Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post Reply
covek92

#176 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by covek92 »

insomnia78 wrote:
General War wrote:Pa mal te ne imas propagandu oko nekoga i necega na svakoj temi
Pa ima al od cega nam je citati o “srpskim neprijateljima bosnjacima i albancima”
Nazalost nismo neki prijatelji.
Toliko toga nas razdvaja, konfrotira. Bosnjaci imaju jedan nacionalni, Srbi kao nacija totalno drugi.
Svi imaju interes da bolje zive svakako ali geopoliticki totalno suprotni interesi i tabori.
To dovodi do konfrotacije.
Srbi zele cvrstu Srpsku, jacanje Srpske ili pripajanje Srbiji, Bosnjaci zele nestanak Srpske, propast Srpske ili jedinstvenu Bih, sasvim opravdano i logicno sa njihove strane i sasvim opravdano i logicno sa srpske strane.

Kako i zasto je doslo do toga nije moje da sudim, ali svakako to nije ekskluzivna i jedina krivica Srba/Srbije i srpske politike.

Sad, kako nam je tako nam je, svako se bori za svoje i da, Srbima je dozlogrdilo da slusaju kako su krivi za sve i da trpe pritiske sa Eu strane pa svakako nije cudo da trazimo partnere i sa strane i neko ko zeli da nas saslusa.

Vi radite kako vam je volja, mi to ne odredjujemo. Biraj nekog, ratuj, proteruj Srbe ako mislis da je to resenje, sta god ujedinjuj u jedinstvenu Bih ako svi se sloze, fantazija.
insomnia78

#177 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by insomnia78 »

Odlicno. Jos samo da se sklonite sa naseg foruma i mirna Bosna
General War

#178 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by General War »

insomnia78 wrote:
General War wrote:Pa mal te ne imas propagandu oko nekoga i necega na svakoj temi
Pa ima al od cega nam je citati o “srpskim neprijateljima bosnjacima i albancima”
PA vise volim misljenje suprotne strane iz prve ruke pa i ovako nego da nagadjam...pa me ne mrzi i kontra argumente postavljati ko su mu ustvari neprijatelji...
covek92

#179 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by covek92 »

zilog wrote:
covek92 wrote:Evo smejem se i sad.
Komedija ziva.
Ranije bih se ljutio, ali kad skontam cime vas filuju:

red Informera
red Telegrafa
red Novosti
red PINK-a
red RTS-a
red Miroslava Lazanskog
red Milomira Marica
red Dee i Sarape
red Vucica
red Vulina
red Dacica
red Seselja
red Farme
red Zadruge
red DNK
red Parova
red negiranja Genocida
red namisljanja zavjera protiv Srbije
red ...

Dobro da u Srbiji postoji i jedan normalan covjek.
Ti stvarno mislis da ja kreiram svoje misljenje na takvim medijima pored neta i toliko mogucnosti?
Seselj, Sarapa, Vulin? :-)
Farme/parove/maldive/uskrsnja ostrva nikad u zivotu pogledao nisam niti znam i sta o tome a prvi put cujem i za DNK.

Seselj je potrcko Vucica i ziva komedija. Informer je dobar da vidis kakve buve vlast pusta medju narod i da vidis koliko vlast smastra prosecan narod budalama(sto je istina).
Web stranicu PINK-a cu upravo sada otvoriti prvi put u zivotu posto nisam ni razmisljao da i oni imaju neki uspesan portal.
Miroslav Maric je sprdacina nad sprdacinama, iritantan lik, indijanac, providan, zna svasta ali radi propagandu protiv svog zatupljenog naroda.

Sto se tice tih parova/zvezdi granda(isto propaganda) pa ta sranja od glasaca i gledaoca iz Bosne.
U Srbiji imas puno priglupih i puno mudrih i prosvecenih ljudi inace ne bi Beograd bio kulturni/politicki centar regiona pa eto i medijski/propagandni ako hoces.

Problem je sto ti mislis da cela Srbija razmislja tako informeri/vucic i slicno.
Vecina normalnih ljudi isto ovako razmislja, da treba balansirati i ne ulaziti u Eu i da treba stititi Srpsku, jok, mislis da ce ti rec da treba unistiti Srpsku?

Svi profesori i uceni ljudi su ti najvece patriote i odlicno se razumeju u sve to se desava u regionu i odlicno znaju situaciju.

Ne postoji trezven i prosvecen covek u Srbiji koji nece podrzati Srpsku i srpske interese, naravno pored boljeg zivota.

