Lincoln-Burrows wrote:Ipak mislim da se u finale ne može ući pukom srećom.
normalno inteligentno razmišljane, a ne kao ...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Lincoln-Burrows wrote:Ipak mislim da se u finale ne može ući pukom srećom.
penali jesu sreca. fulis pusis. u finale Hrvati nisu usli sa srecom, iako su protiv Danaca i Ruja odigrali jednako kvalitetno kao i protivnici im, u polufinalu su definitivno nadigrali Engleze.Lincoln-Burrows wrote:Ipak mislim da se u finale ne može ući pukom srećom.
Naravno...pogotovo ako Rafa bude igraoZejnep wrote:Pa zar postoji dvojba šta treba gledati?smijesni_ste wrote:Skoro pa se skroz preklapaju termini finala Wimbledona i SP-a![]()
Pretpostavljam da su stavili ovaj termin zbog Rusa i njihovih vremenskih zona, ali opet
Gdje je ovoIdemedosumom wrote:
![]()
![]()
Protiv Rusa se igralo protiv domaćina, pun stadion, nije Španjolskoj uspjelo a netko i to mora odraditi.kiligonzales wrote:penali jesu sreca. fulis pusis. u finale Hrvati nisu usli sa srecom, iako su protiv Danaca i Ruja odigrali jednako kvalitetno kao i protivnici im, u polufinalu su definitivno nadigrali Engleze.Lincoln-Burrows wrote:Ipak mislim da se u finale ne može ući pukom srećom.
garant negdje u Hrvatskoj_BataZiv_0809 wrote:Gdje je ovoIdemedosumom wrote:
![]()
![]()
Nisu svi isti.

Zeljko Komsic bio na utakmici.Lincoln-Burrows wrote:Evo jedan ubačeni element![]()
montažaFudo387 wrote:Zeljko Komsic bio na utakmici.Lincoln-Burrows wrote:Evo jedan ubačeni element![]()
Nije montaza.muha_sa wrote:montažaFudo387 wrote:Zeljko Komsic bio na utakmici.Lincoln-Burrows wrote:Evo jedan ubačeni element![]()
Kako samo isčita ovo iz onog što sam napisao?!omar little wrote:Mark Tven wrote:Po važnosti kreiranja jedne kompaktne ekipe sa dobrom uigranošću i stabilnom psihom, to gde im igraju igrači ne ulazi ni u top 3 glavna razloga stvaranja jedne uspešne selekcije/generacije. Ali je bitno i to.
isto je kad ti igraci igraju u realu i barcelni i kad igraju u dudelangi i trabzonsporu? ma, moze, sto da ne.
Xavier1 wrote:Ne mogu da vjerujem koliko je srece imala Hrvatska. Tri puta produzeci. Od toga dva puta penali. I eto ih u finalu. Stvarno bi bilo previse da osvoje, ili mozda ne? Ma ne bi me ni to iznenadilo sada.
Lincoln-Burrows wrote:Nije montaža ima i video.
https://www.haber.ba/sport/fudbal/64815 ... e-u-moskvi
ako bog da, neće...Idemedosumom wrote:Nego, hoće l' se momci stići odmoriti do utakmice? Valjalo je 3x produžetke igrati...
radostan dan wrote:ako bog da, neće...Idemedosumom wrote:Nego, hoće l' se momci stići odmoriti do utakmice? Valjalo je 3x produžetke igrati...
kako lako moj brate tuga golema trebam li napomenuti i nepravdaBaltazar_khan wrote:samo laik i fudbalska neznalica može da tvrdi da je hr imala sreću i ništa više. ljudi 3 puta od osmine finala gubili pa se vraćali u utakmice. to mogu samo mentalno jake ekipe.
p.s. radosnimrski šipci
presudiše srbiji, i sad valja gledati hr u finalu
nije ti lako jelde
Na fejsu neko izbacio, piše Zagreb_BataZiv_0809 wrote:Gdje je ovoIdemedosumom wrote:
![]()
![]()