Remove Četnik - Lista za bojkot UPDATED 10.03.2020.
-
Neregistrirani
#176 Re: Remove Četnik
I? Kakvo mu je stanje danas u pekarama u SA? Prosao bojkot? Opet njegove kifle najbolje?
- scarface32
#177 Re: Remove Četnik
Ma ja , satira i sarkazam jer je city pub zvaku noc punmayab wrote:satira , sarkazamjapin_mutapi wrote:bezvezescarface32 wrote:http://zurnal.info/novost/21968/gradani ... BDDoJa3fxE
- tandmand
#178 Re: Remove Četnik
Ako Bošnjaci Sarajeva izgube ovu bitku protiv pekare i njenih kifla, pa kako će protiv jačeg neprijatelja?
-
Niemand
#179 Re: Remove Četnik
A ovo se dakle tice samo bosnjaka? Pa fino.tandmand wrote:Ako Bošnjaci Sarajeva izgube ovu bitku protiv pekare i njenih kifla, pa kako će protiv jačeg neprijatelja?
- Lincoln-Burrows
#180 Re: Remove Četnik
Ne znam jeli tko već napisao ali vidim tek sad da je tweet iz 2016.g,
netko je to morao čuvat sve do neki dan.
Morat ću provjeriti otvarača teme
- Banksy
#181 Re: Remove Četnik
Zamišljam glavu koja okreće milione, a dangubi lajkajuć Karadžića. Genije 
Zaslužio je propast, bar u Sarajevu.
Zaslužio je propast, bar u Sarajevu.
- deer_hunter
#182 Re: Remove Četnik
Covjek se pokušava ubaciti na srpsku političku scenu, a prvi i osnovni preduvjet za to je da ga Sarajevo mrzi, Srbin kojeg Bosnjaci,Hrvati i ostali poštuju nema šanse kod normalnog, nepismenog glasača iz RS-a
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#183 Re: Remove Četnik
kako je krenulo ascinicu ce otvorit...
- Maraschino
#184 Re: Remove Četnik
Ako moze podrzavati i lajkovati ratne zlocince zasto ne bi mogao trovati narod.
-
Neregistrirani
#185 Re: Remove Četnik
Lincoln-Burrows wrote:Ne znam jeli tko već napisao ali vidim tek sad da je tweet iz 2016.g,
Znalo se za ovo i prije par godina, kad je kenjkao da u Sarajevu niko nece da radi za njega zato sto je Srbin, objavljivane su njegove poruke i tada. I nikom nista, otvori covjek pekare, zaposlise se ljudi kod njega. Nikom nista.
https://forum.klix.ba/oh-kako-mrzim-sar ... #p12738606
https://forum.klix.ba/pekare-u-sarajevu ... #p13948810
Last edited by Neregistrirani on 24/03/2019 20:45, edited 1 time in total.
- Ludzak
#186 Re: Remove Četnik
Bošnjo će to dva, tri dana bojkotovati i opet će po starom krenuti. Nemamo mi nacionalne svijesti. Čim nama neka srpska pevaljka napuni arene, šta mi trebamo pričati...
- insomnia78
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#188 Re: Remove Četnik
neg imal u tim pekarama hallal burek, jel provjerila inŠpekcija
- tandmand
#189 Re: Remove Četnik
treba mislit na povratnike
- Kikibombona
#190 Re: Remove Četnik
Jedan od velikih bagova u nasem genetskom kodu.Niemand wrote:I veli dilema.![]()
Distancirati se od ovakvih stvari je moralna duznost svakog normalnog covjeka, bez obzira jel bosnjak, bosanac, srbin, hrvat, jugosloven il sta vec. Il sto bi forumasi rekli, oni koji nisu isti.
Al ovdje problem sto neko bojkotuje covjeka koji podrzava ratnog zlocinca, a koji je prije toga kukao kako nece da rade za njega jer je srbin? Really?
