Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
- muha_sa
- mayab
#177 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
E ako ovo nije poruka mladoj, razumnoj, pametnoj, progresivnoj, inteligentnoj djeci ma kako se izjašnjavali (ono u smislu kako to vole ovi etnonacionalisti i hohstapleri ) da čim prije razgule sretni iz ovog najtamnijeg vilajeta u Evropi, ne znam šta je!Hendrix wrote:Sve je to razradjen sistem:
- prvo sve negiraj ako nema snimka
- ako ima snimak minimizuj nivo agresivnosti i svedi sve na nivo shale
- spomeni cetnike i da je krkan bio bastion odbrane
- zadnji level je da je sva ova buka ustvari islamofobija i mrznja prema SDA.
Fercera sistem pravo, Kim Jong ima zajebanu konkurenciju.
Ovi bolesni smradovi seru li seru, baš ono po dogovoru, koordinirano vrijeđaju ljudski razum i inteligenciju!!
Dakle Bake drži ritam, ne da se da puno kaska za DoDickom čije šitove na dnevnoj bazi ne treba ni pominjati, Draganče drži čežnutljive hvalospjevne govore zločinačkoj paratvorevini tzv. hercegbosni , a i ovi poltroni što im vire iz šupaka ne zaostaju za šefovima!
Krade se i pljačka, ubija i zlostavlja nekažnjeno!
I pravna država funkcionira vrhunski,brzo i efikasno, naravno kada treba presuditi kakvom jadniku ,dok njihovi kriminalci svih vrstap rolaze sa blagom opomenom, i onda nagradom u vidu kakvog ministarskog mjesta i jakog tendera!
Dakle, djeco, nemojte se puno osvrtati, ja sam već prilično star da odlazim i započinjem, jbga , ali ko zna.....
-
Seyfo
#178 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Ako nista,Bakir mi pospjesuje probavu.
-
moonca
#179 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
napao u stvari kameru... ko' Clinton. ...
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#180 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
ponesi zastavu husaga česire
- mayab
- problemnatravunu
-
kakavdanakneiskustvu
#183 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
cak su se nasle osobe koje ovome prilično plješću,odobravaju ovakve izjave,nismo ni zasluzili bolje
-
Seyfo
#184 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Znao sam da nas BOkir i SDA paraziti smatraju budalama ali nisam znao da nas smatraju bas tolikim budalama. Pascad su za njega manje budale.
- MarshalDodik
#185 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Sljedeci bajram namaz obavezno ograditi prvi saff crvenom vrpcom odnosno rezervisati ga za gaziju Cesira i ahbabe mu .
Nakon zavrsetka namaza obavezno svi u red i prvo njemu cestitati, on je veliki i cekat ce nas sve s ispruzenom rukom.
Tako se dobrocinitelju oduziti za neugodnosti izazvane lutajucom kamerom.
Nakon zavrsetka namaza obavezno svi u red i prvo njemu cestitati, on je veliki i cekat ce nas sve s ispruzenom rukom.
Tako se dobrocinitelju oduziti za neugodnosti izazvane lutajucom kamerom.
- muha_sa
#186 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
vidiš da ima budala--svi oni koji aplaudiraju i odobravaju jedno slovo ove izjave su budaletineSeyfo wrote:Znao sam da nas BOkir i SDA paraziti smatraju budalama ali nisam znao da nas smatraju bas tolikim budalama. Pascad su za njega manje budale.
-
kakavdanakneiskustvu
#187 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
muha_sa wrote:vidiš da ima budala--svi oni koji aplaudiraju i odobravaju jedno slovo ove izjave su budaletineSeyfo wrote:Znao sam da nas BOkir i SDA paraziti smatraju budalama ali nisam znao da nas smatraju bas tolikim budalama. Pascad su za njega manje budale.
budaletine je blaga rijec za takve
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#188 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
to nije bila kamera već ručni bacač raketa zamaskiran u kameru
tzv novinar je u stvari terorista, agresor, izdajnik, petokolonaš, četnik, ustaša, uzp, komunjara
hrabri huseinaga dobri naš efendija česir - šta bi mi, jadni, bez njega
tzv novinar je u stvari terorista, agresor, izdajnik, petokolonaš, četnik, ustaša, uzp, komunjara
hrabri huseinaga dobri naš efendija česir - šta bi mi, jadni, bez njega
- dzejkej
#189 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
To je dokaz da Ćesira ima jos. Za njih ne vrijede ni zakoni ni moralne norme. Dokle god valjaju PreCedniku i drze se u halki sigurni su od svakog zla a posebno od tih bezobraznih i moralnih propalica - piskalara, koji su btw. mnogo jada nanijeli mnogima u halkikakavdanakneiskustvu wrote:muha_sa wrote:vidiš da ima budala--svi oni koji aplaudiraju i odobravaju jedno slovo ove izjave su budaletineSeyfo wrote:Znao sam da nas BOkir i SDA paraziti smatraju budalama ali nisam znao da nas smatraju bas tolikim budalama. Pascad su za njega manje budale.
