako i one sto su "iskusnije"... jer je brak milion malih stvari.. i mislim da je izbor i tako i tako tezak i da, ako bosanac u svome izboru expresno uvrsti opciju nevina, jos vise smanjuje izbor..
isto tako, koliko je nepostenih ljudi.. koliko je danas ipak lako prevariti moskarca.. reci mu, jeste vibrator, nije musko.. mislim, velike su sanse da ce ga neko nasaditi..
osim toga, mislim da ce se jednoga dana zaljubiti, i da ce mu ove opcije biti mozda i smijsne..
ili ce dobiti na lutriji.. sto mu i zelim..
jer ako dovede iz bosne, on zivi u svedskoj.. navikavanje.. na sve, moskarca, novu sredinu.. ljude, posao, zanimanje..
hoce li ta zena biti sretna..
eto.. mislim da treba zivjeti u realnosti.. ideali su danas.. jos nedostupniji nego nekada...
isto tako, koliko je nepostenih ljudi.. koliko je danas ipak lako prevariti moskarca.. reci mu, jeste vibrator, nije musko.. mislim, velike su sanse da ce ga neko nasaditi..
osim toga, mislim da ce se jednoga dana zaljubiti, i da ce mu ove opcije biti mozda i smijsne..
ili ce dobiti na lutriji.. sto mu i zelim..
jer ako dovede iz bosne, on zivi u svedskoj.. navikavanje.. na sve, moskarca, novu sredinu.. ljude, posao, zanimanje..
hoce li ta zena biti sretna..
eto.. mislim da treba zivjeti u realnosti.. ideali su danas.. jos nedostupniji nego nekada...
- pitt
Ako ti mahalusha dacrna_pantera wrote:Tako je El-bosniaco, samo ti nastavi po svome, naravno ako uspijes izdrzatiPusti ove mahaluse neka se naprdavaju koliko hoce (cast izuzecima). Ma naci ces je jednog dana, ali kao sto vec rekose, nemoj da ti je jedini kriterij to da je nevina
![]()
Ubo si ovim, cini mi se, tacno u sridui josh nesto da dodam primjetio sam da vecina ovdje koji su protiv mene su oni sto su dobro iskresani ili iskresane pa se to kosi protiv njih
-
nendertalac
#188 Re: Nevin ili iskusan moskarac, koga radije ????
Prvo ne kaze se "cure" nego djevojke, dame, zene...El-bosniaco wrote:cure kad hocete da se udajete i ozbiljno mislite na brak dali bi ste radije uzeli nevinog muskarca ili onog koji je promijenio Bog zna koliko u krevetu prije , i recimo da su i nevini i iskusni iste ljeopte otprilike mislm da su obadvoje fini na oci
ja znam sigurno da 90% muskaraca ili vise bi voljeli ozeniti nevinu
ja licno kad bi mogo da biram nevinu manje lijepu i jednu sto je promijenila muskaraca a da je fina i lijepa i seksi uzeo bi manje finu ali nevinu , jer ja kad posmislim kad legnem na vece sa zenom i pocnem kontati skim je ona bila prije mene onda bi mi se smucilo, kad pomislim da je mozda imala jednog ili vidhe muskaraca a da mi bude majka moje djece, ne hvala.
ja licno imam mogucnost da imam sex samo da hocu ali necu prije braka mada mi nekad dodje da glavom od muka udaram od zid koliko mi je stalo do toga ali trpim do braka to sam odlucio u nadi da cu i ja nacu neku curu koja je ko i jamada teska su vremena sad nikad se nezna
za mene je brak svetinja u tu treba da momak i cura imaju sex a ne prije braka jer ja vjeujem da je ljubav veca ako ti je prvi put da imas sex u brak kad znas da ti je prva , barem ja tako mislim.
Ti ako nadjes takvu kakvu zelis, vama ce vec i za prvu bracnu noc trebati bracni savjetnik.
Sta mislis, kad sve isprobas sto vas nije sramota isprobati sa svojom nevjestom i kad ne bude vise bilo potrebe da razbijas glavu, sta ce jos ostati na tebi i tvojoj supruzi da vas privlaci jedno drugom?
I ne znam sta to treba da ti se gadi? ti ocito imas velikih problema sa sexom. Zasto mislis da je to nesto odvratno? sta ti se u tome gadi? ili si mozda vremenom izgradio plan sta sve zelis da radis sa svojom suprugom pa ako je to ona radila i prije onda je gadna i odvratna ali ako je to radila samo s tobom...??? Kakav joj je status?
Jedno ti definitivno preporucujem - ili lijeci tu svoju opsesiju ili se mani zena. za ljubav zenama.
-
mr_orange
Svaka ti cast! Ovo je nabolji komentar.the_stick wrote:hananah wrote:Smatram takodjer da je svaki muskarac koji ima vise od 24 godine a nema pojma vjerovatno ili neki vjerski fanatik ili totalni nesposobnjakovic ili je ruzan ili ima neku falinku jer je totalno nezdravo i glupo imati vise od 24 godine a nemati pojma, znaci tom nesto fali.pa dobro... koje je sada od ovo dvoje???? nesta si mi plaho neodlucna za svojih 37 godina...hananah wrote:Sretna i spretna
Ali ipak Prolaznik ima pravo, ne treba nikoga ko ima drugacije misljenje i shvatanja ismijavati. Svako ima prava izbora i kreiranja svog zivota bez da mu neko drugi soli pamet.
