1/8 Hrvatska - Danska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko prolazi dalje?

Poll ended at 01/07/2018 00:59

Danska
30
30%
Hrvatska
71
70%

Total votes: 101

Mišo_Kovač

#176 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by Mišo_Kovač »

:lol: :lol: :lol: :lol:
zlajapravaraja

#177 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by zlajapravaraja »

Hrvati mogu daleko samo sa zdravim Pjacom. Šta je s njim?
Mišo_Kovač

#178 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by Mišo_Kovač »

zlajapravaraja wrote:Hrvati mogu daleko samo sa zdravim Pjacom. Šta je s njim?
Zaboravio igrati fudbal. Nema od njega nista :P
_Scarlett_

#179 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by _Scarlett_ »

Renta wrote:
Slo Burner wrote:Ne znam fakat otkud toliki pesimizam u odnosu na Hrvate. Tim koji je do sad mozda najvise pokazao, ali najvise i sakrio, Protiv Nigerije odigrali koliko im treba, Argetntinu rasuli, protiv Danaca igraju potpuno odmoreni, imaju , glavu i rep, sa Dalicem kogu su mnogo prije prvenstva podcijenili, ali je sa Kalinicem dokazao da ne jebe zivu silu.
2-0 moja prognoza

Nije riječ o pesimizmu prema Hrvatima već optimizmu da će ih netko eliminirati, bilo tko, Danci ovi oni, što prije to bolje..
Što ćeš, kad već njihovi nisu na prvenstvu onda se pojedinci nadaju, štoviše, mole boga, da susjedu crkne krava.. Jedan danac, argentinac, nigerijac ne bi trebao biti bliži od hrvata, srbina...ali nekima očito jest. Balkan ostaje Balkan.
Žalosno je vidjeti koliko neki uvlače politiku, duhove prošlog rata u sport. Ostavite tu mržnju, ako već morate, za podforum politika.
Isti odnos je za vidjeti i prema srpskoj reprezentaciji..koja je btw sasvim solidno odigrala kada se sve zbroji, posebno utakmicu protiv Brazila, šteta što ih nisu dobili, nudili su se na taci...
Vicu "Noz zica Srebrenica" na utakmici koje VEZE NEMA s Bosnjacima.

Nose majice Mladica na utakmici koja uopce nema veze s Bosnom. Dizu tri prsta, govore o tome kako treba poslati sudiju Hagu.

A ovaj bilmez nam dolazi da pita sto MI uvlacimo politiku u ovo :lol: :lol: :lol: Pa ubij se legendo :lol:
animals

#180 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by animals »

Igrac koji odigra jedva par utakmica u Schalke,
nema sta da trazi u reprezentaciji..
ne znam sto je poveden..
zlajapravaraja

#181 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by zlajapravaraja »

animals wrote:
ne znam sto je poveden..
Pa koje to bolje krilo imaju da zamijeni Rebića i Perišića, a trebat će im jedno već u 1/4-finalu? Da ga imaju, poveli bi ga...
Mišo_Kovač

#182 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by Mišo_Kovač »

zlajapravaraja wrote:
animals wrote:
ne znam sto je poveden..
Pa koje to bolje krilo imaju da zamijeni Rebića i Perišića, a trebat će im jedno već u 1/4-finalu? Da ga imaju, poveli bi ga...
Mandzukic je veci dio sezone u Juventusu igrao na krilu. Kramaric takodjer moze igrati bočno. U trenutnoj konstelaciji snaga, Lovro Kalinic je takodjer bolje rjesenje na krilu od Pjace :D
zlajapravaraja

#183 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by zlajapravaraja »

Mišo_Kovač wrote:
zlajapravaraja wrote:

Mandzukic je veci dio sezone u Juventusu igrao na krilu. Kramaric takodjer moze igrati bočno. U trenutnoj konstelaciji snaga, Lovro Kalinic je takodjer bolje rjesenje na krilu od Pjace :D
A ovaj drugi Kalinić što je otjeran će vjeroJatno biti vraćen da zamijeni Mandža u vrhu napada, pretpostavljam...

