Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
mayab

#177 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by mayab »

Hendrix wrote:Sve je to razradjen sistem:
- prvo sve negiraj ako nema snimka
- ako ima snimak minimizuj nivo agresivnosti i svedi sve na nivo shale
- spomeni cetnike i da je krkan bio bastion odbrane
- zadnji level je da je sva ova buka ustvari islamofobija i mrznja prema SDA.

Fercera sistem pravo, Kim Jong ima zajebanu konkurenciju.
E ako ovo nije poruka mladoj, razumnoj, pametnoj, progresivnoj, inteligentnoj djeci ma kako se izjašnjavali (ono u smislu kako to vole ovi etnonacionalisti i hohstapleri ) da čim prije razgule sretni iz ovog najtamnijeg vilajeta u Evropi, ne znam šta je!
Ovi bolesni smradovi seru li seru, baš ono po dogovoru, koordinirano vrijeđaju ljudski razum i inteligenciju!!
Dakle Bake drži ritam, ne da se da puno kaska za DoDickom čije šitove na dnevnoj bazi ne treba ni pominjati, Draganče drži čežnutljive hvalospjevne govore zločinačkoj paratvorevini tzv. hercegbosni , a i ovi poltroni što im vire iz šupaka ne zaostaju za šefovima!
Krade se i pljačka, ubija i zlostavlja nekažnjeno!
I pravna država funkcionira vrhunski,brzo i efikasno, naravno kada treba presuditi kakvom jadniku ,dok njihovi kriminalci svih vrstap rolaze sa blagom opomenom, i onda nagradom u vidu kakvog ministarskog mjesta i jakog tendera!
Dakle, djeco, nemojte se puno osvrtati, ja sam već prilično star da odlazim i započinjem, jbga , ali ko zna..... :run:

:bih:
Seyfo

#178 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by Seyfo »

Ako nista,Bakir mi pospjesuje probavu.
moonca

#179 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by moonca »

napao u stvari kameru... ko' Clinton. ... :-) :lol:

japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#180 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by japin_mutapi »

ponesi zastavu husaga česire
mayab

#181 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by mayab »

Image
problemnatravunu

#182 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by problemnatravunu »

Image

:oops: 8-)
kakavdanakneiskustvu

#183 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by kakavdanakneiskustvu »

cak su se nasle osobe koje ovome prilično plješću,odobravaju ovakve izjave,nismo ni zasluzili bolje
Seyfo

#184 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by Seyfo »

Znao sam da nas BOkir i SDA paraziti smatraju budalama ali nisam znao da nas smatraju bas tolikim budalama. Pascad su za njega manje budale.
MarshalDodik

#185 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by MarshalDodik »

Sljedeci bajram namaz obavezno ograditi prvi saff crvenom vrpcom odnosno rezervisati ga za gaziju Cesira i ahbabe mu .
Nakon zavrsetka namaza obavezno svi u red i prvo njemu cestitati, on je veliki i cekat ce nas sve s ispruzenom rukom.
Tako se dobrocinitelju oduziti za neugodnosti izazvane lutajucom kamerom.
muha_sa

#186 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by muha_sa »

Seyfo wrote:Znao sam da nas BOkir i SDA paraziti smatraju budalama ali nisam znao da nas smatraju bas tolikim budalama. Pascad su za njega manje budale.
vidiš da ima budala--svi oni koji aplaudiraju i odobravaju jedno slovo ove izjave su budaletine
kakavdanakneiskustvu

#187 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by kakavdanakneiskustvu »

muha_sa wrote:
Seyfo wrote:Znao sam da nas BOkir i SDA paraziti smatraju budalama ali nisam znao da nas smatraju bas tolikim budalama. Pascad su za njega manje budale.
vidiš da ima budala--svi oni koji aplaudiraju i odobravaju jedno slovo ove izjave su budaletine

budaletine je blaga rijec za takve
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#188 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by japin_mutapi »

to nije bila kamera već ručni bacač raketa zamaskiran u kameru
tzv novinar je u stvari terorista, agresor, izdajnik, petokolonaš, četnik, ustaša, uzp, komunjara

hrabri huseinaga dobri naš efendija česir - šta bi mi, jadni, bez njega
dzejkej

#189 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by dzejkej »

kakavdanakneiskustvu wrote:
muha_sa wrote:

budaletine je blaga rijec za takve
To je dokaz da Ćesira ima jos. Za njih ne vrijede ni zakoni ni moralne norme. Dokle god valjaju PreCedniku i drze se u halki sigurni su od svakog zla a posebno od tih bezobraznih i moralnih propalica - piskalara, koji su btw. mnogo jada nanijeli mnogima u halki :!:
Seyfo

