Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ho oponopono
#176 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
...ma ne brojim još i to...
- cendlerbing
#177 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
Ma samo kažeš, ima HIN puno.Tomahawk11 wrote:S koliko sam se osoba poljubio? Nisam o tome nikad pričao, pogotovo ne bih na forumu gdje pričamo anonimno.
Nema svrhe ni potrebe.
- MarlboroGold
#178 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
U vezi tome to treba drugačije formulisati... koliko je njih kojima si mogao jesti pitu s glave? 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#179 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
SvakaMarlboroGold wrote:U vezi tome to treba drugačije formulisati... koliko je njih kojima si mogao jesti pitu s glave?
- Ramzess Veliki
#180 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
Evo ja cu te naucit a I da sebi popravim prosjek.Dino34 wrote:Inače, ne znam se ljubit onako, kako se zove, ono jezikom
Džaba trening sa fildzanom i bombonom
- King Theoden
#181 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
Ej strahote, braćo draga

-
ovo_mi_je_nick
#182 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
Rezultat poljubaca od 5-10 a po lovačkim pričama svaki forumaš imao seks sa minimalno 100 djevojaka do svoje 30 te godine, a bilo bi preko 200 da nije birao.
- ljevoruki
#183 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
Racunamo li one sto sam
a nisam ljubio
?
Pitam za jacana
Pitam za jacana
- Boemica
#184 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
ovo_mi_je_nick wrote:Rezultat poljubaca od 5-10 a po lovačkim pričama svaki forumaš imao seks sa minimalno 100 djevojaka do svoje 30 te godine, a bilo bi preko 200 da nije birao.
- King Theoden
#185 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
Kakav je vakat došo, ovo uopšte nije nerealna cifra.ovo_mi_je_nick wrote:imao seks sa minimalno 100 djevojaka
- duminjo
#186 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
Sta je što cura?
Studiras ili srednja skola.. Mlad, puca iz tebe sve. Šta radis po cijeli dan nego samo kontas gdje ces i sa kojom ces.. Jebla vas stoja, realno
Studiras ili srednja skola.. Mlad, puca iz tebe sve. Šta radis po cijeli dan nego samo kontas gdje ces i sa kojom ces.. Jebla vas stoja, realno
- King Theoden
#187 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
Prije 15-ak godina si i one radodajke moro muntat i lafinu prosipat ne bi l dobio.
A danas...
Gledam i ne vjerujem vlastitim očima.
Cura od 19 il 20 godina piše kako nije za neš ozbiljno, nego bi samo "ono"
I haj da je jedna, nego kamara takvih.
Šalju slike intimnih dijelova tijela, prljave poruke i sl.
A danas...
- duminjo
#188 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
Prljave poruke?
- King Theoden
#189 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
Ja ba, nisu ih opraliduminjo wrote:Prljave poruke?
- Xavier1
#190 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
Pa to je tako kod tebe u liberalnoj Svabiji. Ovdje nisu bas takve vecinski. Iako se mogu pronaci.Dino34 wrote:Prije 15-ak godina si i one radodajke moro muntat i lafinu prosipat ne bi l dobio.
A danas...
- King Theoden
#191 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
A kako ti to znaš?Xavier1 wrote:Ovdje nisu bas takve vecinski. Iako se mogu pronaci.
Postoji li neka temeljita, visoko plauzibilna anketa koja će predočiti realno stanje?
Neš ne vjerujem.
Jedino što možemo uradit jeste iznošenje nekih iskustava, vlastitih ili onih koja smo pokupili od nama povjerljivih osoba
- Boemica
#192 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
Joj tačno se vidi da se vi sa djevojkama ni u putu ne srećete 
- Xavier1
#193 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
Pa znam na osnovu okruzenja. Prijatelja, poznanika. Vecina cura bas dugo godina u ozbiljnim vezama. Mnoge od srednje skole jos. Slabo mijenjaju momke.Dino34 wrote:A kako ti to znaš?Xavier1 wrote:Ovdje nisu bas takve vecinski. Iako se mogu pronaci.
Postoji li neka temeljita, visoko plauzibilna anketa koja će predočiti realno stanje?
Neš ne vjerujem.
Jedino što možemo uradit jeste iznošenje nekih iskustava, vlastitih ili onih koja smo pokupili od nama povjerljivih osoba
Sad moguce da one varaju sa strane. Ali ne bih rekao da je tako.
- King Theoden
#194 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
Dakle, imao si sreću da odrastas i družiš se sa normalnim ljudima.Xavier1 wrote:Pa znam na osnovu okruzenja.
Pokušaj izaći iz tog kruga kako bi sklopio realniju sliku.
Jer, ovo tvoje je isto ko da sad one sa poljina pitaš o porastu korisnika javnih kuhinja
Doduše i ovo o čemu pišem pokušavaju prikazat ko normalno.
Helem, Obiđi diskoteke, partije, druge kafiće i onda ćemo pričati.