Ja volim iskusnog ali nikad necu osuditi one koji se cuvaju za brak. Meni je sex jako vazan a brak izuzetno nevazan sto ne znaci da je tako slucaj kod svakog.
helem... citajuci ovako ovaj topic, dodjoh do sljedecih zakljucaka....
10 things why you shouldn't marry a virgin
1. copa nos pred rajom
2. pokvarena je osoba
3. ne zna jaje na oko napraviti
4. vjerski je fanatik (jer niko ne moze biti samo vjernik.. ili se ne pridrzavas ni jedne vjere ili si fanatik)
5. ne moze zadovoljiti partnera (jer ako nije stekla iskustvo prije braka, nema sanse da ga stekne u braku)
6. kad tad ce se odluciti na prevaru (zivot zove)
7. glupa je i neobrazovana
8. djeca ce vam biti glupa i ostat ce neobrazovana
9. ruzna je ili joj nesta drugo fali
10. (i napokon) totalno je nesposobna (u svakom pogledu)
gore navedeno vazi i za cure i za muskarce....
ja se potpuno slazem sa ljudima koji kazu da nevinost ni posto ne smije biti jedini kriterij pri stupanju u brak... ali, to ne znaci da to ne moze biti glavni kriterij... jel neki problem imati ovakve kriterije...
covjek se cuva za brak, dakle glavni mu je kriterij da mu i zena udje u brak sacuvana... znaci napravio je eliminaciju, i sada ide dalje... eh, zelio bih da je uz to lijepa, pametna, obrazovana, ambiciozna....
jel ima neki problem ovdje?? ili vi smatrate da nema toliko nevinih cura da bi medju njima nasao jednu koja ima i sve ostale kvalitete?? ili pak smatrate da joj nevinost automatski iskljucuje mogucnost da ima bilo kakve druge kvalitete???
(ovo je pitanje direktno za miss.meli i hannah ali i sve ostale)
ako je covjek ovdje napisao da zeli nevinu curu, nije rekao da je to i jedini kriterij... jednostavno je ogranicio temu na to 'da li vam je bitno i koliko vam je bitno da li je ili nije momak/cura nevin/a...' svi se vi pravite prosvijetljeni i tolerantni, a evo za manje od 24 sata se skupilo 200 postova uvreda, ismijavanja i provokacija... sve zato sto covjek ima drugacije misljenje od vecine... tuzna je ta tolerancija sa dometom do prve osoba koja drugacije razmislja..
......
toliko za sada...
-
nendertalac
Ma jok, cim kupis - ugradis katanac!NeKi_LiK wrote:A gdje postoji garancija da to neće uraditi i oni prethodno nevini ?El-bosniaco wrote:
hajde zamisli , ti se udas za nekog covjeka volis ga iz svega srca a on nakon nekloiko mjeseci vechi uradi sex sa nekom droljom tamo negdje
bili ti bilo drago ??????![]()
Certifikat neki dobiješ ili šta ?
-
nendertalac
Ma Svedjanke su ko iz casopisa. One ga ganjaju a on ne moze da vjeruje.winetou wrote:Disciplinovan čovjek dok je mogao odoliti Šveđankama
Jesul te ikad ganjale po plazi? recimo dvije svedjanke ko iz magazina za nocnu fiskulturu - uhvatile se za ruke i u kupacim kostimima te ganjaju po plazi?
Gledas li ti Bay Watch? Ili te to suvise provocira?
-
Toozla
...neki dejegati stavaju zilet kad ne kojisssste....Minnela wrote:nendertalac wrote:Ma jok, cim kupis - ugradis katanac!NeKi_LiK wrote: A gdje postoji garancija da to neće uraditi i oni prethodno nevini ?![]()
Certifikat neki dobiješ ili šta ?![]()
I jos progutas kljuc
-
nendertalac
Mozda bi do sada pokrenuo temu "BMW ili Mercedes?"car-x wrote:e moj bosnjak.. da si ti nesto jebo..
-
El-bosniaco
Ma Svedjanke su ko iz casopisa. One ga ganjaju a on ne moze da vjeruje.
hoces muzicku zelju mozdaJesul te ikad ganjale po plazi? recimo dvije svedjanke ko iz magazina za nocnu fiskulturu - uhvatile se za ruke i u kupacim kostimima te ganjaju po plazi?
hahaha dobar siGledas li ti Bay Watch? Ili te to suvise provocira?
ne gledam ali me ne provocira
ovo meni ispane ko kad bi neke zenski sa slikonkama iskocile ispred mene a ja poceo vriskat "my eyes, my eyes, i am blind , get away from meeee "
-
nendertalac
Znaci ti u krevetu mozes samo biti zivotinja? Jesi razmisljao nekad o tome da budes konj?El-bosniaco wrote:Prije bih rekla da ce nevina htjeti iskusnog. Sta ce joj nevin, dok se nauce kako treba, prodje zivothm
pa dobro ti bi mozda pomislila da sam ja mala maca u krevetu samo sto sam nevin,a ono se ispostavi da sam pravim zeko
-
nendertalac
Jesi li otada naucio vozit?fuse wrote:Ja sam se ozenio nevinom, pobjegla mi sa soferom! smrc(
-
nendertalac
Cuj svjeze meso... Pa neces sarmu pravit... E svasta...El-bosniaco wrote:ne treniram se na balonimatreniro na lutki
hocu svjeze frisko mesoa ne plastiku
-
nendertalac
Znam ja za jednog sto je skocio pa osto ziv - zamisli tragedije...El-bosniaco wrote:suti nedo Bogmala maco..ili zeko..kako vise volis..a sta ako se nikad ne ozenis?radije skocio kroz prozor