Maraschino wrote:
Ovdje gdje ja zivim i nemaju psovke niti se znaju naljutiti zbog iste.
sve si rekao sa ovim
Maraschino wrote:
jašta, kod Srba sve sami Čede Jovanovićidrndalo wrote:S takvim se ne druzim, pa ne znam. Od Srba svdruge strane sam dosta puta cuo puno veca sranja na glavu "njihovih" nego sto bi od tebe cuo (ocito) za "nase"...Vilajet_Bosna wrote:je li ikad iko igdje čuo da četnici psuju Mladića, Karadžića, vojvodu Voju, Slobu itd ???
Drzava to sam ja! Alija!Edin H. wrote:Interesantno je da ovi "uvrijedjeni" samo komentarisu psovanje Alije, a ne reaguju na psovanje DRZAVE.
Nisu, al se ja izgleda druzim s takvim...Vilajet_Bosna wrote:jašta, kod Srba sve sami Čede Jovanovićidrndalo wrote:S takvim se ne druzim, pa ne znam. Od Srba svdruge strane sam dosta puta cuo puno veca sranja na glavu "njihovih" nego sto bi od tebe cuo (ocito) za "nase"...Vilajet_Bosna wrote:je li ikad iko igdje čuo da četnici psuju Mladića, Karadžića, vojvodu Voju, Slobu itd ???
besmisleno je psovanje države, jer države nema. jer da je ima, ovaj papak bi do sad već bio u zatvoru.Edin H. wrote:Interesantno je da ovi "uvrijedjeni" samo komentarisu psovanje Alije, a ne reaguju na psovanje DRZAVE.
pa brada bradu brani...šta tu nije jasno?dezurni_ucenik wrote:Mozda se svakom moze naci mana tu i tamo, ali vala Puhalu bas nije zasluzio da ga se etiketira kao cetnik. Pa covjek je vehabije branio.
argyle wrote:Za naredne dane ocekujem (radi 15 dana ili minuta slave):
- vijest o prijetnjama smrcu na Facebooku
- gostovanje kod Hadzifejzovica (Filip vs Rile)
- 100 stranica na forumu (do petka)
- tweet Sabine Cudic kako su napadi (kritike) na Filipa izraz klime netolerancije zelenih i obecanje da ce u KS to biti proslost sa novom vladom
- intervju na nekom hrvatskom mediju na kojem se zali kako u Sarajevu nema slobode govora
- vijest na Novoj TV: Nas Filip protjeran iz Sarajeva zbog toga sto je Hrvat (ili sta ja vec znam)
jebo ih Franjo s' Mirogoja
Na osnovu kojeg Drzavnog/entiteskog/kantonalnog zakona?Vilajet_Bosna wrote:besmisleno je psovanje države, jer države nema. jer da je ima, ovaj papak bi do sad već bio u zatvoru.Edin H. wrote:Interesantno je da ovi "uvrijedjeni" samo komentarisu psovanje Alije, a ne reaguju na psovanje DRZAVE.
o tome i govorim.drndalo wrote:Na osnovu kojeg Drzavnog/entiteskog/kantonalnog zakona?Vilajet_Bosna wrote:besmisleno je psovanje države, jer države nema. jer da je ima, ovaj papak bi do sad već bio u zatvoru.Edin H. wrote:Interesantno je da ovi "uvrijedjeni" samo komentarisu psovanje Alije, a ne reaguju na psovanje DRZAVE.
ali zato za srednji prst razbije ti facu. svako reaguje na nesto.uglavnomja wrote:Maraschino wrote:
sve si rekao sa ovim
CPT wrote:Sta se (ne)smije je jedna stvar, sta se ne bi trebalo je nesto sasvim drugo. Sta ne treba raditi pitaj roditelje. Objava takvih stvari bi se morala sankcionisati jer zbog istog (psovanja) zabranjivala i Farma (recimo). Djeci serviras mrvog Aliju sa Kovaca za dorucak i onda se cudis sta dobijes ...kakavdanakneiskustvu wrote:ovo se kao ne smije,jer je alija tu opsovan,koga jos ne smijes u takvom kontekstu spomenuti da ljudi znaju,ima li jos takvih osoba?
CPT wrote:
Ovako se postuje bivse predsjednike, cak i one najgore. Samo kod Bosnje se moze mrtvog Aliju sa Kovaca...
