CRO, reci mi imal šta uplaćeno već?CROCOP wrote:Sto se racuna tice on je aktivan stalno ali za potrebe akcije sluzit ce samo u periodu naznacenom za vrijeme trajanja Akcije za Tetka Zilhu. Naravno, ako netko uplati i nakon tog roka, novci ce doci tamo za sto tj. za koga su uplaceni ali molio bih da se to pokusa izbjeci. U ponedjeljak navecer, nadam se, ce biti postirani kodovi za uplate iz "glavnih" zemalja.
Sarajevo-x Akcija - Pomoć Tetka Zilhi
- Ivy
- morti
Šta se brineš...ovih dana bi ja trebo štagod u bankić stavit...Ivy wrote:CROCOP wrote:Ja vjerujem da nema. Banka mi nista nije javila. U svakom slucaju u ponedjeljak cu vidjet i javit. Kako i ako koja uplata legne ja cu postirat..
-
Kwaheri
Ivy wrote:
Ženo, šta ne valja sa majicama?
...mo's mislit kako izgledaju na pokrivenoj djevojcici....
...btw...sve cestitke.. na organizaciji...
p.s. CiCiban ti si kralj
Last edited by Kwaheri on 26/06/2005 15:15, edited 1 time in total.
-
Kwaheri
...rijeseno da sve kod njih ostaje do ponedjeljka (neko je kontaktirao sa sefom)...sad sam evo stigla s Markala..super je...osoblje je super ljubazno...građani se rado odazovu da kupe nesto...mada se "desio" i jedan cudan lik...koji je kupio nesto i onda ide prica "ma nece oni ovo vidjet'...sve je to lopovluk..." ja pokusavam zadrzati osmjeh na licu (Ivy wrote:E da, kako ste riješili pitanje skladištenja na Markalama?
...naravno... ima i divnih ljudi...kao decko iz hora "Josip Stadler"...koji nabacao svega u korpu...
- CiCiban
zena wrote: ..rijeseno da sve kod njih ostaje do ponedjeljka (neko je kontaktirao sa sefom)...sad sam evo stigla s Markala..super je...osoblje je super ljubazno...građani se rado odazovu da kupe nesto...mada se "desio" i jedan cudan lik...koji je kupio nesto i onda ide prica "ma nece oni ovo vidjet'...sve je to lopovluk..." ja pokusavam zadrzati osmjeh na licu (kuham) kasirka pokusava objasniti da je to akcija iza koje stoji i Hose komerc (vrlo ljubazno) ja sutim...i smjeskam se...jer ako progovorim
...a on ce meni "samo se ti smij..znam ja..." grrrrrrrr...najradije bih mu rekla da vrati iz korpe kupljeni proizvod...al'...osutjela sam...
![]()
samo im kazi da to ide Odmah & diRRRreKtno-da-ne-moze-bit'-direKTnije u kuhnjiu
i da vidis kako se opuste iste sekunde
- Pooll
Jojjj... ja danas nisam bio u majici jer sam isao direktno iz grada...
Namirnice su uskladistene i popisane... neko je danas kupio 3 svjeza pileta i 3 kobasica pa cu ih ja ujutro odnijeti u narodnu kuhinju jer ne mogu stajati
tamam za supe...
Zeno, danas sam prolazio pored markala, ali nisam imao gdje parkirat pa nisam navracao, ali vidim da si aktivna
sorry sto ti nisam javio na vrijeme
vidimo se
Namirnice su uskladistene i popisane... neko je danas kupio 3 svjeza pileta i 3 kobasica pa cu ih ja ujutro odnijeti u narodnu kuhinju jer ne mogu stajati
Zeno, danas sam prolazio pored markala, ali nisam imao gdje parkirat pa nisam navracao, ali vidim da si aktivna
vidimo se
-
Kwaheri
...ma nije problem...fakat...nego od sutra kad krece redovno radno vrijeme od 9 do 5...mene ljudi nema...Pooll wrote:Jojjj... ja danas nisam bio u majici jer sam isao direktno iz grada...
Namirnice su uskladistene i popisane... neko je danas kupio 3 svjeza pileta i 3 kobasica pa cu ih ja ujutro odnijeti u narodnu kuhinju jer ne mogu stajatitamam za supe...
vidimo se
...i tih namirnica...maragrin, mlijeko...blabla...ima i na markalama...ali uposleni rekose da su to smjestili u komoru, pa se valjda nece pokvariti...a sutra bi svakkao trebalo pokupiti namirnice s markala...
- Ivy
Ništa ne nosit u Kuhinju do kraja akcije. I kod mene ima putera ali su zaposleni u Hoše Komercu stavili to u komoru do kraja akcije pa tako mogu i ta tri pileta i kobasice. Samo treba na kesi napisati Humanitana Akcija Korpa DobrotePooll wrote:Jojjj... ja danas nisam bio u majici jer sam isao direktno iz grada...
Namirnice su uskladistene i popisane... neko je danas kupio 3 svjeza pileta i 3 kobasica pa cu ih ja ujutro odnijeti u narodnu kuhinju jer ne mogu stajatitamam za supe...
vidimo se
- Pooll
Ivy wrote:Ništa ne nosit u Kuhinju do kraja akcije. I kod mene ima putera ali su zaposleni u Hoše Komercu stavili to u komoru do kraja akcije pa tako mogu i ta tri pileta i kobasice. Samo treba na kesi napisati Humanitana Akcija Korpa DobrotePooll wrote:Jojjj... ja danas nisam bio u majici jer sam isao direktno iz grada...
vidimo se
Da... ali ova tri pileta su SVJEZA i moraju se ODMAH ISKORISTITI, ostalo je u komori?? Kobasice mogu ostati... sta da radim???
- flora.sa
juhu..
ja se prijavljujem, nisam baš sigurna
-javim sutra, za srijedu, ili za četvrtak, a možda i oba dana...nisam još uvijek napravila sceduale za ovu sedmicu, pa da ne bude izrada.
ali ulijećem i za AS, i za Hoše komerc na Ilidži, od 6 h to je sigurno....
ali, majicu molim...medium naravno!
ja se prijavljujem, nisam baš sigurna
ali ulijećem i za AS, i za Hoše komerc na Ilidži, od 6 h to je sigurno....
ali, majicu molim...medium naravno!