Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
normala brate wrote:Bio jedan od kolovođa uljetanja u restorane i tako to, jedini krivci smo mi.
Bio i ja dole, da smo nosili vatreno oruzije mozda ali samo mozda bi bili krivi.
OT: Ovaj napad na bus sa igracima moze biti odgovor na prvu tekmu finala kada su Boca-ini poslali muriju u Riverovu svlacionicu na poluvremenu.
Bili smo saucesnici u ubistvu od prvog momenta kad se kordon probio..
To što smo bili uvjereni da ce naletiti policija i brzo nas zguziti jer neka druga tema..
Znaš ono kao i uvijek ide gostovanja malo digneš drotu ton on se malo po bubrezima i smiriš se, eh ovdje totalna suprotnost u vidu nedostatka drotova i desilo se što se desilo.
A i veliki je peh bio da se Knezovic bivši HVO našao u onom momentu tu i trazio utoku baš veliki peh jer u suprotnom ne bi ništa bilo osim pucanja u zrak i u noge od strane drotova.
Ne slazem se sa tobom.
1. Nismo mi zaduzeni da organizujemo dovoljan broj policije.
2. Nismo mi duzni da napravimo plan prihvata, kontrole i sprovodjenja navijaca na stadion.
3. Nismo mi nosili vatreno oruzije i dijelili okolo.
4. Nista sto se dogodilo onaj dan nije bilo slucajno.
Broj 1 - Dužni smo da kažemo koliko nas ide ako se dobro sjecam, a sjecam se naši su napisali 150..
Da nas je bilo 150 bilo bi sasvim dovoljno s obzirom da je bio derbi u Mostaru.
Nas otislo dobrih 500.
2 je slicno kao i prvo ista poenta.
3 jedna jedina utoka je bila.
4 bilo je slucajno da slucajnije nije moglo biti od našeg rođendana koji se slavio do svega ostalog.
Da teška tema koju trebamo odma završiti, za kraj ti moram dodati da trebaš gledati ukupnu sliku i staviti se u njihovu poziciju.
Napravili bi i naši isto.
mist wrote:Jebo ih konj,treba otkaz dati komesaru policije
Ma bjezi ba regulisali problem u 20 sekundi i opet odgodili, to je ono njima neko javio problemi izvan ovi se usrali odma a tamo saobracaj vec nastavljen