Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dale cooper wrote:
Ako si ozbiljnja mislim da ne trebaš dozvoliti jednom trolu da ti razjebe temu, većina drugih je odreagovala pozitivno.
A medo i triconja posebno.
P.S. Pokušavam sasvim ofirno da ti ih predložim kao kandidate, iako trico nije toliko introvertan koliko hiperaktivan. A nije ni to loše.
Ja hiperaktivan? Moro sam pet puta otic u kuhinju i napit se vode nakon procitanog
Mislim na tvoj način pisanja ovdje. Pičiš 100 na sat. Ne znam kakav si u RL.
Xavier1 wrote:
Postavljacica teme je shvatila da ima sve manje prilika pa je dosla na ovu ocajnicku ideju. Kaze da je introvert ... Jos dodas na to da je dosta osoba njenih godina vec zauzeto i eto problema.
Letimično gledajući dosad napisano, pokajah se što otvorih temu koja je s moje strane
zaista, bar u namjeri (ne znam koliko uspješno provedenoj) napisana u simpatičnom tonu.
Prije odjave, @Xavier, ne doživljavam se očajnom niti svoje ideje očajničkim. Introvert zaista jesam i s tim sam okej.
Sa svojim godištem, također. Ono što ne razumijem je šupački nastup. Probaj si naći neki drugi ispušni ventil, koji
idealno, ne bi uključivao zapišavanje druge osobe.
Ako si ozbiljnja mislim da ne trebaš dozvoliti jednom trolu da ti razjebe temu, većina drugih je odreagovala pozitivno.
tačno neka te ba.. ako šta bude, dobro je, ako ne, nema veze.. negativna mišljenja te čekaju gdje god promoliš nos.. takav je svijet i forum nije izuzetak..
triconja wrote:Morel nargilhana za sastanak? Imam odlicnu skaj jaknu za nargile, znaci prava rokerska (citaj ofucana i poderana)
Misliš taka kupITa ili je zaOprave poderaTa i izlizaTa?
Ofucala se vremenom . Odlicna, daje onaj rokerski izgled, izgledam ko da sam clan atomskog sklonista u spotu haman na palubi jada
Ako sam u životu gledao dosadnije muzičke spotove od onih od Atomskog Skloništa...
Mada ni oni nisu neki interesantan bend, prosjek ali ipak u vrijeme djetinjstva jako bitni