Ma jok. Moderator sam na klixovom forumu
Razlika u godinama
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MarlboroGold
#176 Re: Razlika u godinama
Otkud ti pare? Jesi li na budžetu?
- Yenna
#177 Re: Razlika u godinama
Nije problem, bas se radujem tomeTomahawk11 wrote:Kontaju da si neka forumašica od ranije.nova_ja wrote:Da rjesimo misteriju "nove_mene" dupli nick nije, dupli član nije, ubleha nije, nek moderator provjeri
Čemu isprepadanost ljudi moji![]()
![]()
Jao, ne vjerujem, nekima je bas dosadno majke mi.
Ima ovdje specijalista za prepoznavanje rukopisa, ako jesi, skontaće te
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#178 Re: Razlika u godinama
Djeca sanjaju kad porastu da budu moderatori na klix forumu.MarlboroGold wrote:Otkud ti pare? Jesi li na budžetu?
- Xavier1
#179 Re: Razlika u godinama
De pokusaj mene preko stele na sportu ubaciti da budem.Tomahawk11 wrote:Kad umre neko od postojećih.Xavier1 wrote:
Kad vrsite prijem novih moderatora?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#180 Re: Razlika u godinama
Bogme, ništa od toga.Xavier1 wrote:De pokusaj mene preko stele na sportu ubaciti da budem.Tomahawk11 wrote:Kad umre neko od postojećih.Xavier1 wrote:
Trebao si se javiti prije nego su mene instalirali.
-
moonca
#181 Re: Razlika u godinama
Xavier1 wrote:Muskarac koji moze birati ce uzeti mladju. Samo neka bude u granicama normale, a ne da joj otac moze biti.
Tako je prirodno. Zene ranije sazrijevaju i prije stare. Brze gube mogucnost da imaju potomstvo.
Ne slazem se -- zene se duze osjecaju mlade- mentalno i fizicki ako iole posvete paznje sebi. Muskarci nakon 45 -rapidno padaju...
Potomstvo nije svima prioritet- cak sta vise - sve vise mladih u 20- im -vec je odlucilo sto zele.
Mahala je proslost.
- Xavier1
#182 Re: Razlika u godinama
Uozbilji se Moonco. Znas i sama da je napisano istina.moonca wrote:Xavier1 wrote:Muskarac koji moze birati ce uzeti mladju. Samo neka bude u granicama normale, a ne da joj otac moze biti.
Tako je prirodno. Zene ranije sazrijevaju i prije stare. Brze gube mogucnost da imaju potomstvo.
Ne slazem se -- zene se duze osjecaju mlade- mentalno i fizicki ako iole posvete paznje sebi. Muskarci nakon 45 -rapidno padaju...![]()
Potomstvo nije svima prioritet- cak sta vise - sve vise mladih u 20- im -vec je odlucilo sto zele.
Mahala je proslost.
-
moonca
#183 Re: Razlika u godinama
Govorim ti iz iskustva.Xavier1 wrote:Uozbilji se Moonco. Znas i sama da je napisano istina.moonca wrote:Xavier1 wrote:Muskarac koji moze birati ce uzeti mladju. Samo neka bude u granicama normale, a ne da joj otac moze biti.
Ne slazem se -- zene se duze osjecaju mlade- mentalno i fizicki ako iole posvete paznje sebi. Muskarci nakon 45 -rapidno padaju...![]()
Mahala je proslost.
Moze i 'otac' starosna razlika ako je - zena preko 30...
- Ramzess Veliki
#184 Re: Razlika u godinama
Podrzavam Klixu. Mislim da je mnogo vaznije da se ljudi slazu I da je njima lijepo zajedno. Prebrojavanje godina, stilova oblacenja, broja procitanih knjiga I postavljanje raznih uslova gusi i kvari svu lijepu spontanost u vezama. Veze bi trebale biti opustene I oslobodjene od nametanja svojih pogleda, a vise uzivanje u razlicitosti iskustava.klixoris wrote:Ne gledamo svi ljude kroz prizmu citiranog, tako da nam izbor nije svima tako ogranicenovo_mi_je_nick wrote: To je 25 osoba, od tih 25 pola nam odgovara po vjeri i reći ćemo naciji. Ostaje 13 neka bude u korist učenika.
-
laly
#185 Re: Razlika u godinama
Istina je da zena poslije 40 ima manje sanse za zdravo potomstvo, ali kao da i muskarac poslije 45 ima snage da odgaja malu djecu. Malo dijete zahtjeva toliko snage, volje,strpljenja i nespavanja da malo ko u tim godinama to moze izdrzati.moonca wrote:Xavier1 wrote:Muskarac koji moze birati ce uzeti mladju. Samo neka bude u granicama normale, a ne da joj otac moze biti.
Mahala je proslost.
- Dosadno mii
#186 Re: Razlika u godinama
To sto vi ostarite sa 40 ne znaci da ce svi.
- tuzlak1212
#187 Re: Razlika u godinama
Stariji sam oko 10 mjeseci od simpatije, ja nezz sta cu s ovolikom razlikom, smijali bi nam se ljudi.
Pedofilski mi nekako

Pedofilski mi nekako
-
moonca
#188 Re: Razlika u godinama
Tacno - nemam iskustva, ali odgoj djece je zahtjevno - mentalno mozda vise nego fizicki --laly wrote:Istina je da zena poslije 40 ima manje sanse za zdravo potomstvo, ali kao da i muskarac poslije 45 ima snage da odgaja malu djecu. Malo dijete zahtjeva toliko snage, volje,strpljenja i nespavanja da malo ko u tim godinama to moze izdrzati.moonca wrote:Xavier1 wrote:Muskarac koji moze birati ce uzeti mladju. Samo neka bude u granicama normale, a ne da joj otac moze biti.
