Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vise koristi je od 3. mjesta na sp imala severina nego momcad
izvucena iz naftalina i trecerazrednih pjesmuljaka - nakon pjevanja djevojke sa sela (par miliona puta na svim medijima u regiji i sire) postala je zvijezda
inace svidja mi se izraz klobucari ne ulazeci u konotacije
croatia
Hajmo vatreni, makar da vidimo ovu kako svira gola. Ako ne slaže. Vidim da ženska ima i svoj youtube kanal. Ni ne pjeva ništa lošije od Ševe A izgleda ima i preferencije prema istim filmskim ulogama ako zatreba karijeri
Sav ovaj cirkus oko svjetskog mi je vrh. Ne samo utakmice.
dječak sa šibicama wrote:potpuno razumljivo, niko ne voli kad je komsija sretan, vise godi kad mu crkne krava
pa ako si u losim odnosima s komsijom normalno da mu ne zelis dobro(ne u smislu da mu zelis da umre),jer ni on tebi ne zeli dobro. a odnosi bosanskog i komsijskog hrvatskog naroda su sve samo ne dobri...kazete politika na stranu, haj neka Hrvati gurnu politiku na stranu i neka navijaju za Srbe, hoce al u kcu. Realnost je da se na ovim prostorima devedesetih nije igralo klikera nego ratovalo.
jedan od bosanskih baraza
hrvatski komentatori su navijali za nas kao za sebe, mislim cak da je hrt naknadno ubacio tekmu u program
Kakav džalalabad od grada. Šta kae brat "imamo isti jezik, skoro isto pišemo, moram za rusiju"
Tragično je da svi ispitani koji nisu bili ni u tatinim mudima kad je rat bio, navijaju za Ruse zbog vjere, neke braće priče i slično. Šta reče onaj glavati drvarčanin, pričamo sličan jezik. A eto Hrvate je teško razumjeti, oni pričaju neki evropski dijalekt korejskog.
dječak sa šibicama wrote:potpuno razumljivo, niko ne voli kad je komsija sretan, vise godi kad mu crkne krava
pa ako si u losim odnosima s komsijom normalno da mu ne zelis dobro(ne u smislu da mu zelis da umre),jer ni on tebi ne zeli dobro. a odnosi bosanskog i komsijskog hrvatskog naroda su sve samo ne dobri...kazete politika na stranu, haj neka Hrvati gurnu politiku na stranu i neka navijaju za Srbe, hoce al u kcu. Realnost je da se na ovim prostorima devedesetih nije igralo klikera nego ratovalo.
jedan od bosanskih baraza
hrvatski komentatori su navijali za nas kao za sebe, mislim cak da je hrt naknadno ubacio tekmu u program
Jedna lasta ne cini proljece. Na svakog komenatora dodje 1000 onih koji ne dijele njegove simpatije.Nemojmo se lagati, lijepo je to sve, folovi Ante Cash i Vatreni Zmajevi, ali realnost je nesto drugo. Realnost je da se sirom Bosne slavila turska pobjeda nad Hrvatima. I neka je, svako ima pravo da navija za koga hoce i kad hoce, bez da se ikome pravda zbog toga.
Pa postenije je reci necu ni za koga, kao da moras navijati boze za nekoga nego izmisljati razloge, braca smo isti jezik cak ona neka koka kaze "igraju lijep fudbal i domacini su" Ove izjave su mi nivo navijanja za neku Tursku...isti kurrac
Labirint wrote:Pa postenije je reci necu ni za koga, kao da moras navijati boze za nekoga nego izmisljati razloge, braca smo isti jezik cak ona neka koka kaze "igraju lijep fudbal i domacini su" Ove izjave su mi nivo navijanja za neku Tursku...isti kurrac
Ne moze se to porediti, mada iz licnog iskustva znam da solidna vecina ako nista gleda sa simpatijama na nasu repku. Uz svu opasnost da zvucim kao haznadar, kad Hrvatska navija za BiH to je kao ono kad gotivis siromasnijeg rodjaka da i on ubere neku kintu. A kad se u BiH navija za Hrvatsku to je obicno popraceno mrznjom prema BiH.
Kamo srece da se moze sa svezanim zastavama gledati ove utakmice, to bi bio ogroman psiholoski boost. Sjecam se koji je potez napravio gazda GMS trznog centra u Vitezu kad je u sportsku radnju stavio ogromne plakate i hrvatske i nase reprezentacije
Ima tome 15tak godina, ali je ubo haos.
Pritome ne mislim ni da nam treba neka ljubav na silu. Ako igraju lijepo-simpatisemo ih, ako nabijaju loptu i brane se ko Staljingrad-ne simpatisemo.
Ne navijaju ni Engleska i Vels jedni za druge, pa to nista ne znaci kad se utakmica zavrsi.
Ne moze se to porediti, mada iz licnog iskustva znam da solidna vecina ako nista gleda sa simpatijama na nasu repku. Uz svu opasnost da zvucim kao haznadar, kad Hrvatska navija za BiH to je kao ono kad gotivis siromasnijeg rodjaka da i on ubere neku kintu. A kad se u BiH navija za Hrvatsku to je obicno popraceno mrznjom prema BiH.
Kamo srece da se moze sa svezanim zastavama gledati ove utakmice, to bi bio ogroman psiholoski boost. Sjecam se koji je potez napravio gazda GMS trznog centra u Vitezu kad je u sportsku radnju stavio ogromne plakate i hrvatske i nase reprezentacije
Ima tome 15tak godina, ali je ubo haos.
Pritome ne mislim ni da nam treba neka ljubav na silu. Ako igraju lijepo-simpatisemo ih, ako nabijaju loptu i brane se ko Staljingrad-ne simpatisemo.
Ne navijaju ni Engleska i Vels jedni za druge, pa to nista ne znaci kad se utakmica zavrsi.
condy wrote:Ocekujem prolaz Hrvatske. Rusima nece pomoc ni euforija. Dva puta da imaju srecu kao sa Spancima, tesko....
Kakvu su to sreću Rusi imali protiv Španaca?
Španci odigrali mrljavo, zasluženo ispali. Cijelu utakmicu se dodaju: Pike Ramosu, ovaj Alabi, Alaba opet njemu, Ramos Pikeu, Pike Karvahalu, Karvahal De gei, ovaj Pikeu i tako milion puta.
Jesi li još u BiH ili si se vratio nazad u RF? Kakva je atmosfera pred utakmicu? Ima li euforije?
Vratio sam se RF....nisam u Moskvi na vikendici sam.....naravno da se Moskva sprema za istorijski trenutak a ujedno su mjere bezbjednosti pojacane .....ipak ruski fanati su cudna bica...ako izgube bolje se ne nalaziti blizu