I onda jos ide ta neka mutava prica al stas ga bojkovati, a vidi ima i gorih, vidi utaja poreza, vidi korupcija, pa nije on jedini, javni linc, mrznja prema srbima, proslo je 20 godina, sad i u pekarama brojimo krvna zrnca i bla bla bla. To su neke druge price koje se trebaju tabiriti odvojeno na nekim drugim temama, al vjecita boljka naseg svijeta, krena o kunti zavrsi o pantine tetke komsinici a nikada ne rijesi nista, jer zasto rijesavati d, kad vidi imas i a, a sta cemo sa b il c.
Postaje izgleda normalno braniti otvorenu podrsku fasizmu od onih koji se tome protive. I jos hej, oni mrzitelji, nacionalisti, licemjeri. Onu skakinu "borbu protiv antifasizma" je narod ocito sasvim ozbiljno shvatio.
Da, proslo je 20 godina, saberite se vise i prestanite sami sebi brojati krvna zrnca i vagati shodno tome sta prilici osuditi a sta prilici bar pokusati odbraniti.
Predlozis da se posadi trava na dijelu gdje su auta napravila blato. Ka'e, ma sta imas od toga kada se fasada na zgradi odvaja, kada smecari ne prazne redovno kontejnere, kada po travi seru psi lutalice, kada... I onda otvori pivu, zapali cigaru, pa oplete o problemima u Palestini i Venecueli.
- insomnia78
#191 Re: Remove Četnik
Kad ti to napises stvarno zvuci ubjedljivo
- SmokingMan
#192 Re: Remove Četnik
Gojko,prase moje malo bucmasto....insomnia78 wrote:A u medjuvremenu monarhija uzvraca udarac
https://www.klix.ba/vijesti/bih/cetnici ... /190324081

-
Seyfo
#193 Re: Remove Četnik
Kurir je stvarno fenomen svjetskog kvazinovinarstva. Oni i presudise za 5 minuta. Njuz im nije ravan.
- Porodice Foht
#194 Re: Remove Četnik
´´Napad koji se vodi na pekaru “Manja” i njenog suvlasnika Sašu Trivića, kao i na ostale privredne subjekte koje rade u FBiH neće donijeti ništa dobro, a ukoliko se to nastavi i dalje morat će se preduzeti recipročne mjere i u Republici Srpskoj, poručeno je sa današnje konferencije za medije općinskog odbora SDS Istočna Ilidža.
Najavljuju da s obzirom da SDS predstavlja dio vlasti u Istočnom Sarajevu i vlast u većini opština kao i predstavnike zakonodavne vlasti BiH u tehničkom mandatu, pokrenuće inicijativu prema svim političkim partijama da se stane sa omaložavanjem svega što dolazi iz Republike Srpske.
“U Bosni i Hercegovini je bila odlična saradnja na ekonomskom nivou, a i to će se ugroziti sa posljednjim dešavanjima koja su se desila u Sarajevu”, rekao je načelnik Općine Istočna Ilidža Marinko Božović.
Na pitanje novinara o tome da li opravdava tvit koji je podijelio Saša Trivić, predsjednik Općinskog odbora SDS Istočna Ilidža, Darko Babalj, izjavio je da za njega kao borca i učesnika rata, Karadžić je vrhovni komandant i da do kad god je on živ i njegovi potomci on će to i biti.
“Opet dolazimo do te teze da imamo tri istine. Čeprkajući po našoj prošlosti i stalno optuživajući nas, misleći na Srbe, da smo krivi i odgovorni za raznorazne stvari nije pošteno”, istakao je Babalj.´´(Oslobodjenje)
E ovo sam ceko. Hoce Radovanovi fanovi reciprocne mjere i u manjem entitetu ako ne ostavimo na miru Manju i njegove buhtle u Sarajvu.
Najavljuju da s obzirom da SDS predstavlja dio vlasti u Istočnom Sarajevu i vlast u većini opština kao i predstavnike zakonodavne vlasti BiH u tehničkom mandatu, pokrenuće inicijativu prema svim političkim partijama da se stane sa omaložavanjem svega što dolazi iz Republike Srpske.
“U Bosni i Hercegovini je bila odlična saradnja na ekonomskom nivou, a i to će se ugroziti sa posljednjim dešavanjima koja su se desila u Sarajevu”, rekao je načelnik Općine Istočna Ilidža Marinko Božović.