Nemoj mi sad reći da i Kramarić može igrati u špici, jer ti on već treba na krilu... :wink:
turbofolk

#184 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by turbofolk »

Jebeš Hrvatsku, precjenjena je.
Jebeš i Dansku, oni su još gori :)

Jasno je da je Hrvatska favorit u ovom meču, na osnovu do sad prikazanog, a i generalno. Da je naša reprezentacija dobila priliku da na SP igra osminafinale protiv jedne od ove dvije reprezentacije, svi bismo jednoglasno poželjeli Dansku. Na kraju krajeva uskoro će žrijebanje kvalifikacijskih grupa za euro 2020. Ako budu u istom šeširu, koga bismo više željeli? Hrvatska je zajebana i to niko ne može osporit. Teško će Danska izaći na kraj s njima. Kako god da završi, mi smo na dobitku. Pobijedi li Danska - svi sretni, pobijedi li Hrvatska, barem će naš selektor bit sretan :D
Mišo_Kovač

#185 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by Mišo_Kovač »

zlajapravaraja wrote:
Nemoj mi sad reći da i Kramarić može igrati u špici, jer ti on već treba na krilu... :wink:
Ne treba meni nijedan :D Ja samo kazem kako stvari stoje :P Pjaca je tu, moze igrat, al je karina. Uostalom, ukoliko se desi čudo pa doguramo do četvrtfinala, zašto bi mijenjao i rebica i perisica?
zlajapravaraja

#186 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by zlajapravaraja »

Mišo_Kovač wrote:
zlajapravaraja wrote:
Ne treba meni nijedan :D Ja samo kazem kako stvari stoje :P Pjaca je tu, moze igrat, al je karina. Uostalom, ukoliko se desi čudo pa doguramo do četvrtfinala, zašto bi mijenjao i rebica i perisica?
Te dvije krilne pozicije troše najviše energije i treba im zamjena, pogotovo ako bude produžetaka.

A osim Pjace nema više krilnih igrača u ekipi..,
animals

#187 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by animals »

zlajapravaraja wrote:
Mišo_Kovač wrote:
zlajapravaraja wrote:
Te dvije krilne pozicije troše najviše energije i treba im zamjena, pogotovo ako bude produžetaka.

Ja sam citao bajke o tom Pjaci..
da ne bude ko Halilovic..
talenat, koji nikad nece doci do izrazaja..
Mišo_Kovač

#188 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by Mišo_Kovač »

zlajapravaraja wrote:
Mišo_Kovač wrote:
zlajapravaraja wrote:

Hrvatska ako prodje ima 6 dana pauzu :P Ako se ne mogu regenerirat za 6 dana, jebat ih :P
Humljanin

#189 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by Humljanin »

kiligonzales wrote: Protiv Nigerije, prvi go zabili Nigerijci sami sebi.
Protiv Argentine, Argentinci prvi prakticno sami sebi.

Nigerijci ostavili Musu na klupi u prvom mecu, covjeka koji u druge dvije utakmice zabi 3 gola. To je nebitno.

Argentinci na klupi ostavili pojedince poput Roha, Banege, Bilje, Di Marije, Dibale, Higuaina i to je nebitno.

Hrvati igrali obje utakmice sa svojim najboljim timom. Zadnju sa mjesanim sastavom i primili go.

Stari su rekli priprema je pola pobjede. Ovi su se malo vise kockali i zajebavali za razliku od Hrvata.

Nijednom nisu gubili i cupali se, sto je svakako ispit za ekipu, tek tada je snaga ekipa na pravom ispitu.

Takticki su izrasli, da li su i mentalno vidjecemo.
Šta ti sada želiš reći ovime? Sve ti nebitno ?
Po tvome protivnici Hrvatske praktički sami sebe dobijaju?
Ovi haman nikako ne trebaju ni igrat?
Edin H.

