1/4 Rusija - Hrvatska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko prolazi dalje?

Poll ended at 07/07/2018 22:46

Rusija
52
37%
Hrvatska
89
63%

Total votes: 141

°u°

#176 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by °u° »

uglavnomja wrote:

ko se sjeca 98.

vise koristi je od 3. mjesta na sp imala severina nego momcad :-)
izvucena iz naftalina i trecerazrednih pjesmuljaka - nakon pjevanja djevojke sa sela (par miliona puta :roll: na svim medijima u regiji i sire) postala je zvijezda :run:

inace svidja mi se izraz klobucari :lol: :lol: ne ulazeci u konotacije

croatia :thumbup:
Hajmo vatreni, makar da vidimo ovu kako svira gola. Ako ne slaže. Vidim da ženska ima i svoj youtube kanal. Ni ne pjeva ništa lošije od Ševe :D A izgleda ima i preferencije prema istim filmskim ulogama ako zatreba karijeri :lol:

Sav ovaj cirkus oko svjetskog mi je vrh. Ne samo utakmice.
uglavnomja

#177 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by uglavnomja »

deer_hunter wrote:
dječak sa šibicama wrote:potpuno razumljivo, niko ne voli kad je komsija sretan, vise godi kad mu crkne krava
pa ako si u losim odnosima s komsijom normalno da mu ne zelis dobro(ne u smislu da mu zelis da umre),jer ni on tebi ne zeli dobro. a odnosi bosanskog i komsijskog hrvatskog naroda su sve samo ne dobri...kazete politika na stranu, haj neka Hrvati gurnu politiku na stranu i neka navijaju za Srbe, hoce al u kcu. :D Realnost je da se na ovim prostorima devedesetih nije igralo klikera nego ratovalo.

jedan od bosanskih baraza :roll:

hrvatski komentatori su navijali za nas kao za sebe, mislim cak da je hrt naknadno ubacio tekmu u program
Point.

#178 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by Point. »

bersK wrote:

Kakav džalalabad od grada. Šta kae brat "imamo isti jezik, skoro isto pišemo, moram za rusiju"
Tragično je da svi ispitani koji nisu bili ni u tatinim mudima kad je rat bio, navijaju za Ruse zbog vjere, neke braće priče i slično. Šta reče onaj glavati drvarčanin, pričamo sličan jezik. A eto Hrvate je teško razumjeti, oni pričaju neki evropski dijalekt korejskog.
AmiĐa_Idriz

#179 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by AmiĐa_Idriz »

Jack Be Nimble wrote:Bolje slušati Hrvate nego Engleze :bih:
A šta bi to trebali šutiti ako ostvare dobar rezultat :-)
Point.

#180 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by Point. »

uglavnomja wrote:
deer_hunter wrote:
dječak sa šibicama wrote:potpuno razumljivo, niko ne voli kad je komsija sretan, vise godi kad mu crkne krava
pa ako si u losim odnosima s komsijom normalno da mu ne zelis dobro(ne u smislu da mu zelis da umre),jer ni on tebi ne zeli dobro. a odnosi bosanskog i komsijskog hrvatskog naroda su sve samo ne dobri...kazete politika na stranu, haj neka Hrvati gurnu politiku na stranu i neka navijaju za Srbe, hoce al u kcu. :D Realnost je da se na ovim prostorima devedesetih nije igralo klikera nego ratovalo.

hrvatski komentatori su navijali za nas kao za sebe, mislim cak da je hrt naknadno ubacio tekmu u program
To je bilo zbog Ćire vjerovatno.
deer_hunter

#181 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by deer_hunter »

uglavnomja wrote:

Jedna lasta ne cini proljece. Na svakog komenatora dodje 1000 onih koji ne dijele njegove simpatije.Nemojmo se lagati, lijepo je to sve, folovi Ante Cash i Vatreni Zmajevi, ali realnost je nesto drugo. Realnost je da se sirom Bosne slavila turska pobjeda nad Hrvatima. I neka je, svako ima pravo da navija za koga hoce i kad hoce, bez da se ikome pravda zbog toga.
Labirint

#182 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by Labirint »

Pa postenije je reci necu ni za koga, kao da moras navijati boze za nekoga nego izmisljati razloge, braca smo :-) isti jezik :lol: cak ona neka koka kaze "igraju lijep fudbal i domacini su" :D Ove izjave su mi nivo navijanja za neku Tursku...isti kurrac
AmiĐa_Idriz

#183 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by AmiĐa_Idriz »

Tako nekako. Ja ne navijam ni za kog večeras :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#184 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by pici »

bice teska tekma... rusi mozda krenu prvi ofanzivnije da dadnu gol i zatvore se u bunker... slicna igra ko protiv spanaca
AmiĐa_Idriz

#185 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by AmiĐa_Idriz »

Neće Rusi nigdje žuriti, mada naravno sve zavisi sa kakvim će sastavom izaći.
Bazinga1234

#186 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by Bazinga1234 »

Labirint wrote:Pa postenije je reci necu ni za koga, kao da moras navijati boze za nekoga nego izmisljati razloge, braca smo :-) isti jezik :lol: cak ona neka koka kaze "igraju lijep fudbal i domacini su" :D Ove izjave su mi nivo navijanja za neku Tursku...isti kurrac
Upravo.. Eto Leclerc navija protiv obje ekipe... :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#187 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by _BataZiv_0809 »

uglavnomja wrote:

Ne moze se to porediti, mada iz licnog iskustva znam da solidna vecina ako nista gleda sa simpatijama na nasu repku. Uz svu opasnost da zvucim kao haznadar, kad Hrvatska navija za BiH to je kao ono kad gotivis siromasnijeg rodjaka da i on ubere neku kintu. A kad se u BiH navija za Hrvatsku to je obicno popraceno mrznjom prema BiH.

