1/8 Hrvatska - Danska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mišo_Kovač
-
zlajapravaraja
#177 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
Hrvati mogu daleko samo sa zdravim Pjacom. Šta je s njim?
- Mišo_Kovač
#178 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
Zaboravio igrati fudbal. Nema od njega nistazlajapravaraja wrote:Hrvati mogu daleko samo sa zdravim Pjacom. Šta je s njim?
-
_Scarlett_
#179 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
Vicu "Noz zica Srebrenica" na utakmici koje VEZE NEMA s Bosnjacima.Renta wrote:Slo Burner wrote:Ne znam fakat otkud toliki pesimizam u odnosu na Hrvate. Tim koji je do sad mozda najvise pokazao, ali najvise i sakrio, Protiv Nigerije odigrali koliko im treba, Argetntinu rasuli, protiv Danaca igraju potpuno odmoreni, imaju , glavu i rep, sa Dalicem kogu su mnogo prije prvenstva podcijenili, ali je sa Kalinicem dokazao da ne jebe zivu silu.
2-0 moja prognoza
Nije riječ o pesimizmu prema Hrvatima već optimizmu da će ih netko eliminirati, bilo tko, Danci ovi oni, što prije to bolje..
Što ćeš, kad već njihovi nisu na prvenstvu onda se pojedinci nadaju, štoviše, mole boga, da susjedu crkne krava.. Jedan danac, argentinac, nigerijac ne bi trebao biti bliži od hrvata, srbina...ali nekima očito jest. Balkan ostaje Balkan.
Žalosno je vidjeti koliko neki uvlače politiku, duhove prošlog rata u sport. Ostavite tu mržnju, ako već morate, za podforum politika.
Isti odnos je za vidjeti i prema srpskoj reprezentaciji..koja je btw sasvim solidno odigrala kada se sve zbroji, posebno utakmicu protiv Brazila, šteta što ih nisu dobili, nudili su se na taci...
Nose majice Mladica na utakmici koja uopce nema veze s Bosnom. Dizu tri prsta, govore o tome kako treba poslati sudiju Hagu.
A ovaj bilmez nam dolazi da pita sto MI uvlacimo politiku u ovo
- animals
#180 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
Igrac koji odigra jedva par utakmica u Schalke,zlajapravaraja wrote:Hrvati mogu daleko samo sa zdravim Pjacom. Šta je s njim?
nema sta da trazi u reprezentaciji..
ne znam sto je poveden..
-
zlajapravaraja
#181 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
Pa koje to bolje krilo imaju da zamijeni Rebića i Perišića, a trebat će im jedno već u 1/4-finalu? Da ga imaju, poveli bi ga...animals wrote:Igrac koji odigra jedva par utakmica u Schalke,zlajapravaraja wrote:Hrvati mogu daleko samo sa zdravim Pjacom. Šta je s njim?
ne znam sto je poveden..
- Mišo_Kovač
#182 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
Mandzukic je veci dio sezone u Juventusu igrao na krilu. Kramaric takodjer moze igrati bočno. U trenutnoj konstelaciji snaga, Lovro Kalinic je takodjer bolje rjesenje na krilu od Pjacezlajapravaraja wrote:Pa koje to bolje krilo imaju da zamijeni Rebića i Perišića, a trebat će im jedno već u 1/4-finalu? Da ga imaju, poveli bi ga...animals wrote:Igrac koji odigra jedva par utakmica u Schalke,zlajapravaraja wrote:Hrvati mogu daleko samo sa zdravim Pjacom. Šta je s njim?
ne znam sto je poveden..
-
zlajapravaraja
#183 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
A ovaj drugi Kalinić što je otjeran će vjeroJatno biti vraćen da zamijeni Mandža u vrhu napada, pretpostavljam...Mišo_Kovač wrote:Mandzukic je veci dio sezone u Juventusu igrao na krilu. Kramaric takodjer moze igrati bočno. U trenutnoj konstelaciji snaga, Lovro Kalinic je takodjer bolje rjesenje na krilu od Pjacezlajapravaraja wrote:zlajapravaraja wrote:Hrvati mogu daleko samo sa zdravim Pjacom. Šta je s njim?
Pa koje to bolje krilo imaju da zamijeni Rebića i Perišića, a trebat će im jedno već u 1/4-finalu? Da ga imaju, poveli bi ga...