Da vi kao Bosnjaci imate 3,5 miliona Bosnjaka u Srbiji, entiet, i 50% teritorije Srbije, vi bi se kulturno odmakli od njih i ne bi ih podrzavali i jacali i imali interes da vidite sta se desava? :lol:

A ovamo gledaj komentare nekih politicara i oko Raske/Sandzaka i tricavih 100k Bosnjaka, mogu da zamislim kako bi bilo da vas je 3,5 miliona, ili 2,5 miliona u Srbiji.

Tako je kako je, ko god je kriv, Srbija ima ogromna interesu Srpskoj i Bosni, bolje se vi pomirite sa tim i da probamo da zajedno radimo i nadjemo resenje i da ostane ovako ali da ne bude problema.
Bodkin

#180 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by Bodkin »

insomnia78 wrote:Odlicno. Jos samo da se sklonite sa naseg foruma i mirna Bosna
Koji ce nam kurac srbi na francuskom forumu
bh.tornjak

#181 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by bh.tornjak »

men se cini da ce ekonomski i vojni tigar oteti Krim od Rusije....vratiti Kosovo...pripojiti Srpsku....prosirit se na S.Makedoniju...Tuti bugarinu jebat nanu naninu za sva vremena i vratit mu onaj "noz u ledja iz ´iljadu devet stotina i neke"....i tad ce dragi Aca moci mirne duse da okaci "gubice o klin"
So What!

#182 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by So What! »

covek92 wrote: Da, ja kontam da ce Kina ratovati za Srbiju a samo sam naveo da imamo sve bolju saradnju sa snjima sto svakako nije nebitno, a on ce da bude u nargila baru dok Evropa cisti i lomi Srbi a verovatno i Amerika opet.

Po meni, ovo sto se desava na Kosovu i zanimljivo trazenje Evrope da to nema veze sa Bosnom i Srpskom, otkriva koliki je strah Evrope u Bih i shvatanje da oni ne mogu da sprece odvajanje da narod eventualno poludi napravi proteste i zatrazi odvajanje.

To sto ce se desiti na Kosovu je zapravo vrlo vrlo lose po Bih, posto to znaci da nista nije gotovo ni sa Bosnom ni sa Crnom Gorom ni sa Kosovom a zasto Evropa ovo dozvoljava a po svemu sudeci dozvolice, to pitajte nju a ne mene.

Ocigledno je umorna od svega toga ili zeli da uvuce Srbiju na svoju stranu sto pre imajuci u vidu da Rusija ne zna vise gde udara, a Kina sve vise ulaze i zeli uticaj ovde a tu je i odmetnuta Turska.

Kao sto sam i mislio, Srbiji se ocigledno polako isplacuje to sto suruje sa raznima i pokusava da podigne svoju cenu da se proda, pa sad Evropa mora da daje nesto Srbiji i odobrovolji Srbiju da bi otisla pod njihove skute ili da barem ostala tu gde jeste ne mrdajuci previse ni levo ni desno.

Nema razloga za sumnju da ce se u buducnosti slicno nece desavati i sa Srpskom, jacanje institucija Srpske, uticaja srpske i uloge Srpske a suprotno od misljenja nekih posto ce Srbija i pre nekog ulaska u EU svasta pokusati da izvuce i za Crnu Goru i Srpsku.

Ja pisem realno a koliko vidim vecina forumasa ovde pise gluposti i zacementirane gluposti i misljenja o traktorijadama, velikoj Srbij i slicno.

Uvek se vise isplati rizikovati i praviti kontakte sa svima i na kraju nesto dobijes, nego ne rizikovati vec slusati ko kunic jednu osobu i cekati da vidis sta ce se desiti.

Drugacije ne mogu da razumem sve ovo oko Kosova sto se sad desava.
Najlkaše je naklapati kad si većina nekoga sa suprotnim idejama na forumu gdje dobar dio korisnika uglavnom bomba neke gluposti.

Ne slažem se ni ja u potpunosti s korisnikom @covek92, ali ima li ovdje neko realan i objektivan, pa da kaže, evo čovjek ne vrijeđa, pokušava kroz neku argumentaciju svoj stav da brani, hajmo i mi svoju, a ne na jedan bezobrazan način uzvraćati.

Argumenata je mnogo, pa je diskusiju lahko okrenuti tamo gdje treba.

Kosovo i Srbija su možda na pragu ispravnog rješenja, a možda i nisu ko zna, već 10 godina pratimo neke pregovore.

