mk ultra wrote:
Ovo je kad je dobar dan
Pratim tvojih 25 i dižem za 55

Moderators: _BataZiv_0809, anex
mk ultra wrote:
Ovo je kad je dobar dan

Pa cesta je već haos popucala, čekali smo je 20 godina i za mjesec je sve otišlo u Honduras...Filter wrote:u petak navecer pokasno sam prosao ovom dionicom, par auta u koloni i pici se, otprilike 45 minuta od nemile do izlaska iz zenice.
otegne se jbmu i mozda grijesim, al nesto sumnjam da ce ona cesta dugo izdrzati slepere i kamione
pa ko ce izac kad se peru pare,sve po zakonuxoklix wrote:Niko ne izlazi sa informacijom da li je bilo realne potrebe za rekonstrukcijom tunela tj. da li se moglo 12-18 mjeseci pričekati na zenicku zaobilaznicu.
bude li magle na toj dionici? elem, cpanje u najaviJimmy McNulty wrote:Pa cesta je već haos popucala, čekali smo je 20 godina i za mjesec je sve otišlo u Honduras...Filter wrote:u petak navecer pokasno sam prosao ovom dionicom, par auta u koloni i pici se, otprilike 45 minuta od nemile do izlaska iz zenice.
otegne se jbmu i mozda grijesim, al nesto sumnjam da ce ona cesta dugo izdrzati slepere i kamione
Vranduk - Banlozi ne znam, rijetko tuda idem, a Tetovo do Zenice rijetko bude, max 1-2 puta godišnje.Filter wrote:
bude li magle na toj dionici? elem, cpanje u najavi
ne bi valjala jos i magla, tek bi to cirkus bio. ne bi se imao po cemu orjentisati, niti srednje niti bocnih linijaJimmy McNulty wrote:Vranduk - Banlozi ne znam, rijetko tuda idem, a Tetovo do Zenice rijetko bude, max 1-2 puta godišnje.Filter wrote:
bude li magle na toj dionici? elem, cpanje u najavi
Nedavno mi govori žena iz Vranduka da je bila dole neka drama, zamalo odletio bus u Bosnu
Jadnicikakavdanakneiskustvu wrote:ovo nije bas dezuranje,da sjede u autu pa malo izadju,ovo je non stop na nigama biti