Kamo srece da se moze sa svezanim zastavama gledati ove utakmice, to bi bio ogroman psiholoski boost. Sjecam se koji je potez napravio gazda GMS trznog centra u Vitezu kad je u sportsku radnju stavio ogromne plakate i hrvatske i nase reprezentacije :thumbup:

Ima tome 15tak godina, ali je ubo haos.

Pritome ne mislim ni da nam treba neka ljubav na silu. Ako igraju lijepo-simpatisemo ih, ako nabijaju loptu i brane se ko Staljingrad-ne simpatisemo.

Ne navijaju ni Engleska i Vels jedni za druge, pa to nista ne znaci kad se utakmica zavrsi.
Riddle

#188 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by Riddle »

2:1 пожалуйста :mrgreen:
condy

#189 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by condy »

Ocekujem prolaz Hrvatske. Rusima nece pomoc ni euforija. Dva puta da imaju srecu kao sa Spancima, tesko....
uglavnomja

#190 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by uglavnomja »

_BataZiv_0809 wrote:
uglavnomja wrote:

Ne moze se to porediti, mada iz licnog iskustva znam da solidna vecina ako nista gleda sa simpatijama na nasu repku. Uz svu opasnost da zvucim kao haznadar, kad Hrvatska navija za BiH to je kao ono kad gotivis siromasnijeg rodjaka da i on ubere neku kintu. A kad se u BiH navija za Hrvatsku to je obicno popraceno mrznjom prema BiH.

Kamo srece da se moze sa svezanim zastavama gledati ove utakmice, to bi bio ogroman psiholoski boost. Sjecam se koji je potez napravio gazda GMS trznog centra u Vitezu kad je u sportsku radnju stavio ogromne plakate i hrvatske i nase reprezentacije :thumbup:

Ima tome 15tak godina, ali je ubo haos.

Pritome ne mislim ni da nam treba neka ljubav na silu. Ako igraju lijepo-simpatisemo ih, ako nabijaju loptu i brane se ko Staljingrad-ne simpatisemo.

Ne navijaju ni Engleska i Vels jedni za druge, pa to nista ne znaci kad se utakmica zavrsi.
:thumbup:
spreca

#191 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by spreca »

Ja veceras navijam za susjede iaoko u Rusiji zivim preko 25 godina...ali tako je
turbofolk

#192 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by turbofolk »

breuer wrote:
jbg, za Hrvatskom neki mogu samo plakat :D
Neka plače koga smeta :D
Večeras je slavlje u BiH, kako god okreneš, jal u Mostaru jal u Banja Luci

... Prebacih post ovdje jer nije za onu temu Brazl - Belgija
spreca

#193 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by spreca »

turbofolk wrote:
breuer wrote:
jbg, za Hrvatskom neki mogu samo plakat :D
Neka plače koga smeta :D
Večeras je slavlje u BiH, kako god okreneš, jal u Mostaru jal u Banja Luci

... Prebacih post ovdje jer nije za onu temu Brazl - Belgija
:thumbup: ....Da to je nasa realnost
Bosanski_kralj

#194 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by Bosanski_kralj »

condy wrote:Ocekujem prolaz Hrvatske. Rusima nece pomoc ni euforija. Dva puta da imaju srecu kao sa Spancima, tesko....
Kakvu su to sreću Rusi imali protiv Španaca?

Španci odigrali mrljavo, zasluženo ispali. Cijelu utakmicu se dodaju: Pike Ramosu, ovaj Alabi, Alaba opet njemu, Ramos Pikeu, Pike Karvahalu, Karvahal De gei, ovaj Pikeu i tako milion puta.
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#195 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by Challenger_ »

spreca wrote:...
Jesi li još u BiH ili si se vratio nazad u RF? Kakva je atmosfera pred utakmicu? Ima li euforije?
Edin H.

#196 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by Edin H. »

spreca wrote:Ja veceras navijam za susjede iaoko u Rusiji zivim preko 25 godina...ali tako je
I ja cu navijati za Hrvate protiv Engleske.

Cuvajmo bratsvo i jedinstvo kao zjenicu oka svog. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#197 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by _BataZiv_0809 »

Edin H. wrote:
spreca wrote:Ja veceras navijam za susjede iaoko u Rusiji zivim preko 25 godina...ali tako je

Haj na F1 :wink:
Edin H.

#198 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by Edin H. »

_BataZiv_0809 wrote:
Edin H. wrote:

Haj na F1 :wink:
:lol:
spreca

#199 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by spreca »

Challenger_ wrote:
spreca wrote:...
Jesi li još u BiH ili si se vratio nazad u RF? Kakva je atmosfera pred utakmicu? Ima li euforije?
Vratio sam se RF....nisam u Moskvi na vikendici sam.....naravno da se Moskva sprema za istorijski trenutak a ujedno su mjere bezbjednosti pojacane .....ipak ruski fanati su cudna bica...ako izgube bolje se ne nalaziti blizu :lol:
spreca

#200 Re: 1/4 Rusija - Hrvatska

Post by spreca »

Edin H. wrote:

:thumbup: :lol:
Locked