Inače, kod vas u sarajevu je bio jedan fin kafić, mislim dole na Ilidži. Ne mogu se sjetit imena, premium il tak neš. Još onomad su dolazile tako neke fine dame
- MarlboroGold
#195 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
A vidi, zavisi i šta se pod ovim sve misli. Ako se broje samo veze, onda to i jeste vjerovatno prosječno 5-10... ali ako se uzmu u obzir i neka furanja recimo na moru sa hrvaticama, poljakinjama itd. ili npr. osobe sa kojima si bio samo jednu noć ili profurao 2-3 dana, onda na taj broj treba dodati i ostalo... naravno ako se sjećamo tih situacijaovo_mi_je_nick wrote:Rezultat poljubaca od 5-10 a po lovačkim pričama svaki forumaš imao seks sa minimalno 100 djevojaka do svoje 30 te godine, a bilo bi preko 200 da nije birao.
- duminjo
#196 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
Pa valjda je anketa jasna? Poljubac je usta na usta sa jezikom. Valjda?
Što komplikujete? Jel veza, nije veza.. Ovo ono.. Piše fino poljubili a ne ljubili i zabavljali
Što komplikujete? Jel veza, nije veza.. Ovo ono.. Piše fino poljubili a ne ljubili i zabavljali
- Xavier1
#197 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
Ja bih prije rekao da su ove koje ja poznajem prosjecne djevojke, a te o kojim ti pricas one najnizeg nivoa.Dino34 wrote:Dakle, imao si sreću da odrastas i družiš se sa normalnim ljudima.Xavier1 wrote:Pa znam na osnovu okruzenja.
Pokušaj izaći iz tog kruga kako bi sklopio realniju sliku.
Jer, ovo tvoje je isto ko da sad one sa poljina pitaš o porastu korisnika javnih kuhinja![]()
Doduše i ovo o čemu pišem pokušavaju prikazat ko normalno.
Helem, Obiđi diskoteke, partije, druge kafiće i onda ćemo pričati.
Inače, kod vas u sarajevu je bio jedan fin kafić, mislim dole na Ilidži. Ne mogu se sjetit imena, premium il tak neš. Još onomad su dolazile tako neke fine dame
- Boemica
#198 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
Nije realno da se pitaš šta se pod ovim misliMarlboroGold wrote:A vidi, zavisi i šta se pod ovim sve misli. Ako se broje samo veze, onda to i jeste vjerovatno prosječno 5-10... ali ako se uzmu u obzir i neka furanja recimo na moru sa hrvaticama, poljakinjama itd. ili npr. osobe sa kojima si bio samo jednu noć ili profurao 2-3 dana, onda na taj broj treba dodati i ostalo... naravno ako se sjećamo tih situacijaovo_mi_je_nick wrote:Rezultat poljubaca od 5-10 a po lovačkim pričama svaki forumaš imao seks sa minimalno 100 djevojaka do svoje 30 te godine, a bilo bi preko 200 da nije birao.
Ne može biti jasnije pitanje, sa koliko različitih osoba ste se POLJUBILI. Dakle, generalno.
I ne kontam kako neko može ne znati, ja znam i ko, i u kakvim okolnostima i otprilike vremenski okvir. I sve to hronološki.
Kako nekom može biti toliko nebitna osoba s kojom se poljubi
- tuzlak1212
#199 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
Pamtit sve hronoloski nije praksa svih ljudi, nesto se zaboravi pa se slucajno sjeti a pri tom nesto drugo zaboravi. A i nisu svi poljupci vrijedni sjecanjaBoemica wrote: Nije realno da se pitaš šta se pod ovim misli![]()
Ne može biti jasnije pitanje, sa koliko različitih osoba ste se POLJUBILI. Dakle, generalno.
I ne kontam kako neko može ne znati, ja znam i ko, i u kakvim okolnostima i otprilike vremenski okvir. I sve to hronološki.
Kako nekom može biti toliko nebitna osoba s kojom se poljubi
Po meni jedino veze i seme se racunaju i pamte, ovo sa strane slucajno nesto, a nije sad bilo 500 zena al prosto nije vrijedno sjecanja, nebitna stvar se desila, to jest nije se nista ni desilo, kakav ba poljubac
- Boemica
#200 Re: Sa koliko razlicitih osoba ste se poljubili ?
E pa ne znam.tuzlak1212 wrote:Pamtit sve hronoloski nije praksa svih ljudi, nesto se zaboravi pa se slucajno sjeti a pri tom nesto drugo zaboravi. A i nisu svi poljupci vrijedni sjecanjaBoemica wrote: Nije realno da se pitaš šta se pod ovim misli![]()
Kako nekom može biti toliko nebitna osoba s kojom se poljubi![]()
Po meni jedino veze i seme se racunaju i pamte, ovo sa strane slucajno nesto, a nije sad bilo 500 zena al prosto nije vrijedno sjecanja, nebitna stvar se desila, to jest nije se nista ni desilo, kakav ba poljubac
Ja se svake osobe sjećam