Mahala je proslost.
No, za ugodnu vezu - godine nisu te koje odlucuju.
- Xavier1
#189 Re: Razlika u godinama
Iz onoga sto sam vidio stariji roditelji bolje i vise brinu o djeci. Nije u tome problem. Problem je sto je teze dobiti djecu tada i sto se povecavaju sanse da ce se dijete roditi bolesno.laly wrote:Istina je da zena poslije 40 ima manje sanse za zdravo potomstvo, ali kao da i muskarac poslije 45 ima snage da odgaja malu djecu. Malo dijete zahtjeva toliko snage, volje,strpljenja i nespavanja da malo ko u tim godinama to moze izdrzati.moonca wrote:Xavier1 wrote:Muskarac koji moze birati ce uzeti mladju. Samo neka bude u granicama normale, a ne da joj otac moze biti.
Mahala je proslost.
- MarlboroGold
#190 Re: Razlika u godinama
Izgleda politiku ne da drugima. Tu je najviše paraTomahawk11 wrote:Djeca sanjaju kad porastu da budu moderatori na klix forumu.MarlboroGold wrote:Otkud ti pare? Jesi li na budžetu?
Politika dođe kao bitcoin
Last edited by MarlboroGold on 13/03/2019 15:38, edited 1 time in total.
-
moonca
#191 Re: Razlika u godinama
Mislim da je tu glavni problem. ne da vishe brinu- vec uzmu svu kontrolu nad djetetom- ovdje ih nazivaju 'helikopter mame'.Iz onoga sto sam vidio stariji roditelji bolje i vise brinu o djeci. Nije u tome problem. Problem je sto je teze dobiti djecu tada i sto se povecavaju sanse da ce se dijete roditi bolesno
Nije teze dobiti ali jesu 'vece sanse za anomalije'
- MarlboroGold
#192 Re: Razlika u godinama
đe si moonca 
- MarlboroGold
#193 Re: Razlika u godinama
Rijetko dobar komentar na ovom PF-uRamzess Veliki wrote:Podrzavam Klixu. Mislim da je mnogo vaznije da se ljudi slazu I da je njima lijepo zajedno. Prebrojavanje godina, stilova oblacenja, broja procitanih knjiga I postavljanje raznih uslova gusi i kvari svu lijepu spontanost u vezama. Veze bi trebale biti opustene I oslobodjene od nametanja svojih pogleda, a vise uzivanje u razlicitosti iskustava.klixoris wrote:Ne gledamo svi ljude kroz prizmu citiranog, tako da nam izbor nije svima tako ogranicenovo_mi_je_nick wrote: To je 25 osoba, od tih 25 pola nam odgovara po vjeri i reći ćemo naciji. Ostaje 13 neka bude u korist učenika.
-
Santi
#194 Re: Razlika u godinama
@Xavier1
Zašto misliš da žene brže stare od muškaraca? Jer ako si mislio na izgled, u zabludi si ako veruješ da su ženama sredovečni muškarci jednako privlačni kao mladići. Ako si mislio na reproduktivnu sposobnost, valjda znaš da kvalitet sperme opada s godinama zbog mutacija koje rezultiraju povećanjem broja anomalnih spermatozoida. Svaka žena u godinama, ako već može da bira, treba potražiti mlađeg muškarca za oca svoje dece i životnog partnera.
Zašto misliš da žene brže stare od muškaraca? Jer ako si mislio na izgled, u zabludi si ako veruješ da su ženama sredovečni muškarci jednako privlačni kao mladići. Ako si mislio na reproduktivnu sposobnost, valjda znaš da kvalitet sperme opada s godinama zbog mutacija koje rezultiraju povećanjem broja anomalnih spermatozoida. Svaka žena u godinama, ako već može da bira, treba potražiti mlađeg muškarca za oca svoje dece i životnog partnera.
- King Theoden
#195 Re: Razlika u godinama
TobejarabiTomahawk11 wrote:Kad umre neko od postojećih.Xavier1 wrote:
- Xavier1
#196 Re: Razlika u godinama
Bioloski je tako. Pogledaj cure od 14 godina, vec su fizicki razvijene. Pa ih onda uporedi sa muskim vrsnjacima. Sjecam se da sam bio kraj osnovne/pocetak srednje i sve najljepse djevojke su bile sa starijima.Santi wrote:@Xavier1
Ne kazem da su im srednjovjecni muskarci najprivlacniji. Ali recimo da su muskarci od 30 trazeniji od momaka od 20. Ne igra samo izgled ulogu vec i neke druge stvari.
Tacno je da kvalitet sperme opada vremenom. Samo to ide dosta sporije.

- Boemica
#197 Re: Razlika u godinama
Kad vas citam, kontam da mi jedino preostaje da zakupim mjesto na barama.
- HAVANA
#198 Re: Razlika u godinama
Sta se ti bunis,ja 48,kako citam umro sam a nisam ni znao.
-
Fudo387
#199 Re: Razlika u godinama
Ojjj, pa stvarno si ostarioHAVANA wrote:Sta se ti bunis,ja 48,kako citam umro sam a nisam ni znao.
- muha_sa
#200 Re: Razlika u godinama
pratim