Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prenj wrote: ... a o Zelenim beretkama da i ne govorim ...
Halo Prenju zashto ti svako malo zapinjesh za Zelene Beretke . . .
Objasni jer ne kontam fol. Pravo da ti kazem zivcira me to iz milion razloga.
Sjecas li se frke oko plakata za MESS prije dvije godine?
Sjecas li se posjete Fuada Backovica Deena Svetlani Raznatovic?
Sjecas li se reagovanja Zelenih beretki oko koncerta Dugmeta?
Ako se sjecas svega ovoga, zakljucak ces lako izvesti.
Prenj wrote: ... a o Zelenim beretkama da i ne govorim ...
zakljucak je:
nama je dosadno, haj'mo sad popljuvati sve redom
El-Vedex wrote:
zakljucak je:
nama je dosadno, haj'mo sad popljuvati sve redom
mala, hocemo li klati dinju ili ne? vodolija obeca kupiti slag
ma hocemo bona, hajd naleti
ikkKK sad smo sve umixali deena, dinju i sise a ljudi ovo je samo muzika :D pa sad recite ko zachatava, ja barem opominjem...
mala, hocemo li klati dinju ili ne? vodolija obeca kupiti slag
ma hocemo bona, hajd naleti
ikkKK sad smo sve umixali deena, dinju i sise a ljudi ovo je samo muzika :D pa sad recite ko zachatava, ja barem opominjem...
deen gol ODVRATNO
anđeo s greškom još gore
a najodvrtnija su mi njegova NAPUHANA USTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA DUŠU ISPOVRAĆAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bombonchita wrote:DEEN JE LEGENDA !
SUPER SU MU PJESME. ČOVJEK FURA SVOJE I TO JE TOOO...
POSLUŠAJTE NJEGOVU PJESMU "NA NA NA" KOJA SVE GOVORI...
Eh pa da, mislim vidi se i po samom naslovu pjesme ....ono ispunjava sva obecanja
Uz svo duzno postovanje,
jedna je stvar nesto NE RADITI iz vjerskih razloga, i kritikovati druge, ali nemoj kritikovati pjesmu koju nisi cuo...
refren pjesme ide
"Briga me sta kazu svi
ja zivim ovaj zivot jedini"....
mali je kralj....
ahahahah , da da,veoma duboki tekstovi tjeraju na razmisljanje ubili se za kakvu kafancugu a deen je kralj za bisere, skoljk prava moji komentari nemaju veze sa fotkom, za to me bas briga, njegova lupetanja su budalastine...
Tisina wrote:ahahahah , da da,veoma duboki tekstovi tjeraju na razmisljanje ubili se za kakvu kafancugu a deen je kralj za bisere, skoljk prava moji komentari nemaju veze sa fotkom, za to me bas briga, njegova lupetanja su budalastine...
lupetanja ili ne, pokazao je svima kako se pravi spot, kako se gradi image, kakav god image bio....
bolje imati jednog DEENa nego tonu necijih kopija...
ma jebi ga, sta god da kazete, ja ga gotivim samo zato sto je drugaciji....
i trudi se da bude profesionalan....
za razliku od Beki...ako je ona fakat slala one mailove....
Tisina wrote:ahahahah , da da,veoma duboki tekstovi tjeraju na razmisljanje ubili se za kakvu kafancugu a deen je kralj za bisere, skoljk prava moji komentari nemaju veze sa fotkom, za to me bas briga, njegova lupetanja su budalastine...
lupetanja ili ne, pokazao je svima kako se pravi spot, kako se gradi image, kakav god image bio....
bolje imati jednog DEENa nego tonu necijih kopija...
ma jebi ga, sta god da kazete, ja ga gotivim samo zato sto je drugaciji....
i trudi se da bude profesionalan....
za razliku od Beki...ako je ona fakat slala one mailove....
pa i Deen je kopija kopije vec vidjeno bez broj puta,( kazu da se sjebo kad je otiso na Evroviziju i vidio da su svi isti ko on a i jesu, nimalo originalno a k tomu jos i ne bas previse zanimljivo, no to je vec stvar licno ukusa a uo ukusima se ne raspravlja,treba da bude i deenova svakako, ali ne mislim d aje on nesto ober drugaciji niti da je nesto prezreo za ovu sredinu, koja ima zaista kvalitetne koncerte, u coloseumu znaju biti dosta dobri koncerti, Jazz fest sa najvecim imanima svijetske muzicke scene,a eto poceli smo i sa zaista velikim i kvalitetnim koncertima poput Jamiroquaia
*Unreal* wrote:Sta mislite o novim plakatima gdje se deen pojavljuje obnazen da li da ocekujemo golotinju u spotovima havarisanog andjela i da li to iko zeli vidjeti
evo imam i sliku gdje havarisani andjeo bari neku kokku
Sve mi se cini da je i ovo drugo musko..
hehe, do juce se drzo za slic (ko ne vjeruje, nek pogleda ravninu medjunozja na spotu 'bolje za nas'), a sad fol ima i nesta u gacama... nakon zaimovih izjava kako mu sin ima i po nekoliko djevojaka istovremeno (koja usljiva odbrana) moro angazovat 'paparace' da ga snime u 'akciji' .. da.. neki dan je izjavio za express da je imao operativni zahvat.. vjerovatno 'opet' smanjivanje penisa.. kako izjavljuje za 'SVET'
Deen se vjerovatno lakse izgovara od Fuad (ko razumije shvatice).. pa je i Svet stoga pozeljniji za precizno definisanje koje je vrste operativni zahvat u odnosu na nas jadni Expres, koji ne smije .. vjerovatno opet od zaima da objavi nista ruzno o andjelu s peskom