Što se tiče Srbije, investicija ima, ali je to nedovoljno, plate su i dalje veoma loše, odliv stanovništva također, infrastrukturni projekti nemaju neki pravac, a finansije dolaze iz raznih izvora, a neki i od kineskih što je loše samo po sebi.

Kinezi uglavnom nisu nimalo dobar izbor ni za koga u Europi, a najmanje za nas. U BiH većina infrastrukturnih projekata se finansira mnogo čišće, kroz kredite i grantove Svjetske banke, fondova i evropskih institucija.

Koliko je Srbija zanimljiva strancima je ogromno pitanje, pa vjerovatno jeste nešto više zanimljiva nego BiH koja je odavno izašla iz skupine kritičnih zemalja i postala jedna dosadna zemlja, sa višeslojnom vlasti koja kao i svagdje ne može da pronađe rješenje.

Srbija je mnogoljudnija, leži na nekim prometnijim koridorima, a Srba je generalno znatno više u svijetu i odatle nešto veći interes za tu zemlju. Ipak kao što neko reče zemlja kao što je Srbija je u najmanju ruku trebala biti kao Češka do sada sa svim potencijalom, a realnost je da se statističko goni negdje sa BiH.

Ja bih volio da smo mi neki dobar parametar, ali 4 godine užasnog rata i još 20 godina tranzicije su nas dobro zafrkali, a eto kao što rekosmo s platama smo jači nego vi u Srbiji. Svi ostali parametri u BiH su u ogromnom porastu, a posebno industrijski rast i turistički rast.

Kipar i Azerbejdžan su živ dokaz da i pored problema da imaš de facto nezavisnu teritoriju unutar svoje legitimne teritorije, ti se i dalje možeš razvijati, ulaziti u saveze, transformisati ekonomiju itd... To je recimo poruka i za Srbiju, ali i za BiH. Znači Srbija ovaj spor može vući još pedeset godina, a BiH u ovom obliku može se isto još toliko zadržati bez krvoprolića i ostalih problema.
General War

#183 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by General War »

covek92 wrote:
insomnia78 wrote:
Nazalost nismo neki prijatelji.
Toliko toga nas razdvaja, konfrotira. Bosnjaci imaju jedan nacionalni, Srbi kao nacija totalno drugi.
Svi imaju interes da bolje zive svakako ali geopoliticki totalno suprotni interesi i tabori.
To dovodi do konfrotacije.
Srbi zele cvrstu Srpsku, jacanje Srpske ili pripajanje Srbiji, Bosnjaci zele nestanak Srpske, propast Srpske ili jedinstvenu Bih, sasvim opravdano i logicno sa njihove strane i sasvim opravdano i logicno sa srpske strane.

Kako i zasto je doslo do toga nije moje da sudim, ali svakako to nije ekskluzivna i jedina krivica Srba/Srbije i srpske politike.

Sad, kako nam je tako nam je, svako se bori za svoje i da, Srbima je dozlogrdilo da slusaju kako su krivi za sve i da trpe pritiske sa Eu strane pa svakako nije cudo da trazimo partnere i sa strane i neko ko zeli da nas saslusa.

Vi radite kako vam je volja, mi to ne odredjujemo. Biraj nekog, ratuj, proteruj Srbe ako mislis da je to resenje, sta god ujedinjuj u jedinstvenu Bih ako svi se sloze, fantazija.
Jebena ti je ta percepcija komsija, pobijes i protjerassugradjane koji drugacije misle i onda se pozivas na pravo demokratske vecine...pa jel ide to tako?
Po medjunardonom pravu i presudama Srbija je krivac broj 1 za zlo u BiH....nije jedina naravno, ali je prva na ljestvici.
A to sto ti je dozlogrdilo, valčja ti trpiti...ako ti je lakse eno njemacka i dan danas placaju krivicu II S.R...sto prije sebi priznas, bit ce ti lakse....radi tebe , ne radi mene.
General War

#184 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by General War »

covek92 wrote: Da, ja kontam da ce Kina ratovati za Srbiju a samo sam naveo da imamo sve bolju saradnju sa snjima sto svakako nije nebitno, a on ce da bude u nargila baru dok Evropa cisti i lomi Srbi a verovatno i Amerika opet.

Po meni, ovo sto se desava na Kosovu i zanimljivo trazenje Evrope da to nema veze sa Bosnom i Srpskom, otkriva koliki je strah Evrope u Bih i shvatanje da oni ne mogu da sprece odvajanje da narod eventualno poludi napravi proteste i zatrazi odvajanje.