#190 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by Edin H. »

Po forumasima pobijedi Hrvatsla tri utakmice, plus izbacise Grke, koje mi nismo mogli dobiti u dvije utakmice, na srecu. :D
Bosanski_kralj

#191 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by Bosanski_kralj »

turbofolk wrote:Jebeš Hrvatsku, precjenjena je.
Jebeš i Dansku, oni su još gori :)

Jasno je da je Hrvatska favorit u ovom meču, na osnovu do sad prikazanog, a i generalno. Da je naša reprezentacija dobila priliku da na SP igra osminafinale protiv jedne od ove dvije reprezentacije, svi bismo jednoglasno poželjeli Dansku. Na kraju krajeva uskoro će žrijebanje kvalifikacijskih grupa za euro 2020. Ako budu u istom šeširu, koga bismo više željeli? Hrvatska je zajebana i to niko ne može osporit. Teško će Danska izaći na kraj s njima. Kako god da završi, mi smo na dobitku. Pobijedi li Danska - svi sretni, pobijedi li Hrvatska, barem će naš selektor bit sretan :D
Ja bih poželio Hrvatsku, čisto zbog gostovanja u Zagrebu. To bi mi pravo blizu bilo za otići.
It_is_a_Leclerc

#192 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by It_is_a_Leclerc »

Volio bih da Hrvatska što prije napusti SP. Ako nije moguće sad u osmini finala, onda makar u četvrtini.

Eto. Milo za drago za ono "Navijaj za Nigeriju, osvoji vrijedne nagrade" takmičenje u Mostaru :izet:
omar little

#193 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by omar little »

kakva nigerija, kakve nagrade?
animals

#194 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by animals »

It_is_a_Leclerc wrote:Volio bih da Hrvatska što prije napusti SP. Ako nije moguće sad u osmini finala, onda makar u četvrtini.

Eto. Milo za drago za ono "Navijaj za Nigeriju, osvoji vrijedne nagrade" takmičenje u Mostaru :izet:
Zamisli cijenim te kao jako dobrog forumasa..
mislim cak da si jako pametan, i dobar covjek..
i ja bi volio da Hrvatska napusti ovaj turnir, ako nista onda nakon osvojene WM titule..
ovo je samo igra, a sto smo mi Hrvati ista bagra kao i svi ostali narodi, jbg..
nije do nas vec do ljudskog gena..
Humljanin

#195 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by Humljanin »

It_is_a_Leclerc wrote:Volio bih da Hrvatska što prije napusti SP. Ako nije moguće sad u osmini finala, onda makar u četvrtini.

Wtf? O čemu ti?
farisovo

#196 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by farisovo »

Humljanin wrote:

Wtf? O čemu ti?
Valjda znaš da je uoči utakmice BiH - Nigerije na SP- u u Brazilu napredno pučanstvo u kafićima, kladionicama, bioskopima i na ulicama UZP-a organizovalo nagradne igre Navijaj za Nigeriju - osvoji vrijedne nagrade.
tetejac

#197 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by tetejac »

Može li ikako do polufinala? :lol:
Edin H.

#198 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by Edin H. »

farisovo wrote:
Humljanin wrote:

Wtf? O čemu ti?
Valjda znaš da je uoči utakmice BiH - Nigerije na SP- u u Brazilu napredno pučanstvo u kafićima, kladionicama, bioskopima i na ulicama UZP-a organizovalo nagradne igre Navijaj za Nigeriju - osvoji vrijedne nagrade.
Koje su bile nagrade? :skoljka:
Fudo387

#199 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by Fudo387 »

Edin H. wrote:Po forumasima pobijedi Hrvatsla tri utakmice, plus izbacise Grke, koje mi nismo mogli dobiti u dvije utakmice, na srecu. :D
Realno, mi smo te iste grke i sa onim bizonom na selkektorskoj klupi razvalili, pogotovo u grckoj.
Humljanin

#200 Re: 1/8 Hrvatska - Danska

Post by Humljanin »

farisovo wrote:
Humljanin wrote:

Wtf? O čemu ti?

Prvi put čujem za takvo što , a živim među "naprednim pučanstvom" na "ulicama UZP-a".
Možeš li priložiti kakav dokaz ? Link?
Locked