Na pitanje novinara o tome da li opravdava tvit koji je podijelio Saša Trivić, predsjednik Općinskog odbora SDS Istočna Ilidža, Darko Babalj, izjavio je da za njega kao borca i učesnika rata, Karadžić je vrhovni komandant i da do kad god je on živ i njegovi potomci on će to i biti.
“Opet dolazimo do te teze da imamo tri istine. Čeprkajući po našoj prošlosti i stalno optuživajući nas, misleći na Srbe, da smo krivi i odgovorni za raznorazne stvari nije pošteno”, istakao je Babalj.´´(Oslobodjenje)
E ovo sam ceko. Hoce Radovanovi fanovi reciprocne mjere i u manjem entitetu ako ne ostavimo na miru Manju i njegove buhtle u Sarajvu.
- Maraschino
#195 Re: Remove Četnik
Pa sta si ocekivao drugo.
Svi su oni radovani, manje, buhtle...
Cetnik brani cetnika.
Svi su oni radovani, manje, buhtle...
Cetnik brani cetnika.
- Maraschino
#196 Re: Remove Četnik
https://www.nezavisne.com/novosti/drust ... BiH/529627
Nemojte se ljutiti vi Sarajlije sto mi slavimo ratne zlocince...koji debili majko moja. Ovo samo motka moze smiriti.
Izgleda da je bojkot poceo davati rezultate.
Nemojte se ljutiti vi Sarajlije sto mi slavimo ratne zlocince...koji debili majko moja. Ovo samo motka moze smiriti.
Izgleda da je bojkot poceo davati rezultate.
-
Niemand
#197 Re: Remove Četnik
I sta veli, svaki covjek ima pravo na svoje misljenje. U federaciji, naravno.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sr ... ih-stavova
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sr ... ih-stavova
U obrazloženju takve odluke navodi se da je donesena nakon disciplinskog postupka protiv Šušnice, u kojem je utvrđeno da je "odgovoran što je u periodu od 26. jula 2015. do 28. aprila 2018. godine i dalje, javno manifestovao svoja politička uvjerenja na štetu javnog ugleda revizora i profesionalni status i javni ugled Glavne službe za reviziju javnog sektora".
Konkretno, na teret mu stavljaju da je "javno iznosio stavove kao što su: da je Republika Srpska 'genocidna tvorevina', da vlasti u Republici Srpskoj i Srbiji zloupotrebljavaju Dayton za multipliciranje i ponavljanje nepravde te za učvršćivanje svih posljedica genocidnog homogeniziranja Srba na jednoj očišćenoj teritoriji i drugo".
...
Podsjećaju i kako je Šušnica, zbog prijetnji smrću koje su mu upućene, zajedno s obitelji prije mjesec dana napustio Banju Luku.
-
kurtasevic
#198 Re: Remove Četnik
Opet sranje u ruandi, odo ja javit u štab.Kikibombona wrote:Jedan od velikih bagova u nasem genetskom kodu.Niemand wrote:I veli dilema.![]()
Distancirati se od ovakvih stvari je moralna duznost svakog normalnog covjeka, bez obzira jel bosnjak, bosanac, srbin, hrvat, jugosloven il sta vec. Il sto bi forumasi rekli, oni koji nisu isti.
Al ovdje problem sto neko bojkotuje covjeka koji podrzava ratnog zlocinca, a koji je prije toga kukao kako nece da rade za njega jer je srbin? Really?
I onda jos ide ta neka mutava prica al stas ga bojkovati, a vidi ima i gorih, vidi utaja poreza, vidi korupcija, pa nije on jedini, javni linc, mrznja prema srbima, proslo je 20 godina, sad i u pekarama brojimo krvna zrnca i bla bla bla. To su neke druge price koje se trebaju tabiriti odvojeno na nekim drugim temama, al vjecita boljka naseg svijeta, krena o kunti zavrsi o pantine tetke komsinici a nikada ne rijesi nista, jer zasto rijesavati d, kad vidi imas i a, a sta cemo sa b il c.