#190 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by Seyfo »

muha_sa wrote:
Podsjetio si me na jedan sjajan tekst koji sam nedavno procitao a koji govori o tome zasto mnogim ljudima "nema zivota van stranke" i kakve su posljedice toga. Naime,mnogi su tek iza rata vidjeli asfalt i osjetili beneficije zivota zahvaljujuci SDA. Oni su svjesni dok god postoji vlast u kojoj je SDA da ce oni imati zaposlenje,njihova bliza i dalja rodbina, da ce imati beneficije tipa nekaznjeg parkinga gdje god zele,toleranciju na bahatost koja im hrani ego,olaksano vadjenje svih papira,dozvola isl. Najveci strah je traziti posao na trzistu u realnom sektoru, i biti prepusten zivotu u kojem im sistem nije naklonjen. To je u njihovim percepcijama gore od smrti. Iz tog razloga ide odobravanje svega sto dolazi iz smjera SDA i bilo kojeg zvanicnika ili rezimskog covjeka,makar se licno i ne slagali. Ipak se u tim ahbabskim krugovima sve odredjuje,sve odobrava a svaki licni stav se sijece u korijenu. I takav nacin razmisljanja se prenosi na iduce generacije,da ne misle svojom glavom nego da budu iste liziguze istim budalama. Na taj nacin nastaje generacija debila koji,evo vidimo,aplaudiraju ovakvim BOkirovim izjavama. I stoga se nije cuditi.
dječak sa šibicama

#191 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by dječak sa šibicama »

Jel kasno da Husso dobije sestoaprilsku nagradu?
teta marica druga

#192 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by teta marica druga »

Pa realno da je Huso nanio bilo kakvu povredu novinar bi to slikao i prikazao cijelom svijetu. Ali pošto ga Huso nije ni dotakao, to i jeste napad na kameru! A kad postoji snimak, znači da se ni kamera nije razbila i nije joj ništa. U potpunosti podržavam gospodina Husu Ćesira u ovom slučaju. Novinari znaju biti gamad! Svako normalan mora i treba stati uz Husu u ovom slučaju, i svaka čast Bakiru što je prvi javno rekao istinu!
JThomas

#193 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by JThomas »

osuđujem, ali... :mrgreen:
Seyfo

#194 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by Seyfo »

Eno ga krug 99, uvodnicar Zahiragic. Dobro kazu,pravicemo BOkira od blata kakva gamad ga nasljedjuje.
Cherry-Cherry

#195 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by Cherry-Cherry »

A ja sam mislila, da ne možemo niže pasti. Kad ono Zahiraga na krugu 99.
mali jomu

#196 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by mali jomu »

Edin H. wrote:
Seyfo wrote: Ma to je patoloski strah od zdravog razuma.
:D

covjece uljepsaste mi dan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
mali jomu

#197 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by mali jomu »

sad sam novinar, nesmije mi niko nisto, kad krenem skamerom gotovi ste....... nema bjezanije, a nemeres se sakrit :mrgreen:
Hendrix

#198 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by Hendrix »

Cherry-Cherry wrote:A ja sam mislila, da ne možemo niže pasti. Kad ono Zahiraga na krugu 99.
Fali jos Arnel King Shisha, nas ministar iz Zenice pa da postanu krug 999.
muha_sa

#199 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by muha_sa »

Seyfo wrote:
muha_sa wrote:
Podsjetio si me na jedan sjajan tekst koji sam nedavno procitao a koji govori o tome zasto mnogim ljudima "nema zivota van stranke" i kakve su posljedice toga. Naime,mnogi su tek iza rata vidjeli asfalt i osjetili beneficije zivota zahvaljujuci SDA. Oni su svjesni dok god postoji vlast u kojoj je SDA da ce oni imati zaposlenje,njihova bliza i dalja rodbina, da ce imati beneficije tipa nekaznjeg parkinga gdje god zele,toleranciju na bahatost koja im hrani ego,olaksano vadjenje svih papira,dozvola isl. Najveci strah je traziti posao na trzistu u realnom sektoru, i biti prepusten zivotu u kojem im sistem nije naklonjen. To je u njihovim percepcijama gore od smrti. Iz tog razloga ide odobravanje svega sto dolazi iz smjera SDA i bilo kojeg zvanicnika ili rezimskog covjeka,makar se licno i ne slagali. Ipak se u tim ahbabskim krugovima sve odredjuje,sve odobrava a svaki licni stav se sijece u korijenu. I takav nacin razmisljanja se prenosi na iduce generacije,da ne misle svojom glavom nego da budu iste liziguze istim budalama. Na taj nacin nastaje generacija debila koji,evo vidimo,aplaudiraju ovakvim BOkirovim izjavama. I stoga se nije cuditi.
:thumbup:
muha_sa

#200 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by muha_sa »

Seyfo wrote:Eno ga krug 99, uvodnicar Zahiragic. Dobro kazu,pravicemo BOkira od blata kakva gamad ga nasljedjuje.
sjelo dokonih
Locked