To sto ce se desiti na Kosovu je zapravo vrlo vrlo lose po Bih, posto to znaci da nista nije gotovo ni sa Bosnom ni sa Crnom Gorom ni sa Kosovom a zasto Evropa ovo dozvoljava a po svemu sudeci dozvolice, to pitajte nju a ne mene.

Ocigledno je umorna od svega toga ili zeli da uvuce Srbiju na svoju stranu sto pre imajuci u vidu da Rusija ne zna vise gde udara, a Kina sve vise ulaze i zeli uticaj ovde a tu je i odmetnuta Turska.

Kao sto sam i mislio, Srbiji se ocigledno polako isplacuje to sto suruje sa raznima i pokusava da podigne svoju cenu da se proda, pa sad Evropa mora da daje nesto Srbiji i odobrovolji Srbiju da bi otisla pod njihove skute ili da barem ostala tu gde jeste ne mrdajuci previse ni levo ni desno.

Nema razloga za sumnju da ce se u buducnosti slicno nece desavati i sa Srpskom, jacanje institucija Srpske, uticaja srpske i uloge Srpske a suprotno od misljenja nekih posto ce Srbija i pre nekog ulaska u EU svasta pokusati da izvuce i za Crnu Goru i Srpsku.

Ja pisem realno a koliko vidim vecina forumasa ovde pise gluposti i zacementirane gluposti i misljenja o traktorijadama, velikoj Srbij i slicno.

Uvek se vise isplati rizikovati i praviti kontakte sa svima i na kraju nesto dobijes, nego ne rizikovati vec slusati ko kunic jednu osobu i cekati da vidis sta ce se desiti.

...Otvarati probleme sa tri susjedne drzave i misliti da ce one imati samo problem je logika djeteta iz vrtica.
detroit-mercy

#185 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by detroit-mercy »

General War wrote:

...Otvarati probleme sa tri susjedne drzave i misliti da ce one imati samo problem je logika djeteta iz vrtica.
Ili se vodi onom "Mnogo smo jaki bre" :mrgreen:
JThomas

#186 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by JThomas »

ja mislim da treba najmanje i nikšić i herceg novi tražiti kao uslov opuštanja odnosa sa nato paktom.
Young Erotica

#187 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by Young Erotica »

covek92 wrote:@Erotica

Ja tebe nisam nazvao smesnim ali si smesan svakako sa svojim tvrdnjama da treba ici ka Eu bezuslovno i da ce sve biti super.
To samo budaletina moze da mislim.

Treba saradjivati sa svima i zajebati koncept EU i ulaska u EU uz razvijanje privrede i kontakata sa svetom.

Ti stvarno mislis da ce preko noci ulazak da poveca rast, zaposlenost, investicije, bolji zivot i sigurnost?
UlAZ u EU ce samo da smanji manevarske sposobnosti Srbije a na radost nasih prijatleja Bosnjaka/Albanaca i drugih.
Ako to ne mozes da razumes, aj super.

Zasto NATO nije osigurao Grcku od rata sa Turskom sredinom 20. veka?
Zasto je dozvoljeno da Grcka maltene bankrotira a decenijama je u toj EU?
Zasto je dozvoljena takva migrantska kriza i obezvredjivanje granica EU?
Zasto Grcka i Turska danas samo sto ne zaratuju a i ustom su taboru na papiru?

Zasto je Italija bila u visegodisnjoj recesiji a Nemacka nastavlja da kida sve to vreme?

Zasto je Bugarska pala sa 9 miliona stanovnika(1991) na manje od 7 miliona danas uz to plata je kao u Srbiji a vec 12 godina su u evropskoj zajednici naroda.

Zasto se Orban protivi Eu sve vise i vise? Zasto je korupcija tako strasna u Rumuniji?

Pre nego sto nekoga nazoves smesnim DETALJNO obrazlozi sta ti je tacno smesno i iznesi svoje stavove argumentovano.

EU je dobra ideja i svakako bolja od bilo koje Rusije ili Kine, ali nije dobra da se zacementiras unutra i ne mozes da saradujes sa kime hoces i sam odlucujes o cemu zelis.
Rekao sam da si smešan ti i ovaj leverage, pričate neke bajke kako će nam sve biti super jaki smo ovakvi smo onakvi smo jebaćemo sve a u realnom svetu smo ku... na biciklu.