Postaje izgleda normalno braniti otvorenu podrsku fasizmu od onih koji se tome protive. I jos hej, oni mrzitelji, nacionalisti, licemjeri. Onu skakinu "borbu protiv antifasizma" je narod ocito sasvim ozbiljno shvatio.
Da, proslo je 20 godina, saberite se vise i prestanite sami sebi brojati krvna zrnca i vagati shodno tome sta prilici osuditi a sta prilici bar pokusati odbraniti.
Predlozis da se posadi trava na dijelu gdje su auta napravila blato. Ka'e, ma sta imas od toga kada se fasada na zgradi odvaja, kada smecari ne prazne redovno kontejnere, kada po travi seru psi lutalice, kada... I onda otvori pivu, zapali cigaru, pa oplete o problemima u Palestini i Venecueli.
- General War
#199 Re: Remove Četnik
Krajina Klas: Ozbiljno ugrožena sigurnost porodice Trivić
Vlasnik lanca pekara “Manja” Saša Trivić nedavno je na društvenim mreža postavio komentar o presudi Radovanu Karadžiću koji je u Sarajevu, ali i širom Bosne i Hercegovine, izazvao niz osuda nakon čega su građani pozvani na bojkot navedene pekare u glavnom gradu BiH. Cijela priča je krenula nakon presude Radovanu Karadžiću kada je Trivić napisao na Twitteru “Nećete me natjerati da branim Karadžića (imam lične razloge), ali da mi kažete da sam genocidan ili da živim u genocidnoj tvorevini, a da vam ne kažem mrš ne ide bre”. Korisnici ove društvene mreže su onda objavili ranije stavove Trivića. Naime, Trivić je 9. januara 2016. podijelio status druge korisnice Twittera koja je navela “Na svemu vam hvala. Generale, srećan ti Dan Republike”, uz šta je Trivić napisao komentar “Jedan jedini”. Pojedini mediji nedavno su objavili da je da je otac Saše Trivića, suvlasnika lanca pekara Manja, Janko Trivić, bivši komandant Vojske Republike Srpske, odgovoran za zločine VRS počinjene Korićanskim stijenama, što su iz Krajina Klasa demantovali. “Ova informacija je apsolutno netačna, a kao dokaz tome, u prilogu ovog dopisa dostavljamo vam kopiju izvoda iz matične knjige rodjenih Saše Trivića iz kojeg se jasno vidi da je njegov otac Ranko Trivić. Nikakva veza, niti rodbinska, niti prijateljska, pa čak ni poznanstvo ne postoji između Saše Trivića i Janka Trivića, i njihovo dovođenje u vezu je dio vrlo opasne i zlonamjerne propagande koja se već danima vodi vodi prema kompaniji Krajina Klas doo Banja Luka, a čiji je navodni povod, tvit Saše Trivića star tri godine i izvučen iz konteksta. Ne samo što su ovim zanemarena druga javna istupanja i dokazane aktivnosti gospodina Trivića, koje su uvijek bile usmjerene na podršku miru, suživotu i saradnji pripadnika svih konstitutivnih naroda u BiH, nego je ovakvim djelovanjem, čiji vrhunac predstavlja upravo gore pomenuta laž objavljena 24. marta 2019., ozbiljno ugrožena sigurnost porodice Trivić, kao i svih zaposlenih u našoj kompaniji, pogotovo onih koji pošteno zarađuju svoj hljeb u našim pekarama u Federaciji BiH. Ovaj dopis vam šaljemo kao informaciju u cilju sprečavanja eventalnog prenošenja neistinitih informacija. Mi ćemo, u svakom slučaju, zaštitu prava za sve navedene terete od strane portala koji su objavili netačne informacije, tražiti i sudskim putem”, navode iz Krajina Klasa. Iz pekare Manja su ranije napisali da su svjesni da je u pitanju osjetljiva tema i da u potpunosti razumiju reakciju. Izrazili su žaljenje i naveli da stav koji je predstavljen u javnosti ne predstavlja stav kompanije i njenih zaposlenih. (T | Preuzeto sa: https://tuzlanski.ba/infoteka/krajina-k ... ce-trivic/
- LBVIEW
#200 Re: Remove Četnik
Ma ja, sad izvuceno iz konteksta.