SNSD

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#176 Re: SNSD

Post by Tomahawk11 »

djkurt wrote:Mene ovaj slogan "Pod zastavom Srpske" podsjeća na onaj film "Pod zastavom Muhameda". :)
E, a jesi li možda vidio kako se ismijava Dragičević sa podignutim rukama :roll:

Image
seln

#177 Re: SNSD

Post by seln »

djkurt wrote:Mene ovaj slogan "Pod zastavom Srpske" podsjeća na onaj film "Pod zastavom Muhameda". :)
Evo, pod zastavom Srpske...

Image
spreca

#178 Re: SNSD

Post by spreca »

nije truhla ko ova
spreca

#179 Re: SNSD

Post by spreca »

sale07 wrote:
Kazu kad se rodila, tri dana je prevrtali stapom da ustanove sta je :lol:
sale dje ce ti dusa :-) ......i stap prljati :mrgreen:
muzicar_iz_parka

#180 Re: SNSD

Post by muzicar_iz_parka »

Jbte koliko ljudi nakupi u minijaturnim opstinama.
Ovoliko ni JBT nije imao.

Samo se pitam dal Mile ima autobuske kolone kao Vučić? :mrgreen:
djkurt

#181 Re: SNSD

Post by djkurt »

seln wrote:
Evo, pod zastavom Srpske...

Image
Dobro je nije protruho. :)
spreca

#182 Re: SNSD

Post by spreca »

muzicar_iz_parka wrote:Jbte koliko ljudi nakupi u minijaturnim opstinama.
Ovoliko ni JBT nije imao.

Samo se pitam dal Mile ima autobuske kolone kao Vučić? :mrgreen:
Kopira se sef ..sta drugo moze seljak da uradi
muzicar_iz_parka

#183 Re: SNSD

Post by muzicar_iz_parka »

Ja da sam u opoziciji slikao bi parking prilikom svakog nastupa i pravio zajebanciju.
Stvarno su nesposobni.
cyprus

#184 Re: SNSD

Post by cyprus »

djkurt wrote:Image
Image

:D :D

Ja ne znam kako je jedna majka Srpkinja mogla sinu dati ovakvo ime :D Kontam da su ga u školi pravo zajebavali, pa je ovaj moro dokazat da je pravi Srbin :-D
Peda Petrol

#185 Re: SNSD

Post by Peda Petrol »

Image
Maraschino

#186 Re: SNSD

Post by Maraschino »

Cega se pametan stidi budala se time ponosi.
Peda Petrol

#187 Re: SNSD

Post by Peda Petrol »

Tačno tako. Treba da se stide oni kojima je najveće dostignuće pocijepati plakat. Zaista impresivna radnja za izbacivanje negativne energije.
GandalfSivi

#188 Re: SNSD

Post by GandalfSivi »

Peda Petrol wrote:Tačno tako. Treba da se stide oni kojima je najveće dostignuće pocijepati plakat. Zaista impresivna radnja za izbacivanje negativne energije.
Nego, je li vas strah Hordi zla sutra? :-) :-) :-)
cyprus

#189 Re: SNSD

Post by cyprus »

Nego Peda... Ponosite li se politikom iz vremena kad ste imali plavo-žuti logo? :-D

Image
Peda Petrol

#190 Re: SNSD

Post by Peda Petrol »

Ta boja je dio stranačke istorije, neku naročitu simboliku da ima i uticaj, ne. Niti je zaslužila da se ponosimo, niti da imamo nešto protiv nje. Izgled loga se mijenjao i mijenjaće kada su političke opcije u pitanju dok je svijeta i vijeka.
kmirsad

#191 Re: SNSD

Post by kmirsad »

Ma ja... kad može kameleon da mijenja boje kako mu odgovara u tom momentu... može i Mile...
Budel trebalo... ma bit će on i Zelen... zeleno, zeleno, volim te zeleno... zelen vjetar, zelen grane i konja u daljini...
Tomahawk11
Globalni moderator

#192 Re: SNSD

Post by Tomahawk11 »

Pa promijenio je....od priče kako su Karadžić i Mladić za hapšenja i Haaga do narodnih heroja i nazivanja ustanova po istima.
Od priznavanja genocida do ukidanja rezolucije o istom.
spreca

#193 Re: SNSD

Post by spreca »

Peda Petrol wrote:Ta boja je dio stranačke istorije, neku naročitu simboliku da ima i uticaj, ne. Niti je zaslužila da se ponosimo, niti da imamo nešto protiv nje. Izgled loga se mijenjao i mijenjaće kada su političke opcije u pitanju dok je svijeta i vijeka.
Reci koji si na listi da glasamo za tebe...za ovoliki trud si zasluzio...gazda te se nece posle ni sjetiti a kamoli pohvaliti
Last edited by spreca on 05/10/2018 12:04, edited 1 time in total.
spreca

#194 Re: SNSD

Post by spreca »

Tomahawk11 wrote:Pa promijenio je....od priče kako su Karadžić i Mladić za hapšenja i Haaga do narodnih heroja i nazivanja ustanova po istima.
I on bi da neko snjim razgovara kao sa covjekom...fasista zamaskirani....izgleda da lapi pa sad iznjega izlazi sav smrad
Tomahawk11
Globalni moderator