Evropa unija ti garantuje prosperitet ako si sposoban i imaš uslove a hvala bogu imamo te predispozicije. Onog momenta kada udjemo u EU gde i pripadamo neće biti potrebe za manevrima a sve i da ih bude Slovenija i druge zemlje te demantuju. Ništa od toga se neće desiti preko noći niti će ti neko nešto pokloniti ali zalaganjem i radom sve to je ostvarivo i to mnogo brze i bolje nego uz likove od metar i pedeset koji zive u dva kvadrata.

Ja nato nisam pomenuo niti ćemo ikada ući u isti.

Da znaš grke bilo bi ti jasno zasto su propali, likovi su najveći neradnici na svetu, penzija u 35 godina sta dalje da pričamo.

Madjarska nije kontra EU, nego protiv migranske politike koju vodi eu, sto je i logično niko ne zeli par miliona arapa u svojoj zemlji

Navedeš Rumuniju koja ide uzlaznom putanjom a bili su u većem kanalu nego mi i kao eto bune se protiv korupcije ovde ako nisi u sns ne mozes ni kao komunalac da se zaposlis.

Probali smo sami, nije išlo..bolje i da nam se odredjuje sa kim ćemo trgovati ili sta ćemo raditi nego da opet ostanemo sami na pučini i najviše najebemo.
zilog

#188 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by zilog »

covek92 wrote:Svi profesori i uceni ljudi su ti najvece patriote i odlicno se razumeju u sve to se desava u regionu i odlicno znaju situaciju.

Ne postoji trezven i prosvecen covek u Srbiji koji nece podrzati Srpsku i srpske interese, naravno pored boljeg zivota.
red SANU :lol: :lol: :lol: :lol:

Sva vasa trezvenost i ucenost vam ne pomaze da shvatite da je u vase ime pocinjen Genocid u BiH i pokusan na Kosovu.

Ako ovako nastavite mozete samo dobiti racQ za hou, sankcije i mozda novo bombardovanje.

Pa vi vidite...
zrakomlat

#189 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by zrakomlat »

JThomas wrote:ja mislim da ni pripajanje severne makedonije iliti južne srbije u skorije vreme nije nerealno.
Догодине и у Книну !!1
JThomas

#190 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by JThomas »

a to naravno, to je uslov relaksacije odnosa sa evropskom unijom.
DonieBrasco

#191 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by DonieBrasco »

Meni je najjace ovo njihovo razmisljanje da su neki bitan faktor da se kao njih nesto pita u ovome svemu. :lol:

Dvije opstine ne mogu da vrate sa Kosova, a hoce entite iz BiH, hoce dio Makedonije, hoce Krajinu zajedno sa stolnim srpskim gradom Vukovaraom, hajde vratite i srpski Dubrovnik, Budvu kad ste vec krenuli, mozda se Crnogorci predomisle. :lol:

Rusija da vam kaze da je limun plave boje a ne zute, vi bi rekli jeste tako je.
Last edited by DonieBrasco on 28/08/2018 19:34, edited 1 time in total.
Young Erotica

#192 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by Young Erotica »

Pa u našem malom svetu zvanom balkansko polu ostrvo jesmo bitan faktor. Ali to ti je kao trka paraolimpijaca.
zrakomlat

#193 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by zrakomlat »

covek92 wrote:....
Čoveče ne ljuti se
nego da te upitam, odakle si ti, odakle pišeš? Iz R Srbije ili BiH? Ako si iz Srbije, imaš li neko poreklo iz BiH, ono, stari došao '92 i tamo pravite neke štale, skele, zgrade ili si pravi srbijanac?
covek92

#194 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by covek92 »

insomnia78 wrote:Odlicno. Jos samo da se sklonite sa naseg foruma i mirna Bosna
Tvoj forum?

Teras me sa foruma zato sto sam ti srusio popodnevni koncept uzivanja na finom forumu i naterao nekog da napise argumente?

Zasto bih se ja sklonio sa foruma, samo zato sto sam Srbin i to iz Srbije, upalial ti se lampica neka? Zar to nije fasizam? Nisam vredjao, napisem svoje misljenje, konstatacije, solidne argumente i vec je vreme da se sklonim kao i mnogo puta osobe iz Srbije ili eventualno Srpske pre sa takvim pojavama na ovom forumu? :izet:

Koliko ja vidim, tema se direktno tice moje zemlje, pa sam i tu dosao, nisam bas otiso na temi o Sarajevu.