budaletine je blaga rijec za takve
-
Seyfo
#190 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Podsjetio si me na jedan sjajan tekst koji sam nedavno procitao a koji govori o tome zasto mnogim ljudima "nema zivota van stranke" i kakve su posljedice toga. Naime,mnogi su tek iza rata vidjeli asfalt i osjetili beneficije zivota zahvaljujuci SDA. Oni su svjesni dok god postoji vlast u kojoj je SDA da ce oni imati zaposlenje,njihova bliza i dalja rodbina, da ce imati beneficije tipa nekaznjeg parkinga gdje god zele,toleranciju na bahatost koja im hrani ego,olaksano vadjenje svih papira,dozvola isl. Najveci strah je traziti posao na trzistu u realnom sektoru, i biti prepusten zivotu u kojem im sistem nije naklonjen. To je u njihovim percepcijama gore od smrti. Iz tog razloga ide odobravanje svega sto dolazi iz smjera SDA i bilo kojeg zvanicnika ili rezimskog covjeka,makar se licno i ne slagali. Ipak se u tim ahbabskim krugovima sve odredjuje,sve odobrava a svaki licni stav se sijece u korijenu. I takav nacin razmisljanja se prenosi na iduce generacije,da ne misle svojom glavom nego da budu iste liziguze istim budalama. Na taj nacin nastaje generacija debila koji,evo vidimo,aplaudiraju ovakvim BOkirovim izjavama. I stoga se nije cuditi.muha_sa wrote:vidiš da ima budala--svi oni koji aplaudiraju i odobravaju jedno slovo ove izjave su budaletineSeyfo wrote:Znao sam da nas BOkir i SDA paraziti smatraju budalama ali nisam znao da nas smatraju bas tolikim budalama. Pascad su za njega manje budale.
- dječak sa šibicama
#191 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Jel kasno da Husso dobije sestoaprilsku nagradu?
-
teta marica druga
#192 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Pa realno da je Huso nanio bilo kakvu povredu novinar bi to slikao i prikazao cijelom svijetu. Ali pošto ga Huso nije ni dotakao, to i jeste napad na kameru! A kad postoji snimak, znači da se ni kamera nije razbila i nije joj ništa. U potpunosti podržavam gospodina Husu Ćesira u ovom slučaju. Novinari znaju biti gamad! Svako normalan mora i treba stati uz Husu u ovom slučaju, i svaka čast Bakiru što je prvi javno rekao istinu!
- JThomas
#193 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
osuđujem, ali... 
-
Seyfo
#194 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Eno ga krug 99, uvodnicar Zahiragic. Dobro kazu,pravicemo BOkira od blata kakva gamad ga nasljedjuje.
- Cherry-Cherry
#195 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
A ja sam mislila, da ne možemo niže pasti. Kad ono Zahiraga na krugu 99.
-
mali jomu
#196 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Edin H. wrote:Seyfo wrote: Ma to je patoloski strah od zdravog razuma.![]()
covjece uljepsaste mi dan
-
mali jomu
#197 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
sad sam novinar, nesmije mi niko nisto, kad krenem skamerom gotovi ste....... nema bjezanije, a nemeres se sakrit 
-
Hendrix
#198 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Fali jos Arnel King Shisha, nas ministar iz Zenice pa da postanu krug 999.Cherry-Cherry wrote:A ja sam mislila, da ne možemo niže pasti. Kad ono Zahiraga na krugu 99.
- muha_sa
#199 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
Seyfo wrote:Podsjetio si me na jedan sjajan tekst koji sam nedavno procitao a koji govori o tome zasto mnogim ljudima "nema zivota van stranke" i kakve su posljedice toga. Naime,mnogi su tek iza rata vidjeli asfalt i osjetili beneficije zivota zahvaljujuci SDA. Oni su svjesni dok god postoji vlast u kojoj je SDA da ce oni imati zaposlenje,njihova bliza i dalja rodbina, da ce imati beneficije tipa nekaznjeg parkinga gdje god zele,toleranciju na bahatost koja im hrani ego,olaksano vadjenje svih papira,dozvola isl. Najveci strah je traziti posao na trzistu u realnom sektoru, i biti prepusten zivotu u kojem im sistem nije naklonjen. To je u njihovim percepcijama gore od smrti. Iz tog razloga ide odobravanje svega sto dolazi iz smjera SDA i bilo kojeg zvanicnika ili rezimskog covjeka,makar se licno i ne slagali. Ipak se u tim ahbabskim krugovima sve odredjuje,sve odobrava a svaki licni stav se sijece u korijenu. I takav nacin razmisljanja se prenosi na iduce generacije,da ne misle svojom glavom nego da budu iste liziguze istim budalama. Na taj nacin nastaje generacija debila koji,evo vidimo,aplaudiraju ovakvim BOkirovim izjavama. I stoga se nije cuditi.muha_sa wrote:vidiš da ima budala--svi oni koji aplaudiraju i odobravaju jedno slovo ove izjave su budaletineSeyfo wrote:Znao sam da nas BOkir i SDA paraziti smatraju budalama ali nisam znao da nas smatraju bas tolikim budalama. Pascad su za njega manje budale.
- muha_sa
#200 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala
sjelo dokonihSeyfo wrote:Eno ga krug 99, uvodnicar Zahiragic. Dobro kazu,pravicemo BOkira od blata kakva gamad ga nasljedjuje.