#195 Re: SNSD

Post by Tomahawk11 »

spreca wrote:
Tomahawk11 wrote:Pa promijenio je....od priče kako su Karadžić i Mladić za hapšenja i Haaga do narodnih heroja i nazivanja ustanova po istima.
I on bi da neko snjim razgovara kao sa covjekom...fasista zamaskirani....izgleda da lapi pa sad iznjega izlazi sav smrad
Najgore što on i nije to....fašista i nacionalista...on je švercer, skonto da je najbolje furati nacionalizam i bacanje koske narodu, onda ide radikalno i agresivno, kako koji mandat, sve više pojačava, jer zna da će dosaditi jad i bijeda, pa uključuje sve više kolektivno ludilo, sve manje mozak.
Karakter nikakav kao i većina mu stranačkog osoblja, ali nikako veći nacionalisti nego ovi iz SDS-a.
spreca

#196 Re: SNSD

Post by spreca »

Tomahawk11 wrote: Najgore što on i nije to....fašista i nacionalista...on je švercer, skonto da je najbolje furati nacionalizam i bacanje koske narodu, onda ide radikalno i agresivno, kako koji mandat, sve više pojačava, jer zna da će dosaditi jad i bijeda, pa uključuje sve više kolektivno ludilo, sve manje mozak.
Karakter nikakav kao i većina mu stranačkog osoblja, ali nikako veći nacionalisti nego ovi iz SDS-a.
E moj Tomo jesiti naivan....sa kime se on ono druzi po Austriji i jos neki....ko je spreman na sverc i druge nepostene radnje u najtezim trenucima...taj preman i da otme i da ubije...vidis da je zakrvavio ocima i da ide na sve ili nista....kad zagusti ode on preko Drine jer ce mu prvi srbi traziti glavu a onda i ostali...njegov do sada najbolji drug i saradnik je ko?...Vucic....jednom radikal uvijek radikal
Tomahawk11
Globalni moderator

#197 Re: SNSD

Post by Tomahawk11 »

spreca wrote:
Tomahawk11 wrote: Najgore što on i nije to....fašista i nacionalista...on je švercer, skonto da je najbolje furati nacionalizam i bacanje koske narodu, onda ide radikalno i agresivno, kako koji mandat, sve više pojačava, jer zna da će dosaditi jad i bijeda, pa uključuje sve više kolektivno ludilo, sve manje mozak.
E moj Tomo jesiti naivan....sa kime se on ono druzi po Austriji i jos neki....ko je spreman na sverc i druge nepostene radnje u najtezim trenucima...taj preman i da otme i da ubije...vidis da je zakrvavio ocima i da ide na sve ili nista....kad zagusti ode on preko Drine jer ce mu prvi srbi traziti glavu a onda i ostali...njegov do sada najbolji drug i saradnik je ko?...Vucic....jednom radikal uvijek radikal
Kažem ti, sve je to maska da se održi na vlasti i da ko krpelj isisa ovo malo još para što je ostalo.
To mi je potvrdilo nekoliko ljudi koji su imali priliku na neki način doći u kontakt s Miletom (uglavnom poslovna saradnja).
Ovo drugo si u pravu, pogubio se, otelo se sve kontroli i ne razmišlja više razumno....koliko je kriminala i belaja učinjeno, to je i logično.
Gori su ove Govedarice i njegova bratija po tom pitanju.
spreca

#198 Re: SNSD

Post by spreca »

Tomahawk11 wrote: Kažem ti, sve je to maska da se održi na vlasti i da ko krpelj isisa ovo malo još para što je ostalo.
To mi je potvrdilo nekoliko ljudi koji su imali priliku na neki način doći u kontakt s Miletom (uglavnom poslovna saradnja).
Ovo drugo si u pravu, pogubio se, otelo se sve kontroli i ne razmišlja više razumno....koliko je kriminala i belaja učinjeno, to je i logično.
Govedarica sad pred izbore tako prica ..inace nece dobiti glasove...to nam je svima jasno....to sto su tebi neki pricali ....poslovno je poslovno......jos je neko od njegovih davnih poznanika bas ne Tv rekao da on nije nacionalista....slabo vi poznate tu vrstu ljudi koji su spremni na sve....u njima nema nista ljudskog......dok mnogi jedva sastavljaju kraj sa krajem on produzava da im krade i ono poslednje...i sta je on i kakv je....daleko mu kuca bila od moje
Tomahawk11
Globalni moderator

#199 Re: SNSD

Post by Tomahawk11 »

spreca wrote:
Tomahawk11 wrote: Kažem ti, sve je to maska da se održi na vlasti i da ko krpelj isisa ovo malo još para što je ostalo.
Govedarica sad pred izbore tako prica ..inace nece dobiti glasove...to nam je svima jasno....to sto su tebi neki pricali ....poslovno je poslovno......jos je neko od njegovih davnih poznanika bas ne Tv rekao da on nije nacionalista....slabo vi poznate tu vrstu ljudi koji su spremni na sve....u njima nema nista ljudskog......dok mnogi jedva sastavljaju kraj sa krajem on produzava da im krade i ono poslednje...i sta je on i kakv je....daleko mu kuca bila od moje
Ma vidi, jebe mi se za njega, Mile je prije svega govno od čovjeka, to je jasno. Oni su prvo dušmani za svoj narod, ali sami pali, sami se ubili. Biraju ih takve, nema kuknjave. Šverceri ili četnici, težak je izbor.
spreca

#200 Re: SNSD

Post by spreca »

Mile osjeca da bi mogao izgubiti izbore......vidis da sa Pickoustim kuhaju da zakuhaju....nimalo me nebi iznenadilo da dodje do nekih konflikata...Rudonja je to sve isplanirao...bvidis ovu bajku sa Hordasima i ostalima da bi sutra okrivio federaciju i balije za napad na genocidnu tvorevinu....on je sve karte stavio u opticaj
Locked