Otvoris temu, ocekujes razne ljude, iz raznih drzava narocito i onih koji se to tice.

Pitanje Kosova i Bosne je povezano, da li Srbija ima snage zeli/ne zeli da to dodatno uveze ili ne, nebitno, ali to je sve povezano i bice povezano.

Ne mozes da ignorises milion ljudi i ocekujes da sve ispadne kako treba ili da pokusas da ih preglasas kao Hrvate ili da im ukines neke stvari.

Bosnjaci se ponasaju kao slon u staklarskoj radnji, nisu veliki ali u Bih jesu.
ja sam zapravo zadivljen vasim optimizmom da ce Srbija da propadne ili izgubi uticaj u regionu i da ce Srpska da se ukine ili propadne, da nista od Kosova nece otici Srbiji?

Pre svega, trebate da znate da mi gradjani Srbije placamo 500 miliona evra godisnje za Srbe na Kosovu. I to je cena svega.
To se i krije, ali moras da placas, ako mislis da je i dalje tvoje i ako hoces da ih sacuvas, da prezive, ne placaju struju, Srbija sve placa.
Srbija je placala i dugove Kosova do pre par godina.

Srbija nije dzaba placala sve to vec je cekala buducnost i povoljniji trenutak a sada se cini nesto povoljnijim po nas da dobijemo nesto.

I dobicemo.

Orban se ni danas ne odrice Madjara u Srbiji i ostatku, pa ulaze veliki novac, Madjari voze nove traktore, imaju fondove i pare iz Madjarske koja je ipak dosta bogatija i jaca od nas i Srbija to podrzava, posto se ti regioni prazne, pa je svaki novac dobrodosao a Madjari nemaju skrivenu nameru vec opstanak Madjara na tom prostoru.

Srbija ima interes u Bih i Srpskoj i imace i u buducnosti. S tim trebate vi da se pomirite i prihvatite takvo stanje a ne price o komadanju Srbije, o velkoj Srbiji i genocidima i slicno.

Srpska je veliki interes a bila bi i Madjarima da imaju tako nesto u Rumuniji kao sto je Rumunija ogroman interes Moldavija i pored toga sto su u Eu, sve vise pricaju o ujedinjenju i slicno.

To nije moj problem, nisam ja kriv sto toliko nase rodbine zivi tamo u Srpskoj i Bih. Jbga, tako se zalomilo, sve je moglo bolje da se uredi.

Sad je tako kako je, i po vas i po nas, svako ce gurati svoju stranu narocito sto Bosnjaci misle da su jaci nego sto jesu i da imaju vecu podrsku nego sto je imaju pa hoce da proguraju neke ideje perfidno, ukidaju i slicno.

Veci smo i jaci kao nacija od vas i imamo vise raznih iskustava,a ko se promene i svet, dodatno, verovatno nece biti najbolje za vas i vase nac. interese, kao sto nece biti najbolje za nas ni za vas i ako se svet ne promeni a Evropa pojaca pritisak na Srbiju.

Sta tu nije realno?
Young Erotica

#195 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by Young Erotica »

Ovaj lik je onaj Bisao dvesta posto.
zrakomlat

#196 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by zrakomlat »

Young Erotica wrote:Ovaj lik je onaj Bisao dvesta posto.
Isto sam pomislio. Stari forumaš sigurno jeste. Ili je bezze zaguglo "srbija kosovo forum mišljenja" pa ga dovelo na klix :D
Last edited by zrakomlat on 28/08/2018 19:42, edited 1 time in total.
General War

#197 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by General War »

..nije, drugaciji narativ, @bisao je herceg -govanac samo sto se pokusavao zamaskirati u srbina.
Young Erotica

#198 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by Young Erotica »

zrakomlat wrote:
Isto sam pomislio. Stari forumaš sigurno jeste. Ili je bezze zaguglo "srbija kosovo forum mišljenja" pa ga dovelo na klix :D
I priča mu je kao eto daj da to podelimo pa će nam se druge neke opcije otvoriti. Deli kuću svoju burazeru.
Leverage

#199 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by Leverage »

Naravno da je on, to je zapravo originalni Drinin Vuk, njegov stil pisanja je poznat svakom ko prati forume sa ovih prostora. Na prosrpskim forumima fura četničku a na ostalim salonsku priču.
Young Erotica

#200 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija

Post by Young Erotica »

Nije ni tvoja priča nista bolja.
Post Reply