JThomas wrote:čisto umjetnički, ovo jeste uspjelo, dobro i smiješno, a ovo iz ove teme je loše i nije smiješno.drndalo wrote:E Ota moze, ta je smijesna, to je Njofra...rajv0sa wrote:
Ova je bila dobra![]()
a principijelno je sve jasno, kao i sa dežulovićem kao "samostalnim" članom ferala...ovo je dokaz da "i njih ima normalnih". a kad uzme the porodicu za temu - kmeeeeeeeeeeeee, ovo samo može kod nas...
znači sutra neko ismijava Slobu, Mladića, Karadžića trebamo možda plakat?kakavdanakneiskustvu wrote:CPT wrote:Sta se (ne)smije je jedna stvar, sta se ne bi trebalo je nesto sasvim drugo. Sta ne treba raditi pitaj roditelje. Objava takvih stvari bi se morala sankcionisati jer zbog istog (psovanja) zabranjivala i Farma (recimo). Djeci serviras mrvog Aliju sa Kovaca za dorucak i onda se cudis sta dobijes ...kakavdanakneiskustvu wrote:ovo se kao ne smije,jer je alija tu opsovan,koga jos ne smijes u takvom kontekstu spomenuti da ljudi znaju,ima li jos takvih osoba?
smijesno je bilo gledati tudjmana na naslovnicama ferala u svim mogucim pozama,svu mogucu zajebanciju na njegov racun i nakon njegove smrti,neko spomene nekog aliju ,frka odmah,a ja demokratije
jer je nije ni priblizno isto... valjda znas sta pise medju redovima jedne i druge psovke, zar ne?Edin H. wrote:Interesantno je da ovi "uvrijedjeni" samo komentarisu psovanje Alije, a ne reaguju na psovanje DRZAVE.
Alija je država i država je Alija...CPT wrote:jer je nije ni priblizno isto... valjda znas sta pise medju redovima jedne i druge psovke, zar ne?Edin H. wrote:Interesantno je da ovi "uvrijedjeni" samo komentarisu psovanje Alije, a ne reaguju na psovanje DRZAVE.
znaci Slobo, Franjo i Alija....kakavdanakneiskustvu wrote:CPT wrote:Sta se (ne)smije je jedna stvar, sta se ne bi trebalo je nesto sasvim drugo. Sta ne treba raditi pitaj roditelje. Objava takvih stvari bi se morala sankcionisati jer zbog istog (psovanja) zabranjivala i Farma (recimo). Djeci serviras mrvog Aliju sa Kovaca za dorucak i onda se cudis sta dobijes ...kakavdanakneiskustvu wrote:ovo se kao ne smije,jer je alija tu opsovan,koga jos ne smijes u takvom kontekstu spomenuti da ljudi znaju,ima li jos takvih osoba?
smijesno je bilo gledati tudjmana na naslovnicama ferala u svim mogucim pozama,svu mogucu zajebanciju na njegov racun i nakon njegove smrti,neko spomene nekog aliju ,frka odmah,a ja demokratije
tacno,kao i boro dezulovic ustasa,,pojedinci su i jovu divjaka znali nazvati cetnikomplain vanilla wrote:I onaj Srdjan Puhalo je super lik, pravican i osvijesten, dobar Srbin na pravoj strani, sve dok ne zakaci Bosnjake. U tom momentu postaje cetnik koji je pokazao pravo lice.
u ovom smislu je puno vise...Radio Sarajevo wrote:Alija je država i država je Alija...CPT wrote:jer je nije ni priblizno isto... valjda znas sta pise medju redovima jedne i druge psovke, zar ne?Edin H. wrote:Interesantno je da ovi "uvrijedjeni" samo komentarisu psovanje Alije, a ne reaguju na psovanje DRZAVE.![]()
![]()
Edin H. wrote:Interesantno je da ovi "uvrijedjeni" samo komentarisu psovanje Alije, a ne reaguju na psovanje DRZAVE.
Ti si bona mUderatorBloo wrote:Drzava to sam ja! Alija!Edin H. wrote:Interesantno je da ovi "uvrijedjeni" samo komentarisu psovanje Alije, a ne reaguju na psovanje DRZAVE.
Vilajet_Bosna wrote:besmisleno je psovanje države, jer države nema. jer da je ima, ovaj papak bi do sad već bio u zatvoru.Edin H. wrote:Interesantno je da ovi "uvrijedjeni" samo komentarisu psovanje Alije, a ne reaguju na psovanje DRZAVE.
a trebao je i to? samo naprijed, nebo je granica.kakavdanakneiskustvu wrote:Edin H. wrote:Interesantno je da ovi "uvrijedjeni" samo komentarisu psovanje Alije, a ne reaguju na psovanje DRZAVE.
ma hebo drzavu,ovaj opsova nekog aliju sa kovaca,hoce mu glavu skoro skinuti,ko da je muhameda nacrtao