Nemoj mi sad reći da i Kramarić može igrati u špici, jer ti on već treba na krilu...
- turbofolk
#184 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
Jebeš Hrvatsku, precjenjena je.
Jebeš i Dansku, oni su još gori
Jasno je da je Hrvatska favorit u ovom meču, na osnovu do sad prikazanog, a i generalno. Da je naša reprezentacija dobila priliku da na SP igra osminafinale protiv jedne od ove dvije reprezentacije, svi bismo jednoglasno poželjeli Dansku. Na kraju krajeva uskoro će žrijebanje kvalifikacijskih grupa za euro 2020. Ako budu u istom šeširu, koga bismo više željeli? Hrvatska je zajebana i to niko ne može osporit. Teško će Danska izaći na kraj s njima. Kako god da završi, mi smo na dobitku. Pobijedi li Danska - svi sretni, pobijedi li Hrvatska, barem će naš selektor bit sretan
Jasno je da je Hrvatska favorit u ovom meču, na osnovu do sad prikazanog, a i generalno. Da je naša reprezentacija dobila priliku da na SP igra osminafinale protiv jedne od ove dvije reprezentacije, svi bismo jednoglasno poželjeli Dansku. Na kraju krajeva uskoro će žrijebanje kvalifikacijskih grupa za euro 2020. Ako budu u istom šeširu, koga bismo više željeli? Hrvatska je zajebana i to niko ne može osporit. Teško će Danska izaći na kraj s njima. Kako god da završi, mi smo na dobitku. Pobijedi li Danska - svi sretni, pobijedi li Hrvatska, barem će naš selektor bit sretan
- Mišo_Kovač
#185 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
Ne treba meni nijedanzlajapravaraja wrote:
Nemoj mi sad reći da i Kramarić može igrati u špici, jer ti on već treba na krilu...
-
zlajapravaraja
#186 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
Te dvije krilne pozicije troše najviše energije i treba im zamjena, pogotovo ako bude produžetaka.Mišo_Kovač wrote:Ne treba meni nijedanzlajapravaraja wrote:
Nemoj mi sad reći da i Kramarić može igrati u špici, jer ti on već treba na krilu...Ja samo kazem kako stvari stoje
Pjaca je tu, moze igrat, al je karina. Uostalom, ukoliko se desi čudo pa doguramo do četvrtfinala, zašto bi mijenjao i rebica i perisica?
A osim Pjace nema više krilnih igrača u ekipi..,
- animals
#187 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
Ja sam citao bajke o tom Pjaci..zlajapravaraja wrote:Te dvije krilne pozicije troše najviše energije i treba im zamjena, pogotovo ako bude produžetaka.Mišo_Kovač wrote:Ne treba meni nijedanzlajapravaraja wrote:
Nemoj mi sad reći da i Kramarić može igrati u špici, jer ti on već treba na krilu...Ja samo kazem kako stvari stoje
Pjaca je tu, moze igrat, al je karina. Uostalom, ukoliko se desi čudo pa doguramo do četvrtfinala, zašto bi mijenjao i rebica i perisica?
da ne bude ko Halilovic..
talenat, koji nikad nece doci do izrazaja..
- Mišo_Kovač
#188 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
Hrvatska ako prodje ima 6 dana pauzuzlajapravaraja wrote:Te dvije krilne pozicije troše najviše energije i treba im zamjena, pogotovo ako bude produžetaka.Mišo_Kovač wrote:Ne treba meni nijedanzlajapravaraja wrote:
- Humljanin
#189 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
Šta ti sada želiš reći ovime? Sve ti nebitno ?kiligonzales wrote: Protiv Nigerije, prvi go zabili Nigerijci sami sebi.
Protiv Argentine, Argentinci prvi prakticno sami sebi.
Nigerijci ostavili Musu na klupi u prvom mecu, covjeka koji u druge dvije utakmice zabi 3 gola. To je nebitno.
Argentinci na klupi ostavili pojedince poput Roha, Banege, Bilje, Di Marije, Dibale, Higuaina i to je nebitno.
Hrvati igrali obje utakmice sa svojim najboljim timom. Zadnju sa mjesanim sastavom i primili go.
Stari su rekli priprema je pola pobjede. Ovi su se malo vise kockali i zajebavali za razliku od Hrvata.
Nijednom nisu gubili i cupali se, sto je svakako ispit za ekipu, tek tada je snaga ekipa na pravom ispitu.
Takticki su izrasli, da li su i mentalno vidjecemo.
Po tvome protivnici Hrvatske praktički sami sebe dobijaju?
Ovi haman nikako ne trebaju ni igrat?
- Edin H.
#190 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
Po forumasima pobijedi Hrvatsla tri utakmice, plus izbacise Grke, koje mi nismo mogli dobiti u dvije utakmice, na srecu. 
- Bosanski_kralj
#191 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
Ja bih poželio Hrvatsku, čisto zbog gostovanja u Zagrebu. To bi mi pravo blizu bilo za otići.turbofolk wrote:Jebeš Hrvatsku, precjenjena je.
- It_is_a_Leclerc
#192 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
Volio bih da Hrvatska što prije napusti SP. Ako nije moguće sad u osmini finala, onda makar u četvrtini.
Eto. Milo za drago za ono "Navijaj za Nigeriju, osvoji vrijedne nagrade" takmičenje u Mostaru
Eto. Milo za drago za ono "Navijaj za Nigeriju, osvoji vrijedne nagrade" takmičenje u Mostaru
-
omar little
#193 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
kakva nigerija, kakve nagrade?
- animals
#194 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
Zamisli cijenim te kao jako dobrog forumasa..It_is_a_Leclerc wrote:Volio bih da Hrvatska što prije napusti SP. Ako nije moguće sad u osmini finala, onda makar u četvrtini.
mislim cak da si jako pametan, i dobar covjek..
i ja bi volio da Hrvatska napusti ovaj turnir, ako nista onda nakon osvojene WM titule..
ovo je samo igra, a sto smo mi Hrvati ista bagra kao i svi ostali narodi, jbg..
nije do nas vec do ljudskog gena..
- Humljanin
#195 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
It_is_a_Leclerc wrote:Volio bih da Hrvatska što prije napusti SP. Ako nije moguće sad u osmini finala, onda makar u četvrtini.
Wtf? O čemu ti?
-
farisovo
#196 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
Valjda znaš da je uoči utakmice BiH - Nigerije na SP- u u Brazilu napredno pučanstvo u kafićima, kladionicama, bioskopima i na ulicama UZP-a organizovalo nagradne igre Navijaj za Nigeriju - osvoji vrijedne nagrade.Humljanin wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Volio bih da Hrvatska što prije napusti SP. Ako nije moguće sad u osmini finala, onda makar u četvrtini.
Wtf? O čemu ti?
-
tetejac
#197 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
Može li ikako do polufinala?It_is_a_Leclerc wrote:Volio bih da Hrvatska što prije napusti SP. Ako nije moguće sad u osmini finala, onda makar u četvrtini.
- Edin H.
#198 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
Koje su bile nagrade?farisovo wrote:Valjda znaš da je uoči utakmice BiH - Nigerije na SP- u u Brazilu napredno pučanstvo u kafićima, kladionicama, bioskopima i na ulicama UZP-a organizovalo nagradne igre Navijaj za Nigeriju - osvoji vrijedne nagrade.Humljanin wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Volio bih da Hrvatska što prije napusti SP. Ako nije moguće sad u osmini finala, onda makar u četvrtini.
Wtf? O čemu ti?
-
Fudo387
#199 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
Realno, mi smo te iste grke i sa onim bizonom na selkektorskoj klupi razvalili, pogotovo u grckoj.Edin H. wrote:Po forumasima pobijedi Hrvatsla tri utakmice, plus izbacise Grke, koje mi nismo mogli dobiti u dvije utakmice, na srecu.
- Humljanin
#200 Re: 1/8 Hrvatska - Danska
farisovo wrote:Valjda znaš da je uoči utakmice BiH - Nigerije na SP- u u Brazilu napredno pučanstvo u kafićima, kladionicama, bioskopima i na ulicama UZP-a organizovalo nagradne igre Navijaj za Nigeriju - osvoji vrijedne nagrade.Humljanin wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Volio bih da Hrvatska što prije napusti SP. Ako nije moguće sad u osmini finala, onda makar u četvrtini.
Wtf? O čemu ti?
Prvi put čujem za takvo što , a živim među "naprednim pučanstvom" na "ulicama UZP-a".
Možeš li priložiti kakav dokaz ? Link?